| Autor |
Zpráva |
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 09:41
- Nahlásit
casira
Ahoj, se holka proběhla ale vrátila se, ani si jí neztratila z dohledu, to se stává, je šikovná. Ayrina jako půlroční zdrhla přes celý pole, přeskočila silnici ( jedno auto tak za pět, deset minut), vběhla do lesa a zmizela, za chvíli vykoukla hlava z lesa jako - KDE STE?? a běžela naštěstí zpátky. Teď zase je závislačka a stačí jí naznačit že jdu pryč a letí aby o něco nepřišla - TAK ČÁU.
|
casira
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 09:50
- Nahlásit
Ako dopadla Zaira v TN????
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 18:07
- Nahlásit
casira
prdítko miminkovéZaira ,ale skoro větší jak šebina dopadla ,,Velmi nadějná,, ale hlavní je ,že jí to baví -šebina byla unuděná z výstav
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 18:20
- Nahlásit
šebina
Jééé, tak gratulujeme . My jsme dneska řádili v lese s Daimonkovýma, konečně na volno . Ayrina měla obskakovací dena chtěla pořád nakrývat Daimona - bože . Je vyřízená a od jedný hodiny jenom chrupe, zvedne se, dojde se napít a zase si jde lehnout - lítali a mordovali se celou dobu, potom sem hodím fotečky. Já foťák nerozběhala ale páníček od kluků zase nezklamal a fotil jak blázen.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 20:33
- Nahlásit
ankaras
Čauky, tak se Ayrina konečně trochu vyřádila?! My dneska byli jen na takové prochajdě zadem kolem vsi (to znamená návštěvy a řev na pejsky kolem plotů ), ale nebyl žádný průšvih, dokonce Worča zdrhnul, ale to bylo řízené zdrhání kousek dál za haskounem, který ale nebyl doma a tak se rozeběhl ještě dál a on se milý husky právě vracel z prochajdy. Já viděla jen za křovím motat se většího psa a vypadalo to, že snad i na volno, tak jsem na Worku houkla - ten hned letěl ke mně a odtamtud vyšel pán s tím huskym a zavíral ho do zahrady. Tak já kluky podržela a když ho zavřel zase pustila, což byl pro ně janý signál letět na něho řvát k plotu. Čekala jsem, že mě chlap seřve - už jednou pindal, že jsou tam na volno, ale jen prohodil, že to asi je pořádný tah, když oba zaberou. Tak jsem jen odpověděla, že kdyby chtěli, tak skončíme nejspíš až u hřbitova - což je cca kilometr, ale že celkem poslechnou. A jelikož viděl, že se od nich nechal Worka odvolat úplně v klidu, tak už ani nefrflal. Pak jsme ještě potkali na volno takového mladého čoklíka (chlapi dělali něco v garáži, tak ho vypustili za dům proluftit ) kluci se s ním proběhali, ale pak si ho museli vzít domů, aby nezdrhal pořád za náma. Dneska byli vyjímečně hodní a ani Worick moc na vodítku netahal.
Jinak - já chci taky závisláka....Dnes jednou nereagoval Worick na to, že volám ať na nás čeká - tak jsme se mu s Berčou schovali za roh. Za cca 2minuty proletěl kolem, tak jsem na něj vybafla - jeho reakce je něco ve stylu:,,jo, tak tady jste" a letí si zase po svých. Mimochodem, tento víkend byli v kurzu čerstvé škvarky od tchánů. Tak si říkám:,,paráda, narvu si kapsu a na to ho udržím u sebe". Jó, tak to prdlajz! Venku je schopný mi ho vyplivnout a letět chytat kosa... Vůbec ho nezajímaly
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 21:35
- Nahlásit
worick
U nás dneska nepomáhalo ani tak čau , Ayrin měla prostě kluky a hotovo. Potkali jsme psa na volno, bez pána, bez vodítka,ale měl koš a nechal se Awašim a Jardou naštěstí zahnat. Taky prvně viděla koně, nejdřív koukala co to je a pak když se ten kůn rozběhl našim směrem tak utekla a pak poštěkávala strachy . Vyběhaná je hodně, vyválená taky, buď lítali a nebo se váleli v klubkách Dneska mordovala i Daimona ale on měl hravej den tak se řezali všichni tři
Ještě se teda nevyhýbám infarktovýmu stavu když Ayrin zalehne Daimona , ale Leonka říká že oni tři si nic neudělají tak snad jednou nebudu mít strach . Měli jsme nejštastnější psiska, myslim že je to na fotkách i vidět
- tady - http://ankaras.rajce.idnes.cz/24.ledna-vychazka_s_ klukama/
a tady - http://daimonek.rajce.idnes.cz/rajce_leden/
Tak se ti kluci dneska taky vyřádili. Máte tam kosu? Jsem koukala, že prý někde hrozně mrzlo, mně přišlo že tady vůbec.
|
casira
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 22:01
- Nahlásit
ankaras
Nádherné fotky!!! Psiská si to viditelne užili,vy asi tiež!Počasie ste mali super.Krásne,naozaj.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Led 2010 22:14
- Nahlásit
casira
To jo, bylo to moc fajn žádní myslivci, prasata, jenom dva lidičkové a jeden pes
a můj skok po stopovačce říkám si - skočim po ní, když sebou normálně hodim do toho sněhu, tak jí chytnu, no tak jsem sebou hodila a Ayrin s ní škubla a nic jsem nechytla
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 08:00
- Nahlásit
ankaras
Daimon
Fotky máte skvělé, to je paráda, že si tahle partička spolu umí pěkně vyhrát! Myslím, že pohrát si se ,,svýma" je pro psy důležité A prcka jste tentokrát nechali doma? Koukám, že na té předešlé prochajdě Daimonkových, ho tuším zábly nožky...
Dyť jsem někde viděla, že u vás v Čechách taky mělo být až -25st!? Takže nemrzne vám tolik? U nás je zima - ale fakt děsná! Už 5dní je v noci kolem -20st a přes den -6st, ale jak se začne trochu šeřit, hned to letí na -15st a navíc vane strašně ledový vichr. Včera - pokud jsme šli ještě za světla a po větru, tak dobrý, ale zpátky jsem byla zmrzlá jak rampouch, ještě, že mám bundu ke kolenům a stejně jsem si stehna necítila a taky ruce v rukavicích. Jít ještě nějakých 100m tak lehnu a zmrznu U babči jsme rozmrzli, ale domů - zase proti tomu větru - kluci metelili, ani neměli čichací zastávky - snad jim to taky vadilo. A doma trdla leží u dveří a nejdou do boudy a nejdou Vzali jsme je dovnitř, dokud nechtěli jít sami ven, cca 20minut vydrželi Příští zimu jim do boudy zkusím dát zase slámu, třeba se jim to bude zdát příjemnější.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 10:19
- Nahlásit
worick
Byla to moc fajn vycházka, už jsme jí potřebovali . Tady je ted nula jsem koukala, takže žádnej velkej mráz a v noci to asi ostrý taky nebude, sice přituhlo ale nic hroznýho a vítr naštěstí taky ne. Ayrina teď sleduje sousedovic haskounky, s nima je taky přes plot v pohodě mají tam jednu hrozně hravou a ta s ní laškuje přes ten plot, ale kdyby si to viděla. Ayrin si neumí moc hrát, ona je jak tank, takže ona si stoupne na hradbu, že tam k nim vypíná hlavu a ta haskounka vyskakuje hlavou k ní, protože ony skáčou do výšky jak blázni a Ayrina jí dává děla packou a sráží jí zpátky . Při tom stíhá kousat do plotu, takže min. natírání sousedovic jednoho pole mě čeká. Jinak my při velkých mrazech dáváme deku přes vchod, ale letos jsme s ní vůbec nepochodili, hned jí vyrvala ven, ale ona přes ty největší mrazy marodila. Včera jsme zase vyhodily kus večeře a mamka tvrdí že pšíká doufám, že se nám to nevrátí. ŘÁdí to tady, jenže nikoho to nezajímá, jejich pes se prostě na vodítku - DUSÍ a těžko budu nahánět cizí lidi ať mažou se psama k vetovi. Oni nechtějí spát vůbec v boudě? To mají i Aldíci a já si myslim, že je to tim, že jako nemuseli ze začátku, že k tomu nebyl kotec a tak si na ní nezvykli. Ayrin když jsme jako prtě učili spát v kotci, tak týden spala mimo boudu, pak jsem jí tam dala svoje tričko a zalezla si tam a už tam chrupe třeba i přes den.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 12:59
- Nahlásit
ankaras
brej den..esi už vo ní nevíte
http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 13:13
- Nahlásit
ankaras
Jako prťata v boudě spávali, ale postupně si zvykli v tom vchodě, kde je to jakž takž za větrem, popř. pod sklem a ještě velkým skleněným stolem. Ve vchodě máme krb a z každé strany dveře, tak mají každý jedny Pokud je nějaký fakt nečas, tak do boudy vlezou - bouřka nebo fujavice, ale zřídka kdy. Oni se asi bojí, že by jsme jim odešli, aniž by o tom věděli
Takhle čekají ráno řed pracovnou v -18st
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 16:41 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
worick
To je hezký , tak když jsou venku zvyklí tak je to super, to nemusíš rešit, jim kosa neni. Už nám tady mrzne a sněží, tak budeme s Ayrin chrupkat doma, nějak jsme si na to zvykli. Byli jsme u babči, akorát jsme dorazili. Musim udělat to INUVNOUZI, nebyl na to čas ani nálada, tak jdu pro kafe a mrknu na to.
V sobotu tady byla kamarádka, co nám dělá melíry a byl taky i její přítel, vždycky dorazí. Ona Ayrin miluje a on se jí bojí , tak v sobotu to přelomili a jsou kámoši.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 18:51
- Nahlásit
Hele lidičky, jak projíždím útulky, tak jsem našla jednoho psáka z vašeho ranku- víte o něm? http://www.psidomovlukavice.wz.cz/index.php?page=f otogalerie
Akim
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 18:52 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Aktualizovala jsem www.inuvnouzi.estarnky.cz . Pokud víte o nějaké změně nebo nové informaci, tak budu za ní ráda. Ještě napíšu majitelům, zda inzeráty platí.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 18:53
- Nahlásit
Hyena
Už jo Díky akorát jsem ho přidala na web. Akit a kříženců teď máme jako máku
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 25 Led 2010 18:59
- Nahlásit
ankaras
My o tom chvíli povídej....že holanďané jsou málopočetné plemeno
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2010 13:48
- Nahlásit
SVítí nám sluncéééé !! Aspoň trošku, ale poslední svítilo někdy před vánoci. Už jenom, aby slezl sníh
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2010 17:03
- Nahlásit
ankaras
protože u nás stále mrzne až praští, tak taky svítí slunce skoro každý den. Teďka hlásí nějaké sněžení tak uvidíme, jestli to postihne i nás. Zítra ráno jedu s mamkou do nemocnice na revizi operované ruky (karpální tunel). Od začátku to bylo ,,nějak" blbě a teď to vygradovalo tím, že se jí tam před Vánocema udělala boule a bolí a bolí. Po minulém zásahu mi tam mamka od bolesti omdlela, tak jsem z toho už dopředu děsně nervní. Pošlu ti mejlem pěkný hnus - upozorňuju předem, že jestli na hnusy nemáš žaludek - vůbec na to nekoukej! Taky mi to přišlo s tímhle upozorněním...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 26 Led 2010 21:42
- Nahlásit
worick
Tak já jsem se pro jistotu nepodívala Pošlu ti mejlíka.
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 14:16
- Nahlásit
Ten žíhaný akiťák v útulku v Praze přesně odpovídá sourozencům Atilly (věkem i barvou)....Apolo/Amos.
Janže podle útulku NENÍ tetovaný
Pes byl nalezený v Běchovicích v noci i s tím náhubkem co má na té fotce.....takže asi někde poblíž by měl někomu chybět.
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 16:15
- Nahlásit
Třeba tetování nenašli... BOdie je třeba tetovaný v tříslech a divila bych se, kdyby ho v útulku obrátili na záda a začali ho tam hledat :-D
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 16:51
- Nahlásit
AmAkita
grooggy
Řekla bych, že podle Katky stránek to sedí na Amose - límec, ocas, packy.... Majitelé nejsou asi v klubu, že?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 17:12
- Nahlásit
I když jak teď na to koukam, tak ne....
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 18:18
- Nahlásit
Apolo/Amos......už jsou oba vyloučeni chovatelkou .
Jeden z nich nežije (sražený autem) , druhý bydlí v Brně.
Tetování hledali i v tříslech.....bez úspěchu.
Podle všeho by to mohl být potomek Atilova otce , kterému se podařilo ve věku 6měs.(v r.2001) nakrýt jejich starší fenu AI a narodila se jim i žíhaná štěňata = bez PP.
.....a z MB to do Prahy není daleko.
|
casira
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 19:48
- Nahlásit
Ahoj,
ve věku 6měs.(v r.2001) nakrýt ---to ma šoklo,to som ešte nepočula,v takom veku!
Aj u nás mrzne a to poriadne,dnes ráno,ked som šla do práce bolo -18.Ja už chcem jar!!!!
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 20:03
- Nahlásit
casira
Já už chci taky jaro !! A pak budeme zase křičet, že je moc horko . No co, že jsem věčně nespokojenej člověk já to víme , doufam, že se ke mně přidá hodně lidí. Jak se mají hafani?
|
casira
Člen |
# Zasláno: 27 Led 2010 20:14
- Nahlásit
ankaras
To máš pravdu-ked je zima chceme teplo a naopak.Ale jar-také príjemné teplo,všetko rastie a kvitne.....to by sa mi páčilo .Letné horúčavy-to zas nie.
Hafani sa majú dobre-aspon si myslím.Ani mrazy im nevadia,čože Ady je zvyknutý,mala som obavu o Nanču,ale je to fajn,nevadí jej to.
Teraz je najedená a už tu drichme vedla mna.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 07:32
- Nahlásit
Čau holky, tak u nás bylo včera do rána -22, v 8h ráno - když jsem vyjížděla autem -19. Celý den se to drželo nad -10. K večeru opět -17st, ale kolem půlnoci to šlo dolů - už ,,jen" na -14st. No a teď se probudím a venku nachumelíno a chumelí a chumelí a fučí a jsou zámety
Nevím, jestli tedy mamka s bráchou vyrazí....a Tom taky musí do práce - to zase budu pěkně nervnutá Psiska pochopitelně jako sněhuláci leží před mojí pracovnou , místo aby čučeli v boudě, dokud je nezavolám.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2010 15:56
- Nahlásit
worick
čauky, já po probdělé noci jsem se šla vyspat s Ayrin do obýváku, ta pak chtěla asi v 8 ven a já to natáhla do půl druhý, nikdo nebyl doma, tak jsem se mohla vyspat v klidu. Mamča je někde od práce na welnesu a bratr přinesl domů vysvědčení myslim že by ho měl fofrem roztrhat a schovat.
|