Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
moth
# Zasláno: 10 Led 2010 09:22
- Nahlásit

Petrys
ahoj,
rozdiel je v tom, ze ak psa prihlasis do strednej triedy, jeho konkurenti budu vekovo porovnatelni, ak ho prihlasis do otvorenej triedy mozu tam byt markantne rozdiely, nakolko jeho konkurenti mozu byt aj o niekolko rokov starsi. Akita patri k plemenam, ktore potrebuju dlhsi cas na vyvoj-dospievanie, preto, ak mas psika, ktory este stiha strednu triedu hlas ho do tejto triedy, nakolko z toho dovodu vznikla

Petrys
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 09:31
- Nahlásit

moth
děkuji

grooggy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 13:52
- Nahlásit

Značná část dotek byla rozmazaná:-D Jinak zbytej je tady: URL

grooggy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 13:53
- Nahlásit

A vtipná mi přišla tahle cedulka na dvečích do haly... :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:10
- Nahlásit

Pěkný fotečky ti malamuťáci jsou kouzelný !
Tenhle prcek taky parádní

tenhle na tebe mrkal ne???

- ty jo a co to hovno v tom kruhu

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:20
- Nahlásit

ankaras
Jo, ankarasko, výběr fotek máš parádní, jen se divím, že si sem nešoupla i to hovno Bože, já bych si ho vůbec nevšimla...
grooggy
není to vaše, viď? Být tam já s pokaděným psem, tak normálně beru do zaječích
ta cedule je fakt vtipná - dodrželo se tam alespoň něco z toho výčtu?

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 15:28 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
To víš, je to ostuda, ale co máš dělat, pes sedne a sere, můžeš se stydět, uklidíš a hotovo , ale stejně ......
Viď, viděla si tam ty dva malamuťáky?? Bóže, jak bych si hned jednoho vzala

Ale mít doma malamuta a americkou akitu, to bych si to musela jít šlehnout o futra , vycházky by pro mě byli ve formě "vznášení" . Ale chybí mi to hauuuu, hůůůůů Ale chtěla bych ho bez "brejliček"

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:22
- Nahlásit

ankaras
Ale chtěla bych ho bez "brejliček" - já první pochopila, že chodit se psem s brejlema je o hubu, jak to známe od tebe Pak kouknu zpátky na štěňátko a už mi docvaklo Myslím, že bez, by se mi asi taky líbil víc, alespoň ty dva velcí mají pěkné ksichtíky, ale u štěnda je to milé
Jdem na prochajdu alespoň velký okruh po vsi, ale už jsem předem z toho otrávená - všude je hafl vody, pod tím to klouže, psi jsou nevylítaní tak mnou budou smýkat jako s kusem hadru...

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 16:54
- Nahlásit

worick
Ono je to hezký obojí, ale bez těch brejlí je to pak v dospělosti takový milejší, teda myslim, nevim my měli jenom bez brejliček. U nás je teď takhle -

O ledu se teda nedá vůbec mluvit a nepřestává a nepřestává, dneska už jsme 2x odhrabávali.

grooggy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 18:52
- Nahlásit

worick
Není to naše hovno-jsme se jenom sdivili, jak se taková kupa do něj vejde(a já jakožto nadšený fotograf jsem to musela vyfotit )
Jinak na bruslích tam fakt nikdo nejezdil a na zmrzlinu byla zima:-D Totiž ono tam bylo tak málo místa, že se tam okolo půl deváty začalo vášnivě "diskutovat" o tom kolik má kdo místa kolem sebe a proč se tak roztahuje... nejvíc keců lidi měli na to, když si tam někdy vytáh stůl a začal zkrášlovat psiska-i já jsem je jednou rozčílila, protože než jsem si došla pro číslo, tak mi zatarasili přístup ke psovi a já sem se tam nějak nemohla dostat... tak to jsem je požádala aby se posunuli :-D
Ale normálně jsem se divila, jak jsou na sebe malamuti zlí... Zlatý akity :-D

grooggy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 19:45
- Nahlásit

Dneska byl v odpolednich novinach rozhovor s Hořákem a v záběru byl i Jánčík :-D Pak tam nějaká paní ukazovala jak má násherný chlupatý koule (asi maltézáček či co-majtelé prominou, ale já se v malech psech moc nevyznám )
To tam nova nemohla přijet, když se vystavovali pořádný psi?? :-D

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 19:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

grooggy
jak má násherný chlupatý koule ????? ankarasko, chápeš to?
O těch malamutech a jiných saňových jsem to taky slyšela a překvapilo mně to - já myslela, že když spolu musí pracovat v zápřahu, tak jsou to právě míň konfliktní plemena než ostatní
ankaras - u nás by to počasí z okna vypadalo podobně, sníh tam ještě nějaký pořád je a to jak všude kape a teče voda není až tak vidět Já chci zpátky ten hezký prašan co byl ještě v pátek ráno

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 19:59
- Nahlásit

worick
grooggy

Malamuti jsou jiný povahově než haskouni třeba. Paličastostí a svou hlavou jsou malamuti nakloněný spíš k akitám, jsou taky hodně majetnický, ale spíš na svoje feny než pány. Ale to je kus od kusu. V Klatovech taky startoval vedle nás a milana samojed i po fenách.

grooggy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 20:01 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

worick
Nádherný, a pak je tam překlep v malých plemenech- neumim prostě psát
Malamuti zákeřný... Bodie tam na něj vrtěl ocasem on na nás taky, tak jsme je chtěli nechat čuchnout a málem nás sežral :-D A pak tam tak někteří při projití kolem klece startovali na lidi a hystericky štěkali... :-D

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 20:07
- Nahlásit

grooggy
ále co po překlepu , ale o jakových ,,koulích" paní mluvila? Že má její maltézák chlupaté koule? To se taky řeší?
Tak mi ne, koule chlupaté moc nemáme a Woriček na nich má rozlízaný bolák

grooggy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 20:12 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

worick
Ále... Já myslela chlupatý koule jako celýho psa né jako koule... :-D My chlupatý koule náhodou máme :-D (teda Bodie , já ne :lol
___________________________--
O počasí mi ani nemluvte... Hroznej vítr+déšť se sběhem a krupicí co hnedka zmrzne... Na silnicích nám vznikla ledovka a silničáři to jenom shrábli radlicí, tak to ublízali a je to ještě horší :-D
Jedinej kdo z toho má radost je bratr se psem, protože ho Boban tahá po vesnici na sáňkách a on se posmívá kamarádům ze školky, který si musej tahat sáňky sami je zákeřnej po mě

grooggy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 20:14
- Nahlásit

Jo a to na fotce je hubenej pes (kdybyste si nevšimli) :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 20:15
- Nahlásit

grooggy
Ále... Já myslela chlupatý koule jako celýho psa né jako koule

vy ste dvě

grooggy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 20:16
- Nahlásit

ankaras
Paní měla na stole 4 psy... :-D Sakra já a moje vyjadřování... z toho jednou vyrostu :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 20:23
- Nahlásit

grooggy
Já taky vždycky koukam že píšu jak mentál, ty věty . Jinak tak nemluvim

grooggy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:33 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

Teďka jsem vyhrabala v kompu vtipný fotky Bobana :-D

:-D

worick
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 21:53
- Nahlásit

ankaras
Já taky vždycky koukam že píšu jak mentál, ty věty. Jinak tak nemluvim - no já tak i mluvím
A co napíšu 2x opravuju a furt to mám blbě...
grooggy
ten malý smeták je taky váš? (myslím toho jorka ne to dítě )
Měli jste ho nechat právě na zemi, aby bylo vidět jak je velkému kámošovi po kolínko
Našich sousedka má taky takového, ale před klukama ho bere na ruce, aby ho prý neušlapali. A ti se můžou zbláznit jak kňučí a skáčou a oslintají jí ho i v náruči (ona má 158cm totiž) A on teda chce taky za nima - když jsme u našich, tak se s nima líže alespoň přes plot

grooggy
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 22:01
- Nahlásit

worick
Smeták je kamarádky :-D Jinak Boban si furt hraje se sousedovic trpasličim jezevčíkem (akorád tedka moc ven nechodí, protože minule zapad do sněhu :-D )

ankaras
Člen
# Zasláno: 10 Led 2010 22:26
- Nahlásit

grooggy
worick
- hele, našla jsem pár fotek akity se samojedem

worick
kdy máte zase nějakou delší cestu na západ?

grooggy
fotky jsou božovský

worick
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 08:17
- Nahlásit

ankaras
Ti tři štěníci - samíci a ,,lišáček" - to je nádhera

kdy máte zase nějakou delší cestu na západ? - nic se nerýsuje (v tomto počasí bych řekla: naštěstí ) Jinak už jsem plánovala, že letos začneme s klukama víc cestovat, vždyť to u nás vůbec neznám Akorát mi to hatí zase Tom, protože o víkendech má tenis a nebude chtít nikam jezdit. Musím to nějak vymyslet

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 12:20
- Nahlásit

worick
Tak pak se taky musíme nějak sejít My byly venku, naše vycházky začínají za barákama ponořením hlavy do sněhu a už jí nevyndá Norujeme a hledáme myšky
Přidala jsem do toho odkazu zase pár foteček, ze sněhu má Ayrina velkou radost.

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 22:58
- Nahlásit

grooggy
Tak tohle je ještě lepší Máte rádi malý psíky vid

grooggy
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 23:07
- Nahlásit

ankaras
Ta je nejlepší Sousedovic Laura

ankaras
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 23:11
- Nahlásit

Krásná západosibiřská lajka v útulku v Praze !

evidenční číslo: 86/2010
plemeno: západosibiřská lajka
popis: pes, *2005
srst: vlkošedá bílé znaky, standard
velikost: standard
nalezen: 11.01.2010
P-6 Suchdol
charakteristika: Je tetovaný, hledá se majitel.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242

grooggy
Člen
# Zasláno: 11 Led 2010 23:47
- Nahlásit

ankaras
Je to krasavec... Na čmku zjistí podle čísla majtele, ne?

<< 1 ... 621 . 622 . 623 . 624 . 625 . 626 . 627 . 628 . 629 . 630 . 631 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání