Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 17:16
- Nahlásit

Dania
Tak kolikrát jsme my dvě zrovna slyšely - on říkal o tobě tohle a tohle..... a řešily jsme to mejlama? Myslím, že ne

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 17:36
- Nahlásit

Fifi
Ale vzdyt tady je to samy slusny chovatel
no to máš pravdu. Jen přemýšlím, kde všude je to "tady" myšleno...
A jaky z toho ma pak nekdo dojmy a pojmy, to uz je jeho vec
teď vážně, ale fakt vážně nevím, koho myslíš-toho, co se ozval?
Pokud ano, tak já ti nevim, furt se snažim si to představit na sebe, asi bych se bránila, pokud by to prohlášení v příspěvku neodpovídalo skutečnosti. No jo, vím, že nebyl nikdo jmenovanej, ale podle toho, že je to někdo, kdo má doma štěně a chovatel.....ono jich takovejch moc není, je v ČR jen jeden.
Navic ma kazdy stejnou moznost se zaregistrovat a projevit svuj nazor primo zde, a ne obesilat lidi vysvetlujicimi ci obvinujicimi a nedejboze vyhrozujicimi maily.
pravda provdoucí, problém je, že to trochu dlouho trvá.(registrace )
Apropo, zaujala mě slova vyhrožující a obviňující. tady opět ne zcela chápu, oč jde.......
ankaras
no my ne, ale jak říkáš, my to jen slyšely, kdyby o tobě někdo něco napsal sem, asi by ses ozvala. Já totiž jo

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 17:41 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dania
To ozvala , ale aby někdo něco mazal, to bych teda nenapsala a nebo bych se třeba neozvala, poslední dobou jsou nějaký erupce na slunci asi a u mě se začínají projevovat lhostejností, což je maximálně divný , asi konečný stádium.

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 17:42
- Nahlásit

Dania
Apropo, zaujala mě slova vyhrožující a obviňující. tady opět ne zcela chápu, oč jde.....
O nic, jak nejde o zivot, jde o h....
A ja vas necham uz na pokoji, svy sem si rekla.

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 17:53
- Nahlásit

ankaras
ale aby někdo něco mazal, to bych teda nenapsala
a to byl požadavek?
asi konečný stádium
neblázni, to bys skončila hoodně brzy ....jsem ti to už psala dneska
Fifi
A ja vas necham uz na pokoji, svy sem si rekla.
a nejni to škoda?? ......se s tebou hezky dialoguje

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 18:00
- Nahlásit

Dania
a to byl požadavek?
- mejlíka si četla, ohledně štěňat
neblázni, to bys skončila hoodně brzy
- joooo, myslím, že je na čase

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 18:04
- Nahlásit

ankaras
jj, teď

joooo, myslím, že je na čase
ale jdi, dyť tebe to přejde, to bys nebyla ty!! Přijde jaro, přijde lepší nálada!!!

Daimon
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 18:16
- Nahlásit

Ten kdo sem píše není chovatel , prostě jsem po dlouhé době nevydržela . Jinak se máme skvěle a my už neřešíme pošetilosti mocných .
Daimonek i Awashi jsou jedni nejspokojenějších akit, co jsou tady u nás, ale už nikdy si do toho nenecháme kecat .

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 18:22
- Nahlásit

Daimon

Ten kdo sem píše není chovatel
pravda
Jinak se máme skvěle a my už neřešíme pošetilosti mocných
- svatej klídek, už se opičíme

Petrys
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:04 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

jééé, koukám, jakej rozruch jsem tu vzbudila, hold dřív píšu než myslím, nevím komu všemu zbejvají štěňata, takže jsem tím asi urazila všechny a vzhledem k tomu, že i s panem Štočkem jsem si psala, tak pojal podezření na sebe, ale v té době, kdy jsem odmítla jeho štěně jsme už měly zamluvenou naší Brixií, ale asi sem mu to nedala vědět, volala jsem tehdy do všech možných stanic a to i do zahraničních, i když jsem nevěděla jestli zrovna nějaká štěnata mají, prostě jsem to zkoušela všude možně, protože nám umřel Akim a chtěli jsme rychle nějakýho prcka k Džinovi, kterej z toho byl dost špatnej, chápu tedy, že se pan Stoček ozval, bylo to hold špatně formulované vyjádření a ceny jsou zřejmě citlivé téma, takže se všem dotčeným omlouvám
jinak o akitích štěnících ve zverimexech jsem nic nepsala krom toho, že štěnata mají i u nás v Plzni

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:14
- Nahlásit

Daimon
caukyyy!
Daimonek i Awashi jsou jedni nejspokojenějších akit, co jsou tady u nás,
tak to je podle tech fotek, co iveta ukazovala z posledni vychajdy, celkem zjevny

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:20
- Nahlásit

Petrys

už to neřeš

Daimon
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:36
- Nahlásit

Roxana
Myslíš předposlední vycházku, u Ayrin , poslední pochod s tůristama byl děs .
Ještě dnes si léčím tělo, ruka v hajzlu, bolí mě celej člověk , nic tak hroznýho sem dlouho nezažila. Všude lidi a psi a lyžaři a děti(ty zas nesnesu já) . Ta rybička co sem hodila do sněhu taky neměla chybu, myslím že Ivet se smějě ještě dneska . Jinak sem se soustavně brodila skoro po pás ve sněhu a akity sem nemohla pustit ani na chvíli z ruky .
Všichni co měli nohy byli tam kde my a myslíš že ti uhnou??? Aspoň kousek??? NEEEE

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:40
- Nahlásit

Daimon
Všude lidi a psi a lyžaři a děti(ty zas nesnesu já)
jooo, to je super, to by se mi taky líbilo

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 19:55
- Nahlásit

Daimon
Myslíš předposlední vycházku, u Ayrin
jo jasne, jsem to pomotala
Ta rybička co sem hodila do sněhu taky neměla chybu, myslím že Ivet se smějě ještě dneska
jo, na to je ivet kabrnak, svalila jsem se v mrakotine loni, tak si to pamatuju, vid ivet
Dania
Všude lidi a psi a lyžaři a děti(ty zas nesnesu já)
jooo, to je super, to by se mi taky líbilo

vazne?? ja myslim spis whisky ne???

Daimon
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:00
- Nahlásit

Dania
Tak to věřím , úzká cestička . Byla sem sama, skoro 80 kg na ruce ani na náměstí nevidíš tolik lidí jako na tý pos......cestičce co sme šli .
Ale sme dobrý, přežili sme to a nikoho nesežrali
Myslím, že mám ty nejhodnější kluky, ale pro jistotu, až se potkáme nepouštěj k nám Alda . Myslím že pro jistotu ani Whisky

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:08
- Nahlásit

Daimon
já tyhle situace vysloveně miluju
Aldo teď startuje na věechno, co neni fena a Whisky to nerozlišuje pro jistotu vůbec.....

Petrys
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:12 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

Dania
byli hafíci dnes na výstavě? já měla pocit, že jsme asi jediní, kdo šel pouze na jeden den, i když je fakt, že kvůli počasí si asi dost lidí netrouflo, i my jsme měli co dělat, protože u nás přes noc napadlo 5cm sněhu a při prudčím zrychlení jsme hrabali a navíc jako na potvoru si Brixie ve čtvrtek rozřízla pacinu o lahev, kterou někdo hodil do sněhu, tak jsem měla strach, že bude pajdat, ale naštěstí napajdala a já nedělala celý čtvrtek a pátek nic jinýho, než že jsem pacinu ošetřovala

worick
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Čau všichni, já jen koukám , tohle šlo mimo mně
Včera jsme měli takový hrací den - první s švagrovým zlaťákem Argoškem (minule se s Woričkem poprvé servali ), ale včera zase v pohodě. Pak ještě u babči se strejdovou bláznivkou Emou - no a pak jsem si všimnula, že Woriček kulhá a kulhal i dnes celý den - na pravou přední Nic jsme neobjevili a nevíme jestli si v tom divočení v chumlu psů, něco neudělal. Dnes jsem měla v plánu ,,musherkovat" do lesa a tak nic Uvidíme zítra, jak se to bude vyvíjet...
grooggy
jak hoši, dneska taky dobrý? U nás si myslím pomáhalo, že jsme jako dávali Berrymu Worička na starost - aby nežárlil a měl pocit, že je důležitý

Daimon
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:15
- Nahlásit

Dania
Daimonkovi je to taky jedno, fena, pes, malá rasa, úplně šuma fuk...ale vidělas nás na výstavě, mluvíme spolu z dálky, ale taky dobrý .
Myslím že se už nezmění a tak mám oči na stopkách pořád

Daimon
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:22
- Nahlásit

Joooo, a už se těším, jak sem někdo napíše jak je to výchovou , mám dva a Awashi miluje všechno a všechny

šebina
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:25
- Nahlásit

ahojte všichni-četla jsem zběžně dozadu,ale nebudu si kazit náladu-tak nečtu
Petrysbyli jsme i dnes v brně ,někdy budu vykládat-rozhodčí francouzským klidem začal až v 10,no byl to Francouz
nějaké foto z celé výstavy mám na rajčeti
bylo fajn
Zaira

šebina
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:28
- Nahlásit

URL

Petrys
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:28 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

šebina
trochu mě mrzí, že jsme nebyli i dnes, ale přeci jen je to pro nás trochu z ruky, měla jsem co dělat, abych vůbec tátu přemluvila, ale bylo to fajn, zase jsme poznali další lidi a taky jsme se setkali s paní Vajčnerovou, která se tam chudák někde ztratila a přišla na výstavu pozdě, naštěstí jí aspoň Adora vzali na posouzení a dostal CAC
a mě potěšilo i ocenění které jsme dostali-hlavně ta část-v pohybu v postoji se velmi dobře prezentuje-taky jsem měsíc nedělala nic jinýho, než že jsme s Brixií trénovaly

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:29
- Nahlásit

Petrys
my jsme nebyli, já marodim a tejden asi ještě budu
S pacinou jsme si užili taky, to je blbý místo......tak snad se to brzy zahojí!!!
Daimon
Myslím že se už nezmění a tak mám oči na stopkách pořád
tohle mi povídej, oči na stopkách, pes na volno a už hledám, kudy to obejít.
Awashi miluje všechno a všechny
hmmm, to Whisky taky, ale pod ní a na zádech a nehybný. Pak je to dobrý, ale nesmí se ten, co je pod ní pohnout.
Přitom je to takovej miláček a fakt si nedělám srandu....ach jo

Petrys
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:35
- Nahlásit

Dania
jj, slyšela jsem, škoda, to tam dnes tedy byla Rocky sama, jinak k tomu pobíhání psů, včera Brixie na výstavě bylo nějak smutno, tak jsem s ní šla před halu na procházku a dvakrát tam k nám přiběhli psi navolno, sem myslela, že mě klepne
pacinu mažu betadinovou mastí a sypu penicilinem, ale ona si to stejně ve sněhu rozhrabe, má asi hodně vysoký práh bolesti, protože například v létě mi snědla polovinu mojí sbírky kaktusů

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:45
- Nahlásit

Petrys
hele, tak jí dávej na to botičku!! To jí ochrání a nerozmočí se jí to venku. Je důležitý, aby to měl pořád suchý
S tím penicilinem bych asi zbytečně nezasypávala, měl by stačit betadin.

Petrys
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 20:47
- Nahlásit

Dania
ona by si jí stejně sundala, zkoušeli jsme ponožku, ale jenom jsem jí nechala chvíli bez dozoru, tak bylo po ponožce, skoro se mi chtělo brečet, když si tu pacinu rozřízla, sem se na tu výstavu tak dlouho těšila a teď tohle, ale naštěstí jí to nebolí, lítá já střelená

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 21:06
- Nahlásit

Petrys
hele, možná nesundala, ono to dost pevně drží. Whisky takhle chodila 6 tejdnů.
Ale tak víš co, jestli se jí ta rána neotvírá, tak to snad bude OK

Petrys
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 21:17
- Nahlásit

Dania
no právě že se jí to rozšklebilo, má to pod drápem a rozřízla si polštářek na prstu, když se jí to stalo, tak sem ten prst stáhla náplastí, právě aby se to stáhlo, ale ona si to hned servala, ale má to čisté a v podstatě si jakoby odřízla kousek lůžka, myslím, že to bude dobré, není to nateklé, je to pěkně čisté a hlavně jí to nebolí jinak by pajdala nebo si to lízala, ale po tý botičce se podívám

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání