| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 07:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Roxana
ankaras
grooggy
Nechci se Béma zastávat neboť je mi celkem ukradený , ale ona se takováhle cesta asi plánuje hodně dopředu, neboť se tam může jen se zvláštním povolením atd. a taky nemoh vědět, kdy u nás ten sníh napadne - tu to není jisté nikdy A myslím, že tam má tolik pohunků, že ono se to bez něho obejde (kdyby se tam ztratil, možná si ani nevšimnou, že chybí ) a jsou to jen všechno blbé politické žvásty kvůli boji o flek
plni si svejch snobackejch sedm vrcholu - to je trefně napsané
ankaras
Naší babči měnili čočky v 78, ale jí už to nepomhlo, má sítnici zničenou od cukrovky. Tchýně byla na jedno oko v létě a teď nějak má jít na druhé. Je to fakt paráda, že v dnešní době už to jde řešit, pomůže to hodně starším lidem zase vidět normálně Náš Alfík má ta očička chudák kalná úplně... Kdyby mu nebylo už tolik, tak mu to nechám udělat taky. Někde jsem četla, že už to dělají i pejskům.
Ad srandění: jak je všude ta ledová krusta, tak ty tulíšky nezapadají do sněhu, ale jsou ,rozházené" po povrchu Jdu po zahradě a vidím na 100m, kde je jakový položený
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 09:10
- Nahlásit
worick
Nechci se Béma zastávat neboť je mi celkem ukradený
to chapu, me zas jako prazakovi az tak moc ukradenej neni
ale ona se takováhle cesta asi plánuje hodně dopředu, neboť se tam může jen se zvláštním povolením atd.
to je taky jiste pravda, tak az nebude primatorem, at si planuje co chce a kdy chce a na jak dlouho chce
kdyby se tam ztratil, možná si ani nevšimnou, že chybí
jo, to je taky dost mozny, ono by asi vubec bylo nejlepsi, kdyby si dejme tomu 3/4 nasich politiku udelalo jednosmernej vylet do podobnych koncin
grooggy
vse nej nej, at zdravicko slouzi a at vam to steka
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 11:08
- Nahlásit
Roxana
worick
- viděli jste to zemětřesení? teda zprávy o něm? A my tady o blbých pár cm sněhu Dneska už konečně nesněží.
grooggy
Vše nejlepší k narozenám !!
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 12:58
- Nahlásit
Ahoj sněžníci,-proč se říká ,,utahaný jak kočka,, když já jsem utahaná jak,, PES,,- naše holky z venku ,jenže oni lehnou a chrní, a já ??? no to jen tak,sněhu u nás krásně dost,ale doufám že už opravdu dost
grooggy
BODIE-- hezké narozeninky-sourozenče
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 13:26 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
- viděli jste to zemětřesení? teda zprávy o něm -viděli a vždycky, když se někde na světě stane něco takového, tak se právě chytnu za nos, poněvadž i já se zabývám hovadinama....a tohle mě vrátí zase na Zem! Ono si totiž tady v tom zaprděném státečku (nemyslím to špatně, právě pro tohle všechno si myslím, že tady je stejně nejlepší místo k bydlení ) všichni myslíme, že se zbytek světa točí kolem nás a nutně všechny zajímá, co tady kdo, komu....a hlavně že my! se přeci musíme mít dobře. Ne, nemusíme. Protože stačí málo a jsme taky v pěkné pr.....Pořád si nějak neuvědomujeme, že se tu máme jako prasata v žitě a někde nemají lidi ani tu blbou vodu (o zbytku raděj nemluvit) Jenže si nevidíme na špičku nosu, natož tak kousek do světa. Pořád je to jenom: my nemáme práci, nám zavedli poplatky, my nemůžeme do města neb napadl sníh, my musíme bla, bla...
Minulý týden jsem koukala na první díl Tsunami a znovu jsem si uvědomila, jaká to byla hrůza. Já tam byla dva roky předtím, přesně na KhaoLaku a vidět po tom na satelitních snímcích všude jenom prázdná místa bylo opravdu strašné. A to ani nedomýšlím, že jsme tam mohli být v tu dobu Ovšem většina Čechů by stejně konstatovala: dobře jim tak, zbohatlíkům, kdyby seděli doma na zadku, tak se jim nic nestalo...
Povedlo se mi oskenovat fotky z alba, snad je sem dostanu
[IMG=http://img689.imageshack.us/img689/2955/95712 233.th.jpg][/IMG]
Thajci jsou nejpříjemnější a nejmilejší lidi na světě a zrovna oni si tohle nezasloužili
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 13:32
- Nahlásit
worick
no, je to trochu se zmatkama, ale jakž takž mi to vyšlo
Na první je část resortu, druhá je výlet po řece (za kloboukem je Tom) a na třetí jak jste pochopili - výlet na slonech
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 13:39 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
worick
Tý jo !! Na slonovi ti ti sluší . boží Já si zase myslim, že všechno má svuj důvod. Lidí přibývá a přibývá....
Povídej něco o té dovolence, to vypadá moc pěkně Taky bych se někam podívala, zatim jsem sjezdila jenom kousky - španělsko, chorvatsko (s babčou, když jsem byla malá), maďarsko, po cestě do anglie nám udělali zastávku v Belgii u atomia a pak jenom ty přejezdy přes ostatní státy. Německo ráda nemam a v Rakousku jsme jenom projížděli, to jsou země, co mi nic moc neříkají, přitom v Rakousku je to krásný, prý ho aspoň projedeme kousek na motorkách. V létě jsme tam vlastně byli mrknout u jezera Traunsee. Ovšem Pert měl nejhorší sedačku ze všech a já na ní, tak zpátky už jsem myslela, že tam prostě zůstanu, umřu a rozbrečim se bolestí letos mi jí nechá vycpat.
- štěstí že už na tom jezdíme nějakej ten pátek a nemusim se držet a tak pak stíham i fotit za jízdy
Letos bych určo chtěla mrknout do toho holandska, dovči miluju v chorvastku u moře,ale podívat bych se chtěla na hodně míst ještě.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 13:54
- Nahlásit
Jo a kdo nemá na cestu k moři, tak doporučuju ale fakt moc zajet si do Tropickýho ráje v Německu, vyjížděli jsme ráno busem a večer jsme byli zpět, bylo to super lidi tam i přespávají na písku ve stanehc, fakt super. Venku bylo -10 a uvnitř 28 a vlhkost vzduchu 65%.
http://images.google.cz/imgres?imgurl=http://img5. rajce.idnes.cz/d0501/1/1124/1124278_2523b8f27ebf77 d1cc27b77da2564cb2/images/2008-09-07_Tropical-Isla nds-near-Berlin_Inside_Rainforest_002.jpg&imgrefur l=http://phototraveller.rajce.idnes.cz/Tropical_Is lands_2008-09-07/&usg=__fbkYkwRyAI9BACYTfFytMjzFM8 w=&h=700&w=525&sz=155&hl=cs&start=57&um=1&tbnid=RW G6iSZRswJruM:&tbnh=140&tbnw=105&prev=/images%3Fq%3 Dtropical%2Bisland%2Bberlin%26ndsp%3D20%26hl%3Dcs% 26lr%3D%26sa%3DN%26start%3D40%26um%3D1
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 15:14
- Nahlásit
ankaras
Já si zase myslim, že všechno má svuj důvod. Lidí přibývá a přibývá.... - ha, ha, jako že nám sem s hora ,,prdnou" sem tam nějakou katastrofu, aby nás trošku eliminovali ?
