| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 10:33
- Nahlásit
AmAkita
Asi by to před zavěšením chtělo zjistit ,zda už fena není prodaná, nebo zda ji teď opravdu darují.
ankaras
Projedu to, tu žíhanku už řešit nebudu.......
Psala mi to Hyena a Eraja na Ešusím foru a protože sem ji na inu v nouzi nikde nenašla tak sem myslela že ji tam Iveta přidá aby se o ní vědělo že se pro ní hledá novej domov.... tak nějak nechápu proč by se tam nemohl přidat ...
Proč si jí kdo pořídil a ted ji chce dát pryč neřeším, nekomentuju.
|
AmAkita
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 11:02
- Nahlásit
Fajka ....info od majitelky (z minulého čtvrtka poenciálímu zájemci) : fenu už před týdnem umístila komusi se psrm, kdyby to časem neklapalo,tak mu dá sama vědět.
Takže už by ta nabídka neměla být aktuální.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 11:11
- Nahlásit
AmAkita
Mě to psaly holky v sobotu ale OK třeba už je problém vyřešen Díky.
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 11:36
- Nahlásit
AmAkita
Takže už by ta nabídka neměla být aktuální.
To je super. Bohužel majitelka nedala vědět o umístění všem, které původně nakontaktovala. Pak se halt dějí takovéhle informační šumy. Ale myslím, že je lepší ji radši inzerovat víckrát než vůbec.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 12:23
- Nahlásit
Hyena
To ano, ale nikdo nevěděl jestli teda "daruji" a nebo prodám, našla jsem 3 inzeráty a na každém jiná částka. "prodám" pak na inuvnouzi nepřidávám
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 16:06
- Nahlásit
ankaras
ahojky, taky myslim, ze inzeraty na prodej do "v nouzi" nepatri
Ten bilej akitak k darovani, co ho objevila grooggy je vazne moc peknej, vypada spokojene, skoda, ze musi hledat novy domov
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 16:56
- Nahlásit
Čau děcka, já vím, že tu máte vážné a důležité téma, ale přehodím vám sem, co jsem teď psala k berňákům, že se mi stalo:
Před 10minutama jsem přišla z venku, uhazovala jsem sníh (mimochodem od včerejšího večera vytrvale sněží, teď už drobně, připadlo cca 8cm). Uhazuju venku před bránou, brána dokořán, ,,jezdím" se sněhem až přes cestu na druhou stranu. Cesta je u nás něco jako ,,polňačka". Psi chodí kolem zdi a plotu, ani Woriček se nikam nesnaží vletět do houští k potoku (cca 30m), jenom čichají kolem. Už z dálky jsem viděla ve směru od vedlejší vsi šlapat chlapa, už z dálky vypadal trochu divně (připomínal mi taky jednoho prochlastaného zedníka). Mrknu po Worickovi - ten stál na cestě a koukal, Berry mezitím šel do zahrady. Hledím si sněhu a viděla jsem, že chlap cca 50m od nás něco hrabe v kapse. Ještě mi přišlo na um, že asi špekáček . Worick pak trochu pošel k němu, ale on na lidi venku neskáče ani nijak nedotírá, ani nechodí až k nim, jen tak z poblíž ,,natáhne". Když už byl právě na úrovni Woricka, tak mrknu, abych ho pro jistotu korigovala a vytřeštím oči: chlap se po něm ohání nožem! Worick uskočil bokem, já jsem na něj ještě zařvala, aby ho ten blb snad fakt nepíchnul a říkám mu, co jako dělá, jestli je normální?! A on že, ho klidně píchne. ,,A to jako proč, copak vám něco dělá? A on že:,,takový pes má být přece na vodítku!" Tak to už mně fakt nasr.... a houkla jsem, proč by jako měl být na vodítku před svým barákem a navíc to není žádná krvelačná bestie. A jestli se ho bál, měl na mě houknout, ať si ho zavolám. Běžně tam kolem chodí lidi, děcka a nikdy problém nebyl, když tak se jen zeptají, jestli psi nic neudělají. Byla jsem teda dost šoknutá Být to ještě důvěřivější Berrynek (a ne tak rychlý), tak ho ten magor snad fakt píchne A Worick z toho byl taky nějaký šokovaný (on se z agresí od lidí ještě nesetkal), ale bylo vidět, že poznal, že něco není v pořádku - přiběhl ke mně s výrazem jako:,,co to jako bylo, co se stalo?!" a vešel do zahrady, zůstal stát na příjezdovce a koukal nervózně za chlapem. Teď se mi ještě začne bát lidí a kousat ze strachu a mám zaděláno na další průser...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 17:02
- Nahlásit
worick
chlap se po něm ohání nožem! Worick uskočil bokem, já jsem na něj ještě zařvala, aby ho ten blb snad fakt nepíchnul a říkám mu, co jako dělá, jestli je normální?! A on že, ho klidně píchne. ,,A to jako proč, copak vám něco dělá? A on že:,,takový pes má být přece na vodítku!"
?? hovado!! jak rikaval pan werich - nejhorsi je srazka s blbcem tady tezko cokoli jinyho komentovat, snad ze at worick na ten hnusackej zazitek brzo zapomene!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 17:06 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
worick
No chyba na tvy strane, ikdyz to asi nerada uslysis. A neber to jak ryti ci rejpani, ale proc si psa nezahnala do zahrady, kdyz se nekdo z dalky blizi? A i tobe prijde divnej. Ne kazdej je ze psu nadsen, kor kdyz jsou na volno a pred barakem - a ze ti pes neskace na lidi nebo je nekousne, to clovek v danou chvili nemusi tusit.. Este edit - samozrejme reakce s nozem je na presdrzku, ale nikdy nevis, co jsou lidi zac..
A tohle je nova moda vsude kolem (neber osobne) - hrabu snih, necham psiska poletovat kolem navolno - a kdyz chci projit se psama na voditku po silnici, muze nastat problem. Neb je panicek zabranej do hrabani tech bilych sracek a psu si az tak moc nevsima. Asi jsem na tohle prehnane opatrna a cokle kolem sebe litat nenechavam. A tobe to budiz varovanim, ze ne kazdy je psomilec a priste si pejsky pri hrabani snehu zavri radsi do zahrady. A bud rada, ze to dobre dopadnulo.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 17:11
- Nahlásit
Fifi
tak jako jasne nejsem zastance volnyho pobihani psu jakkoliv a obtezovani kohokoliv, ale nevidim rozdil v tom, kdyz jdu vencit a pes je ode me 10m stejne jako kdyz odhrabuju snih a pes si ode me cucha stejnech 10m - a nikdo nemusi byt psomilec samozrejme, staci aby zahlasil "zavolejte si toho psa" a neni problem, ne? ale jako nevim jestli ohanet se po psovi na ulici kudlou je OK?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 17:15
- Nahlásit
Roxana
ale jako nevim jestli ohanet se po psovi na ulici kudlou je OK?
No to neni, vsak sem dopisovavala edita vyse! Tak uz jen kvuli tomu bych si psy vic hlidala, bo nikdy nevis, kdo jde kolem a co se mu honi v hlave.
Kdyz vencim, a nekdo nas miji, tak mam vzdycky feny privolany a bud u nohy nebo na voditkach. Nenechavam je k nekomu dojit na "cuchnuti".
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 17:43
- Nahlásit
ankaras
"prodám" pak na inuvnouzi nepřidávám
to chápu a schvaluju...ale v textu co psaly holky nebyla o prodeji zmínka..viz:
Hledam pro nasi 15 mesicni fenku Americke akity, ktera je s PP, v perfektni vyzivne kondici a 100% zdravi, novy domov.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 17:51 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fajka
to chápu a schvaluju...ale v textu co psaly holky nebyla o prodeji zmínka..viz:
JJ, já vím, dyt to je dobře, že jste daly vědět, kdybychom už tady ut fenku neřešili a paní taky ne, tak už jsem jí tam házela a vůbec nevěděla o koho jde takže díky !
worick
Tak to je idiot . Měla si mít při sobě ještě pořádnýho chlapa aby ho seřezal !! Taky nejsem pro pobíhání psů venku, ale proto, že vim, že moje fenka se klidně serve když si usmyslí, takže už přemýšlíš dopředu. Když nám tady chlap na konci ulice pustí psa a ten letí až na druhej konec a já si představim, že bychom byly na tom druhym konci, tak jsem nasraná pekelně ! Ale tohle je úplně něco jinýho, to byl nějakej idiot, si na něj dávej bacha kdyby se tam zase potuloval. Woriček si ho bude pamatovat, to se neboj, příště už by tak v klidu být nemusel. Dneska nevíš na jakýho vola narazíš. Kdyby si tam neměla psy tak by to možná zkoušel s kudličkou na tebe.
Řekla bych, že tady máme kříženečka samojeda
http://www.vorisek.org/detail.php?polozka=284
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 19:23 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fifi
Kdyz vencim, a nekdo nas miji, tak mam vzdycky feny privolany a bud u nohy nebo na voditkach
no, to je mozna idealni stav, ale priznavam bez muceni, ze tohle nedelam - ponevac pokud by tady v praze na prochazce mela Arish jit u nohy pokazdy, kdyz nekoho mijime, tak by tam taky sla furt, to je holt fakt. Takze ji nenechavam behat dyl nez tech cca 10m a privolavam jen kdyz jde nekdo se psem nebo dite. pokud se nekdo citi blbe, kdyz ma projit kolem psa, co si ho notabene ani nevsima, at da vedet.
a jsem si celkem jista, ze kdyby s worickem na chodniku nestala worickova, ale namakanej dvoumetrovej chlap, tak to hovado s kudlou ani nemrkne a z toho je mi zle
OT - jak je u vas vsade po cechach? tady v praze drobne prsi, no hnus jestli bude v noci mrznout, tak rano potes
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 19:27
- Nahlásit
ankaras
Fifi
Roxana
worick
Tak dneska přispěju trošku k tématu. Taky jsme měli opět veselo. Krátce po Novým roce se Aldo porval právě proto, že k nám přiběhnul pes na volno a páníček nikde (někteří z vás znají podrobnosti ) a dneska jdeme venčit a opět ten samej pes a páníček opět nikde. Tak jsem psa začala zahánět, nakonec utekl a my cca 3 minuty na to potkali páníčka. No nevydrželi jsme a vyměnili jsme si názory, ovšem argument toho pána byl " já takhle venčim už 12 let, bydlím tady dýl, než vy a tak nevim, proč bych to měl měnit " . Až pak mě napadla odpověď ve smyslu, že komunisti tady byli 40 let, tak proč se to vlastně měnilo......, ale to je člověk vždycky "chytrej" až když ho přejde trochu vztek....
Mně nevadí, když běhaj psi na volno, ovšem za předpokladu, že o nich mají majitelé přehled a UMÍ je odvolat. V opačném případě bych fakt vraždila. Ale nůž jsem ještě nevytáhla....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 19:31
- Nahlásit
Dania
Musíte Aldovi vysvětlit, že ať psa nevraždí a obrátí se zubama rovnou po páníčkovi !! Ono si řekneš - tak holt ho sežereme, jenže ten pes chudák nemůže za to že jde s volem . Ale myslím si, že to s tim chlapíkem s nožem je něco jinýho, kterej člověk ti vytáhne kudličku? Nebo kdo jí při sobě vůbec nosí? Třeba ještě štěstí, že tam ty psiska svoje na volno měla.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 19:33
- Nahlásit
Dania
jj, tohle chapu - Mně nevadí, když běhaj psi na volno, ovšem za předpokladu, že o nich mají majitelé přehled a UMÍ je odvolat. a mam to uplne stejne ale myslim, ze to je neco jinyho, nez co psala worickova
jinak myslim, ze dotycnyho pana nepresvedci nic, mozna az bude mit psa vejpul
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 19:52
- Nahlásit
Roxana
Hlavně, aby to nebyl nějakej prdlouš ! Když psala že už z dálky vypadal divně, to je jako ten kluk co šel tim lesem a měl to vyzvánění mučení koček víš? jak jsem vám říkala na vycházce. to neni pak sranda třeba takovýho prdlouše potkat sama v lese.
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 19:54
- Nahlásit
ankaras
Roxana
Jasně že je to něco jinýho. To já jen že jsem přišla zase z procházky pořádně nasraná....
A to, kdo chodí s nožem, to je vcelku dobrá otázka! Ale normální člověk tohle neudělá, aspoň podle mého kritéria normálnosti. Pán byl evidentně na přesdržku, ale to by těžko obstaral i chlap ( když ví, že má druhej v ruce nůž ), natož pak ženská.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 20:04
- Nahlásit
Dania
ale to by těžko obstaral i chlap ( když ví, že má druhej v ruce nůž ), natož pak ženská.
- to jo, to by se pak vzal Aldík, Ayrin, Whisky, Woriček a Berry a TRHÉÉÉÉÉJ .
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 20:06 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
ankaras
jj, nekdy je fakt radost potkavat tyhle existence .. jak jsem psala, jsou chvile, kdy bych celkem chtela byt metrakovej chlap
Dania
normální člověk tohle neudělá, aspoň podle mého kritéria normálnosti.
taky prave myslim ..
panovi snad jedine jeste zkus rict, ze zavolas policajty na toulavyho a neovladatelnyho psa, kterej vas napada, nic jinyho uz se asi vyzkouset neda, kdyz s nim neni domluva
OT - jaktoze te nevidim na FB?
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 20:10
- Nahlásit
Roxana
Tak oni můžou zavolat policajty i na toho chlapa ne? Nevím jak to má Praha ve vyhlášce, ale vodítko tam určitě bude.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 20:13 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
ankaras
roztoky v praze si to dela kazda MC podle svyho myslim. ale myslela jsem to tak, ze zkusit mu pohrozit nez fyzicky budou ty policajty volat .. treba by si dal rict, ale sama tomu moc neverim
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 20:15
- Nahlásit
Roxana
Jo, to je vlastně pravda No, tak mrknout a pak třeba bonzovat a bude klid . Je to o hubu, kdyby Aldo třeba špatně kousnul , tak chlap je ještě zažaluje a naše spravedlnost by mu určo dala za pravdu
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 20:18
- Nahlásit
ankaras
to jo, to by se pak vzal Aldík, Ayrin, Whisky, Woriček a Berry a TRHÉÉÉÉÉJ .
Whisky by si s ním šla hrát, ta je fakt hrozná. Včera jsme potkali lidi na běžkách a paní se s ní dala neprozřetelně do řeči. Já jí říkala, ať to nedělá. Paní měla svůj rozum, tak jí Whisky srazila na zem, jak byla nadšená. Jednou se z ní po*eru
Roxana
ze zavolas policajty na toulavyho a neovladatelnyho psa, kterej vas napada
tady by to bylo jak plácnutí do vody a všichni to vědí, lidi mají něco zažitý, psi se prostě očuchávaj s jinejma, občas se poperou , no a ? to je jejich filozofie.... A co se kterýmu psovi stane? To nikoho z nich nezajímá-je to jen pes. Takže my chodíme s očima na štopkách. Akorát teď, jak už chodíme za tmy je to náročný. A navíc to tam začíná dost klouzat......a bude hůř
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 20:19
- Nahlásit
Roxana
Ad pocasi - se radsi nevyjadruju zde, bych byla sprosta, mas maila.
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 20:22
- Nahlásit
my máme taky podobný zkušenosti, například ve vedlejší vesnici mají za plotem dvě dogy, ten plot je dost chatrný, když byl bratr venčit Džina, tak obě ty dogy přes plot přeskočily a přihnaly se rovnou k nim, štěstí, že Džino zůstal klidný, jinak by se do něj určitě pustily
další věc, která se nám už dvakrát stala, kluci jezdí v autě po vesnici a vedle auta bez vodítka či náhubku pěhá pitbul, minul nás doslova o centimetry, divím se, že se do našich psů nepustil
|
Dania
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 20:26
- Nahlásit
Petrys
Tak to je taky o nervy!!! Lituju tě, fakt. Tohle je příšerný.....
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 20:28 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit
Fifi
Tak mam super pomocnici se štěndem v nouzi. Paní je k nezaplacení !! Chodí sem taky . Tak jsme tomu daly spolu nějaký řád, ona maže a hlídá štěnda co už jsou osvojená, já doplňuju a učim jí všechno s estránkama když je čas.
Petrys
Taky dobrý Ono je to hrozněp příjemný, kort s těma dogama
Dania
JJ, u nás se to taky tak bere - je to pes prostě. Tak vy se s nima dvěma nemusíte bát si myslim, tak jenom když těch "psů" zdoláte co nejmíň a bude to OK. Ale už jenom ta zástava, když vidíš toho psa bez vodítka, viď?
S náma teď chce jít na pochod jedna známá holčina , která si vybírala mezi akitou a labradorem, vyhrál labrador a už si ho prej nikdy nekoupí až dodělá školu chtěla by akitu, tak by prý šla ráda s náma a trochu je poznala, chápeš to jo?? trojka - daimon, ayrin, awaši . Leonka jí půjčí awašiho Ta holčina je vysoká jako já ale hubeňounká, má 47 kilo a Awaši 38 myslím, že se nasmějeme. Předem jsem jí upozornila, at si vezme starý hadry.
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 18 Led 2010 20:30
- Nahlásit
to na našeho Akimečka se hned tak nějaký pes nedovolil a když už se tak stalo, víckrát už to nezkusil
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/aki m/akim
|