Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pro Eninku
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 76 . 77 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 09:11 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Gi a smečka
Anarchie

a pak by měla Eninka místo bělouše,, bordiny a ausiny

3x pankáče

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 12:29
- Nahlásit

PetraK

kuk, to jako že by se takto oškubaly ty tři samičky a zůstalo jim jenom číro?
Jinak bych chtěla říct že od tý neděle je zatím klid, ale je pravdou, že nečekám, až někdo zavrčí, ale už při blbým pohledu
okřiknu Terku a ona se na nějaký další akce vykašle. Nechci to zakřiknout tak jen říkám současný stav , snad se to podaří vylepšit.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 12:49 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit

Eninka

nečekám, až někdo zavrčí, ale už při blbým pohledu
okřiknu Terku a ona se na nějaký další akce vykašle

to zní zatím dobře , na tom, nečekání to je celý postavený. a jak se žrádlem rozděluješ ho? páč v tom je taky určitý tvoje postavení, že to žrádlo rozděluješ a dáváš "svolení" ke konzumaci, nemyslím to žrát takový ty hračičky na alfu smečky, který se před časem v přehnaný podobě vyrojily, ale tohle je prostě jeden z tvých klíč k vedení, k tomu aby tě respektovaly, protože tady zcela nenásilně ty ukážeš, že jízdní řád sestavuješ ty. a je to věc, kterou máš de-facto zadarmo. Krmit je musíš tak jako tak a můžeš toho v pohodě a v klídku využít k tomu, aby přijaly všechny za svý, že od teď je Eninka člověk něco jako ředitel zeměkoule

Mně se třeba v rámci diskuze, která se točila tuhle kolem pozitivní motivace líbilo i to, že třeba zrovna u toho krmení to udělám tak, že ho dám až v momentě kdy mě pes vnímá, stejně tak jako při vypuštění ze dveří domu. Že pes nejde ven jen na povel, nedá tam člověk tu misku jen tak, ale až v momentě, kdy se ten pes na něj zadívá a vnímne ho. Je to zadáčo jak můžu pséku ukázat, že sem pro něj důležitej bod v jeho životě a že jsem to já kdo umožňuje přísun těch dobrých věcí. U nás to bylo tak, že třeba ze dveří se šlo na povel, to jo, Ešus nevylítával ze dveří bezhlavě /nesnášim čokly, co se vyřítěj ze dveří baráku, nečuměj nalevo napravo a porazej při tom se šíleným řevem pět lidí a školku , takže ze dveří se prostě šlo až jsem řekla, ale teď jsem zkusila i tohle, je to fakt funkční.

zůstalo jim jenom číro?

ne-e, jako že anarchie = se pankáči, ne?

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 13:41
- Nahlásit

PetraK

a jak se žrádlem rozděluješ ho?

už jo, akorát v tom ještě mají zmatek, protože neví, proč to najednou děláme jinak a tak si jen zobnou a jdou pryč, protože pořád spoléhají na to, jak to bylo dřív, že bude k dispozici znova.
jako že anarchie = se pankáči, ne?

a jóóó

U nás to bylo tak, že třeba ze dveří se šlo na povel, to jo, Ešus nevylítával ze dveří bezhlavě

no a u mě to bylo tak, že zase domů do dveří se z předzahrádky šlo tak, že kromě Barušky obe letěly ke dveřím, nalepily se na dveře, skákajíc po nich a jak jsem otevřela, vtrhly dovniř a pak já. Teď si počkám, uklidním je a jdu první, teda ještě úplně ne, ale jdeme skoro současně, nikoliv divocí koně přede mnou

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 14:03
- Nahlásit

Eninka

Teď si počkám, uklidním je

noo vida!! to jsou pokroky, holčičkám se musí v makovici kouřit, což jim jen prospěje děvuchám

už jo,
to je dobře, moc.

jdou pryč, protože pořád spoléhají na to, jak to bylo dřív, že bude k dispozici znova

však vony si děvuchy zvyknou, aspoň maj nějakou změnu, neni nuda . moc je nelituj, voni tě taky nelitovaly

datli
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 15:11
- Nahlásit

a jak reagují psi na zvonek doma?U mě velkej juchec-jé někdo k nám jde,jdem ho přivítat-štěkny jedny.A mě to dost štve.Když byla jezevčice,bylo to hrozný.Přišla raslice a ta neštěkala,ikdyž jezevčice přímo řvala.Jak jezevčice umřela a k raslici přišla šeltie,naučila štěkat raslici a je to na palici.chápete jako jo?Blbě napsaný

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 15:43
- Nahlásit

datli

u mě doma po zazvonění taky šílenej juchec, že někdo jde, lítáme, skáčeme radostí a letíme pak k brance abysme příchozího patřičně přivítali

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:21
- Nahlásit

Eninka
u mě doma po zazvonění taky šílenej juchec, že někdo jde, lítáme, skáčeme radostí a letíme pak k brance abysme příchozího patřičně přivítali
V principu jo. Ale faktem zůstává, že holky jsou v tom lepší. Ty máš ještě sakra co dohánět a pilovat. Hlavně to skákání Ti tedy vůbec nejde.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:23
- Nahlásit

datli

a jak reagují psi na zvonek doma?

zaštěkáním a po povelu místo, odchod na místo, přijde-li návštěva co jde dovnitř, musí počkat s vítáním, až řekneme, je-li to někdo otravný nechávám ho řvát z místa, ať hlídá

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:31 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit

PetraK

to máš dobrý, mně stádo divokejch koní poskáče každýho hned u vrat a ten člověk přichází v tričku a odchází v moherovým svetru, jelikož a protože je obalen chlupama při vítacím manévru,
ale jenom na jaře a na podzim, když pelicháme

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 17:46
- Nahlásit

Eninka a PetraK
Tak todle nemám vůbec zvládnutý. A ani to neřeším, páč to je naprosto zbytečnej vejprask. Když chci, aby návštěva odešla nepošpiněná, tak psy před ní prostě zavřu. Jinak to jako nemá smysl.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:13
- Nahlásit

Gi a smečka

Když chci, aby návštěva odešla nepošpiněná

tak to já všechny varuju, ať sem nechodí v ničem, co by mohlo dojít k úhoně, protože tu radost z vítání jim nedovedu odepřít

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:15
- Nahlásit

Eninka
protože tu radost z vítání jim nedovedu odepřít
Těm lidem?

Gi a smečka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:17
- Nahlásit

Eninka
protože tu radost z vítání jim nedovedu odepřít
Když on hlavně Mafiánek tak lááááád návštěvy. Ale tak nějak pochybuju, že bys tam vešla. Von má totiž takovej výbornej zvyk vyskočit, odrazit se čéku od hrudníku a vymlásknout mu hudlana. Což uznej, že je od pětatřicetikilovýho picbůla poněkud hulvátské.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:22
- Nahlásit

Gi a smečka

uznej, že je od pětatřicetikilovýho picbůla poněkud hulvátské

tak to je vtipnej hodně, na mě skočit pitbul, tak umřu strachy, že mi chce ukousnout hlavu

Vlčáčková

Těm lidem?

těm psům, pochybuju o tom, že ti lidi mají radost, když jim někdo skáče na hlavu

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:25
- Nahlásit

Eninka
Mě jednou dalo pusu ČSV. Myslela jsem pak chvíli, že mám přeražený nos a zhmožděnou krční páteř.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:37
- Nahlásit

Vlčáčková

Mě jednou dalo pusu ČSV

a jak to dopadlo, když ti dal pusu třeba nějakej chlap?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 19:15
- Nahlásit

Eninka
Taky blbě. Například jsem se pak vdala...

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 20:00
- Nahlásit

Vlčáčková

teda Vlčáčková, ty když dostaneš nějakou pusu, jedno od koho, tak to dycky blbě dopadne. Tak zkus ty pusinky rozdávat radši sama, třeba bude líp

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 20:07
- Nahlásit

Eninka
Mám tu myšičku. Chtěla se prokousat ven z obýváku pode dveřmi. Za dobu našeho poledního spánku se jí to skoro povedlo. Pak si všimla, že na ní zírám a vzala roha po obýváku. Tak nevím, kde teď bivakuje, neb ve věcech dovezených z J.H. těžko najít něco statického, natož pohyblivého hlodavce. Nechala jsem dveře otevřená, aby mohla ven. Jenže ty pak obsadil Vlčáček, čili nevím, jestli se myšce podařilo proklouznout.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 20:39
- Nahlásit

Vlčáčková

myška nikam nepůjde, běžně se stěhujou na podzim do baráku, já tady mám každej rok doma v obýváku tak tři až čtyři myši a ty tady normálně fungujou, žerou z psích misek, to mám vyfocený, holky na to koukaj a vůbec jim to neva. Dokud je nevychytám do pastiček, jsou tady stále až do jara. Akorát já je chytím a dveřma, který mám otevřený dom i v zimě, tak dojdou další zájemkyně o granule a kde co. To je osud těch, co nezavíraj a mají psy. Smiř se s tím

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 20:59
- Nahlásit

Eninka
Jenže já už jich tu mám (včetně kun) dost na půdě. Doma bych to radši měla myšuprosté.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 21:02
- Nahlásit

Vlčáčková

no a? kuna například patří k vybavení každýho domu a je roztomilá a neprudí a myši ať si trhnou, někde zimu přežít musej

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 21:08
- Nahlásit

Eninka
Neprudí, jo? Dupe jak stádo bizonů, zpočátku to vždycky zvedlo psiska, takže 10 x za noc budíček štěkotem. Serou stále na jedno místo, čímž Ti zlikvidují v tom místě strop. A na novém přístavku mi na dvou místech prokousali parozábranu, aby mohli dovnitř.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 21:12
- Nahlásit

Vlčáčková

prokousali parozábranu, aby mohli dovnitř

vidíš, co všechno jsou schopný udělat pro to, aby se za tebou dostaly ty myši, což o všech říct nemůžeš

datli
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 21:54
- Nahlásit

Tý jo,tatarák zapíjený bavorákem-není špatnej,ale se ňáko motám.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 21:59
- Nahlásit

Eninka
Tak už mám první odpověď a ne zrovna pochvalnou pro to zařízení.

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 22:07
- Nahlásit

datli

tak hlavně, že pak trefíš do postele

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 22:07
- Nahlásit

Gi a smečka
Tak todle nemám vůbec zvládnutý

tak ono je taky rozdíl jeden pes, kterýho můžu mít v merku a vícero, kdy se ty svině hemžej prostorem a já sem jen jeden

Eninka
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 22:08
- Nahlásit

Vlčáčková

to mě fakt rozčiluje, naštvala mě, tolik jsem jí kladla na srdce, že tudy vede až ta poslední cesta, ach jo, teď toho už určitě sama lituje, snad se najde. Já, jestli se najde snad pro něho pojedu, nebo co...

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 76 . 77 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání