| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 22:16
- Nahlásit
Eninka
A víš, co? Že tak zrovna dneska je mi taky divný. 3 neděle nic, jak jsi říkala, a najednou dneska?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 22:18
- Nahlásit
Vlčáčková
je to celý obestřený záhadou, ale já na to přijdu, jak to bylo nebo je, protože já čula nějakej průšvih už dřív a najednou je to venku. Zmínila jsem se, že pojedu okolo, že se zastavím juknout na něho, ale jedu až za měsíc, tak ti nevím, že to takhle divně vychází, necháme se překvapit.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 22:30
- Nahlásit
Eninka
Hele, radši mailem.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 22:41
- Nahlásit
PetraK
tak ono je taky rozdíl jeden pes, kterýho můžu mít v merku a vícero, kdy se ty svině hemžej prostorem a já sem jen jeden
No právě.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2011 22:59
- Nahlásit
Gi a smečka
zítra jdeme zašít tu jednu ranku, co se tam pořád motá mízní uzlina, tak nám drž palce
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 05:54
- Nahlásit
Eninka
Tu na tom levým rameni? Nebo pravým? No ta byla ošklivá. Hlavně prosím tě, ať nejdete za dva dny přešívat.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 11:31
- Nahlásit
Gi a smečka
na tom levým rameni? Nebo pravým? No ta byla ošklivá
jo jo, ta to je. Štve mě to, ale ta rána se zvrchu normálně má tendenci zahojit, ale při jakýkoliv pohybu se otvírá zpátky, protože je tam ta natržená uzlina, tak se chová jako cizí těleso a tvoří tam tu kapsu. Ach jo, kvůli takový blbosti narkóza, ale co nadělám
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 14:34
- Nahlásit
Gi a smečka
No právě.
no myslim, že pokud člověk nemá hafo času nazbyt, aby zrovna na tomhle zamakal odděleně s jednotlivcem a pak se všema najednou, což myslim moc srmtelníkůch nemá , tak to nemá cenu ani zkoušet, protože by to k ničemu nevedlo. Jsem zvědavá, jestli opravdu jednou budou dva psi, jak se pochlapim no možná budu chodit návštěvám otvírat s násadou od koštěte a čokly systematicky umravňovat ráno po palici . Je teda pravda, že já nechám klidně návštěvu čekat dokud Zrzavohubec fakt na to místo nezajede /sice mu nadskakuje prdel jak poklička na hrnci s vařící se vodou,ale zvostane/ , ovšem ve dvou , to bude jiná kávička o počtu dva a více nehovořím už vůbec
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 15:25
- Nahlásit
PetraK
no možná budu chodit návštěvám otvírat s násadou od koštěte
To dělám naprosto běžně. Měla jsem na to bičík, než mi ho hečbek sežral.
čokly systematicky umravňovat ráno po palici
No tak k tomu vopčas nemám daleko.
/sice mu nadskakuje prdel jak poklička na hrnci s vařící se vodou,ale zvostane/
Hele si neumím představit, že by Mamba zůstala na místě, když někdo zvoní. Bych ji musela přitlouct k podlaze. Jednu dobu měli všichni kamoši nakázaný prozvánět na mobil, aby nebylo doma pozdvižení a ty sfině se během dvou měsíců naučili reagovat i na ten mobil. Je to skoro dva roky zpátky a mrchy na to reagujou furt. Když zvoní mobil dlouze, tak ne. Ale když mě jen prozvoní, tak ječej.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:01
- Nahlásit
Gi a smečka
kuk, tak Eninka už je sešitá, prý je vše vpořádku, večer pro ni jedu
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:21
- Nahlásit
Eninka
Super. To jsem ráda.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 16:58
- Nahlásit
Eninka
odkdy se šiijou staré rány? aby to nedělalo ještě větší paseku
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 17:11
- Nahlásit
makrel
ta rána je pořád ta jedna, co se pod ní utrhla mízní uzlina a něchtěla se zavřít, pořád se tam dělala tekutina, kapsa.. Vetka naznala, že bude lepší uzlinu odstranit a zašít to, protože se uzlina chovala jako cizí těleso a dráždila to.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 17:18
- Nahlásit
Eninka
a tak to možná jo, s tím odstraněním...tak držíme palce
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Říj 2011 17:27
- Nahlásit
makrel
...tak držíme palce
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 14:30
- Nahlásit
Hele jen tak OT. Jsem se právě zamilovala. Božské, úžasné, nádherné a fantastické. To chuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
http://www.stream.cz/uservideo/615851-nova-vychyta vka-hracka
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 14:41
- Nahlásit
Gi a smečka
ty jó, to je bomba, to nemá chybu, kdes to vyšťourala, to je dobrej fórek s tím někoho vystrašit
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:05 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit
Eninka
Haluz, dnes na streamu. Už se to dá koupit i tu.
Škoda, že nemám zbytečnej litr. Su asi bubá, ale já bych si to fakt koupila. )))))))))))))))
http://deti.bazos.cz/inzerat/12163414/Air-Swimmers -hracka-roku-2011.php
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:16
- Nahlásit
Gi a smečka
já teda taky nemám na rozhazování, ale koupím si to na vánoce, je to fakt bomba, tak to pak vyzkoušíme společně
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2011 15:39
- Nahlásit
Eninka
koupím si to na vánoce, je to fakt bomba, tak to pak vyzkoušíme společně
|
eismisa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 17:29
- Nahlásit
http://aukro.cz/show_item.php?item=1860212720&utm_ source=zbozi_cz&utm_medium=bazarove2
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2011 19:25
- Nahlásit
eismisa
díky za tip, už se na tu hračku fakt moc těším, vám doma by se to taky hodilo, celá rodina včetně psíků by z toho měla určitě taky radost
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:09
- Nahlásit
to je geniální...
ale kde na to mám vzít prachy? bůůůůůůůů
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:32
- Nahlásit
Gi a smečka
než mi ho hečbek sežral.
myslim, že si teď terijéří hadi vytvořili nové reklamní heslo:
Hečbek do každé smečky psí
páč to hovado i bičík sní!
Hýčkejme si hečbeka,
von to fšecko sežvejká!"
Hele si neumím představit, že by Mamba zůstala na místě, když někdo zvoní.
na ja, ale tak to vona už byla druhej péf,ne? To si myslim, že i když ten první to má nějak dotažený, tak je schopen to rozložit na pročinitele, protože člověk je prostě jen jeden a voni sou v přesile.
í a ty sfině se během dvou měsíců naučili reagovat i na ten mobil
no nejsou to debilové a navíc mají víc mozků dohromady, než ty, máš smůlu, přeperou Tě
Božské, úžasné, nádherné a fantastické. To chuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
no ty vado!!! to je geniální!!! ...... jen...... jakou myslíš, že by to spešl u tebe doma jako tak mělo životnost??? D
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:42
- Nahlásit
PetraK
to je geniální!!! ...... jen...... jakou myslíš, že by to spešl u tebe doma jako tak mělo životnost???
musela by s tím lítat v patřičné výšce
ale zase použít to třeba když u tebe někdo zazvoní a proti němu vypluje ryba, nebo s tím dojít do hospody...to by byla taky prča
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 11:47
- Nahlásit
Eninka
musela by s tím lítat v patřičné výšce
DEFINUJ CO je pro hajzlíky hadí teriéři patřičná výška, myslim, že tak vysoký stropy Gi teda nemá
někdo zazvoní a proti němu vypluje ryba
a ty mu voláš sanitku.... :
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:00 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
PetraK
pro hajzlíky hadí teriéři patřičná výška,
to je fakt, oni skáčou skoro ke stropu, to by ryba nepřežila.
a ty mu voláš sanitku
to si myslím že je slabej odvar, co my jsme prováděli v práci lidem a sanitka je neodvezla, no ale málem jo, teda. Např. jsme kolegyni ke stropu na topení pověšili figurínu, takovou tu co si ju spleteš v obchodě s člověkem a ještě jsme ji pomazali kečupem, oblíkli a tak. Ona šla ráno první do kanclu, v zimě, všude tma a jak otevřela, tak se jí to houpalo před nosem .
No anebo kolegovi jsme to samé dali do auta, do dodávky, taky v zimě, sám na dovře, všude tma a v autě po otevření "mrtvola" s kudlou v zádech..
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:04
- Nahlásit
to by ryba nepřežila.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2011 12:08
- Nahlásit
makrel