| Autor |
Zpráva |
datli
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 19:57
- Nahlásit
hézky pělně,to je regulérní medvěd!
Když bude rebelovat ,tak jí paní chyťte a zmlaťe traverzou.Prej to pomáhá!mi tuhle někdo radil.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 21:59
- Nahlásit
Tak k námm dnes přiletěla zubničková víla pro Nanyšky zoubek
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 17:20
- Nahlásit
Zase jste někde zamrzly?
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 20:57
- Nahlásit
asi jo došly témata
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:05
- Nahlásit
datli
nejsem zamrzlá, ale sem strhaná jak borůfka, premávám pouze v nouzovém režimu. Prosím tě proč je ten pes furt takovej jakoby mastnej? V čem ho koupeš?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 21:52
- Nahlásit
v oleji ho koupu přeci...
Jak tu máme příšerně sucho s mrazem,oba psi mají dost popraskané tlapky,Sáře to ob den dokonce krvácí.A tak mažu.A jak má Migas ještě ty ostrůvky ,kde měl otlaky,tak ty promašťuju sezamovým nebo třezalkovým olejem,aby se to dobře zahojilo.No a když se mrská jak debílek,tak je zmaštěnej pak celej,ale alespoň neelektrizuje.Má to místo kondicioneru,no.
Prostě ten olej by ho měl celkově zlepšit a urychlit zacelování snad.Neboj,jak bude slušněji,vykoupu ho.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:19
- Nahlásit
datli
O bože, polívat psa olejem Tak aspoň dávej bacha ať se neochomýtá kolem kamen, nebo ať na něho někdo nehodí vajgl
|
datli
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:23
- Nahlásit
ani prskavky nemůžem mami?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 9 Úno 2012 22:29 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
datli
ne, ani prskavky
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 07:33
- Nahlásit
Biluška proč kolem kamen? Spíš kolem trouby - už je naloženej v oleji a neděle se blíží..........
datli už nacvičil skok na pekáč? Cabatec už umí na talíř heč!
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 13:13
- Nahlásit
hancaw no nemysli si,taky jsme uměli plavat v misce mléka,tvarohu či pribiňáků.Teď už by to byl luxus.A jo,umí pekáčovat.
Někdy při pečení musím vytáhnout z trouby plechy a pánve.Mladej se s tím nemaže,začne je vylizovat a když už neví jak,vleze si klidně do něj.
A máš recht.Pěkně odleželé maso,zkřehlé olejíčkem,zevnitř ovoňané bylinkama ,zejména česnekem-jakési bylinky na psy ,aby byl hezčejší,zdravější,huňatější.Vedlejším účinkem bylinek je drzost.Napodobuje svou matku a tlemí se mi,když ho kárám.Úplná Bonka.Pokusím se ho jednou načapat a vyfotit a doložím nějakou Bonku,že jí evidentně napodobuje a má to v krvi.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 16:29
- Nahlásit
datli je to dobrý pes! Skok na pekáč je důležitý trik třeba Džína se vždycky urazí a jde pryč.
Biluše říkala že kromě štěkání a kvičení ještě navíc syčí - tak doufám že totok se Cabatec nenaučí......
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 16:54
- Nahlásit
hele Mig včera poprvé ohrnul pysk,vycenil zuby jak na výstavě a vyjel!Rozčesávala jsem mu slepence pochcané srsti.
Blb se točí vždy proti větru a je pak jak štěně zprasené.
Donedávna ,jak čůral na holčičku,měl věčně zprasený hrudník.Teď má voliskané boky.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:02 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Začaly mi hodně pelichat šeltky. Teď! V té zimě. Velšandy tolik nepelíchají a oříšek taky ne.
Líná taky někomu dalšímu šeltie?
|
datli
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:08
- Nahlásit
Mě vypelichala na letní srst raslice.Začalo to po silvestru.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:11
- Nahlásit
Vlčáčková
mně začala totálně pouštět srst bordera, těsně před vánocema, ale fakt kopy...ostatní nepouštěj ani chlupa
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2012 22:18 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
datli
Eninka
Jsou blbý, nebo co! Vždyť ten kožich budou ještě letos potřebovat.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:34
- Nahlásit
HALOOOOO MĚ TO nejede
|
datli
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 09:35
- Nahlásit
už.
jo sou blbý,nahatí
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 11:23
- Nahlásit
datli
HALOOOOO MĚ TO nejde
Tak řekni Rudovi, nebo si zajdi za seksuolokem, co my tady s tím
Jinak šelmyje nepelichají, ale Harýs a Lolitka děsně
|
helps
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 21:47
- Nahlásit
to nevím co mám doma, mě pes líná teda
jináč dyž nevítě o čem kecat, tak se mi Biluš může svěřit proč je nasr..štvaná z toho jak dopadla schůze na KACRu a koho zvolili
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 21:50
- Nahlásit
helps
nejsem nasraná, to už dávno ne Mě už je to spíš tak nějak lhostejné. Už několik let. Ale na větvi z toho koho zvolili taky nejsem, nemyslím si, že by někteří jedinci pracovali tak jak bych chtěla.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 21:55
- Nahlásit
datli
Biluška
mě se to teda líbí jak je Miguel jakoby mastnej, přijde mi, že má mnohem krásnější a sytější barvy, že i tý srsti to musí bejt příjemnější a taky se mi krz to líbí, že neni tak načechranej s tou mastnější srstí. Právě se mi na šelmyjích nelíbí ani na golyjích ty načechraný hlavy a hrudě...to má mít jenom pudl Libuna. Plus culík samozřejmě.
Naval Kabátky nějaký, Biluše....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 22:04
- Nahlásit
Gerda
Naval Kabátky nějaký, Biluše
Na
Nový fotky nejsou,nestíhám foťákovat, furt jenom peru jejich pochcaný deky
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 22:07
- Nahlásit
Biluška
ťuťuťu Kabátek! Jak kouká, viď? Už chce Hancuw zničit strašlivě tak, jako to umí malej Análek, kterej ničí mac1. Koukaj jako andělíčci, ale nesmíš jim to věřit, sou zlopověstný!!! Nesvětlá nějak ten čokl? Mi příde, že je čim dál tim víc bílej....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 22:12 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Gerda
samozřejmě, že Hanču děsně zničí. Je to malá sviňka, kouše, pere se trikolorama a žere zásadně tak,že zalehne celý talíř a nechce tam nikoho pustit . Jo a taky štěká. Úpa děsně. Hlavně když chce jídlo (to chce furt) a zdá se jí, že ho chystám moc pomalu (to se jí zdá taky furt). Bude to děsně zlomocný pes, Hanča bude litovat
Jo a dneska kousla Krokošku, páč Krokoši zůstalo na hlavě trošku krupicové kaše a Kabátek ji nutně moc chtěla. Krokoša utíkala tak byla dohnána a zakousnuta do hlavy, aby se už nehýbala.
|
helps
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 22:53
- Nahlásit
Biluška
aha aha jasné..... tak se práfě ptám, já to posoudit nedokážu, sice vím o koho jde, ale zase nejsem takovej agent, abych tušila co se od kterýho dá čekat. respektive se agility věnujem chvíli
Jo a taky štěká. Úpa děsně. Hlavně když chce jídlo (to chce furt) a zdá se jí, že ho chystám moc pomalu (to se jí zdá taky furt). Bude to děsně zlomocný pes, Hanča bude litovat
ježiš marjá, tak to zní ještě hůř, než slavný šnapí šnap vrh A a to že to teda taky nejsou zrovna andělíčci...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 23:05
- Nahlásit
Biluška
v pořádku, my už se všichni těšíme, jak budou Hancaw a Džína trpět, páč Hancaw se těší na velmi milé štěňátko a posmívá se Pavliii, že jí čeká péče o smrádě, který ji bude děsně trápit. A my se těšíme na velmi pokousanou a nevyspalou Hancuw, kterak bude podobně náladou jako mac1 s Análkem ))))) Ať vědi, že toho smrada malýho doma maj, že jo.
|
hancaw
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 23:09
- Nahlásit
Biluška Se týrat nedám půjčím Cabatce Stanislavoj a oni se zničí vzájemně
Gerda budeme s váma chodit hodně na procházky abyste si taky užily
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2012 23:12
- Nahlásit
hancaw
kuk a už je tu )))) Maryje už je otrkaná Filátkem a Bůchem, Bůch je nejhorší přítelíček ze všech, jeho láska je...až útrpná bych řekla ))))))
|