To Thajsko byla prví a poslední exotická dovolená ještě přes Fishera. V pohodě, všechno O.K., ale mi si pak začali jezdit neorganizovaně a hlavně aby to bylo bez Čechů. Jen jsme si po NETu objednali hotel a letenky a na místě pak ostatní akce a výlety. Nikdy jsme neměli žádný problém. Ťuk, ťuk. Já vím, že každý blbeček v televizi teďka nadhodí, že jede na dovolenou do Thajska a nejspíš to tak taky bere. Jako že se za poměrně levný peníz dostane do fakt horka, teplé moře a udělá si parádních exotických fotek na oslňování známých. Když jsem viděla, že do letadla s náma takový nasedají, málem jsem dostala ,,osypky" Ti se naštěstí jeli předvádět do Bankhoku a Phuketu My tam jeli za tou exotikou určitě, ovšem do resortu v pralese, daleko od profláklých míst.....a ta země a ti lidé.....na to se nezapomíná....A taky na to vedro. jestli máš horko ráda, tak to by jsi si užila. To je takové vedro, že jsem si to do té doby prostě představit nedovedla. Ale vím, co ti to přiblíží...jestli jsi někdy inhalovala pod ručníkem či si napařovala ksicht? Když si svaříš vodu a sedneš si nad hrnec s osuškou přes hlavu....to je skoro přesné! akorát s tím rozdílem, že tam si nemůžeš ten ručník sundat a normálně se vydýchat. Tam je to všudypřítomné Teda venku, u moře, v pralese a na výletech - v hotelech a autech je clima.
Určitě se tam chci ještě někdy podívat, až to vedro dostanu z paměti
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 15:15
- Nahlásit
ankaras
o tom Německu už jsem taky hodně slyšela. Snad až jestli bude někdy cesta kolem...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 15:19
- Nahlásit
worick
Já si zase myslim, že všechno má svuj důvod. Lidí přibývá a přibývá.... - ha, ha, jako že nám sem s hora ,,prdnou" sem tam nějakou katastrofu, aby nás trošku eliminovali ?
- tak, tak fakt tomu věřim, do toho si to lidi zařídí sami, výrobci zbraní potřebujou války,... jako nikdo nepotřebuje všechny zdravý lidi, kteří se budou dožívat stovky
Tohle "dusno" moc ráda nemám, pak začínam panikovat, že se dusím a normálně bych se z tý paniky snad fakt udusila to jsem měla vždyckyk v páře, takže když jsem třeba vlezla v Praze v zoo do novýho pavilonu s hodně vysokou vlhkostí vzduchu, ted jsem si to tam prohlížela vid všechno v pohodě a najednou mi napadlo jak se tam špatně dýchá a už jsem se hrnula k východu. A plánujete zase někam? Mamka dneska nadhodila že brácha bude mít prázdniny a tak bychom mohli ke strejdovi na hory, tak bych vzala Ayrin
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 15:43
- Nahlásit
ankaras
Mamka dneska nadhodila že brácha bude mít prázdniny a tak bychom mohli ke strejdovi na hory, tak bych vzala Ayrin - ty jo, paráda, závidím A kam to je? Brácha jel dneska na otočku lyžovat do Rakous, ráno vyjel - večer přijede. Tom zase do Trenčína, chtěla jsem absolvovat konečně ten výšlap na Beckov (to je zřícenina, u Nového mesta nad Váhom, že casira? ) Jenže mi to rozmluvil, že je hnusný ten sníh - na chození.
Včera říkám Tomovi tu úvahu s víc výletováním s klukama a on mi to odpoví:,,já právě taky uvažoval, že bychom to měli omezit a začít cestovat zase letecky, za exotikou a jen spolu!" No chápeš to? Před Vánoci nezvládnul dva dny bez psů v Praze a teď mi tu machruje, jak odletí někam na druhý konec světa (odkud se nedá jen tak na telefon za pár hodin přifrčet ) a je to nejmíň na 14dní Předem říkám:,,prdlajz", to prostě nejde"
A to máš taky odpověď na to, jestli něco plánujem Já vím, že až budu stará, tak mě ty promarněné šance budou asi mrzet, ale psy jsme zvažovali a pořídili. Stejné by to bylo i s dětma. Prcky by jsme daleko taky netahali...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 15:54 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
worick
Je to do Krušných hor - Bublava, ale lyže bych asi nebrala a pochodovaly bychom s Ayrin, ale mamka hučela, ať prej si je kdyžtak vezmu, že jí s tátou pohlídají a mam si zajezdit, jenže mě to určo nebude samotnou bavit a radši zachodim ve sněhu . My když měli Almu tak jsme normál jezdili na dovči třeba 14 dní chorvastko a tak, Almu pohlídala babi s dědou a nebo druhej děda sem na barák za ní chodil a naprosto v pohodě. Jenže s Ayrin to nejde, jsem na ní nějak upnutá, pojedu na týden na dovču a necham jí tady mamče, to je OK, ale abychom odjeli všichni tak to už nejde. A taky bych jí tady nenechala třeba s tátou a bráchou, to už bych pořád na ní musela myslet, jeslti jí dali nažrat, jesti si jí všímají a tak. Prostě jí na hlídání nikomu nesvěřim kromě mamči a Ayrina je taky jiná povaha.
Na FB jsem normálně našla jak si někdo vyfotil akitu s prasetem
|
casira
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:33 - Změnil/a: casira
- Nahlásit
worick
(to je zřícenina, u Nového mesta nad Váhom, že - presne tak.Nebola som tam,ale z dialnice som to videla-naposledy asi pred mesiacom.Neviem či je tam sneh,ked u nás neni-tažko povedat,možno tam hore na kopci je.
ankaras
to prasa s akitou je fakt dobré!To by ma zaujímalo,či to je naozaj,alebo nejaká fofomontáž.Ak je to pravé..
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 20:39
- Nahlásit
casira
Myslím, že je to pravé, bavili se tam o tom . Jinak jsem si udělala dneska dva testy na FB a u obou mi vyšlo že jsem ČIVAVA asi malá a štěkna
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2010 23:41
- Nahlásit
casira
tak Tom se vrátil s tím, že u N.M.n/Váhom žádný sníh není a ještě k tomu pozdě, tak jsem byla ráda, že jsme nejeli, poněvadž nevím, co bychom tam teda tak dlouho dělali
ankaras
Fotka s čuňákem vypadá pravá, už z toho důvodu, že dotyčný stál schovaný pro jistotu za stromem Ale psa bych právě klidila s cesty v prvé řadě, aby ho nevyprovokoval k útoku
mi vyšlo že jsem ČIVAVA asi malá a štěkna - - ty jo asi malá a štěkna - tak to testni i mě, ale nechci vidět ten výsledek
A to je tam napsané jen čivava? Není tam proč a bla, bla..?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 00:06
- Nahlásit
worick
Ty jo já jsem usnula a probudila se před chvílí a nevěděla, co je teda za den . Ten test by sis tam sama musela vyplnit, ale casiře vyšel papilon . Neni tam žádnej sníh jo? Se teda maj . Já vůbec nevim co bych udělala kdybych takhle měla psa na volno a on si došel k tomu divočákovi, to fakt nevim. Doufam, že to nikdy ani nebudu muset zjistit. Na tom psovi tady je vidět, že by asi moc neutíkal
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 07:42
- Nahlásit
ankaras
Já bych se praštila! Napíšu tenhle rozsáhlý ,,kolaborát" a zapomenu se přihlásit - odkliknu to a ,,nejste oprávněn k....." myslela jsem, že mi je..e!
Tak znova:
včera jsme k večeru zašli alespoň do pekárny a k babči. Cesta u nás (ne hlavní) je uježděná vrstva ledu bez posypu a ještě pořád mírně z kopečka. Fakt děs! Šoupala jsem nohama jak invalida tak, že naše 90letá babča by kolem mně jen prosvištěla Nabrali jsme i Alfíka a k babči má vrátka strejdova Emma, tak to tam bylo jako v psinci Praštěná Emma lítá jeko torpédo a cvaká kolem sebe zubama - Worick jí to toleruje, Berry se za chvilku raděj uklidí za mnou do kuchyně. Za nějakou dobu jsem vyšla ven, že Emmu zavřu, ale rozeběhli se ještě dozadu do sadu, tak jsem šla pomalu za nima. Hodím okem ke kurníku a ten otevřený!!! Krve by se ve mně nedořezal...Letím tam, kouknu na chodbičku, tam nic (mrtvá slepice, peří, krev) dvířka ke slepicím otevřené - kouknu tam a.....slepice si v klidu chrní na bidýlkách Uf, pokoušela se o mně mrtvice...a do toho mi pod nohama proběhne bílý pes. Hrklo ve mně, že Worick, ale byl to Alf. Tak jsem ho hnala ven, otočím se a zbytek psů na mně kouká, co tam řeším Honem jsem zabouchla a pohnala je, ať tedy jdou ještě běhat. Po cestě kolem kůlen pro jistotu nahlížím za rohy, jestli tam přece jen nějaká slepice nebožka neleží a najednou řev, jako když se rvou dva psi. Vyběhnu za roh a tam po tmě rozeznávám Berryho na Worickovi! a od nich letí Emma s Alfem. Zůstal zaražený, slezl z něho a rozeběhli se dál Moje teorie je, že v tom chumlu někomu podjeli nohy a naletěli přes sebe a Worick se leknul a ohnal. Potom ještě nějakou dobu Worick po všech povrkával (ale to není až taková novinka) a myslím, že ho možná i někde něco bolelo, jak mu tam Berry hňácnul....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 10:50 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
worick
ty jo, máte taky zážitky každej den co? s tim vymazanym textem to moc dobře znam. Teď jsme taky dorazily z vychajdy a Ayrina pořád našpicovaná kouká do toho blbýho lesa, já snad sama už nikdy nepůjdu do lesa. Se bojim Jinak u té akity s tim prasetem paní psala, že se nebojí a že jednou to odnesla, ale díky zákroku veterináře přežila a měla 16 stehů
Koukej - to je krásný vid
|
šebina
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 11:13
- Nahlásit
ankaras
Krásnej chlupáček
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 11:18
- Nahlásit
šebina
To je američanka, krásná viď? S tou by se to taky mazlilo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 11:49
- Nahlásit
ankaras
že jednou to odnesla, ale díky zákroku veterináře přežila a měla 16 stehů - no nazdar to bych ale zažít právě nechtěla....zůstaneme radši u slepic a srnek
S tím pejskem si mně dostala já pořád na to kulila oka, že je to samojed a takový plyšově huňatý jakoby mu přes tu podsadu chyběla ta dlouhá a říkám si:,,ty jo a i ty pacinky má takové baculaté (jako Berry) - to Woriček má paciny spíš jako králík a i kolem těch ušínek to má huňatější... " Ale řeknu ti, že takhle je ta podoba s akitou velká. S touhle určitě
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 11:56
- Nahlásit
ankaras
měla bych mrknout po pampalíně (Gucci), jindy nechce vystrčit celý den nos a teď se slečna vypravila na lov kosů a už dvě hodiny jí není Musím mrknout kolem jezera, aby snad nevlítla pod led, kolem břehu jsou díry a kočky chodí skrz
Aha dobrý, už mi tu škrábe na okno a pleská tlamicí, tak asi něco ulovila. Tak to jdu spíš zkontrolovat kolem krmítka
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:07
- Nahlásit
ankaras
Cau, vis o nem?
http://www.ichotebor.cz/mestska-policie.php?cla_id =1948
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:09 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/ost atni-fotky/zimni-radovanky
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:21
- Nahlásit
Fifi
ahojky, ten je! na v nouzi jsem ho nezahlidla, tak to je asi horka novinka.
OT - rozhodila jsem site kolem toho civavaka, ale zatim nic (kdyby byl holka, tak si ho vezmu sama ..)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:23
- Nahlásit
Roxana
Hoja, akitak je to krasnej. Za civavaka dik, snad se nekdo brzo najde.
Jak si darite? - posilam drbanky Arisce
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:26
- Nahlásit
Petrys
Hezké fotečky, co to žužlají, dřívko nebo nějakou sušenou šlašku?
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:29
- Nahlásit
worick
dřívko, malá to zas někde vyhrabala, před ní není nic v bezpečí, dokonce postrádám jednu botu-naučila se otvírat dveře, tak mi jí čmajzla, ale počítám, že jí na jaře najdu v jezírku, protože tam většinou hází co najde
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2010 14:34
- Nahlásit
Fifi
Jestli on to nebude ten pes v "našel se" ale hned ho tam hodim
Petrys
Péťo, hezký fotečky psisek
|