Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:53
- Nahlásit

makrel
s gi se nebavím, páč už za náma nechodí
No, to víš, že jo. Vlezu do žumpy a bude se mě škytat, jak mě budou na tajný pomlouvat, že tam lezu. Už tak je mi po včerejškodnešku dost zle, ne tak ještě čkavku.

Ani nevim, v kolik jsem došla dom.

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:59
- Nahlásit

Gi a smečka

Vlezu do žumpy - jámy lvové ....

makrel
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:59
- Nahlásit

EninkaGi a smečka
co furt máte? máme lepší témata než vás pomlouvat

Eninka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:02
- Nahlásit

makrel

máme lepší témata

rybko, ty jedna kecko, tomu snad nevěříš, že ti věříme

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 07:40
- Nahlásit

Eninka
myslíš, že ne? třeba vaření nebo chlapy

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 08:31
- Nahlásit

makrel
vaření nebo chlapy
Ts ts.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 10:08
- Nahlásit

Nechala jsem včera samotné chlapy řezat dřevo. A jak to dopadlo? Přijela jsem v noci a koukám, že mám navátý červený prach z červeného dřeva na schodu do obýváku a pod vstupními dveřmi. Teď vstanu a moje nejhorší obavy se potvrdily. Pozemek má 2 500 m2 skoro a ti debilové řežou dřevo tak, že mám zasviněnou půlku baráku červeným prachem. Normálně v omítce v každé prohlubenince je červený prášek. Od soklu po střechu. Okna, klika od dveří, parapety - všechno pod nánosem. Omítka je bílá s červeným melírováním. Mám je zabít nebo je to nechat uklidit, aby to zkurvili ještě víc??? Obávám se, že když vezmu smetáček, akorát ten prach ještě rozmažu. A až zaprší... Fakt jsem zase ráda, že nemám chlapa stabilně v baráku. Jistě bych si odseděla pár let za to, že jsem se jednoho dne stala vlastním přičiněním vdova!

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:24
- Nahlásit

Vlčáčková

ahoj kudlanko nábožná, a z čeho ten červenej prach je? Podle toho by jsi mohla zvolit způsob jeho odstranění.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:30
- Nahlásit

Eninka
Z červeného dřeva. Už jsem mu to ukazovala. Prý foukal vítr a snažili se to očistit.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:35
- Nahlásit

Vlčáčková

to bys měla očistit smetáčkem bez následků anebo aji hadicí když to ostříkáš prudkým proudem by to mělo zmizet, zkus to

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 12:09
- Nahlásit

Eninka
Zkusím nejdříve ten smetáček. Koupím nový, aby byl čistý.

eismisa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:14
- Nahlásit

Běžně čistíme nánosy všeho bordelu vapkou )

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:23
- Nahlásit

eismisa

dobrý večer, co dělají Vaše psice? Terka se moc polepšila, až na jednu výjimku už na Eninku nevrčí, hrajou si jak šašci, začíná to být zase jako dřív u nás doma

eismisa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 20:47
- Nahlásit

Eninka Dobrý večer,tak to jsem moc ráda , že to začíná klapat ) U nás dobré...Jessie cvičí na zkoušky a závody , ostatní dvě se flákají No a rozhodla jsem se krmit masíčkem tak studuju jak na to...snad budou holky spokojené .-)

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 21:01
- Nahlásit

eismisa

s masem asi budou, to je jasný...já krmila masem a jedna měla stále průjmy (Bára) a druhá (Eninka) alergii, musela jsem přejít na granule a máme pokoj od neřestí s trávením...

eismisa
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 22:15
- Nahlásit

Eninka to je
zvláštní já právě spíš četla, že co měli hafani problémy tak to rávě maso vyřešilo :/(

stetisek123
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 09:58
- Nahlásit

Nechce se mi to tu zace celý pročítat, je to žumpovina. Prosím tě, Eninka (tak se jmenovala moje první fenka ) jak to dopadlo? Náhubkuješ? Cvičíš? Bo si ju zabila?

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:25
- Nahlásit

stetisek123

ahoj stetisku, asi mi nebudeš věřit, ale košíky vůbec nejsou třeba. Od tý doby, jak byla u mě Gi a nasměrovala mě, tak nikdo na nikoho doma nevrčí, ty dvě si jen hrají, pusinkují a spí vedle sebe v posteli, s Terkou chodím na cvičák od té doby pravidelně, už tam na nikoho taky nevyjíždí a tak. Samozřejmě že to nebylo ze dne na den a taky to nechci zakřiknout, ale zatím to funguje bezvadně. Krmím tak, že má každá tu svoji misku, hlídám každý pohled, aby v něm nebyla nějaká výzva, rozděluju žužliky tak jak mám, nikdo si sám nic nebere, nekrade apod. Takže tak...

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 10:42
- Nahlásit

Eninka
SUPÉR!!!!! Moc krásné. Jen tak dále

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:01
- Nahlásit

Darina1

díky

zkusím hodit nějakou fotečku aktuální, jak se zadaří...

stetisek123
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:17
- Nahlásit

Eninka
takže to má dobrý konec! to jsem ráda

Darina1
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 11:23
- Nahlásit

Eninka
Ráda se podívám.

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 17:40 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit

Eninka
Jsem se zviditelnila v PPČ.

Eninka
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2011 17:49
- Nahlásit

Gi a smečka

jakto? Prozraď

kachna_
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 10:00
- Nahlásit

datli
posílala jsem mamče ten tvůj příspěvek o chondrech a hele jací jsou v Praze "dobří" doktoři:
No sice je to zajímavé, ale když řeknu doktorce, že chci lék na artrózu tak se rozčílí a řekne, že mám artrózu jen 2. stupně. Snad až najdu lepšího doktora, nebo až se to ještě trochu zhorší. Ale vzhledem k tomu, že paní doktorka asi považuje rentgen za nečestný a nesportovní, tak na to nepřijde. Přihlásila jsem se na pilates, ta paní je i fyzioterapeutka, třeba něco vymyslí.
Nevíš náhodou o nějakém lékaři v Praze? Nemusí být výborný atd. stačí když prostě nebude úplně špatnej?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:40
- Nahlásit

kachna_
Nechci se Ti míchat do hovoru s datli, ale co kdyby mamča zkusila dohledat doktorku Koukolíkovou? Je to manželka toho Koukolíka, který se občas objeví v TV a píše knihy. Oba byli v podstatě vyštváni z Jindřichova Hradce a odešli do Prahy. V Hradci je znala moje kamarádka-zdravotní sestra a říkala, že byli výborní doktoři. Její táta za KOukolíkovou jel i do Prahy, když mu v Hradci neuměli pomoct. Je to prý ortopedka. PRÝ. Tomu taťkovi prohlížela záda, tak snad jo.

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:52
- Nahlásit

Děcka víte co je hrozný, ve zdravotnictví se to diletantama jen hemží. V Brně kdysi ordinoval dr. Zahrádka, neurolog původem, pak měl svoji soukromou ambulanci a jezdili za ním do Brna i doktoři z Prahy se léčit, on už je v důchodu, ale dokázal fakt pomoct se vším. Např. strejda nemohl chodit, měl vykloubenou nohu a ani v úrazovce to po rentgenu nenašli a on jen po hmatu, vrátil to zpátky a strejda byl zase švihák. Ve špitále mu jen řekli, co byste ve svým věku chtěl...To samé já, měli jsme s ex nehodu v autě, několikrát převrácení na střechu atd. Upoutali mě se závažím v úrazovce na lůžko s tím, že mám něco s páteří, no šok jak hrom..Zahrádka tam došel, koukl na rentgen a říká, slez a jdi dom,, prostě starý nález na obratli, stoletej, jen nějakej výrůstek...A plno dalších o čem vím se k němu dostalo a jen on pomohl...Ach jo, tady se člověk kolikrát nestačí divit

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:59
- Nahlásit

Eninka
říká, slez a jdi dom
Nebyl Zahrádka jen pseudonym a nejmenoval se ve skutečnosti Kristus?

Eninka
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:11
- Nahlásit

Vlčáčková

nejmenoval se ve skutečnosti Kristus?

nejmenoval, ale tento "titul" by si každopádně zasloužil...
Stejně člověku kolikrát nezbývá, než obejít víc doktorů, když je někdo liknavej, kámošky maka dva roky chodila, že jí bolí za krkem a hlava, zase výmluva, jste stará...po dvou letech jí, až sebou sekla a nevstala, vyoperovali z páteře nějakej výrůstek, nezhoubnej, jen tlačil na míchu, nadali jí, proč přišla tak pozdě
a od tý doby je z ní ležák v důchoďáku a už nikdy nebude chodit...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2011 12:20
- Nahlásit

Eninka
No, taky hezký.
Ležáky v důchoďáku mi radši ani nepřipomínej ... protože to se mi otevírá kudla v kapse.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání