| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:19
- Nahlásit
PetraK
při mý lekavosti byste se mi skládali na věnec
třeba ne, člověk se právě těmahle věcma "utužuje" .
Ale ještě jeden mám: jednou jsme chytli do pasti potkána zase u kanclu, protože nám trajdal dovnitř, tak jsme na něho políčili. Jak bylo po něm jsme mu kolem krku zavázali silon, aby nebyl vidět, nastražili jsme jej vedle dveří zvenku pod krabice, a jak šel kolega do práce, jsme prudce zevnitř (to jsme natrénovali), škubli tím silonem, prostě prudce zatáhli. Potkán yvskočil z těch krabic a letěl přímo na kolegu. Ten chudák vytvořil světovej rekord ve skoku dalekém, a to se pak držel půl hodiny za hercnu . Máme v práci různý nápady...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:23
- Nahlásit
Eninka
i. Jak bylo po něm jsme mu kolem krku zavázali silon, aby nebyl vidět, nastražili jsme jej vedle dveří zvenku pod krabice
hele tak nevim člověče, vzhledem k tomu všemožnýmu co se k potkanům pojí za sajraty tak bych vás ráda rozhodně neměla
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:27
- Nahlásit
PetraK
potkanům pojí za sajraty tak bych vás ráda rozhodně neměla
neboj, my jsme dodržovali hygienický zásady a od krve nebyl, kolega stíhal uskočit při jeho letu na něj
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 20:59
- Nahlásit
Vero
ale kde na to mám vzít prachy? bůůůůůůůů
PetraK
na ja, ale tak to vona už byla druhej péf,ne?
No, to jo no, ale vona byla odjakživa hysterka.
navíc mají víc mozků dohromady, než ty, máš smůlu, přeperou Tě
PetraK
jakou myslíš, že by to spešl u tebe doma jako tak mělo životnost???
No, to by bylo hodně ftipný. Asi bych ho parkovala v prázdnym kotci.
Eninka
Jste pěkný hovada v tý práci, víš o tom? To udělat mě, tak mě vezete, volové.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 21:30
- Nahlásit
Gi a smečka
Jste pěkný hovada v tý práci, víš o tom?
jo, jo, už nám to říkali všichni, co naše vtípky postihly
ale ještě jsem zapomněla na jeden fórek, máme úžasnou masku vlka, ale úděsnou teda, a když vidíme přes prosklenej vchod, že jde někdo, kdo nás nezabije hned do hlavy, tak kolega nasadí vlka na hlavu a jde přivítat příchozího, prostě vykoukne zpozarohu a ten člověk, kterýmu hned nedocvakne, že je to maska, tak se málem leknutím pokaká. Škoda, že tady neumín vkládat fotky, některý věci mám uložený. Ale já na o časem přijdu
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 21:51
- Nahlásit
Eninka
Hm, tak k vám se ten žralok bude fakt hodit. Doufám, že to budete natáčet.
Mě dneska málem přivodil infarkt týpek, co u mě opravuje barák. Jsem mu dala včera klíče, ale přijít měl až zejtra. A teď dojdu večer z práce a barák rozsvícenej a dokořán. Mě málem kleplo, že mě vykradli.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 22:03
- Nahlásit
Gi a smečka
Jsem mu dala včera klíče, ale přijít měl až zejtra. A teď dojdu večer z práce a barák rozsvícenej a dokořán. Mě málem kleplo, že mě vykradli.
vidíš, to se dneska je tak nevidí, taková aktivita, buď ráda, že je tak rychlej a šikovnej
ještě k těm našim fórkům..když se natáčelo Prostřeno, tak jsem tomu prvnímu štábu (dělaj to dva současně) dala v práci na WC
nahou figurínu, sedící, jak sedí na záchodě a ta jedna si chtěla odskočit, tak si odskočila a my čekali v kanclu, co se bude dít...
dělo, najednou šílenej řev z té místnosti, protože ty otevřeš dveře a tam sedí nahej člověk na míse, lekneš se, že jsi tam někomu vlezla . No a ona nechtěla být na to leknutí sama, tak mi řekla, ať to vezmu domů a nalíčím to na ty kluky z druhýho štábu, no a výsledek byl úžasnej, první, kdo tam otevřel z nich dveře málem umřel, jak se lekl a to bylo fakt super prdelka, pak se to objevilo i v tom mém díle, protože to chtěli tam za každou cenu mít, hlavně proto, že si celej národ o mě řekne, že jsem blázen, ale no a, ať si o mě myslí kdo chce co chce, hlavně že byla legrace
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 22:11
- Nahlásit
Eninka
Jako jsem ráda, že bydlím docela daleko. A chraň tě ruka páně na mě něco vymyslet, až dojedu. Tě zabiju asi.
Btw. ten díl mi nejede a děsně mě to sere.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 22:13
- Nahlásit
Eninka
Zdar.
Že Tě tu tak vidím, tak Tě chci jenom pozdravit. Dokončila jsem úspěšně DPH za únor u jednoho zákazníka zpozdilého a valím spát.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 22:14
- Nahlásit
Gi a smečka
chraň tě ruka páně na mě něco vymyslet
nebóóój, tobě bych nikdy nic takovýho neudělala
ten díl mi nejede a děsně mě to sere.
škoda, no, tak ti jej někdy pustím u mě doma, taky jsem to zkoušela a zjistila to samý, nejsi sama...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 22:35
- Nahlásit
Vlčáčková
kuk, poslala jsem ti příspěvek a on jaksi neodešel, či co...
jsi šikulka, že jsi tak pracovitá, tak vlep psíkům pusu na dobrou noc a dobrou teda...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 07:08
- Nahlásit
Eninka
Bekča chytla zase ten zánět do té rakoviny na struku. Takže povalím na nějakou veterinu.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 09:39
- Nahlásit
Gi a smečka
No, to by bylo hodně ftipný
to si piš, dovedu si představit ten bordel, když se vytočí klubko zmijí
. Asi bych ho parkovala v prázdnym kot
nepomůžeš si, udělaj si duplikát klíče, jen aby se tam dostali
ale vona byla odjakživa hysterka
kulantně řečeno - temperamentní teriér
Gi a smečka
Eninka
Jako jsem ráda, že bydlím docela daleko.
že jo.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 10:55
- Nahlásit
Eninka
nebóóój, tobě bych nikdy nic takovýho neudělala
No...
PetraK
Jako mít takový koledy v práci, tak už jdu asi fakt na pracák.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 11:00
- Nahlásit
Gi a smečka
Jako mít takový koledy v práci, tak už jdu asi fakt na pracák
no souhlas, my si taky sice neudělali třeba v předchozí práci, kde byla fajn parta a jel v tom i náš šéf, nic "dobrýho" , děsný věci, pamatuju si, že třeba kurýři se k nám buď báli chodit a nebo se k nám dycky těšili, co zas bude za příšernosti (to podle povahy kurýra ), ale infarkt jsme si nevyráběli.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 11:45
- Nahlásit
Eninka
simtě, a co že to děláš za práci?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 11:46
- Nahlásit
Vero
simtě, a co že to děláš za práci?
tipuju si tak nějak likvidační firmu. Likvidace nepohodlných osob, vražda bez důkazu a tak nějak podobně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 12:04
- Nahlásit
PetraK
Likvidace nepohodlných osob, vražda bez důkazu
v tom případě bych ale borderku jenom přeučila z Eninky psa na lidi. Copak by někdo uvěřil, že to je vlčice v rouše ovečky?
Eninka
Je škoda, žes to téma pojmenovala takhle blbě, páč teď se v něm zakrafou docela hodnotný informace (chtělo to dvě témata, jedno krafací a jedno řešící, škoda že to místní moderatizátor neumí rozdělit)
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 12:09 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
kachna_
Je škoda, žes to téma pojmenovala takhle blbě, páč teď se v něm zakrafou docela hodnotný informace
no jo sakra!!! ale tak ono to zatím nejhodnotnější je hned na začátku - když teda pominu tu trapnou debatičku edit, - abych toupřesnila - mám na mysli to marné volání po tom okošíkování, které teda pak neskončilo nijak dobře.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 12:27
- Nahlásit
Vero
normálně v kanclu, ale choděj sem zákazníci do naší firmy, kde máme ještě teda aji vzorkovnu a tak...
PetraK
tobě přidám ještě jednu perličku, co jsem si vzpomněla, je taky s potkánama...šla jsem koupit do zverimexu tři šedý potkány, aby byly věrohodný barevně a dala je do takový krabice, co tady máme v ní nějaký věci a poprosila kolegu, co jsem na něj už jednou nastražila toho potkána na šňůrce, aby mi z té krabice něco vytáhl a on se mnou kecal a hrábl do tý krabice a nahrábl potkyše . On se totiž hrozně bál potkanů a tak si vysloužil svoje zážitky u nás hlavně s potkánama.
kachna_
Je škoda, žes to téma pojmenovala takhle blbě,
no tak každá info je nějak cenná, i tyhle poslední třeba, aspˇoň jako návod na nějakej fórek, to se může hodit
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 12:34
- Nahlásit
Eninka
On se totiž hrozně bál potkanů a tak si vysloužil svoje zážitky u nás hlavně s potkánama.
svěřit se lidem se svými úzkostmi se zjevně "vyplácí".
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 12:36 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
ale ta nahá figurína na záchodě mi vrtá hlavou
Jo a jaký byl další osud potkanů?
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 12:38
- Nahlásit
Vero
ale ta nahá figurína na záchodě mi vrtá hlavou
Jako u Eninky doma? Však o tom píše vejš.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 12:41
- Nahlásit
Vero
jaký byl další osud potkanů?
šla jsem je vrátit zpátky do zverimexu, stáli dvacku a já jim je zase odnesla a nic jsem samozřejmě už nechtěla
nahá figurína na záchodě mi vrtá hlavou
co ti na ní vrtá hlavou? Objasním...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 12:42
- Nahlásit
Vero
copak ty ještě nevíš, že ukázat slabost znamená odkrýt si záda? podívej se na psy, spousta jich svou slabost zatluče, dokud to jde
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 12:44
- Nahlásit
PetraK
ukázat slabost znamená odkrýt si záda
jo, jo, takhle to v životě funguje a nejhorší je pak, když toho lidé zneužívají, což dělají moc rádi
My toho nezneužili s těma potkánama, kolega se tomu smál, až polapil dech, ale jinak jak píšeš, je to tak..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 12:51
- Nahlásit
Eninka
My toho nezneužili s těma potkánama
ne? , promiň, ale to asi vnímám realitu jinak.
kolega se tomu smál,
zbylo mu něco jinýho? pokud nechtěl odkrej víc než bylo nutno, tak ne.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 12:53
- Nahlásit
PetraK
ale tak my se známě tady víc než deset let a víme, co si ke komu můžeme dovolit, on na nás tady vpodstatě nastražil nejvíc těch věcí, tak to měl jen jako malou odměnu, fakt to byla sranda, neboj
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 12:58
- Nahlásit
PetraK
copak ty ještě nevíš, že ukázat slabost znamená odkrýt si záda? podívej se na psy, spousta jich svou slabost zatluče, dokud to jde
ale to víš, že to dávno vím... nejen od psů.
to bylo jen takový povzdechnutí, nebo něco na ten způsob.
Eninka
figurína mi vrtá hlavou v tom smyslu, co by na to přítul, kdyby tak otevřel u nás doma wc a .....
ale radši mu to jen povykládám.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2011 13:02
- Nahlásit
Vero
co by na to přítul, kdyby tak otevřel u nás doma wc a
Ty vado, to radši nezkoušej, ať nejsi na titulních stránkách.
|