| Autor |
Zpráva |
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:02
- Nahlásit
Vero
ale kdo je ten šestej
Ta. To je prosím naše princezna thajská. Naše rezavé zlo. Aneb co jí pámbu přidal na rodokmenu, to jí ubral na mozgu. Ne jako, máme ju aj docela rádi. Akorát ta puberta je teď poněkud více náročná. Mám pocit, že když ju aspoń třikrát denně nezabiju, tak z ní nic nebude. A je to naše bezedná studnice mooocinky ftipných historek a taky autorka pěticentimetrového podpisu na mojí ruce.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:05
- Nahlásit
autorka pěticentimetrového podpisu na mojí ruce
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:08
- Nahlásit
Gi a smečka
a jak se jí to povedlo, co jsi jí provedla, co se jí evidentně nelíbilo? Tys jí určitě dělala figuranta
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:09
- Nahlásit
Eninka
Chceš zkrácenou verzi nebo plnou verzi?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:10
- Nahlásit
Gi a smečka
klidně plnou, jestli se ti chce ji vyjevit
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:10
- Nahlásit
Gi a smečka
Týýý jo, a při jaké příležitosti se ti tak pěkně podepsala?
Krasavice! (Krásky někdy bejvaj bez mozgu, s tím se musí počítat.)
A jak jsi na ni došla? Že od picbuma k džekům, ... dobře, a teď do toho thajka
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:12
- Nahlásit
Eninka
Minulé mokré dřevo mi zničilo komín - škoda cca 50 tisíc. Takže tímhle se hnedtak topit nebude...
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:15
- Nahlásit
Vero
A jak jsi na ni došla?
No já hlídávám jejího bráchu, o dva vrhy staršího. On je děsně kousavej, už jsem ho měla párkrát na zádech. Ale děsně se mi líbil. A taky to byla pro mě tak trochu profesní výzva. No a líbil se mi tak, až jsem si pořídila svýho. Dnes už vím, že to byl ten nejblbější nápad v životě. Je to děsná mrcha. Všechno musí být po jejím, což je ve vztahu se mnou dost problém, že. Pořád si říkám, že až přejde puberta, bude z ní normální pééééf. Ale tak nějak podvědomě vím, že už čekám rok a nic se nezměnilo. Takže asi nelze očekávat zázraky.
Eninka
klidně plnou, jestli se ti chce ji vyjevit
Tak já to mám na xichtbůku, tže mě to stačí zkopčit.
-------------------------------------------------- ----------
Nikdy nesahej na spícího psa
Jsou tři hodiny ráno. Sedím v čekárně chirurgické pohotovosti a vzpomínám... Vzpomínám na ty stovky hodin a hodin besed na školách a školkách. Vzpomínám na pravidla, která těm mrňatům vtloukám do hlavy..
"A třetí základní pravidlo, které si dnes povíme, zní "spícího pejska necháme spát". Víte někdo, jak se správně budí pejsci? Jak byste vzbudili pejska, aby se nic nestalo? Aby se nelekl?" ptám se... Děti zvedají ruce a překřikují se: Pohladil bych ho... Já bych mu dala k nosu salám... Zatahal bych ho za ocas... "Já bych na něj vůbec nesahal", zazní nesmělý hlásek. Okamžitě si dávám prst před pusu a utišuji ostatní: "Slyšeli jste to?" a gestem ruky naznačuji klučinovi, aby stoupnul. "Proč bys na něj nesahal?".. Klučík nesmělým hláskem vypráví, že by se pejsek mohl leknout a kousnout.
"Tak pojďte dál", vytrhne mne rázný hlas sestry.
V ordinaci sestra, doktor. "Tak co se Vám stalo?"
Nu, což.. Přišla jsem domů, v nečekanou hodinu. Asi po druhé ranní. U dveří se motal chumel psů, oči zalepené, ale přesto mě vítali, kvičeli, jako to umí. Až na jednoho. Gara. Kde je Gara. Hrkne ve mě. Po událostech před pár měsíci je ve mě pořád strach. Vletím do domu. "Garoooooo".. Nic. "Garunoooo".. Už jsem v ložnici. A tam Gara. Natažená a mrtvá. Srdce se mi zastavilo. Bez rozmyslu poklekám k její hlavě a třepu s ní.
Cvak cvak.
Nikdy nesahej na spícího psa...
První cvak je nad koleno, na kterém klečím u její hlavy. Mozek bez reakce, naštěstí. Takže zde zůstávají jen dvě díry po špičácích. Druhé cvak nastane v moment, kdy pes už vyskakuje. Já taky. Lekla jsem se. Hrozně. A ona taky. Jak od sebe odskakujeme, zůstává její špičák v mém rukávu. Ozve se trhnutí a přijde štiplavá bolest.
Tři stehy. Drén. A hluboká myšlenka, kterou bude navždy připomínat jizva na předloktí. Nikdy nesahej na spícího psa..
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:22
- Nahlásit
Gi a smečka
máš to moc pěkně napsaný... Já jsem nedávno udělala podobnou chybu a vůbec mě nenapado, co by se mohlo stát. Terka spala na sedačce, bylo vidět, že tvrdě. Já jsem si klekla na zem a dala jí k jejímu nosu ten svůj a zároveň jí v tom spánku dala "pusinku" (idiotka panička, no) a ona se lekla a vystartovala po mým obličeji, pak se hned zarazila, když mě uviděla, já se tak šíleně lekla, že mě málem kleplo, mohla mi třeba ukousnout nos. Takovou školáckou chybu jsem udělala..
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:26
- Nahlásit
dobrýýýýýýýý
tak to mi živě připomnělo mojeho miláčka... poprvé k smrti vyděsil přítula, když šel v noci na záchod a pes scíplej v předsíni... mluví na něj, pak na něj sahá, pak s ním posunuje a pes je tuhej, tuhej, tuhej...
vzhledem k tomu, že mě obeznámil, tak už jsem se nevyděsila, když jsem ho takhle v tu dobu mezi půlnocí a svítáním našla já...
ale přece mě stihl v této fázi vyděsit, páč když jsem ho musela jednou vzbudit, tak se mně nepodepsal jen proto, že byl zpomalenej a stihlo mu ještě dojít, co se děje
od té doby ho nebudím
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:28
- Nahlásit
Gi
taky to byla pro mě tak trochu profesní výzva. No a líbil se mi tak, až jsem si pořídila svýho. Dnes už vím, že to byl ten nejblbější nápad v životě.
nekecej, profesionálko ...
cvičíš s ní?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:31
- Nahlásit
Já se docela bojím, aby jednou nebyl průser z toho, že čokl spí a kocour mu skočí na čumák nebo ho kousne do nohy, což je jeho oblíbenej sport... ale dosud se setkává s maximální něhou dokonce i v těchto situacích. Snad ho nikdy nenapadne kousnout čokla do pytle.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 13:34
- Nahlásit
Eninka
Takovou školáckou chybu jsem udělala..
Jako mě to v ten moment vůbec nedošlo. Navíc jsem byla decentně napinkaná. Kdybych nebyla, tak mi mozeg sepne, že je to thajka a že s ní nemám třepat. Kor když jsem dolezla v čas, kdy standardně míváme totální půlnoc. Musela se leknout chudina jaxviňa. Ale taky jsem měla kliku, že mi nešla po xichtu.
Vero
od té doby ho nebudím
Jsem říkala, že zrzku už jedině tenisákem po kebuli z bezpečné vzdálenosti.
cvičíš s ní?
No snažím se. Je docela čikovná. Ale nějak jsem to nepřeháněla zatím. Chci si počkat, až trochu doroste. Zase nemám takový ambice, abych ji musela drilovat už od štěněte. Zatím učíme jen přivolání s předsednutím, otočky u nohy, sednou, lehnout a odložení. Ale jen tak decentně. Třikrát týdně deset minut.
|
datli
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2011 21:05
- Nahlásit
Gi a smečka čéče,chodí k nám pacient od vás a jak diktoval adresu,tak jsem podotkla,že to tam znám.
Že když jsme tam se psem,tak se stavujem do té hospody.A on hned přidal,že jeho syn má takového hyperaktivního príma psa od paní od Vás.Od nějaké...a tvé jméno.Smála jsem se,jak je svět malej.Maj jedno tvoje děcko.Tak jsme se bavili o psiskách a nakonec probrali celej kojotín pejskaří.A prej,jestli vím,že ty bílé nudle ,co maj u hráze,prodávaj za 30 litrů proboha!
Usmívala jsem se,vše v dobrým.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 08:33
- Nahlásit
datli
Speedy od mladýho Soldána.
vím,že ty bílé nudle ,co maj u hráze,prodávaj za 30 litrů proboha!
To prodávali v době, kdy jsem ještě zbožně koukala po džecích a ta cena tehdy byla fakt taková. 25-30 tisíc papoš, 10 tisíc bezpapoš.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 16:22
- Nahlásit
Eninka
Teď jsme se vrátili z vycházky s Vlčáčkem a Astřičkou a hádej s kým? S Alfičkou flat CR. Potkali jsme holčičku a šla s námi. Vlčáček byl velmi nerad a už vůbec byl nerudný, když se k nám připojil zdrhnutý JRT. Dala jsem mu koš pro sichr. Nejdříve se schovával za mě, pak šel přede mě a cenil. Potvorák. Dostal koš a šlo se. Alfička to nesla statečně, když viděla, že je protivný, tak si ho skoro nevšímala a lítala kolem po poli.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 16:23
- Nahlásit
Vlčáčková
a kdo je Alfička???
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 16:31
- Nahlásit
Eninka
Jak to? Holčička říkala, že Tě zná a vytasila se s tím sama od sebe. Říkala Ti jménem a že prý s mamkou vždycky půl hoďky telefonuješ (to je Ti podobný) ... Tak jsem myslela, že budeš vědět, kdo je Alfička.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 16:37
- Nahlásit
Vlčáčková
ty jo vůbec nevím o koho jde, jedině že by to byla dcera mé spolužačky od vás, ale s ní (spolužačkou) jsem docela dlouho nemluvila a ani nevím, že tě zná od vidění, tak jsem z toho jelen, srnec i daněk
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 16:38
- Nahlásit
Vlčáčková
to bude asi fakt ona, já totiž nevím, jak se jmenuje její pes a myslela jsem že to jméno myslíš na ni, ha, ha
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 16:49
- Nahlásit
Eninka
Nevím, jestli mě zná spolužačka, ale její dcera to přivedla tak, že mě zná kvůli Tobě...
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 18:00
- Nahlásit
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/12152726/Luxusni-n ahacek.php
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 18:28
- Nahlásit
Gi a smečka
no teda ten je boží
|
datli
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 18:38
- Nahlásit
zmutovanej beráne?To už jsou velikonoce?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2011 18:55
- Nahlásit
co to je vůbec za psíka?
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:28
- Nahlásit
Eninka
Naháček.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:29
- Nahlásit
Gi a smečka
ťuťuťu
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:36
- Nahlásit
makrel
to ťuťuťu je na Gi nebo na toho krásnýho psího beránka?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:39
- Nahlásit
Eninka
na beránka, s gi se nebavím, páč už za náma nechodí
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:42
- Nahlásit
makrel
psík je fakt nádhernej, ale
s gi se nebavím, páč už za náma nechodí
a proč prosímtě, s ostatníma, kdo za váma nechodí se taky bavíš ty jedna rybko....ty si děláš jen legrácky, že jo
|