| Autor |
Zpráva |
corgi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 16:21
- Nahlásit
ankaras
Hlásím, že v PPČ je portrét grónského psa (patří sem, nebo ne?) a miničlánek o klubovce AA
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:00
- Nahlásit
corgi
Můžeš nám to naskenovat a hodit sem? Skočím si ho koupit. Díky za info.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 17:59
- Nahlásit
ankaras
Nafotím a hodím, myslíš i toho gróňáka?
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:13
- Nahlásit
to...PPČ : je tam Zorro se Samicí (nejl pes+BOB / nejl.fena).
Díky Markétě Kluskové máme alespoň takovou malou fotečku .
Fotil i Ondřej, ale nepochopitelně v půlce odešel ......a nikdo jiný nevyrobil jinou závěrečnou - reprezentaticnější....
Prosím DOBROVOLNÍKY , kteří mají fakt slušné záběry svých/cizích AA , aby mi poslali ,,vlákno" na galerii třeba , neb sestavuju podklady do PPČ na portrét plemene . Mám pocit, že za ty vybrané/vytištěné obdrží autoři i honorář
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:30
- Nahlásit
corgi
JJ, i toho groňáka, se podívam
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:37
- Nahlásit
AmAkita
Mám pocit, že za ty vybrané/vytištěné obdrží autoři i honorář
No nevím, já nikdy nic nedostala
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:40
- Nahlásit
ankaras
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 18:53 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit
ankaras
Ještě je tam jeden článek o gróňákovi, ale ten by byl v téhle "kvalitě" asi nečitelný...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 19:58
- Nahlásit
corgi
Díky ti Ti gróňáci jsou taky zajímavý hafaní.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 21:26
- Nahlásit
DOTAZ: Můžu být se psem zaregistrovaná ve více chovatelských klubech najednou??
Totiž koukala jsem na to, že Borderka je stále v kchmpp (což je při jejich počtech zajímavý :-D), ale taky tu je "normální" Borderáckej klub... A typuju, že moc Borderáků v kchmpp asi nebude + bych teoreticky s tou mou budoucí chlupatou koulí 2* víc klubových výstav... :-D
Tak nějak mě to napadlo :-D
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 21:55
- Nahlásit
grooggy
cauky, urcite muzes byt clenem tolika chovatelskych klubu, kolika te napadne ale "aktivni" cinnost pak uz asi muzes delat jen pod jednim - napr. odchovavat stenata, zavodit se psem za klub .. ale vystav se to tusim netyka, myslim, ze muzes mit "kluboveho sampiona" jak v klubu XY, tak i ZŽ
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 23:04
- Nahlásit
grooggy
Roxana
Nevíte, kdo je registrovaný s AA pod málopočeťákama? Tak mě to napadlo, protože mamina má nějakou známou která tam je s takovýma prdítkama a říkala jí, že tam taky mají AA.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 23:06
- Nahlásit
Roxana
Díky moc
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 23:14
- Nahlásit
ankaras
no AA tam mají, ale nenašla jsem u nich žádný krycí psy ani chovatelský stanice... AI tam jsou...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 08:56
- Nahlásit
ankaras,grooggy
pokud vim, nikdo pod KCHMPP AA neodchovava, byt urcite nekdo je i clenem obou klubu .. presne vam to povi ale Jirina
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 12:33
- Nahlásit
ahoj, už vám někomu přišla pozvánka na DuoCacib Brno? u nás máme hroznou poštu, takže pošťačka nám občas hází poštu po sousedech, posledně nám pozvánku hodila k sousedovi a ten nám jí dal až po výstavě, tak se ptám, jestli nemám zažádat o novou pozvánku, dík
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 13:08
- Nahlásit
AmAkita
pokud budete chtít, tak koukněte ke mě na stránky a nějakou fotku si můžete vybrat www.akitazvysluni.estranky.cz
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 18:33
- Nahlásit
ankaras
Cau pani - vis o nich? Fenka Rája VE ZLÍNĚ
a
dalsí AKITAK V SEDLISTI
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 18:46 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fifi
Díky ti, jdu je přidat, s akitama se nějak rozdrbnul pytel. Ten druhej vypadá jako amík ale tu fenku co tam píšou tam nemají.
Jo tak fenka je tahle.
to je do amíků určitě
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 19:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
ankaras
maji, ja ji tam vidim. aaaaaaaa, uz nasli radcove, nasli.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 22:13 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
ankaras
Iveto, prosim te, tenhle pejsan je nekde na inu v nouzi?
URL
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 22:58
- Nahlásit
Roxana
Tak to neni zítra je tam naházím .
A kdyby ste někdo věděl o rodině, co by chtěla Ayrin mamku tak tady :
Prodám
špičkovou chovnou fenu, stáří 6 let. Bližší informace na telefonu.
Telefon: 603516452
Cena: 3 000, Kč
Poznámka k ceně: nebo dohodou
Lokalita: Ostrava-město
|
casira
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 09:00
- Nahlásit
S AA sa asi vrece roztrhlo!Je to smutné,ked niekto musí dat preč tak úžasného psa,akými AA sú.
U nás sneží,a ako moc!Ak neprestane,bude to zaujímavé,ani na lúku íst sa nedá,zapadli by sme,ale psi sa vybláznia aj tak.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 11:11
- Nahlásit
Čaute, no, máte to s těma akitama fakt nějaké špatné Nedovedu si ale představit, co by mě vedlo k tomu, dát svého psa pryč. Snad těžká nemoc a měsíce v nemocnici....ale i tak by se mi snad rodina o ně postarala. Já bych prostě umřela spíš žalem
Ale možná by jim bylo beze mně líp....co zase debilní panička předevčírem vyvedla..... Jak jsem už někde psala, když pustím Berryho na volno, tak Woričkovi připnu jeho vodítko, aby měl delší výběh. Šli jsme takhle zadem k babči a já si říkala:,,srnky tu nikde nevidím (byla už tma, ale strašně jasno, měsíc svítil jako blázen)" tak mně nenapadlo nic jiného než, že ta vodítka nechat Workovi táhnout. Připadalo mi, že je přece jen takhle míň rozlítaný. Držel se cca 30m od nás, šmejdil po cestě sem a tam a u babči plotu nás dokonce čekal. Když jsem už šla otevírat bránu, ještě začal popocházet kousek dál, tak já jen tak prohodím:,,pojď už Wori, už jdeme dovnitř", ohlédnu se a Worick už mizí za křovím, křikla jsem za ním a doufala, že jenom mrkne za ten roh a přiběhne zpátky. Čekali jsme chvilku s Berrym a nic, letím tam, Worick nikde, rozhlížím se po polích (ale ani za úplňku není vidět na sněhu bílý pes :rolleyes a řvu, jenže sama jsem nahluchlá, fučí vítr, takže i kdyby někde zachycený štěkal, tak já ho neuslyším...ale zato slyším blížící se vlak (dráha je 100m na kopci nad náma) a hlavou mi letí scénář zachyceného vodítka v kolejišti.. Letím s řevem ke kolejím, bořím se po kolena do závějí (tudíž moc neletím), vlak projel, jenom jsem doufala, že kdyby tam viděl psa, že by alespoň zahoukal, ticho, nic....Šlapu a hystericky řvu:,,proboha Wori, Woričku..." (Berrynek chudák vytřeštěný se šourá 30m za mnou a neví co se děje) a ve třičtvrti kopce se mi najednou něco periferně mihlo před očima.....jo, Worick, připloužil se uštvaný, ale celý, naštěstí. Vůbec jsem na něj neřvala, jen jsem ho mačkala a hystericky bulela. Chudák, ani za to nemůže, že má paničku krávu!!! Už to v životě neudělám, radši ať zdrhne někam dopr...., než tady tohle.
|
casira
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 14:11
- Nahlásit
worick
ono sa všeličo stáva,človek to ani tak nemyslí ako to dopadne,hlavne že to dobre dopadlo!
Ani ja si neviem predstavit,že by som psa musela dat preč.A ked toto tu čítam,najradšej by som ich zobrala,lenže to nieje možné!
|
casira
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 14:37 - Změnil/a: casira
- Nahlásit
|
worick
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 17:26
- Nahlásit
casira
No právě, většinou to člověku docvakne, až by mohlo být i pozdě
Parádní fotečky! To jsou muconi, to je veget!
Určitě je Adymu s kámoškou veseleji, že? Pozoruješ nějaké změny, třeba v chování atd?
|
casira
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:18
- Nahlásit
worick
Dnes ma tak napadlo,že si vezmem von fotak,moc som nechcela-snežilo,ale vzala som ho.A oni sa mi takto rozbláznili.
Jasne,že je Adymu veselšie,je to vidno,aj dnes ho ona vyprovokovala k nahánačke a celkovo k blázneniu sa.Ady bol taký samotár,kludný,nehravý,ale príchodom Nany ožil.Ona je velmi hravá,no a on jej nedokáže odolat.A to je dobre.Takto ako dnes sa ešte nebláznili,ja som pozerala.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 00:10
- Nahlásit
Ahoj, jdu se vám sem pochlubit naším budoucím přírůstkem (ty co mě maj na facebooku tak vědí :-D)
Jinak myslíte si, že je pro to moje malý prdítko lepší Acana puppy/junior , Brit care puppy (Orijen-ale tam sem se dočetla z více zdrojů, že je lepší pro velký plemena) nebo něco jinýho??
Už jsme ho přejmenovali z Grey Boy→Endy :-D
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2010 07:50
- Nahlásit
grooggy
No já to viděla na fóru, kde jsi poptávala a koukala jsem Netušila jsem, že máš s akiťákem málo vzruchu (a práce) A to máš přece ještě holčičku ne? Teď myslím dítě a ještě do toho chceš zkouškovat s borderou , nejsi ty hyperaktivní
Prcek je pěkný, akorát má chudáček strašně nešťastný výraz, s těma kruhama pod očima. To je ta další barva? (náš berňák má spadlá víčka, tak vypadá stejně )
|