Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 09:01
- Nahlásit

grooggy
cauky! No pani, to je teda miminko! Teda miminek Tak gratuluju, nakonec to byla rychlovka, vid
ad krmivo - napis radeji slozeni konkretni receptury

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 12:58
- Nahlásit

worick
čauky přečetla jsem co si vyvedla a nebo vlastně nevyvedla, hlavně , že to dobře dopadlo My byli včera na pochodu, urvali jsme se úplně nehorázně. Teda já a Leonča, psiska samozřejmě ne. Start byl v 9:45, jenže Leona zavírá ve 12 a tak nám její kamarád vyzvedl startovací lístky a my vyrážely po dvanácté a musely jsme za hodinu doběhnout do Třemošný, jenže přes město kus, psiska rozdováděný, všechnypachy je zajímali, tak jsme tam dorazili asi v 13:20, ale pán tam na nás čekal, že nás má hlášené. Díky bohu za něj takpak jsme zase mazali, abychom stihli cíl do 16, ale to jsme stihly ještě o půl hodiny dřív, ale cestou mrky psů, lidí, dětí, běžkařů Když jsme se míjeli s velkym psem tak bud oni nebo my jsme zalejzali kousek do lesa takže samý zdržování. Ani fotit jsme nemohly, už jsme pak byly i vytočený .

casira
Je to hodně smutný když musí dát někdo svýho psa pryč, kort akitu, která svýho pána tak miluje a je na něm závislá. Chápu to když neni prostě jiný řešení a opravdu to nejde, tam, kde si myslim že neni až tak velkej problém to fakt odsuzuju. Ať se lidi trochu snaží a nejsou pohodlný.

grooggy
šmudlínek je boží, už jsem ti psala na FB, je to kočka pes Mně zase právě mezi těma ostatníma přišel takovej veseláček

worick
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 20:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
grooggy
přišel takovej veseláček - to jsi asi viděla i nějaké jiné fotky , vždyť tady na těchto se tváří jako ,,hromádka neštěstí"
ankaras
a na kolik km jste to vlastně šlapali? Já jsem dávala na ,,berňáky" jak jsme s klukama ,,musherkovali" v pátek Nebylo to ani tak moc kilometrově, nevím, snad 4km, ale hrozný terén. Sněhu navaleného ještě, že tudy někdo projel, tak jsem se snažila jít alespoň v té koleji a k tomu do kopce, z kopce, do kopce, z kopce....no, nakonec jsem už Worička táhnula spíš já

grooggy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:12
- Nahlásit

worick
Haha to je moje sestra-je mezi náma trochu větší věkovej rozestup :-D
přidám veselejší fotku :-D

grooggy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 21:18
- Nahlásit

worick
jo a ty kruhy pod očima-totiž Endy (vlastním jménem Grey Boy) má pod očima hnědá chlupy, který k tomu měl nějaký mokrý-asi olízaný , tak to tak vypadalo :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 22:17
- Nahlásit

grooggy
Hod celej odkaz jestli to jde, ty fotky byly super

worick
Ty si teda protivná ženská , dyť je tááááák moc milounkatej a roztomilouček ďáblík

grooggy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 22:36
- Nahlásit

Tak tady je odkaz: URL
Ale na facebooku jich je víc

grooggy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 22:38
- Nahlásit

Já to do soboty nevydržim :-D
Teďka u nás probíhá generální úklid prádelny-kde bude společně s chodbou v noci vegetit
+ probíhá likvidace nebezpečného materiálu (většinou hraček) v kuchyni... V poslední době mi ani nedošlo kolik tak je zbytečnejch krámů

ankaras
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 22:48
- Nahlásit

grooggy
Já ti věřím, já nemohla vůbec spát dva týdny předem a pak obrovská radost . Zrovna jsme s mamkou vzpomínaly, jak jsme jí dovezly a lidi se na ní ještě ten den chodili dívat a ona unavená ke každýmu vstala , přivítala a zase šla chrupkat, byla fakt dokonalá . A to pak budeš týden v tý nemocnici? To jim tam odtud určitě utečeš

grooggy
Člen
# Zasláno: 31 Led 2010 23:17
- Nahlásit

ankaras
Snad jenom týden bo týden a půl-totiž maj tam stop stav, tak naštěstí všechny hned vyhazujou :-D
Akorád ze mě bude zase feťák-totiž jsem nucena přejít z mého jedu na krysy na stříkačky s fraxiparinem... :-D

Roxana
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 16:05
- Nahlásit

Trochu vystavniho infa z vikendu:

30. ledna 2010 - ŠAMPION ŠAMPIONŮ 2009

V. FCI skupina:
4. místo - Haguro Go Haru Kaze (AI)
5. místo - Torazo's Pearl Ike Warrior (AA)

ankaras
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 20:57
- Nahlásit

Roxana
Děkujem a vyhrál to york

Hyena
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 21:25
- Nahlásit

Holky o týhle víte ? http://zlin.cz/index.php?ID=62410 Rája

miisha
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 21:50
- Nahlásit

grooggy

juuu, ty mas novyho pesanka? tak malej a uz plesnivi

grooggy
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 21:54
- Nahlásit

miisha
Ještě někdo mi řekne že plesniví tak se naštvu ... Když vám to řekne 10 lidí denně tak to není vtipný

miisha
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 21:59
- Nahlásit

grooggy

vidis, je to asi malo proflaknuty plemeno Ale tento je pekny hermelinovy, jak mu rikaji?

grooggy
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 22:00
- Nahlásit

Co já to budu mít za psa... Paní žalovala, že skoro celou cestu od veta kňučel, hrdina jeden :-D (jako jedinej :-D)
JO a CEA máme negativní

grooggy
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 22:02
- Nahlásit

miisha
barva se jmenuje Blue merle tan
(psa jsme si přejmenovali na Endyho→Grey BOy je nepoužitelný )

worick
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 22:36
- Nahlásit

miisha
grooggy
juuu, ty mas novyho pesanka? tak malej a uz plesnivi

grooggy
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 22:49
- Nahlásit

worick
miisha

Jen se smějte
My vám s Endym ukážem!

MilanS
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 22:57
- Nahlásit

grooggy
Normálně to mlať po hlavách !! Takovej krásnej pejsek !!!

grooggy
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 23:08
- Nahlásit

MilanS
Posmívaj se babky závistivý

worick
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 23:09
- Nahlásit

MilanS

worick
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 23:25
- Nahlásit

Jste mně s borderou zrovna v neděli ráno přivedli na myšlenky: krom toho, že jsem neschopná s Woričkem zvládnout přivolání - 100% přivolání - což teda omlouvám tím, že to není snad jen moje vina, když Berry ho má...právě jsem v tu neděli sledovala dvě bordery, jak jdou s paničkama (matka s dcerou a každá má jednu) kolem. Bordery pořád běhaly sem tam cca 30m-50m, neslyšela jsem, jak je přivolávají, jestli volaly či pískaly nebo nic , ale ony takhle pobíhaly pořád a ani nepřibíhaly až k paničkám, jen cca na 3m a zase dopředu. A tak jsem nad tím uvažovala, že Woricka bych prostě asi nepřesvědčila, aby takhle a ještě snad i s radostí vybíhal a přibíhal - myslím, že by se mi na to z vysoka.... a celkem ho i chápu
Nevíš grooggy budoucí majitelko , jestli jsou takhle vycepované a nebo tohle (co mi nápadně připomínalo to shánění ovcí) dělají tak nějak od sebe?

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 23:32
- Nahlásit

worick
No, co já mám info, tak bordery pasou vždy, všude a všechno - některý prej i mravence

grooggy
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 23:34
- Nahlásit

worick
Kamarádka borderku má a nikdy ji necvičila, ale taky si furt udržuje to svoje stádo ať lidi nebo ovce... (teda řikala, že se jednou ten její pes dostal ke slepicím a sám je začal nahánět do kolečka a jednu z toho po půl dni kleplo )
Jinak z toho přivolání si nic nedělej... Já ho teďka musim mit na šňůře, protože jsem zjistila, že honí běžkaře a ti z toho moc radost nemaj - teda nehoní jak zajíce, jenom kolem něj začal pobíhat a chtěl si hrát-blb... No nebo v neděli- venčim psa a kolem mě proběhla srnka a byla tak 10 metrů od bobana... Kdybych ho neměla na stopce (kvůli těm běžkařům) tak ho asi honim po lesích...
Nejvíc mě točí, že třeba na cvičáku přijde hnedka, ale jak ví, že má kam zdrhnout, tak ke mě chodí jenom aby se neřeklo... Ale to nedělal, to dělá tak 4 měsíce... Předtim poslouchal jak hodinky :-/ Si furt řikám co dělám blbě :-D

MilanS
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 23:40
- Nahlásit

worick
Tenhle těkavě krouživý pohyb jsem u borderek už viděl, tak možná to mají vrozený. Jinak já mám Kima taky naučenýho kromě přivolání na povel "následuj" (jednoduché písknutí) což má ten efekt že se přestane flinkat někde v roští vzadu a maže někam 10-20m dopředu s tím že okolo mě jen proběhne, takže by to mohlo taky vypadat tak nějak podobně

grooggy
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2010 23:45
- Nahlásit

Já nevim jak toho mího Bobana odnaučit honit věci... Totiž v létě ho normálně vydusim tim, že se mu schovám do pole nebo někam jinam, ale teď v zimě vidí na 5 km daleko, tak moc nemá snahu si mě hlídat... :-/
Radili mi elektriku, ale to mi přijde moc "ujetý" ...

worick
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

grooggy
Totiž v létě ho normálně vydusim tim, že se mu schovám do pole nebo někam jinam - to jsem si myslela, že ho takto taky budu ,,deptat" dokud se nezačne bát, že mu někam s Berrym zdrhnem. Jenomže to snad jde ještě dělat s nějakým čapatým jezevčíkem (krátkonohým ), ale ne s Woričkem, který nějakých 200m uběhne snad za 10sec. a ještě u toho dokáže větřit a čichat stopu. Nikdy se nestane, že by bezradně pobíhal a hledal, mrcha malá...A v neznámém prostředí, někde v cizím lese, ho z vodítka nepustím vůbec, protože to by místo paničky hnal za první srnou a skončilo by to nasazením vrtulníku s termovizí Naštěstí alspoň nehoní nic jiné, právě ani auta, kola, lidi ani pejsky dokonce - když se nějaký objeví v dáli, tak za ním splašeně neletí, ale šmejdí si v klidu dál, ty svoje kosy, slepice, stopy....
Tak jsem to pochopila - ty si BOC pořizuješ pro to, aby si se (stejně jako já na Berrym) ubezpečila, že ty to děláš správně (přivolání), ale ,,vadný" je pes Z vlastní zkušenosti ti říkám, trochu to uklidní, ale v ničem nepomůže

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 09:17 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

čauky, já bych taky asi hned brala plesnivýho australáčka, je to naprosto dokonalý
. S tim posloucháním a přivoláním jsme my doma zvyklý od malamutky , takže když mi říkali - ale akita neposlouchá jako vlčák, tak nám to bylo fakt jedno, protože jsme to nikdy nezažili . Když je pustíme s Leonou všechny tři tak si běhají lesem, ale řekla bych že se drželi pořád blízko nás, když jsme se zastavili tak chodili jenom okolo a počuchávali, což mě i překvapilo.
Z vlastní zkušenosti ti říkám, trochu to uklidní, ale v ničem nepomůže
- proto si jí určo nepořizuje ono těžko zkloubíš třeba rotvíka a akitu doma, tohle jim bude možná hezky klapat

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání