| Autor |
Zpráva |
Biluška
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 06:53 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
datli
Darling má štěňata? Vypadají bombasticky
helps
Drákula je samozřejmě dost dobrý nápad. Jenom to musíš vysvětlit vašim . Od té doby co má Lajdák siamské dvojče Lasici si už ani neumím představit, že by byla sama
|
helps
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 09:49 - Změnil/a: helps
- Nahlásit
Biluška
jóó budu muset vymyslet nějaké skvělé důvody, proč mít doma ještě Drákulu ale vidím to bledě, je fakt že cestovat vlakem a autobusem atd se dvěma by byl už i pro mě problém.... no ale časem třeba nějakej Drákula přibyde a pak už mi hrábne úplně...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2012 13:37
- Nahlásit
Tony
Můžu, po DPH. Dík za odkaz.
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2012 15:36
- Nahlásit
Jak moc velká je příbuznost, když matčin otec je stejný jako otcův děda? Jsou nějaké české stránky, kde se to dá spočítat? Na těch aj se nějak nevyznám... každopádně je to asi dost blbé že
|
datli
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2012 15:51
- Nahlásit
Shelticka jeden pes P kryl ->byly štěňata,ty měly štěňata a jedno z nich byla nakryta zase prvním psem P?galimatyáš.Nicméně geneticky by se mi to asi nelíbilo .
----------------
kde se dočtu o informacích o nějakých pidi midi výstavičkách,kde není třeba být někde zaregistrován?
Přecijenom bych to s Migulou v lehké formě zkusila.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2012 16:11
- Nahlásit
Shelticka
spočítat se to dá, tady je to i vysvětlený http://procortex.cz/nermin/modely.htm
Mně by takovýhle rodokmen nevadil, samozřejmě za předpokladu že předek, na kterého je tato liniová plemenitba dělaná byl sám výborný plemeník který nepředával vady.
Liniovou i příbuzenskou plemenitbou se totiž posilují jak žádoucí, tak i nežádoucí znaky, a proto je výběr jedince na kterého se liniovka dělá tak důležitý
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2012 17:21
- Nahlásit
datli
ted zas asi nechapu ja tebe:-D proste kdyz to reknu po lopate-mam fenu kterou bych rada nakryla jednim psem,ale zjistila jsem,ze otec me feny je zaroven deda toho psa
petl
diky,jak budu na pc,ne na netu v mobilu,tak to prozkoumam ten spolecny predek potencialnich stenat je hodne dobry,prave tady kryl tak moc,ze kdyz se mi nejaky kryci pes libi,tak je zaruceny ze ho ma v predcich,asi mam na neho nejaky cuch:-Dale me teda pribuzna plemenitba hodne vadi tak nevim no,zatim to teda neni aktualni,pripadne bych napsala nejakymu poradci chovu,ale nejspis do toho nejdu
|
Tony
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2012 23:55
- Nahlásit
Shelticka
moje fena má 2x pradědečka Little Lorda z Ďáblovy studánky - to už je kombinace v chovech celkem běžná - ty tam máš ještě o jednu úroveň míň, no.
Víc tomu nerozumím .
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 07:59
- Nahlásit
datli
Teď nejbližší je asi Ostrava - http://www.cmku.cz/index2.php?stranka=vystavy&akce =detail&id=1547 .
Registrovaná nikde být nemusíš. Jen se musíš přihlásit. Beztak tam pojede Bilu aj.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 08:16
- Nahlásit
Gi a smečka
no tak to sem si početla!
Uvidím,jak dopadne packa kvůli prošlapům,či deformaci a kdyby to šlo,zkusíme si to.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 08:25
- Nahlásit
datli
no tak to sem si početla!
Stačí rozkliknout odkaz na výstavu.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 12:26
- Nahlásit
Joooo,jako že bylo tam úplně asi všecko vypsaný.Termíny,požadavky,kategorie,protě co jsem chtěla,bylo tam napsaný.A navíc je to v OV,to je super!
Já sem tak nedočkavá,zítra bude mít Mig kontrolní RTG a podle toho se rozhodně,jak dlouho ještě fixace.Možná by šla už teď dolů.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 12:27
- Nahlásit
datli
Aha, to jsem nepochopila.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 12:28
- Nahlásit
Gi a smečkaty tam pojedeš se zrzkou?Kolik jí už vlastně je?
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 12:50
- Nahlásit
datli
Víc jak rok. Jedem, ale v neděli. Šeltky jsou v sobotu.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 14:01
- Nahlásit
V čem je dobré koupat šeltky, aby chlupy neelektrizovaly? Nejhorší dredy mám vyčesané, ale zacuchaná podsada elektrizuje a nechce jít a jeden pesan samozřejmě nechce držet.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 14:10
- Nahlásit
Vlčáčková
co natřít psa po koupeli,když má ještě vlhké chlupy ,tak slabě olejem?Mít promaštěné ruce a prohladit ho až ke kůži?
Máš už po DPH?Můžeš teda písnout?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 14:17
- Nahlásit
Jinak já jsem na dredistu použila teď sprej od dcery na rozčesávání vlasů od Gliskůru a jak je to lehce mastné,pěkně to šlo od sebe.A ty největší hrůzy jsem normálně natřela kuchyňským olejem a bylo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2012 14:50
- Nahlásit
datli
Dík. Jaký olej? Mám kondicionér, ale lidskej. Ještě jedno DPH dnes musím dodělat a pak mám ještě další, ale to už nechám na víkend.
Ozvu se tak za hodinu.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 10:10
- Nahlásit
Já jsem tak lidi šťastná!!!!
Mig má 22 dní od úrazu.Kosti dneska na rentgenu vypadaly,jakoby se tam nikdy nic nestalo.Krásně srostlé.Doktor prvně říkal,že je to moc brzo,to dávat dolů,ale připomněla jsem mu ,že dneska máme snímkovat.A pak nevěřil svým očím,koukal do počítače na záznamy,prostě je to zas supéééér.Sice má odřené klouby,ale to bylo první,na co nás upozornil,že bude.Má nosit tričko,aby se moc neolizoval.
Já si snad večer cvaknu na zdraví Migouše!
|
petl
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2012 14:06
- Nahlásit
no supeeer, ať mu zdravíčko vydrží!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 11:33
- Nahlásit
HancaW
Připravena k vaší poctě, už se nese žába v octě
Tady je vidět jak je Cabatec nejprůbojnější - normoš ostatní od toho talíře vyhodí a zalehne ho
Krokodýlka a Karbíšek
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 20:39
- Nahlásit
datli
Gratulace ke zdravému Migueloj, ať mu to už vydrží, ať už se mu nic neděje hlavně ))))
Biluška
Tyjoooo, Kabátek je fakt moc hezkej, to je snad až pro Hancuw škoda, takovej pěknej čokl, ne? Nebo jí aspoň zdvojnásob cenu...
Z těch tmavejch se mi moc líbí to nalevo....
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 23:11
- Nahlásit
Biluška Cabatec je naloženej zítra na objed? to jsi měla říct dřív abysme se taky dogestili
Gerdice ty si to vypiješ! Aji s hovězím
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 23:16
- Nahlásit
hancaw
Cabatec je naloženej zítra na objed?
jistě, v neděli bé mašo :mlaskajícísmajlík:
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 23:23
- Nahlásit
Biluška no a jak to že nic nevíme? Neni cabatec nějaktlustej? Jako abyto nakonec nebyl vlkodlak
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 23:41
- Nahlásit
hancaw
Neni cabatec nějaktlustej?
Je. Protože není línej se pořádně nažrat
|
datli
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 23:42
- Nahlásit
Gerda i všem ostatním děkujem.
Dneska jsme byli na dalším raslím srazíčku.Vzala jsem nakonec i Miga,ikdyž jsem měla obavy,jestli to zvládne .Ale při představě,jak doma leží a ohlodává si ťapku,tedy celou nohu a snaží se šíleně vylízat všechny ranky až do krve,raděj jsem ho vzala a cestou poponášela.Kolikráte totiž udělal pozici-odpadá mi nožička,páč je vyhozená z ramene-strašný postoj.Jako když nosil tu fixaci,tak ji vždycky kvůli stabilitě vyhodil nabok.Jenže teď bez dlahy ta hubená vyšmykaná noha vypadala strašně.
Zprvu měl problémy nohu používat ,pak se zaměstnal štěňaty a najednou začal ohýbat klouby a plně došlapovat.No udělal mi zas radost,že bude zas o kus líp.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 21:23 - Změnil/a: datli
- Nahlásit
http://img12.rajce.idnes.cz/d1203/5/5984/5984199_7 9ee448297ec0200afcc41585cbce1fa/images/DSC_0465.jp g
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 10:29
- Nahlásit
zamrzli jste?
|