Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 16:11
- Nahlásit

Fajka
AmAkita
Ještě ohledné té žíhané fenky ze Slovenska. Paní mi napsala, že má pro fenku zájemce a měla by k nim odejít někdy tento týden. Nejdříve jí prý chtěla prodat a po různých částkách se dostala až na "daruji", takže fenka prý bude pouze darovaná.

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 16:33
- Nahlásit

ankaras
Ještě ohledné té žíhané fenky ze Slovenska
to je ta, co o ni psala Jirina, ze jde k nekomu se psem (viz. str. 626 tusim?) .. doufam, ze nasla peknej a stalej domov ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 16:40
- Nahlásit

Roxana
JJ, to je ona, ještě prý do novýho domova nešla, ale má jít... Vypadá to, že fenka se u majitelky měla OK, že jí o ní hodně jde, aby se umístila dobře, takže si myslím, že to bude dobrý, pokud si jí ti lidi vezmou.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 16:44
- Nahlásit

ještě jsem si vzpoměla...včera se u plotu zastavil soused a kecali jsme o kdečem - pán má cca 65roků, ale je velký kamarád a já se ho ptám, jestli by mu pejsa utekl, kdyby ho pustil z vodítka a on, že když byl malý, tak utekl za zahrady přes celou obec, tak už si nikdy netroufnul ho pustit (pes je kříženec tipuju NO s dobrmanem, vždycky má košík a tahá pána za sebou na vodítku. A víc jak jednou dvakrát týdně ho z kotce nevytáhne ) A já říkám:,,to my zase za vaším můžeme kvůli slepicím chodit až po západu slunce" A na to mi řekl, že to je jedno, jestli nějakou Worick zadáví, protože jim minulý týden jednu zakousla liška a sousedům 7kusů. Ve mně by se krve nedořezal, zrovna mi napadlo, že jak tam Worick pobíhal, jestli jim třeba nevletěl do ještě nezavřeného kurníku (než jsem tam dorazila já) a už jsem chtěla něco vykoktat a on že, tu lišku tam sousedi ještě zalezlou chytili - teda zastřelili a byla nějaká prašivá či co. Fuj, že jsem radši nedržela hubu, teď když nelapnou lišku, tak si budou myslet, že to Worick. Jsem husa!

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 16:48
- Nahlásit

worick
No bóže, max. budeš platit sousedom slepice Nebo jim je budeš kupovat.

AmAkita
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 16:53
- Nahlásit

ROXNA
Ankaras

taky doufám že už fenka ,,zakotví" trvanlivěji.

Bohužel se v CZ rodí štěňata ,,v přebytku" a u našich sousedů nemlich tak!

Dva zájemci o štěně mi tento týden na velmi podrobně rozepsaný mejl odepsali jenom KOLIK BUDE ŠTĚNĚ STÁT=NIC JINÉHO JE NEZAJÍMÁ.......a konec komunikace....což opět nahrává víme čemu , že !

A pozor, toto fórum docela sledované , což je asi dobře
.
Anonymně se mi ozvala NĚJAKÁ ,,POTREFENÁ HUSA" z SK , ale má smůlu ....na sprosté a nepodepsané mejly zásadně nereaguju.

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 16:59
- Nahlásit

AmAkita
No zrovna jsem si říkala, že vlastně Štočkovi mají ještě prcka z léta a další chovky taky tak . U Pour Felicitér mají ještě asi všechny a přitom jsou to docela pěkní Míšové , ale asi by to chtělo jinačí prezentaci těch prcků . Když oni teď lidi nechtějí psa ani zadarmo.

Anonymně se mi ozvala NĚJAKÁ ,,POTREFENÁ HUSA" z SK , ale má smůlu ....na sprosté a nepodepsané mejly zásadně nereaguju.
- A jéé !! Tak to máte asi veselé mejlíky

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 17:13
- Nahlásit

AmAkita, ankaras
Bohužel se v CZ rodí štěňata ,,v přebytku" a u našich sousedů nemlich tak!
No, tak na jednu stranu je asi dobre, ze AA neni modni plemeno, pro ktere zajemci "trhaji ruce", vsak vime, k cemu dobremu to bylo labradorum, pudlum, kokrum apod. .. na druhou stranu je pak docela na miste zamyslet se, zda fenu vubec kryt, kdyz nemam ani jednoho zajemce .. a souhlasim i s Ivet, prezentaci stenat, svoji stanice i sebe jako chovatele si dela kazdy sam!
jen bych podotkla, ze zahranicni chovatele (nemluvim prosim ted o jistych "stanicich" na SK ) nemaji s prodejem stenat rozhodne problemy

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 17:49
- Nahlásit

Roxana
Tak je to těžký, kdo AA moc chce, pohledá, najde. Komu to je tak jako jedno, tak si radši koupí za 2000 zlaťáky bez papírů....
Ale tady třeba je jeden pán co mě před rokem s Ayrin zastavil a ptal se kde jsem tu američanku sehnala, že chtěl taky americkou akitu, ale nesehnal jí, koupil si AI a už v životě prej žádnou akitu nechce . Pán byl totiž zvyklý na ovčáky a šel na ní jak na ovčáka a průser má rovnou doma. A já nikdy neviděla inzerát na AA v časopisech o psech. Inzeruje tam jenom paní Jůzová, co jsem tak viděla a ne každý zájemce má doma internet a navíc ten internet mu toho pod "americkou akitou" zase moc nevyhledá.

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 18:08
- Nahlásit

ankaras
jen k ty inzerci - moc jich to neni, to mas pravdu, ale sem tam prece jen .. co si pamatuju, urcite byly v PPC nebo SP inzeraty na "Cid Lake", tusim i "Pearl River" a ted "Pour Feciliter" .. problem inzerce v casopisech je ten, ze chteji inzerat nekolik mesicu dopredu, takze si inzerci bud musis zadat, kdyz ani nevis, jestli ti fena zabrezne nebo az kdyz sice vis, ze stenata budou, ale to pak zas vyjde, az kdyz mas odma dvoumesicni prcky .. Tomimopa to jiste neresi, protoze odchovava tusim celorocne nekolik vrhu a kryci psi jsou v nabidce tak po cely rok, takze ta aktualnost inzerce nevadi

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 18:14 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
JJ, tak já to beru jenom od tý doby, co mam Ayrin. Feliciter jsem ještě neviděla, tak mi to asi uteklo. A to Slovensko taky nechápu, lidi si jezdí pro psy na Slovensko, aby to měli levnější.... možná když by si spočítali tu cestu.... jako si jezdí pro útulkáčky na slovensko když v čr jich je jak naseto . Jak to je třeba s inzerátama v PPČ to by mohla vědět Corgi, ta tam někdy píše. Lidi tady si myslim nejsou takový hrozní blázni do psů a teď to nemyslim nějak zle ale je to prostě tak. Když tady sousedi zjistili kolik mě Ayrin stála a to byla ta nejnižší cena za AA tady si myslim tak si klepali na čelo a "vážných" zájemců o AA zase tolik není. A od sousedů asi zájem nebude.... a p. Klusková co vím tak neměla problém štěnda udat, tak tam ani nebyl nějakej větší důvod inzerátů. Ayrin sourozeci taky odešli všichni v 8 týdnech myslím. Jenže to nás ten loňský rok chtělo štěňat dost.

MilanS
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 18:15 - Změnil/a: MilanS
- Nahlásit

Asi historicky první inzeráty na prodej štěňat AA jsou v posledním PPČ a SP.

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 18:18
- Nahlásit

MilanS
A to je to pour felicitér?

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 18:19
- Nahlásit

MilanS
troufam si oponovat

ankaras
jj

grooggy
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 18:57 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

Tohle mě dneska vytočilo- přijdu domů ze školy a zjistim, že se Bodiemu rozpadla známka...
Nejdřiv mě napadlo, že ji rozkousal :-D Ale když jsem ji prozkoumala pořádně, tak jsem zjistila, že celá popraskala-Kdyby se tam dostala voda, to by byla záhada, protože se s ní mockrát koupal v rybníku a nikdy se tam nedostala...
Je možný, že by takhle normálně reagovala na mráz??? Totiž tyhle rogz známky se mi líbily, protože necinkaj a jsou i pěkný, ale takhle maj u mě velký a významný -

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 19:30
- Nahlásit

grooggy
Ty jo a z čeho to je?

grooggy
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 19:38
- Nahlásit

plast... (Speciální známky (chráněné patentem) s atraktivním designem jsou vyrobeny z polotvrdého plastu a jsou skvělým doplňkem jak k novým, tak ke klasickým vzorům obojků a vodítek. Pro uvedení potřebných údajů (jméno psa, telefon, adresa) není potřeba gravírování ani laserování textu – ten si můžete vyrobit sami)

Teda na webu píšou, že je voděodolná...

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 19:41
- Nahlásit

grooggy
je to divný, zase takovej mráz neni ne? spíš mi to přijde jak od ohně když se něco škvaří , ale to už by si asi neměla hafana . Tak už vim jakou další známku včetně tý naší nekupovat

worick
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 19:42
- Nahlásit

grooggy
Já tyhle známky neznám, my máme jen tu od vztekliny, ale jestli je umělohmotná, je to pravděpodobné, že od mrazu...

grooggy
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 19:43
- Nahlásit

původně vypadala takhle:
Ale maj tam i fakt vtipný známky... nebo

grooggy
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 19:47
- Nahlásit

worick
Mě osobně se nezdá, že by byl takovej mráz... Teda letos už byl větší... No prostě si je už nekoupim-a takový hezký byly...

MilanS
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 21:27
- Nahlásit

Roxana

tak historicky první asi ne ale možná historicky první v těhle dvou časákách. Čtu už je fakt skoro historicky dlouho a zatím jsem tam inzerci AA ještě neviděl.

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Led 2010 22:31
- Nahlásit

MilanS
nn, urcite to byl prave PPC nebo SP ... jsem si jista, ze tam inzeroval Cid Lake - svuj tusim "B" vrh a a ted nedavno (pred letem?) zase prvni vrh v Pearl River .. az budu mit chvili, klidne to dohledam .. a uz davno davno predtim i akity pana Vejvody (tehdy tusim ale ani SP na nasem trhu nebyl, tak to musel byt prave PPC)

AmAkita
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 09:34
- Nahlásit

VŠECHNY AKTUÁLNÍ VRHY AA v CZ jsou k nahlédnutí ZDE:

http://aak-cz.atspace.com/stenata.htm

Dále je nahlášeno asi troje krytí v nejbližší době .

Opravdu je velmi důležité kdo-jak ten svůj odchov prezentuje a aktualizuje.

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 10:22
- Nahlásit

AmAkita
Ono už to jede ! Tak to je super !

šebina
Helen, dorazily hřebeny - furminátory, takže se mi prosím ozvi. Tři vyšly na 553 korun a jsou to large.

šebina
Člen
# Zasláno: 22 Led 2010 12:38
- Nahlásit

ankaras

těším se na hřeben-psala jsem ti na mejlík,ale vrátil se,skype mi nejde -nevím proč,ale pošli hned zaplatím,adresa je na stránkách.posílám pozdravy a Ayrin podrbáníčko

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 14:08
- Nahlásit

ankaras
brý den,hele takovej krasavec..

http://www.psidomovlukavice.wz.cz/index.php?page=f otogalerie&offset=0

ankaras
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 14:28 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

davidkova renata
NO téééén je !!! Díky ti

šebina
Balíček připraven v pondělí posílam

casira
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 20:19
- Nahlásit

Ahoj všetkým!
Dnes sme skoro mali na večeru zajaca!Boli sme sa prejst,Nany na volno,Ady na vodítku,ideme si kludne po lúke,Nany čosi nuchá v kríkoch a vtom vyletí stade zajac,Nany za ním....na moje volanie nereagovala,už som sa s nou v duchu lúčila,že ked zajde do lesa....Naštastie pred lesom zastala,ešte tam rozmýšlala a vetrila,ale potom prišla ku mne.Tak som si vydýchla.Keby odbehla do lesa,tak neviem ako ju nájdem.Teraz budem mat strach ju púštat na volno...Bola odo mna nejakých 200 metrov-odhadom.Zajac to prežil-ak nezinfarktoval,ja tiež....ale bol to hrozný pocit.

grooggy
Člen
# Zasláno: 23 Led 2010 23:22 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

casira
To znám Zajíčci, kočičky a srnky to je naše... Já ho dneska nepouštěla, protože by to dopadlo stejně-zajíci jsou tak blbí, protože třeba jeden dneska proskákal asi 20 m od nás a vůbec mu nevadilo, že je tam pes... a srnky jakbysmet
A tak jsme dneska měli procházku tahací

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání