Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 20:15
- Nahlásit

Mám info od chovatelky, psíci tam vystavovaní ani prodávaní nejsou , kdo má zájem, zašlu vysvětlujícího mejlíka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 20:31
- Nahlásit

ankaras
Tak to se omlouvam - koukam, ze vyrok muj Ale treba jen odpocivaji ve zveraku unavena stenatka po dlouhe vychazce. asi byl pravdivy. Jen dobre. Omlouvam se, ze jsem rozvirila poklidne vlny chovatelu.

grooggy
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 20:41
- Nahlásit

worick
Jasan... Je strašně hodnej
Brečel asi jenom půl minuty co jsme ho dali do auta, al epak usnul a spal hodinu→pak jsme měli u pumpy čůrací, kde už začal lítak jak blízen a to mu vydrželo i doma (se spacíma přestávkama)
Hned jak jsme ho přivezli domů, tak se s Bobanem začali olizovat a honit se...
Pak šel spát a honit smeták + tahat nás za nohavice....
A teďka jsem ho nechala dole samotnýho a pláče

grooggy
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 20:55
- Nahlásit

Už je v obyváku :-D aby neplakal... :-D

Dania
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 21:19
- Nahlásit

Petrys
Víš, ono je to s tou cenou trochu potíž. Já se chovatelům nedivím, že nechtějí slevit moc, myslím tím, jít hodně pod cenu. Protože vezmi si, když budeš v jejich kůži a Brixie bude mít mimča. Přijde k tobě zájemce o štěně a bude ho chtít za nereálnou cenu ( myslím tím opravdu pod cenou ), nebudeš mít strach, že na tom TVÝM mimču pak budou šetřit, nebudou mít na veterinární ošetření apod.? Pořizovací cena je ta nejmenší částka, kterou do psa během života investuje.....
Tím chci říct, že chápu chovatele, že nechtějí jít s cenou výrazně dolů.
osobně si myslím, že prodejnost štěňat není je o ceně....
A co Brixie? jak jste dopadli? My jsme nejeli kvůli mně, jsem marod

grooggy
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 21:20
- Nahlásit

Dania
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 21:26
- Nahlásit

grooggy
koukám, malej se už votrkal!! Jsou sladký oba

grooggy
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 21:31
- Nahlásit

Dania
Jo no, už doma pěkně zlobil :-D Furt něco krade a škube smeták :-D Celej den si na mámu ani nevzdech, ale teďka začíná kňučet... Snad ho to brzo přejde
Akorád strašně moc čůrá... Je to jedna loužička za druhou-některý jsou už i na čůrací podložce a bobeček se nám povedl udělat venku Je to pašák

Petrys
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 22:00
- Nahlásit

Dania
ano, určitě to není o tom, prodat štěně komukoliv, ale myslím, že i lidé, kteří nemůžou dát dvacet tisíc a výš protože na to prostě nemají, se o pejska mohou postarat lépe, než třeba ti, kteří si ho koupí aby si zvedli svoje vlastní ego nebo se pochlubili sousedům, to, že si pro štěně přijede někdo v luxusním autě automaticky neznamená, že se o něj bude starat s láskou, na druhou stranu když si pak lidé kupují nepapírové akity, protože jsou levnější, je jim to pak vytýkáno s tím, že ani neví, co si vlastně koupili, ale toť jen můj názor, nemám ještě tolik zkušeností abych to někomu vnucovala jako fakt
jinak s Brixií jsme dostali V2, pan Panýrek pak s Rocky V1CAJC, posudek mám na stránkách, Brixie byla moc hodná a moc dobře se vystavovala, ale nějaké ty chybky tam přeci ještě byly

Dania
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 22:16
- Nahlásit

Petrys
lidé, kteří nemůžou dát dvacet tisíc a výš protože na to prostě nemají, se o pejska mohou postarat lépe, než třeba ti, kteří si ho koupí aby si zvedli svoje vlastní ego
v tom s tebou naprosto souhlasím! Říkám jen, že když jdou chovatelé hodně pod cenu, je a bude to problém. Pak takhle lacino prodané akity končí v útulku.Pro příklady není potřeba chodit daleko Já nemluvím o slevě, mluvím o dumpingových cenách.
Brixie moc gratulujeme!! Ona je hodná vždycky!

Dania
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 22:22
- Nahlásit

grooggy
nám čůrala Whisky zásadně do topení v podlaze-no zlatíčko!! bobeček se nám povedl udělat venku

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 10:51
- Nahlásit

Petrys

Ahojky, nechci tu zabredavat do debaty o cenach, protoze je to vzdycky vec poptavky a nabidky, tj. vec dohody konkretnich dvou lidi, ale .. koneckoncu jsme tu nekolikrat cetli, kam ty "rozumne ceny" vedou - napr. u nasich sousedu akiti stenata s PP jako "vyhodna koupe" typu 2 + 1 zdarma ..

Rozumim sleve tehdy, pokud ma stene napr. nejakou vadu (spatne rostle zoubky, u pejsku nesestoupene varle apod.) ale na druhou stranu podle me stene (byt odrostlejsi) neni jogurt , kteremu prochazi trvanlivost a je potreba ho prodat se slevou (rozumej pod cenou) ... ale jak rikam, je kazdeho vec, co si od koho a za kolik koupi ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 11:20 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Fifi
No, vidíš jak si to krásně trefila

Roxana
Dania
Petrys
S cenou je to těžký, někdo předražuje a pak snižuje, někdo prodává pod cenou. Taky záleží na každym štěnd vzlášť a na vzniký situaci. To je Dančo jako když si říkala, že "radši zadarmo, když budu vědět že se bude mít dobře" než za velký prachy do pochybných míst. A s tim souhlasim.

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 11:41
- Nahlásit

ankaras
Taky záleží na každym štěnd vzlášť
no přesně. Pokud prodávám show štěně, tak sleva opravdu není na místě. Pokud někdo show štěně vyžaduje.
Pokud prodávám pet, tak pak ano.
"radši zadarmo, když budu vědět že se bude mít dobře"
jo, a na tom trvám, pokud by přišel člověk, kterýho znám, tak klidně Cizímu člověku zadarmo ne-e
Víš, myslím si, že kdyby drželi všichni ceny na stejné úrovni, byli by lidi nuceni vybírat podle jiných kritérií, než je cena. Jenže většinu nic jinýho nezajímá, z toho je mi zle!

Roxana
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 11:48
- Nahlásit

Dania
Jenže většinu nic jinýho nezajímá, z toho je mi zle!
Tak myslim, ze tady lezi zakopany pes ale bohuzel se obavam to neni problem jen zajemcu o stene, ono to zacina u chovatelu samotnych, kdy financni stranka veci je casto jedinym kriteriem pro vyber kryciho psa ...

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 11:56
- Nahlásit

Roxana
financni stranka veci je casto jedinym kriteriem pro vyber kryciho psa ...
BINGO!!!! Proč řešit, jestli na sebe jdou......pes je "docela" hezkej a je to za levno!!
A zájemci samotní by si asi nejdřív měli položit pár otázek
k čemu chci takovýho psa, je mi ukradenej zdravotní stav, je mi jedno, v čem vyrůstaj štěňata a rodiče apod.
Na to se ale skoro nikdo neptá

grooggy
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 12:43
- Nahlásit

Normálně nechápu, jak takhle malý štěně udělá tak obří louže

Petrys
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 13:15 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

chtěla bych se omluvit panu Stočkovi, který měl dojem, že můj výše uvedený původní příspěvek byl směřovnán na něj, není tomu tak, přesto nebudu jméno onoho chovatele zveřejňovat, ani to, zda se jedná o českého či zahraničního chovatele
proto jsem také poslední větu předchozího příspěvku vymazala, abych snad někoho nepoškozovala

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 15:53
- Nahlásit

Petrys
Je to mazec !!! Já už sem normálně psát nebudu

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 16:17
- Nahlásit

ankaras
Petrys
já už si nepamatuju přesně , co bylo v té větě napasáno. Vím jen matně, ale já taky myslela,že mluví Petrys o něm. Takže pokud se ozval, tak ho i chápu

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 16:21 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dania
Jo a proč? To jako se nemůžeme bavit o čem chceme? Nikoho nejmenovala, nikoho neshazovala !! Pokud vím, tak máme svobodu slova, to my jsme blbý , že to mažeme ! Máme to tady pěkně nechat. Diskutovat tady může každej. A pokud vim, tak to stejně tak mohla být Aobara, ta má štěně taky, co já vim......

inu
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 16:23
- Nahlásit

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 16:28
- Nahlásit

Damy, ja vas teda vubec neznam, ale omluvat se : který měl dojem, že můj výše uvedený původní příspěvek byl směřovnán na něj, za to, ze vzbudim svym prispevkem nejaky dojem, a nekoho by se mohl dotknout - zismarja, cenzura a diktatura skoncila pred 20 lety!

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 16:30
- Nahlásit

inu
Dneska tvůj podškoubavý smích vyloženě chápu

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 16:32 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dania
Až napíšu třeba, že ti Whisky ošklivě vylínala nebo něco podobnýho, tak mi budete s Michalem vyhrožovat po e-mailech? Doufám, že se do tohodle stavu nedopracujete

Fifi
- to teda skončila, ale někdo má pocit že diktátorem zůstal ! A teď teda proboha nemyslím nikoho

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 16:43
- Nahlásit

ankaras
no jasně, štěnda měl on a aobara, mohlo se to dotknout obou. Já tam viděla jeho.
Prostě chápu, že se ho to mohlo dotknout, protože v tom příspěvku byly věci, které se týkají jen a pouze dvou stran. Kupující a prodávající.
Není asi fér veřejně psát, co mi dotyčný/á SOUKROMĚ řekl. To je můj dojem.
Ještě jednou zdůrazňuju, že si tu větu nepamatuju přesně, ale bylo tam něco o jednání mezí Petrys a dotyčným a bylo to o penězích.
Fifi
jo, souhlas, cenzura skončila před 20 lety Myslím, že jde jen o to, že to bylo nešťastně napsáno a ukazovalo to podle jedné indicie ke slušnýmu člověku.
Když ten příspěvek čtu zpětně, tak chápu, že se mohl naštvat, fakt jo. Protože je tam napsaný i o prodeji štěňat ve zverimexu. A jak známo, rádio Jerevan funguje spolehlivě a někde z toho zákonitě vyleze " hele, a to si slyšela, že pan X prodává štěnda do Zverimexu?"
"no, nekecej, fakt, jak to?"
" no protože nechtěl dávat slevu, štěnata měl doma bůhvíjak dlouho, tak skončily tam!!"
....to je přece klasika

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 16:45
- Nahlásit

ankaras
tak Whisky opravdu vypadá jak plesnivá A právě jsem se to pokusila vysvětlit.
A Ivet, co myslíš, budu ti něco psát????? A nepiš mi prosím, že nevíš. Myslím, že víš

ankaras
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 16:49 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Dania
No a to jsou právě ty tajnosti- neřeknu, neřeknu, tak si lidi něco vymyslí, to je normální. Ale tohle už je fakt přehnaný a já jsem otrávená jako blázen . Tohle nechápu a nepochopim a pochopit nechci. Ty by si určitě taky nebombardovala majitele vašeho štěněte za to, že někde řekl kolik stálo ne??
Já ani nevim , že Whisky líná .

Dania
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 17:00
- Nahlásit

ankaras
znovu opakuju, že to bylo v jednom příspěvku nešťastně napsaný.
Vezmi to obráceně, tobě by se líbilo, kdyby někdo z chovatelů psal, co jste si spolu řekli o ceně, resp.co jsi ty chtěla nebo nechtěla, jak si se zachovala apod. Mluvím čistě hypoteticky!!
On je rozdíl, když to řekne jednomu člověku a řekne mu k tomu víc, než takhle jen pár info a ostatní lidi si podrobnosti DOMYSLÍ!

Ne, to by mi nevadilo a myslím, že o to ani nešlo, nebo jo??

Whisky líná už měsíc, furt není dolínaná, vždycky se jí to při ochlazení zarazí, jsem z ní taky na nervy.Začala před Silvestrem a máme to na etapy. Fakt vypadá hrozně. Už jsem začali dávat různý doplňky, ale to je běh na delší trať, takže na výsledky musíme holt čekat......no děs. Ještě čekám, že začne hárat!

Fifi
Člen
# Zasláno: 7 Úno 2010 17:14
- Nahlásit

Dania
že jde jen o to, že to bylo nešťastně napsáno a ukazovalo to podle jedné indicie ke slušnýmu člověku.
Ale vzdyt tady je to samy slusny chovatel.
tobě by se líbilo, kdyby někdo z chovatelů psal, co jste si spolu řekli o ceně, resp.co jsi ty chtěla nebo nechtěla, jak si se zachovala apod.
Ale tohle je prece verejna diskuse, ne kontrolovana guestbook stranek klubu ci chovatelu, tady muze vlezt kdokoliv (aniz vlastni akitu, drzoun jeden) a dokonce si muze kazdy napsat, co chce!! A jaky z toho ma pak nekdo dojmy a pojmy, to uz je jeho vec. Navic ma kazdy stejnou moznost se zaregistrovat a projevit svuj nazor primo zde, a ne obesilat lidi vysvetlujicimi ci obvinujicimi a nedejboze vyhrozujicimi maily.

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání