Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 08:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

grooggy
Ta fotka s Laurou je fakt nejlepší. To by se snad i někam prodalo: časák, reklama...Vypadají tam krásně

ankaras
Tak, konečně vidím jak vypadá ,,živá" lajka. Zatím jsem viděla jen malovanou v plemenech psů Je to jak hezky vybarvený NO, ale asi je menší, že jo? Onehdá na fórech někdo scháněl kontakt na štěňata - možná majitel by měl....Jestli se ovšem najde
Včera jsme se byli (no, spíš jsme zkoušeli) proběhnout do lesa. Přes ten centimetrový ledový film, se po tom sněhu strašne špatně šlo - já se bořila, Woriček ani ne, Berry občas. To už byl lepší pak ten běh po rovině - daly se líp vytahovat nohy , jenže na lesní pěšinu se pozohýbaly stromy a keře, takže místo běhu, jsme se prodírali houštím a místy podlézali po kolenou - tady já, kluci prošli Fyzicky náročné to tedy bylo - bolely mně z toho pěkně kotníky (ono jim to neuškodí, objevila jsem si pod kotníkem sádlíčko )
Á, ještě jsem zapoměla....
Přišmajdali jsme po té rozježděné a znovu zledovatělé cestě (to byla teprve hrůza!) k babči a já si vzpoměla, že jí strejda zabíjel králíky Tak jsem koukala, aby tam někde neležely nějaké ,,zbytky" Jdeme dovnitř, Woriček tam ještě zůstal šmejdit po dvoře a po chvíli si říkám:,,kde je pořád ten pes" a jdu po něm ze dveří kouknout. Slabší povahy od teď nečtou..... Worick se za rohem snažil vytahat střeva z kýblu (je něco jako blijící smajlík? ), která mamka zapoměla přikrýt. Tak jsem je honem přiklopila dalším kýblem, Workovi nabídla radši piškot a vzala ho do kuchyně. Za 5minut přišel brácha, tak jsem mu to vylíčila. Za dalších pět se s ním Woriček začal mazlit: on si sedne naproti, podává střídavě packy, pokládá hlavu na kolena a olizuje dotyčnému obličej (následně s sebou praští na záda a pokračuje další fáze).... Jenže já tomu nevěnovala pozornost, kecám s mamkou a tetou a najednou brácha vyskočí:,,blééé Woricku, ty jsi žral vlastně ta střeva... " - to už si ovšem nějakou dobu olizovali ty ksichty

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 14:31
- Nahlásit

worick
čauky, měli by najít původního majitele, to jo, kort když má tetování.
Výšla lajky -
V kohoutku
u psů 53-63 cm,
pro feny 53-61 cm.

- ovčáka
Pes má v kohoutku 61 až 66 cm, průměr je 62,5 cm.
Fena má v kohoutku 56 až 61 cm, průměr je 57,5 cm.

- tak ono to bude asi tak nastejno, já jsem lajku ještě naživo neviděla. My teď přijeli z Rokycan. Nejdřív jsme šly s Ayrin ráno do polí a pak frčeli do města a k babče, teď chrápe, je z toho unavená (na chvilku) . Nejdřív si chtěla hrát s Andulákem a teď s králíkama, kňučela u obou chudinka , ale panička jí to teda jako nedovolí, páč to by bylo hraní na 5 vteřin . Jsem unavenáááááá. Ayrina spala v noci dole v hale na gauči až do rána pak mě přišla probudit, lehla si ke mně a já jí řikam - půjdeme ven? jak řekneš půjdeme ven, tak začala kníkat a mordovala mě dokud jsem nevstala pak seděla u schodů a poštěkávala abych dělala .

AmAkita
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 15:14
- Nahlásit

LAIKY vypadají jako hubení příbuzní AA (nebo NO).
Váhu mají tak 20- 25kg .

Včera večer prohrnuli i u nás (od pátku zapadáno) .....hurá...!

Ledová krusta už natolik zasílila , ŽE UNESE I MĚ + všechny feny si běhají po vrchu závějí ....jako po ledové pláni a konečně se i normálně proběhnou .

grooggy
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 15:55
- Nahlásit

AmAkita
U nás se to pořád propadá a tak se v tom Bobanoj moc nechce chodit. Naštěstí (pro jiné asi bohužel) nám ve vesnici nesolí, tak máme na silnici furt sníh a tak Bodie tahá sáňky
Jinak ruskoevropsou lajku má spolužačka , ale ta po kastraci je tak tlustá, že vypadá jak týden před porodem :-D
Ale na cvičáku byla celkem poslušná (až na občasné vyjíždění na feny), ale prý jí hodně utíká-třeba i na dva dny...

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 16:06
- Nahlásit

cauky,
lajky, jsou krasny, obdivuhodni psi, myslim teda maji bliz k akite at uz puvodem nebo exterierem nez k NO, ovsem plemeno pro me to neni, netroufla bych si na ni. Taky myslim, ze dost spatnou reklamu jim dela plemeni i "expert" z jiste vycvikove skoly ..
grooggy
po kastraci je tak tlustá, že vypadá jak týden před porodem :-D
to je dost smutny

grooggy
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 16:15
- Nahlásit

Roxana
Ale chodí se s ní normálně běhat (né denně, ale vlastně kdo "normální" by denně běhat chodil) a žrát taky dostává jak má-po karstraci jednorázově strašně nabrala a teď to nejde schodit + jak je huňatá, tak vypadá jak tank...

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 17:12
- Nahlásit

grooggy
Roxana
AmAkita
Zdravím všechny Nám zase dneska napadal další sníh, ale led se nám naštěstí vyhnul velkým obloukem, takže se jenom boříme a nekloužeme. Akorát jsme dokoukaly s mamčou odpolední zprávy, ty lidi taky jenom řvou a ruku nepřiloží. Jako tady u nás bytovkáři - nemůžou se domluvit a odházet lopatama sníh u popelnic, umí jenom řvát, že to a to a že popeláři jezdili pozdě a podobně, to nepochopim, když si každej odklidí kolem svýho pozemku tak už tim pomůže. Jinak státovky jsou tady už čistý, prý má začít mrznout.

casira
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 18:30
- Nahlásit

ahoj,ahoj!
tady u nás bytovkáři - nemůžou se domluvit -ty poznáš ludí u nás?Ako by si o nás písala.Sme tu 6 rodin-ale z toho robia len zástupcovia dvoch,ostatní len mudrujú,rozprávajú...nič neurobia,len kopec rečí....ohováračky...
U nás neni žiadny sneh,ale ani blato-primrzlo to naštastie.Ale trošku snehu nám možete poslat kto má vela!

grooggy
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 18:38
- Nahlásit

casira
Vyhrnu před domem a pošlu ti ho PPL :-D

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:09
- Nahlásit

ankaras
brý den,děláte aji lajky??

http://zvirata.identifikace.cz/data/WS_data/e3a096 2a-06cd-494d-9663-b3ee4d594b7b.jpg

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:13
- Nahlásit

casira
Je to asi všude stejné, všichni jenom řvou a nejlépe, když nemusí nic dělat . My s mamkou řveme taky, ael tajně na chlapa kterej tady shrnuje ulice ale zabarikáduje všem auta, jenže ten to snad dělá naschvál. Jeden soused dneska když ho slyšel že jede tak si šel k tomu autu stoupnout a najednou to šlo jinak, tady my s mamkou pořád "vykopáváme" auto . To počasí je hrozné, ale 20cm sněhu a už jsou všude "kalamitové" situace.
grooggy

davidkova renata
jj, víme o ní díky

grooggy
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:25
- Nahlásit

ankaras
20 cm je strašná kalamita :-D Si pamatuju, jak jsme před pár lety zapadli na poli do sněhu po pás a nikdo se nedivil a tedka tam máme s bídou 30 cm :-D Ani ten pravěkej vlek na lyže co máme na chalupě se letos nerozjel (to vždycky byla sranda, protože jsme si museli ušlapat sjezdovku-a po tom šlapání všichni byli tak mrtví, že sjeli do hospody )

Petrys
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:29
- Nahlásit

u nás je taky hromadu sněhu, ani nepamatuji, kdy tolik napadlo, musela jsem dokonce schazovat sníh z tůjí, aby se jim nepoškodily větve pod tou tíhou a při té příležitosti jsem vždy nabrala sníh na lopatu a honila s ní Brixií, ta z toho dycky chytla rapla a lítala jak blázen po zahradě, vždycky to pak schytal Džino, když se mu zakousla do krku nebo ho povalila na zem

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:33
- Nahlásit

grooggy
JJ, jako lidi jsme pořád víc a víc zhejčkaný, si vezmi kdyby vypadl všude proud, lidi by bylli hotový, na obecák když nesvítila jedna lampa, tak volali třeba 3x do týdne a nikdo nepochopil že na jednu lampu hned nikoho nebudou posílat. nebo se jim někdo vysere před vrátka, tda myslim pes a už volají na obec jak je to jako teda možný a kdo to bude uklízet?? .
Petrys
Tak tam taky máte dost sněhu? My jako loni, ale pořád padá Holoukov je na tohle fakt divnej na louce sněhu pokoleno a přejdeš ten most a na tý další louce jenom ke kotníku . Taky máme túje a zatím jsme letos ještě neshazovali, ale loni nám to roztlemilo "rakety" a pak jsme je museli svazovat, jenže už jsou hrozně vysoký.

grooggy
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:35
- Nahlásit

Nám včera pršelo v obyváku-z toho máma málem vyrostla Totiž nám nafoukal sníh pod střechu a než se vylezlo na půdu (což trvalo 2 dny ) tak se začal rozpouštět a palubkama nám teklo na plavoučku-večer se to tam začalo hemžit na zemi belíkama a ručníkama :-D
Boban taky chytá rapla, když na něj hodim sníh To pak začne skákat jak posřelená srnka a dávat prdel nahoru a štěkat na mě... Pak většonou ukradne nějakou věc co najde (hračku, botu nebo flašku je mu to jedno) a začne s ní utíkat a čeká, že ho budu honit-a já ho teda skoro vždycky honim

Petrys
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:38
- Nahlásit

ankaras
jj, jak říkám, tolika sněhu u nás nepamatuju, a když už nějaký byl, tak za pár dní bylo po něm, ale teď to vypadá, že se tu chvíli zdrží, zkoušela jsem i postavit sněhuláka ale Brixie mi koukly dycky rozšlápla

kdopak se chystáte na DuoCacib?

grooggy
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:40
- Nahlásit

Petrys
Mě po olomouci ty halovky nějak přešly... Já pojedu až někdy v dubnu...

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 19:46
- Nahlásit

grooggy
Já jí taky pronásleduju a když se už nechce honit, tak mi ten obří uzlík nosí a strká do ruky že se budeme přetahovat. Tuhle to byl komickej obrázek, strčila jsem do ayrin a rozběhla se jako - chyt mě ayrina mě dohonila, ždibla do lejtka, ale pěkně to bolelo, já zařvala, otočila jsem se , ona se taky otočila a honila jsem já jí obě jsme se smály jak blázni, i ona hubu skoro až k ušim, hrozná sranda, panička má na lejtku modřinu .
Petrys
tady ten sníh neni těžkej na sněhuláka, nelepí se, ale až to půjde, tak taky postavíme

worick
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 22:38
- Nahlásit

Čauky holky, jo, kalamita, taky jsem tuhle nadávala, že mi s tím lezou na nerva - s kalamitou....Já vím, je to naprd pro někoho, kdo musí denně dojíždět do práce a nemůže vykopat auto, ale řešit každou prkotinu - tam není uhrabaný chodník....no tak není, ať si ho ušlapou, proboha, snad má na zimu každý kozačky ne? Copak mě to tady v polích či lese někdo uhazuje? A obec pořídila frézu teprve na loňskou zimu a každý před domem prostě uhazoval a uhazuje, jelikož jedna fréza to tak brzy neobjede. Starým lidem to uhodí sousedi. Alespoň se lidi učí být k sobě slušný. ,,Rakety" jsem měla v svázané vloni a nic, sněhu nebylo. Letos jsem se na ně vybodla, jak tam ta kupa začala přimrzat, tak jsem je omlátila smetákem Berrymu se líbí ten led na sněhu - dneska už se to taky skoro nepropadalo, tak dělal to samé: otrčil zadek a tlamou se ,,klouzal" po sněhu (ledu) a strašně se mu to líbilo. Lákal i Worička, ale ten na něho koukal, jako že nechápe, co ho na takové blbině baví. Worča je z toho otrávený, protože nemůže lítat jak blázen: buďto se boří a nebo se mu rozjíždí nohy. A na té rozšlapané a znovu zamrzlé strašně křivé cestě věřím, že to běhání i bolí
Teďka k večeru leželi, Woricka už to omrzelo, tak začal štěkáním volat Berryho ke hře - Berča nic. Zkoušel štěkat u gumové kočky - Berča nic. Přinesl mu prase - Berča nic. Položil prase a zase štěkal a Beruša pořád nic. Nevím co zase má....Do nedávna si nechtěl hrát Woriček, teď je ,,veselej a hravej" a zase to bojkotuje Berry. Ale dva dny (jak se vracíme zpátky s náhradních Pedigree na Best Choisky) průjmuje - tak možná proto. Asi ho chudáčka bolí pupula

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 23:09
- Nahlásit

worick
ahojky, ne ze bych chtela delat z kalamity narodni katastrofu, taky si ten nevidanej snih uzivam, ale musim priznat, ze centrum prahy na toliko snehu fakt neni delany .. s tim uhrabanym chodnikem se to ma tak, ze neuhrabanej a uslapanej je ta dobra varianta, horsi je kdyz to prosolej a vznikne tak desiva brecka po kotniky, ktera klouze jako prase, takze chozeni po tom je o hubu, a to nejenom pro duchodce belhajici se o holi - lidi padaji k zemi nejen na chodniku, ale treba i schodech z/do metra a to fakt neni uplne sranda si na tom namlatit - v tom ti zadny kozacky proste nepomuzou .. nebo treba cesta do prace, co misto pul hodiny trva hodinu a pul, protoze tramvajovy koleje zapadaji snehem a nefungujou vyhybky, takze to holt nejede a pul mesta pripomina jeden velkej tramvajovej had .. matky s kocarama co proste na chodniku neprojedou a musej jet po silnici s tim, ze doufaji, ze se jim auta vyhnou ac taky nemaj moc kam .. a tak ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 23:24
- Nahlásit

Roxana
JJ, to je jasný, spíš to myslíme tak, že to tak bylo a stejně bude, je zima, jsou problémy. Města to mají horší než my na vesnici, my se tady boříme do bílýho sněhu, v Rokycanech už se boříš do šedivý srágory, ale pořád si myslim nemáme takový zimy, jako bývaly dřív. Teď je to zase o to horší že nebývalo tolik aut, tolik toho a toho....., ale to si myslim lidi musí prostě pochopit, být opatrnější a nenadávat na kde koho že mu to neuklidili zrovna tam kde on chodí.
worick
Ayrina dovádí ve sněhu fakt moc, snaží se mě k tomu donutit taky, když teda vynoří hlavu ze závějí , jenže já to vydržim chvíli a pak jsem otrávená, je mi zima, mam mokrý kalhoty, nasypanej sníh v botách , ale jsem ráda, že je ráda. Aspoň je rychlejš unavená a začala mi zase normálně baštit.

Roxana
worick
Ona to taky strašně dělá ta televize a ten internet. Dřív by ses za normální den nedozvěděla že ten zapíchnul toho, ten naboural tady, tady vybuchla sopka, tady spadnul strom....že se vysekalo 5 motorkářů, ale že 10 aut už neni tak zajívamý. Pak to má hned každej jako katastrofickou zprávu a už to jede.

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 23:35
- Nahlásit

ankaras
vsak jo, to je jasny, uz na to lidi nejsou zvykli, vzdyt udajne tolik snehu v praze nebylo za poslednich 17 let .. jenze je prave problem, ze je to cim dal vic narachany lidma, autama, dopravou obecne, vsichni spechaji do prace, vsechno je naplanovany na maximalni mez a ono to nejde a je to problem a pak to kolabuje .. mno a vtipna OT vsuvka - dnes me hodne pobavila zprava jak si to prazskej primator umi vybrat a zdejchnout se v pravou chvili - ted udajne leze na Mt. Vinson nebo jak se to pise v Anarktide a plni si svejch snobackejch sedm vrcholu, asi ma nejaky specialni tuseni, kdy nebejt v urade

grooggy
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 23:44
- Nahlásit

Roxana
Ale musíme uznat, že Bém to má pracně zažířený... Většině by asi neprošlo se jen tak zdejchnout z práce(event. ze školy-jako já) kdyby tam bylo tolik práce... Ale stejně je málo sněhu třeba před 4 rokama bylo nohem víc sněhu (to si moc dobře pamatuju, protože jsme si přivezli Bobana na přelomu duben a březen a byly takový závěje, že náše kokřice ani pořádně nemohla chodit )

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 23:45 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
za poslednich 17 let
- jj, to jsem slyšela taky v telce, když to říkali, to tady je to každej rok pořád tak nějak stejný a bývalo mnohem víc sněhu i zimy
jenze je prave problem, ze je to cim dal vic narachany lidma, autama, dopravou obecne, vsichni spechaji do prace,
- jj a k tomu se všechno "zpohodlnělo" ne že by mi to teda vadilo dřív si zapálili svíčku zatopili uhlím a byly v pohodě, teď vyhodí proud, plyn a lidi jsou prostě v pytli
ted udajne leze na Mt. Vinson nebo jak se to pise v Anarktide a plni si svejch snobackejch sedm vrcholu, asi ma nejaky specialni tuseni, kdy nebejt v urade
- a tak to mu přeju vim jak se starosta tam kde jsem dělala snažil a stejně to bylo všechno špatně a pak normálně šel chudák sám odhazovat chodníky a lidi čuměli z oken a nepomohli nic . Jsem mu tenkrát říkala at to nedělá, že ty lidi si na to zvyknou a budou ještě víc a víc rozmazlenější, tak když to s pracovníkem jednim odhrabali z nejhoršího tak se ozvalo že ten to má teda odhrabaný víc a ten mín no lidi na facky . Jako tady všichni popelářům připravujou popelnice, vyhází si je ze závějí a dají tam kam se popeláři dostanou a některý lidi to nechají zapadaný a pak koukají jestli jim to teda vyvezou a běda jestli ne !! Pak hned budou volat a stěžovat si je to mazec. Babče s dědou jsme zakázali vycházet a volat jak budou chtít třeba rohlíky protože babi minulej rok upadla špatně na kotník a cítí ho pořád. V úterý jí vezeme na druhý oko se šedym zákalem, tak se hrozně těší jak už uvidí pořádně.

grooggy
My máme zase problém se sra....m

grooggy
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 23:52
- Nahlásit

ankaras
Jsem myslela, že jste to kokání vyřešili...
No mě ten blb nechce žrát... I lososovej olej jsem mu tam nastříkala(ve větší dávce než normálně) a nic... granuli jsem mu dala do tlamy a on ji co? vyplivl... asi navštívim cvokařem... Totiž piškotky a sušený jícny to jo, ale granulky nechce... Já nevim co s nim... :-/

Roxana
Člen
# Zasláno: 12 Led 2010 23:55 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

grooggy
no zarizeny to urcite ma, kdyz lez´na everest tak byl pryc dva mesice, takze zaridit si to urcite umi, to jo
ankaras
budu ted uplne OT, tak se dopredu omluvuju, ale vim jak se starosta tam kde jsem dělala snažil a stejně to bylo všechno špatně
mozna jsem naivni, ale verim, ze regionalni politika na malym meste je nekde jinde, kde se vlastne vsichni de facto znaj, takze ti verim, ze starosta se snazil, ac lidem se nikdy nezavdecis, to je asi fakt .. nicmene, prazskej primator je nekde hodne jinde, takze ac mu jeho elitni vypravy rozhodne nezavidim, mel by si na ne mozna vzpomenout az nebude tim primatorem ..
Babče s dědou jsme zakázali vycházet a volat jak budou chtít třeba rohlíky protože babi minulej rok upadla špatně na kotník a cítí ho pořád
vidis, ty starouskove jsou na tom ted asi bidne, urcite je spousta tech, ktery nikoho kdo jim nakoupi nemaj, tak se do toho bordelu venku musej sourat ..
no at babi dopadne operace dobre!

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 00:10 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

grooggy
jaký kokání? myslim že se nemůže vysrandit jak je moc sněhu
- jinak my granule už ani nepliveme, my je nevezmeme ani do čumáku, dneska prvně po dlouhý době zase s masem a zeleninou s vývarem ale samozřejmě ne všechno

Roxana
To souhlas, ale víš co, kdyby nebyl nespolehlivym primátorem, neměl by na co vzpomínat pač by na cestičky neměl
Jinak babča s dědou patří do těch nezmarů, co ti odkývají - ANO, BUDEME DOMA, ZAVOLÁME a pak přijedeš a oni ti vypráví kde všude byli a když jim řekneme - ale babi, to přece nemůžete, nebo tak tak babča ti řekne - a co budu dělat doma? čekat na smrt? Prvního oka se bála hrozně moc. Na druhý se hrozně těší . Říkala že byla nešťastná z těch záclon jak jsou žlutý a najednou jsou bílý . Ono totiž vidíš s šedym zákalem jakoby do hněda nebo do žluta.

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 00:27
- Nahlásit

ankaras
Kakání neumim psát :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 00:33
- Nahlásit

grooggy
- nebo sratí

grooggy
Člen
# Zasláno: 13 Led 2010 01:15 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

Vše nejlepší k narozeninám přeje svým sourozencům Bodie

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání