Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 13:03
- Nahlásit

Eninka
návod na nějakej fórek
hele nevim, já mám ráda neúbližný vtipy. Nemám ráda lekání atd.
Snad jen jednou, ještě na střední jsem namluvila spolužačce (typ Růžovka, ale hezká), že se mnou jde na odpolední do krámu.
Vlítla k mistrovi, za chvíli vylítla, řekla mi, že jsem kráva a víc se mnou nemluvila. Když jsem to šla vysvětlit mistrovi (aby z toho neměla ještě nějaký průšvih), tak mistr povídá: "no vona sem vlítla jako velká voda, tak jsem jí chvíli podusil."

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 13:03
- Nahlásit

Vero

PetraK

holky, my tady fakt nikomu neděláme nic hroznýho, nechci vypadat jako nějaká potvora, snad to tak neberete

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 13:11
- Nahlásit

Já si ještě vzpomněla na jednu perličku...to vám musím říct...
Při určitým počtu zaměstnanců musí bejt závodní doktor určenej a ten dává různý potvrzení atd..však to znáte. No a my jsme si našli lékařku, která nám bude dělat toho závodního...
Došla k nám, aby vystavila kvůli řízení firemních aut apod. papíry a my jsme ji navedli (byla v našem věku, takže měla ještě smysl pro humor), aby jednomu našemu kolegovi, kterej nesná ší injekce, že mu jako bude brát krev a od se strašně bránil, tak že stačí dát moč a dala mu skleničku na moč...
on si odskočil, ale nalili tam místo toho ocet, co našel v kuchyňce a ona tam dala ten lakmus. papírek a nevím, co to udělalo za výsledek, ale vyděsila se a že musí okamžitě do nemocnice na vyšetření apod. On věděl, že dal ten ocet, tak byl klidnej, ale ona byla vylekaná, tak to nám fórek moc nevyšel, jelikož nás přečural ten, kdo měl být postižen našimi fórky. P.s. byli jsme totiž s ní domluvení, že mu řekne nějakej děsivej výsledek a pak hned pravdu...

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 13:18
- Nahlásit

Gi a smečka

Ty vado, to radši nezkoušej, ať nejsi na titulních stránkách.

nařehtáme se radši jen při té představě, infarkt bych neriskovala

Eninka
holky, my tady fakt nikomu neděláme nic hroznýho, nechci vypadat jako nějaká potvora, snad to tak neberete

To třeba já nemůžu posoudit, když neznám vaše vzájemný vztahy, vás osobně, taky je rozdíl v tom hrozně se bát, jak to vnímá ten nebo druhý, a tak. Třeba jste parta lidí, co miluje brutál srandu i sama na sobě a "hrozně se bát" je pro kolegu něco jinýho než pro mě nebo pro někoho, kdo ví, co je třeba fobie. To já nemůžu vědět, jak to tam máte.

Vero
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 13:22 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

Jinak moje level teda končí na tom, že místo lidských bonbonů nabídnu psí (a jsem za mrchu )

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 13:27
- Nahlásit

Vero

moje level teda končí na tom, že místo lidských bonbonů nabídnu psí

teď jsi mi něco připomněla.... kdysi jsme měli s býv. manželem obchůdek ve městě, kousek od středu města a tam chodívala jedna hnědočeška a to proto, že jsme měli na pultě misku s bonbónama. Začala chodit každej den, brala si toho hrstě a že prý pro děcka.. Tak jsem zaskákla do obchodu "Tisíc a jeden fór" a nakoupila takový ty bonbóny co máš pak celou pusu modrou jako od inkoustu a nejde to umýt, pepřové, česnekové atd. A baba došla, nabrala si zase hrst ale těchto "specialit" a od tý doby už se nikdy neobjevila

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 17:56 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

Eninka
Tohle jsem musela vyfotit. Bekynka marodí. I uložila jsem jí a ostatní psiska ji musela hned hlídat...
Kvalita fotky fakt hrozná, ale je to vzaté v rychlosti, než se samovolně rozprchnou, když už se tak samovolně sesypali na jednu hromadu kolem Bekči.

Beký má škaredě zanícený ten nádor na hrudníku a trošku zánět je i na tom nádoru u posledního struku. Ten prý není až tak agresivní (myslím nádor, ne zánět). Pes má teplotu a bolí to, takže ATB a prášky proti bolesti.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:30
- Nahlásit

Vlčáčková

ahóóójky, to je krásná fotečka...
tak snad se Bekynce uleví a trochu jí to pomůže, ty léky

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:34
- Nahlásit

Eninka
No snad. Chudák pesinka. Ale nikdy se nedá říct, kdy se to zase vrátí.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:39
- Nahlásit

Vlčáčková

Chudák pesinka

to jo, chudina, musíš věřit, že bude líp

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:41
- Nahlásit

Eninka
Nebude. Ten nádor se asi akorát rozšířil po liště. Tak akorát můžu doufat, že to půjde pomalu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:42
- Nahlásit

Vlčáčková

a odoperovat už to asi nejde vzhledem k jejímu věku, že?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:46
- Nahlásit

Eninka
Nechtěl to operovat už loni. Že by to vyskočilo brzy znovu a víc, a akorát že bychom jí trápily. Pravděpodobnost, že se to vyléčí byla statisticky jen asi 20 %.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:50
- Nahlásit

Vlčáčková

aha

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:53
- Nahlásit

Eninka
Beký dostala 2 - 7 měsíců života. Bylo to v listopadu. A už je zase skoro listopad... Takže vlastně musím být velmi spokojená. A koukali na ní 3 veterináři, ten náš a dvě kolegyně - asi techničky - to je ale fuk, a všichni říkali, že škoda takového pesana, který se takhle snaží a má jiskru v oku, nechat utratit. Že je to brzo. Ale já vím, že ta jiskra už není, co bývala. No.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 18:58
- Nahlásit

Vlčáčková

ach jo, hlavně aby jsi pak odhadla, kdy už ji to bude trápit a našla sílu to skončit, já si tohle nedovedu představit, až to potká mě

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:01
- Nahlásit

Eninka
Taky nevím, jestli to poznám. To jsem řešila před rokem. Už bych jí bývala nechala utratit, ale vet. mi to rozmluvil, ať ještě počkám. No, a Bekynka si na jaře začala honit myšky na poli, se Sluníčkem se rozběhala, občas se přidala i k honění kočiček (hlavně start, běh pár metrů a pak se na to vykašlala), ale za námi, když se zpozdila, dobíhala třeba 30 metrů volnějším během, ale šlo to.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:02
- Nahlásit

Vlčáčková

a kolik jí je? Už to mám u tebe popletený, nepamatuju si to přesně...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:07
- Nahlásit

Eninka
Tak nechlastej furt ten calvados a budeš si víc pamatovat!!!
5. 2. 1997 se narodila, takže je jí už 14,68219178 roku.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:11
- Nahlásit

Vlčáčková

no,no,no, calvados, co mi zbyl jsem dneska odevzdala závlahářům, co mi přišli zazimovat závlahu, akorát mi ty buňky asi nedorostou zpátky (ty mozkový)...
Tak to má Bekynka úctyhodnej věk, tak jí přeju co nejvíc dní ještě tady na tomhle světě. Prosímtě ať nejste v závěsu s někým jiným (však víš), kdo musel tento pitomej krok teďka udělat

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:20
- Nahlásit

Eninka
Nevím nic. Kdo, co?
Nebo vím a vykouřilo se mi to z hlavy. Dneska vůbec mám okno - zapomněla jsem koupit psům žrádlo a zapomněla jsem na jednoho zákazníka. Jsem fakt hvězda sklerotismu.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:22
- Nahlásit

Vlčáčková

zapomněla jsem koupit psům žrádlo a zapomněla jsem na jednoho zákazníka. Jsem fakt hvězda sklerotismu.

tak jim usmaž vajíčka

vidíš ty sklerózo, a to nepiješ

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:32
- Nahlásit

Eninka
Jó, to je nápad. Ještě dvě vajíčka tu mám. A Vlčáček, který žere i kartony, dostane platíčko.
Jak to, že nepiju? Bych nepřežila.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:34
- Nahlásit

Vlčáčková

Jak to, že nepiju? Bych nepřežila

tak to máme stejně

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:54
- Nahlásit

Eninka
tak to máme stejně
Jen aby!
Zítra má pršet a my máme řezat dřevo. Nemůžu to odvolat, protože řezač je nedostupný.

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 19:55
- Nahlásit

Vlčáčková

Nemůžu to odvolat, protože řezač je nedostupný.

třeba u vás pršet nebude, a když jo, dáte grog a bude líííp, to přežijete, skočíš pro rum a bude vám to jedno, kdyžtak

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:00
- Nahlásit

Vlčáčková

jukni na téma Šíblová, jestli je to pravda, tak zaplaťpánbůh pro ty psy, chudáky od Šíblové

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:09
- Nahlásit

Eninka
Volá Slačíková, takže pro dnešek asi toho už moc nenapíšu...

Eninka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 20:14
- Nahlásit

Vlčáčková

pro dnešek asi toho už moc nenapíšu...

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2011 21:19
- Nahlásit

Eninka
Taky bych se něčeho napila, ale tady je to jak u suchánků.

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání