| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 23:14
- Nahlásit
Shelticka
No a že ses nepřihlásila?!
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:12
- Nahlásit
ahoj, jsme zpátky z Brna ale byla taková tlačenice a frmol že jsme nikoho nepoznali ani jsme se k nikomu teda nehlásili.
Ferda si přivezla pohárek a hromadu titulů, asi jí budeme muset začít vykat
Jinak je to ale pořád stejný trdlo
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:27
- Nahlásit
petl
byla taková tlačenice a frmol že jsme nikoho nepoznali ani jsme se k nikomu teda nehlásili.
Náhodou, já se k vám přihlásila sama Gratulujujeme krásné blondýně, do které se Fanouš velmi zamiloval
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:34
- Nahlásit
Baico
Fanoušek byl úžasnej, jak jsem na vás mohla zapomenout ? asi tím že jste přes Gábinu skoro rodina, jinak si to vysvětlit neumím
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:50
- Nahlásit
petl
asi tím že jste přes Gábinu skoro rodina, jinak si to vysvětlit neumím
Ó děkuji. Jenám velkou ctí patřit do tak úspěšné rodiny
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:52 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Baico
Vono vás to přejde až zjistíš jak trhlá ta rodina taky umí být
Jak vlastně dopadl Fanoušek?
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:58 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
petl
Vono vás to přejde až zjistíš jak trhlá ta rodina taky umí být
No tak to skvěle zapadnem, toho se vůbec nebojím
No v sobotu to bylo super, CAC a CACIB. V neděli o krapítek horší, "jen" ResCAC a ResCACIB. Prej je moc hubenej, říkla pan rozhodčí
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:04
- Nahlásit
Baico
Hele ty lichometnice, prej do úspěšné rodiny Fanoušek se rozhodně neztratí jak tak koukám
Gratuluju! rozhodně si to zaslouží
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:09
- Nahlásit
Jo a viděla jsem na vlastní oči ten emerickej typ gólie. a musím vám říct, že ve skutečnosti je ta hlava ještě děsnější než na obrázku. Vypadá jakoby natekle, vůbec se mi nelíbíla.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:14 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
petl
byla taková tlačenice a frmol že jsme nikoho nepoznali ani jsme se k nikomu teda nehlásili.
Škoda. Měla jsem tam 3 psíky, z toho jednoho nevychovance na hlídání (jsem ho zrovna vyfasovala), tak jsem se radši nikam necpala a tudíž nikoho nenašla.
Ale Gefellka se Sabinkou se chovaly, jako kdyby na výstavách byly doma. Charlieček se choval jako blbeček, ale tak se chová stále, takže žádná změna.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:21
- Nahlásit
ten emerickej typ gólie
no já vím, ono na fotkách to vypadá celkem snesitelně ale pak když to vidíš naživo to je hustýýý a to byl jinak ten pes moc pěknej, postavička pěkná a tak...ale ta hlava je prostě jinde no
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:30
- Nahlásit
petl
Za mých mladých let měly kólie rypáky jak šeltie, akorát že větší. Teď jsem jen zírala, že vypadají úplně jinak. Podle mého hůř. Ale to je asi jen otázka (mého) zvyku.
|
HaZa
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:39
- Nahlásit
Baico
Jo a viděla jsem na vlastní oči ten emerickej typ gólie
americkej typ gólie nebo americkou gólii - to je totiž úplně jinej pes bohužel tady ho nikdo neumí posoudit.... na výstavě by měla mít svou kategorii.....
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:02
- Nahlásit
petl
to byl jinak ten pes moc pěknej, postavička pěkná a tak
No ale ta hlava ho uplně zabila. Vypadal, jako když doprostřed čela bodla vosa a on natekl.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:14
- Nahlásit
HaZa
americkej typ gólie nebo americkou gólii - to je totiž úplně jinej pes
nemohl/a bys prosím dát obrázky? Zajímá mě to, protože mě se naopak...a teď nevim, jestli americkej typ nebo americká golyje...líběj...
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:34 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Gerda
Tohle je on, ale fotku z Brna nemám.
Je to opravdu američan, importovaný z americké ch.s. Milas do Dánska.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:57
- Nahlásit
petl
na mě jsou samozřejmě moc světlý, ale líběj se mi, doufám, že nějaký amerikánský typy nebo amričany uvidim někdy v Praze:
http://www.milascollies.com/milas_champions.htm
Jako je fakt, že by se mi líbil pes víc do čtverce než do nízkýho obdélníku, ale mě osobně, když se v koliích nevyznám, se ty hlavy líběj ))))
|
datli
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:10
- Nahlásit
Petl a fotečky nemáš?Pochlub se tituláčem!
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:11
- Nahlásit
Gerda
V Brně měl hezkou mahagon barvu. Nezapomeň že málokterý mahagon je tmavý od štěněte, tmavnou až věkem
Ta hlava na fotkách vypadá fakt líp než naživo, myslím že pokud budeš občas na výstavě tak nějakou čistou ameriku dřív nebo později potkáš
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:16
- Nahlásit
datli
Mám jenom tuhle, ale to už je po výstavě a foukal děsně vítr co jí splácal chlupy takže vypadá dost nahatá
Jen ten drzej ksicht se jí nezměnil
|
datli
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:24
- Nahlásit
Téda!Škoda,že je to tak malá fotka.Ale první,co mě napadlo,že jí vítr vyfoukal tu zlatou hřívu okolo hlavy do tvaru srdíčka.
a stejně vás obdivuji,za ty výstavy.
Ty ,co už jsou na vyšších úrovních,to bych nedávala.Abych nechala bez povšimnutí a rozhození se,komentáře rozhodčích,někdy zcestné,na to já nemám náturu.
Jsem koukala na ten americký tip,no to musím vidět na živo,na fotkách je to nijaké a moc toho ani není,nebo koukám blbě.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:30
- Nahlásit
Tý brďo,ale tenhle hrudník může úspěšně používat na zastrašování nepřátel!By mě zajímalo,jak vypadá,když zmokne a zplihne.Jestli je i trošku nasvalenej,nebo jenom dobře zarostlej
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:30
- Nahlásit
petl
Nezapomeň že málokterý mahagon je tmavý od štěněte, tmavnou až věkem
ajooo, na to furt zapomínám!
petl
vítr co jí splácal chlupy
víc se mi líběj, když nejsou nařasený.
datli
je to nijaké a moc toho ani není,nebo koukám blbě.
no pani, to spíš koukáte blbě, páč američani jsou dost velcí...zkus se eště kouknout na lugaru: http://american-collie.webgarden.cz/americke-kolie
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:42
- Nahlásit
američani jsou dost velcí
čeče tenhle byl takový normální, mohutný pes řekla bych ale žádná extra přerostlá vejška že by to bylo do očí bijící....
k tomu hrudníku...já nevím, co jsem měla příležitost si na američany sáhnout tak právě v hrudníku bývají dost úzcí, takoví splacatělí nebojak to mám říct...
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:46
- Nahlásit
Gerda
Myslím, že se ti líběj amarický golie, na ten americkej typ. To co jsem viděla na živo se nikomu soudnýmu líbit nemůže.
petl
Tak na tý fotce vypadá líp než na živo.
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:48
- Nahlásit
na tý fotce vypadá líp než na živo
viď...
já taky vždycky koukám na fotky americkejch kolií a říkám si že to není zas tak strašný a pak na ně někde narazím naživo a zase to rychle přehodnotím
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:55 - Změnil/a: petl
- Nahlásit
Tenhle se mi svýho času děsně moc líbil a ríkala jsem si že bych američana klidně mohla mít doma...přesně do chvíle než jsem měla možnost ho vidět naživo, pak mě to rychle přešlo
Já nevím čím to je že na fotkách vypadají jinak než naživo, fakt nevím ?
tady má ještě druhou fotku, ta hlava už je vidět o něco líp a taky už mě tady tak nebere..
jo...co udělá dobrá fotka
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:58
- Nahlásit
petl
Já nevím čím to je že na fotkách vypadají jinak než naživo, fakt nevím ?
No ten čumák je tam vidět na tý fotce, že je jinej. Ale po včerejšku si dovedu představit jak asi vypadá v reálu. Ale ž se těším, jak pořádne dospěje Faithtík To budou všici čučet
|
petl
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:00
- Nahlásit
Baico
nikdo není dokonalej ale Feity má hlavu fakt nádhernou to se musí nechat
|
datli
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:17
- Nahlásit
petl-já myslela málo klasických odkazů.Jdu juknout na to,cos dávala.Asi spíš protože dávám český nápis.
A termín placatý hrudník-jojo.Ten znám od jezevčice dost dobře.To mě vždycky bavily představy masáže srdce při placatým hrudníku.Anebo jak teď zmenšujou chrtíky a dělají z nich skoronaháče a skaláry a na noc je dávaj spávat do knihovny.To je taky mazec ,uzoučký hrudník.Ale tihle ho dávaj na obdiv a nemaskují línečkama z lišek a ledních medvědů,jak my
|