Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kolie a šeltie
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 61 . 62 . >>
Autor Zpráva
datli
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:25
- Nahlásit

Tak se koukám na ten odkaz,no...nemůžu posoudit.Na obrázku mi přijdou normální.Asi je to i tím,že tomu vůbec nerozumím.Vidím jen špičaté čumáky a to je tak asi vše.Za pár let,až jich zažiju těch psů kolem sebe víc,třeba zhodnotím.Ve městě jsme dvě šeltky,takže nemám s kým porovnávat,bavit se ,ukazovat,hodnotit,objevovat.A o kóliích taky nevím.Borderky tu jsou,ale to je asi tak vše.

Jak koukám na ty nasrstěnce,krapínek by mohli přepustit Migasovi.Na té zraněné noze mu slezly dlouhé chlupy a zůstala jen podsada.Ale zarůstá,to zas jo.Ale v tomhle mrazu mu je to prt platné.Je mu na ni kosa.

petl
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 14:38
- Nahlásit

datli
neboj von ti zase obroste a bude fešák

petl
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 14:49 - Změnil/a: petl
- Nahlásit

Jééé našla jsem Ferdu na rajčeti...u někoho...nevíte někdo jak mám kontaktovat uživatele rajčete abych si tu fotku mohla použít nebo jí mám sprostě ukrást?

datli
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:16
- Nahlásit

napiš pod tu fotku komentář Petl

petl
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:17
- Nahlásit

aha, díky

datli
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:18
- Nahlásit

teda pokud si registrovaná
Já jo.Chceš to eventuelně stáhnout?

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:24
- Nahlásit

petl
sprostě ukrást?

Tak to bych nedělala, už jsem to jednou musela řešit a psát na Slovensko jménem někoho jinýho výhružný mail, že mají na svých stránkách fotku z výstavy bez souhlasu. Z jakýho rajčete to je? Že bych možná věděla, o koho jde a řekla ti, jestli ti souhlas dá )))))))))))))))))

Ale fotka je moc pěkná.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Barbucha z Prahy
Z jakýho rajčete to je?
http://gollovi.rajce.idnes.cz/
Petl
a u toho gollovi je i kontaktovat uživatele (klikni na šipečku)
Fešák

petl
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:31
- Nahlásit

Jsem registrovaná už jsem jim tam napsala žádost o povolení
Uživatel se jmenuje gollovi.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:33
- Nahlásit

petl
no tak nic, no

petl
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:39
- Nahlásit

kachna_
tak jsem ještě použila šipečku díky za typ!

datli
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 19:04
- Nahlásit

koukala jsem na celé album a všechny fotky jsou hodně zrnité.Nebývají z těchto akcí někde centrálně fotky u organizátorů?
Jak je to s focením bleskem?

Shelticka
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2012 22:34
- Nahlásit

já jsem viděla americkou kolii v Brně asi prvně, a mě se ten pes teda hodně líbil, celkem po nich koukám A nedávno jsem si říkala, jak by asi u nás dopadli na výstavě a teď jsem to měla možnost vidět - bez titulu s odůvodněním právě toho jiného nosu oproti evropskému standartu... nevíte jak dopadl v neděli?
jo a jaký je rozdíl mezi americkou kolií a americkým typem? americká že se v Americe narodila a americký typ, že se narodila v Evropě, ale vypadá jak z Ameriky(má rodiče dovezené z Ameriky...)? to už je slovčkaření ne?

mimochodem musím se pochlubit, Konča v sobotu res. CAC a v neděli CAC i CACIB

HaZa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 06:28
- Nahlásit

Shelticka
tu "američnaku" co jsi viděla se narodila v Německu
Američnaky jsou vyšší - o hodně, atletičtější - nejsou chlupaté koule, a hlavu maj taky trochu jinou... v ČR jsou celkem 4.
Tady je nikdo neposuzuje, tak chodí na výstavu jen na čumendu.

petl
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 06:39
- Nahlásit

HaZa
Vyšší? Ten pes v Brně je čistý američan a vedle toho českýho psa co dostal BOBa nevypadal ani vyšší, ani atletičtější a ani míň chlupatej. Koukni na fotky na předchozí stránce americký kolie teda míň chlupatý nejsou. A docela mě zajímá co myslíš slovem atletičtější? Svalnatý? A jak to z fotky pod chlupama poznáš? Americký kolie mají o hodně! ne trochu jinou hlavu a jsou trochu vyšší dle standartu, jinak se neliší v ničem. Ostatně jejich standart se kromě výšky a hlavy shoduje téměř doslova s evropským

HaZa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 06:40 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit

Gerda
porovnání s šeltičkou:

.. a další najdeš když projedeš moje rajče
edit: nejedou mi tu obrázky ....

URL

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 08:58
- Nahlásit

HaZa
ty jsi ex zavrelka? Máš krom šelmyje i američanku? Jaký máš stránky? To trikolorní zvíře velký, co tam je, se mi líbí!

HaZa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:03 - Změnil/a: HaZa
- Nahlásit

Gerda
jj doma jsem na pevno přihlášená a zapoměla jsem heslo tak v práci použivám jiný nick. Já mám šeltku a američanka je kámošky. Holky jsou skoro stejně starý a venčíme spolu dost čast
stránky (zatím) URL
Ketty stránky nemá... - to je to velký trikolórní zvíře

Gerda
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:17
- Nahlásit

HaZa
ahaaaa, je to fenka...škoda že nemají stránky, koukala jsem včera na to Lugaru, ti maj dovezený američanky a kanaďanky. Ale nemaj zlatý, maj jen trikoše a plesnivky a bílý. Ketty je moc hezká! Líbí se mi i ta splývavá srst, ne načechraná, někde zkusim najít to porovnání různejch golyjotypů i s obrázkama, byly tam i velmi starý a venkovský typy, co už jako golyje nevypadají, ale zase mají docela ostrý hlídací povahy, jsou to prostě mnohem drsnější psové.

Baico
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:21
- Nahlásit

Gerda
Hele kdyby jsi viděla toho góliáka v Brně, tak na živo by se ti určo vůbec nelíbil. Fotak fakr hodně zkresluje.

datli
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:39
- Nahlásit

Jsem zvědavá,kdy se začne užívat 3D focení.Když jsem teď něco rvala na youtube,nabídlo mi to převod do 3D grafiky.Ve výsledku to ale vůbec nebylo poznat.A to mi přijde asi podstatné,že není vidět hloubka v těch fotkách dlouhejch čumáků.

Lidi,Mig dnes asi potřetí si zneuctil dceřino oblečení.Seděla ráno na zemi,oblíkala se.Mig přišel,zvedl nožičku a tradá.Včera to samé.Je zajímavé,že značkuje jen oblečení dcery.Co s tím?Dostal vynadáno.

HaZa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:43
- Nahlásit

BaicoGerda
Já tam byla bez psa kolem 11,00 a chvíli - tak hodinku - jsem očumovala - nebo spíš kecala u šeltiček ... Ketty tam byla s náma tak jste nás možná zahlídly... docela budila rozruch, fotila si jí jedna pani od KK. Jinak co se týká povahy Ketty moc ostrá není.... možná ještě trochu "dospěje" ale zatím by před zlodějem spíš zdrhla... i když třeba ne Chovka Lugaru myslím Kettynku domlouvala ....
O fotkách mě povídej... už 14 dní se snažím nafotit Emu v portrétu do chovných fen.... zatím mám jen asi 800 fotek "odpadu" takže když se podaří i ošklivý pes vypadá pěkně

HaZa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:46
- Nahlásit

datli
a čurá už jako pejsek? U nás značal značkovat mopsík když se naučil zvedat nožičku a to při venčení jsme nikdo nezůstali ušetřeni, už ho to přešlo....prý to dělal i doma a trvalo to asi měsic...

datli
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 09:53
- Nahlásit

Migas začal čůrat jako kluk na začátku ledna,pak se dolámal a ač chtěl,nešlo mu to,přepadal.A teď týden už zas čůrá jako kluk.
Mě přijde divný,že si cíleně cvrkne na Klářino oblečení.

Holky ,já právě vyhrála v rádiu lístky do kina!

HaZa
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:01
- Nahlásit

datli
gratuluji k výhře

tak to nevím co tím chce Mig říct....

petl
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:21
- Nahlásit

kachna_
Barbucha z Prahy
tak jsem právě dostala povolení jupí!

Barbucha z Prahy
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 10:50
- Nahlásit

petl
supeeeeeeeer

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 14:47
- Nahlásit

datli
zmlať ho. ne,oprava. Chyť ho přitom a zmlať ho.

Biluška
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:19 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit

petl
Pani. Chci to štěně reklamovat Myslím, že od vás není hezké, že využíváte neznalostí laiků a místo požadovaných golijí jim prodáváte malamuty Pokud moji reklamaci v co nejkratší době nevyřídíte obrátím se na klub chovatelů, případně aš do štrasburgu

Fakt mi nepřijde normální, aby malinkaté, tříměsíční miminko trávilo většinu času venku, zahrabávalo se do sněhu, poté přepadávalo kolemjdoucí skokem ze zálohy, házelo sníh kolem sebe a na jasný povel "uš je mi zima, poď dom" utíkalo pryč a ukrývalo se v sněhové závěji

petl
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2012 15:37
- Nahlásit

místo požadovaných golijí jim prodáváte malamuty ¨

aha, už se to provalilo ?
Tak to ti už můžu prozradit že za měsíc nastoupí ještě fáze krokodýl a pokud to bude po prabábě tak na jaře fáze "kachna" ale jak je to jednou z baráku tak jsem v suchu

Žíža je božííí! Pořád zůstává moje favoritka že mi jí někam vemeš? Třá do Ostravy? Kvůli vám bych snad aj jela...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 61 . 62 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání