Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 09:41
- Nahlásit

casira
Ahoj, se holka proběhla ale vrátila se, ani si jí neztratila z dohledu, to se stává, je šikovná. Ayrina jako půlroční zdrhla přes celý pole, přeskočila silnici ( jedno auto tak za pět, deset minut), vběhla do lesa a zmizela, za chvíli vykoukla hlava z lesa jako - KDE STE?? a běžela naštěstí zpátky. Teď zase je závislačka a stačí jí naznačit že jdu pryč a letí aby o něco nepřišla - TAK ČÁU.

casira
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 09:50
- Nahlásit

Ako dopadla Zaira v TN????

šebina
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 18:07
- Nahlásit

casira
prdítko miminkovéZaira ,ale skoro větší jak šebina dopadla ,,Velmi nadějná,, ale hlavní je ,že jí to baví-šebina byla unuděná z výstav

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 18:20
- Nahlásit

šebina
Jééé, tak gratulujeme . My jsme dneska řádili v lese s Daimonkovýma, konečně na volno . Ayrina měla obskakovací dena chtěla pořád nakrývat Daimona - bože . Je vyřízená a od jedný hodiny jenom chrupe, zvedne se, dojde se napít a zase si jde lehnout - lítali a mordovali se celou dobu, potom sem hodím fotečky. Já foťák nerozběhala ale páníček od kluků zase nezklamal a fotil jak blázen.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 20:33
- Nahlásit

ankaras
Čauky, tak se Ayrina konečně trochu vyřádila?! My dneska byli jen na takové prochajdě zadem kolem vsi (to znamená návštěvy a řev na pejsky kolem plotů ), ale nebyl žádný průšvih, dokonce Worča zdrhnul, ale to bylo řízené zdrhání kousek dál za haskounem, který ale nebyl doma a tak se rozeběhl ještě dál a on se milý husky právě vracel z prochajdy. Já viděla jen za křovím motat se většího psa a vypadalo to, že snad i na volno, tak jsem na Worku houkla - ten hned letěl ke mně a odtamtud vyšel pán s tím huskym a zavíral ho do zahrady. Tak já kluky podržela a když ho zavřel zase pustila, což byl pro ně janý signál letět na něho řvát k plotu. Čekala jsem, že mě chlap seřve - už jednou pindal, že jsou tam na volno, ale jen prohodil, že to asi je pořádný tah, když oba zaberou. Tak jsem jen odpověděla, že kdyby chtěli, tak skončíme nejspíš až u hřbitova - což je cca kilometr, ale že celkem poslechnou. A jelikož viděl, že se od nich nechal Worka odvolat úplně v klidu, tak už ani nefrflal. Pak jsme ještě potkali na volno takového mladého čoklíka (chlapi dělali něco v garáži, tak ho vypustili za dům proluftit ) kluci se s ním proběhali, ale pak si ho museli vzít domů, aby nezdrhal pořád za náma. Dneska byli vyjímečně hodní a ani Worick moc na vodítku netahal.
Jinak - já chci taky závisláka....Dnes jednou nereagoval Worick na to, že volám ať na nás čeká - tak jsme se mu s Berčou schovali za roh. Za cca 2minuty proletěl kolem, tak jsem na něj vybafla - jeho reakce je něco ve stylu:,,jo, tak tady jste" a letí si zase po svých. Mimochodem, tento víkend byli v kurzu čerstvé škvarky od tchánů. Tak si říkám:,,paráda, narvu si kapsu a na to ho udržím u sebe". Jó, tak to prdlajz! Venku je schopný mi ho vyplivnout a letět chytat kosa... Vůbec ho nezajímaly

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 21:35
- Nahlásit

worick
U nás dneska nepomáhalo ani tak čau , Ayrin měla prostě kluky a hotovo. Potkali jsme psa na volno, bez pána, bez vodítka,ale měl koš a nechal se Awašim a Jardou naštěstí zahnat. Taky prvně viděla koně, nejdřív koukala co to je a pak když se ten kůn rozběhl našim směrem tak utekla a pak poštěkávala strachy . Vyběhaná je hodně, vyválená taky, buď lítali a nebo se váleli v klubkách Dneska mordovala i Daimona ale on měl hravej den tak se řezali všichni tři

Ještě se teda nevyhýbám infarktovýmu stavu když Ayrin zalehne Daimona , ale Leonka říká že oni tři si nic neudělají tak snad jednou nebudu mít strach . Měli jsme nejštastnější psiska, myslim že je to na fotkách i vidět

- tady - http://ankaras.rajce.idnes.cz/24.ledna-vychazka_s_ klukama/

a tady - http://daimonek.rajce.idnes.cz/rajce_leden/

Tak se ti kluci dneska taky vyřádili. Máte tam kosu? Jsem koukala, že prý někde hrozně mrzlo, mně přišlo že tady vůbec.

casira
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 22:01
- Nahlásit

ankaras
Nádherné fotky!!!Psiská si to viditelne užili,vy asi tiež!Počasie ste mali super.Krásne,naozaj.

ankaras
Člen
# Zasláno: 24 Led 2010 22:14
- Nahlásit

casira
To jo, bylo to moc fajn žádní myslivci, prasata, jenom dva lidičkové a jeden pes
a můj skok po stopovačce říkám si - skočim po ní, když sebou normálně hodim do toho sněhu, tak jí chytnu, no tak jsem sebou hodila a Ayrin s ní škubla a nic jsem nechytla

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 08:00
- Nahlásit

ankaras
Daimon
Fotky máte skvělé, to je paráda, že si tahle partička spolu umí pěkně vyhrát! Myslím, že pohrát si se ,,svýma" je pro psy důležité A prcka jste tentokrát nechali doma? Koukám, že na té předešlé prochajdě Daimonkových, ho tuším zábly nožky...
Dyť jsem někde viděla, že u vás v Čechách taky mělo být až -25st!? Takže nemrzne vám tolik? U nás je zima - ale fakt děsná! Už 5dní je v noci kolem -20st a přes den -6st, ale jak se začne trochu šeřit, hned to letí na -15st a navíc vane strašně ledový vichr. Včera - pokud jsme šli ještě za světla a po větru, tak dobrý, ale zpátky jsem byla zmrzlá jak rampouch, ještě, že mám bundu ke kolenům a stejně jsem si stehna necítila a taky ruce v rukavicích. Jít ještě nějakých 100m tak lehnu a zmrznu U babči jsme rozmrzli, ale domů - zase proti tomu větru - kluci metelili, ani neměli čichací zastávky - snad jim to taky vadilo. A doma trdla leží u dveří a nejdou do boudy a nejdou Vzali jsme je dovnitř, dokud nechtěli jít sami ven, cca 20minut vydrželi Příští zimu jim do boudy zkusím dát zase slámu, třeba se jim to bude zdát příjemnější.

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 10:19
- Nahlásit

worick
Byla to moc fajn vycházka, už jsme jí potřebovali . Tady je ted nula jsem koukala, takže žádnej velkej mráz a v noci to asi ostrý taky nebude, sice přituhlo ale nic hroznýho a vítr naštěstí taky ne. Ayrina teď sleduje sousedovic haskounky, s nima je taky přes plot v pohodě mají tam jednu hrozně hravou a ta s ní laškuje přes ten plot, ale kdyby si to viděla. Ayrin si neumí moc hrát, ona je jak tank, takže ona si stoupne na hradbu, že tam k nim vypíná hlavu a ta haskounka vyskakuje hlavou k ní, protože ony skáčou do výšky jak blázni a Ayrina jí dává děla packou a sráží jí zpátky . Při tom stíhá kousat do plotu, takže min. natírání sousedovic jednoho pole mě čeká. Jinak my při velkých mrazech dáváme deku přes vchod, ale letos jsme s ní vůbec nepochodili, hned jí vyrvala ven, ale ona přes ty největší mrazy marodila. Včera jsme zase vyhodily kus večeře a mamka tvrdí že pšíká doufám, že se nám to nevrátí. ŘÁdí to tady, jenže nikoho to nezajímá, jejich pes se prostě na vodítku - DUSÍ a těžko budu nahánět cizí lidi ať mažou se psama k vetovi. Oni nechtějí spát vůbec v boudě? To mají i Aldíci a já si myslim, že je to tim, že jako nemuseli ze začátku, že k tomu nebyl kotec a tak si na ní nezvykli. Ayrin když jsme jako prtě učili spát v kotci, tak týden spala mimo boudu, pak jsem jí tam dala svoje tričko a zalezla si tam a už tam chrupe třeba i přes den.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 12:59
- Nahlásit

ankaras
brej den..esi už vo ní nevíte

http://zvirata.identifikace.cz/cms/SSMP_psi

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 13:13
- Nahlásit

ankaras
Jako prťata v boudě spávali, ale postupně si zvykli v tom vchodě, kde je to jakž takž za větrem, popř. pod sklem a ještě velkým skleněným stolem. Ve vchodě máme krb a z každé strany dveře, tak mají každý jedny Pokud je nějaký fakt nečas, tak do boudy vlezou - bouřka nebo fujavice, ale zřídka kdy. Oni se asi bojí, že by jsme jim odešli, aniž by o tom věděli
Takhle čekají ráno řed pracovnou v -18st

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 16:41 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
To je hezký , tak když jsou venku zvyklí tak je to super, to nemusíš rešit, jim kosa neni. Už nám tady mrzne a sněží, tak budeme s Ayrin chrupkat doma, nějak jsme si na to zvykli. Byli jsme u babči, akorát jsme dorazili. Musim udělat to INUVNOUZI, nebyl na to čas ani nálada, tak jdu pro kafe a mrknu na to.
V sobotu tady byla kamarádka, co nám dělá melíry a byl taky i její přítel, vždycky dorazí. Ona Ayrin miluje a on se jí bojí , tak v sobotu to přelomili a jsou kámoši.

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 18:51
- Nahlásit

Hele lidičky, jak projíždím útulky, tak jsem našla jednoho psáka z vašeho ranku- víte o něm? http://www.psidomovlukavice.wz.cz/index.php?page=f otogalerie
Akim

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 18:52 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Aktualizovala jsem www.inuvnouzi.estarnky.cz . Pokud víte o nějaké změně nebo nové informaci, tak budu za ní ráda. Ještě napíšu majitelům, zda inzeráty platí.

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 18:53
- Nahlásit

Hyena
Už jo Díky akorát jsem ho přidala na web. Akit a kříženců teď máme jako máku

Hyena
Člen
# Zasláno: 25 Led 2010 18:59
- Nahlásit

ankaras
My o tom chvíli povídej....že holanďané jsou málopočetné plemeno

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 13:48
- Nahlásit

SVítí nám sluncéééé !! Aspoň trošku, ale poslední svítilo někdy před vánoci. Už jenom, aby slezl sníh

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 17:03
- Nahlásit

ankaras
protože u nás stále mrzne až praští, tak taky svítí slunce skoro každý den. Teďka hlásí nějaké sněžení tak uvidíme, jestli to postihne i nás. Zítra ráno jedu s mamkou do nemocnice na revizi operované ruky (karpální tunel). Od začátku to bylo ,,nějak" blbě a teď to vygradovalo tím, že se jí tam před Vánocema udělala boule a bolí a bolí. Po minulém zásahu mi tam mamka od bolesti omdlela, tak jsem z toho už dopředu děsně nervní. Pošlu ti mejlem pěkný hnus - upozorňuju předem, že jestli na hnusy nemáš žaludek - vůbec na to nekoukej! Taky mi to přišlo s tímhle upozorněním...

ankaras
Člen
# Zasláno: 26 Led 2010 21:42
- Nahlásit

worick
Tak já jsem se pro jistotu nepodívala Pošlu ti mejlíka.

AmAkita
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 14:16
- Nahlásit

Ten žíhaný akiťák v útulku v Praze přesně odpovídá sourozencům Atilly (věkem i barvou)....Apolo/Amos.
Janže podle útulku NENÍ tetovaný

Pes byl nalezený v Běchovicích v noci i s tím náhubkem co má na té fotce.....takže asi někde poblíž by měl někomu chybět.

grooggy
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 16:15
- Nahlásit

Třeba tetování nenašli... BOdie je třeba tetovaný v tříslech a divila bych se, kdyby ho v útulku obrátili na záda a začali ho tam hledat :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 16:51
- Nahlásit

AmAkita
grooggy

Řekla bych, že podle Katky stránek to sedí na Amose - límec, ocas, packy.... Majitelé nejsou asi v klubu, že?

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 17:12
- Nahlásit

I když jak teď na to koukam, tak ne....

AmAkita
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 18:18
- Nahlásit

Apolo/Amos......už jsou oba vyloučeni chovatelkou .

Jeden z nich nežije (sražený autem) , druhý bydlí v Brně.

Tetování hledali i v tříslech.....bez úspěchu.

Podle všeho by to mohl být potomek Atilova otce , kterému se podařilo ve věku 6měs.(v r.2001) nakrýt jejich starší fenu AI a narodila se jim i žíhaná štěňata = bez PP.
.....a z MB to do Prahy není daleko.

casira
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 19:48
- Nahlásit

Ahoj,
ve věku 6měs.(v r.2001) nakrýt ---to ma šoklo,to som ešte nepočula,v takom veku!
Aj u nás mrzne a to poriadne,dnes ráno,ked som šla do práce bolo -18.Ja už chcem jar!!!!

ankaras
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 20:03
- Nahlásit

casira
Já už chci taky jaro !! A pak budeme zase křičet, že je moc horko . No co, že jsem věčně nespokojenej člověk já to víme , doufam, že se ke mně přidá hodně lidí. Jak se mají hafani?

casira
Člen
# Zasláno: 27 Led 2010 20:14
- Nahlásit

ankaras
To máš pravdu-ked je zima chceme teplo a naopak.Ale jar-také príjemné teplo,všetko rastie a kvitne.....to by sa mi páčilo .Letné horúčavy-to zas nie.
Hafani sa majú dobre-aspon si myslím.Ani mrazy im nevadia,čože Ady je zvyknutý,mala som obavu o Nanču,ale je to fajn,nevadí jej to.
Teraz je najedená a už tu drichme vedla mna.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 07:32
- Nahlásit

Čau holky, tak u nás bylo včera do rána -22, v 8h ráno - když jsem vyjížděla autem -19. Celý den se to drželo nad -10. K večeru opět -17st, ale kolem půlnoci to šlo dolů - už ,,jen" na -14st. No a teď se probudím a venku nachumelíno a chumelí a chumelí a fučí a jsou zámety
Nevím, jestli tedy mamka s bráchou vyrazí....a Tom taky musí do práce - to zase budu pěkně nervnutá Psiska pochopitelně jako sněhuláci leží před mojí pracovnou , místo aby čučeli v boudě, dokud je nezavolám.

ankaras
Člen
# Zasláno: 28 Led 2010 15:56
- Nahlásit

worick
čauky, já po probdělé noci jsem se šla vyspat s Ayrin do obýváku, ta pak chtěla asi v 8 ven a já to natáhla do půl druhý, nikdo nebyl doma, tak jsem se mohla vyspat v klidu. Mamča je někde od práce na welnesu a bratr přinesl domů vysvědčení myslim že by ho měl fofrem roztrhat a schovat.

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání