Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:24
- Nahlásit

ankaras
Proč bydlíš tak daleko? :-D U nás žádný pořádný pochody nejsou!
Ikdyž vlastně já jsem už asi dochodila... No uvidíme na jaře stli budu normálně použitelná :-D
_______
No to je Goro v zajetí mého bratra :-D
(je ještě volnej :-D)

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:25
- Nahlásit

grooggy

Proč bydlíš tak daleko? :-D U nás žádný pořádný pochody nejsou!
Jak nejsou? Bych se na to podívala řekni mi kraj
No to je Goro v zajetí mého bratra
- to je tvůj brácha? Hezký dítě . To víš, mně jeden pes teda jako stačí, našim taky stačí jedna magor dcera se psem , mít magor dceru se dvěma psama, tak mě asi vyhodí .

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:28
- Nahlásit

ankaras
Královehraeckej-problém je že nemám auto a tak je celkem problém se někam dostávat :-D
+ neznám moc "pošuků" jako sme my, co se seberou a jdou v zimě 15 km sněhem :-D

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:29
- Nahlásit

ankaras
Naši maj magor dceru a se psem + dvě další pošahaný děti co si myslej, že budou cvičit psa, ale stejně to budu dělat já, protože je k tomu nepustim...

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:30
- Nahlásit

grooggy
Tak zkus mrknout
http://www.kct.cz/kalendar-akci?from=&oblast=108&t o=&typ=0
Nevím jestli to máš někam blízko

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 18:43
- Nahlásit

v normální vzdálenosti to mám až u jarních pochodů :-D Zvu tě na náš pochod okolo Jaroměře :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:09
- Nahlásit

grooggy
Dobrá, domluvíme se a je to, něco dohromady dáme

worick
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 19:37
- Nahlásit

grooggy
No to je Goro v zajetí mého bratra :-D
(je ještě volnej :-D)
- brácha jo ? Čéče, to bych i předpokládala - fakt, pěkné dítě. Mimochodem a proboha - kolik že je let tobě??? Ankaraska je pískle , ale její brácha je alespoň na střední
Goro má stejné barvy na pacině jako Berry - hele Berry mimi (ten skřítek Vítek jsem já )

Já bych taky ráda s holkama pochodila, ale mám to ještě dál a taky by se nejspíš kluci s Daimonkama sežrali

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 20:27
- Nahlásit

worick
Jak pískle už mi bude 23 a bratruchovi 17 . Tuhle se mi ptala jedna holčina v hospodě a kolik ti vlastně ivet je? a já 22 a všichni COO?? vypadáš tak na 19 .
Na fotce vám to sluší oběma mooooc tak jako do tý zahrady zapadáte . Kluci by na sebe hudrovali asi, ale u nich stačí rozestup, něco vymyslim. Ayrin s klukama myslim bude úplně v pohodě , oni jsou takovej ten klidnej typ a nemají krátký hnědý chlupy .

Jo a pro info - CIBA už nemá štěndulátka, posledního chlapečka si chtějí nechat.

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 21:27
- Nahlásit

worick
mě je 18 a s těma brejlema vypadám tak na 22 :-D Narozdíl od ankaras se mě na věk nikde neptaj Jinak bratrovi jsou 4

Jinak Bodie by je nechtěl (asi chtěl, ale měl by to zakázaný ) sežrat, protože nemá hlasovací právo On je celkem se psama v pohodě pokud nejsou moc na hlavu, což Daimonci určitě nejsou Na výstavě jsme se družili s Ikem a s tim druhym capartem (přiznávám se, že nevim kterej to byl a v pohodě všichni tři kluci )
Berry a takový mrně rozkošňák

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 21:58
- Nahlásit

grooggy
Tobě je fakt 18 tak to už si tady nejmladší capart už to nejsem jáááá !!
Mamku naší ve 20 poslali z kina pro občanku že jí ještě neni 15

grooggy
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 22:03 - Změnil/a: grooggy
- Nahlásit

ankaras
Jen se mi posmívejte Mě to nestačí na cvičáku- totiž zjistili jsme, že malej Jiřík je starší než já

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 22:27
- Nahlásit

Nemáte někdo náhodou knížku
"Hodný pes, nemožné chování?"

Roxana
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 22:57
- Nahlásit

ankaras
Nemáte někdo náhodou knížku
mame ale je to davno, co jsem ji koupila - fakt hodne davno, tak si to ani moc presne nepamatuju,ale tusim, ze je psana tak jako hodne "po americku" - tzn. kastrace jako "vselek" apod. ... mam ti ji pohledat?

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 23:06
- Nahlásit

Roxana
Pohledej a já si jí projedu abych si jí nemusela kupovat

Roxana
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 23:12
- Nahlásit

za zakoupeni myslim nestoji nekde ji doma mam, to stopro, ale zadna "bible" to fakt neni

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Úno 2010 23:30
- Nahlásit

Roxana
Já jsem na ní narazila v psích kusech, tak sjem si říkala, že si jí přečtu a nechce se mi jí právě kupovat protože to je rada sem, rada tam a nakonec si o tom stejně myslíš kulový a uděláš si to podle sebe . Tak mi jí prosím najdi neporušenou vrátim

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:16
- Nahlásit

ankaras
tumáte..opět Troja Praha

Roxana
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 10:43
- Nahlásit

davidkova renata
je, sibi kluk! treba je jen ztracenej?

Ivet:
evidenční číslo: 248/2010
plemeno: šiba inu
popis: pes
srst: červená+bílé znaky, standard
velikost: standard
nalezen: 02.02.2010
P-3,Žižkov,Bořivojova
charakteristika: Na sobě měl látkový maskáčový obojek.
k odebrání: V Zámcích 56, Praha 8
telefon: 283 011 711, 233 554 242

worick
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 11:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
jojo, přišla jsi o titul ,,benjamínek akiťáckého fóra" - ještě tě to bude mrzet
Ostatně, mě by to určitě nevadilo bohužel jsem na opačném pólu

Jak jste na tom s počasím? My jsme zavátí a chumelí a chumelí a fučí...

grooggy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:03
- Nahlásit

worick
nám dofučelo a dosněžilo a teď svítí sluníčko :-D

casira
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:05
- Nahlásit

Ahoj!
Aj u nás sneží a tak husto...a o chvílu idem s malou na zápis do školy.Asi nás zasype.Vobec sa mi nechce.Pred chvilou som sa vrátila z vonku,od psov,im toto plne vyhovuje.Sú ako pobláznení,nahanaju sa,valaju....Ale je to na porazenie,odhrnieš to a o chvílu je ho tam znova kopa...
grooggy
Náhodou,ten tvoj malý je chutnučký,aj tá farba-taká zvláštna,ale pekná.

grooggy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:14
- Nahlásit

casira
to už je velká holka
Až přijdu dom tak vyvenčim Bobana a vezmu i toho sousedovic trpaslíka :-D to zas bude prochajda

worick
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 13:54
- Nahlásit

grooggy
Až přijdu dom tak vyvenčim Bobana a vezmu i toho sousedovic trpaslíka - ty jsi jako já, já bych taky nejraděj brala na prochajdy všechny známé pejsky (o kterých vím, že je nikdo moc nevenčí) Beru občas našeho starého Alfíka a k babči k nim pouštím od vedle strejdovu Emu (taková malá příšera - snad knírač s jezevčíkem či co :rolleyes, ať se vylítají po sadu spolu. Uvažovala jsem i nad švagrovým Argem, ale oni jsou trošku ,,divní". Psa si sice nevšimnou, jak je týden dlouhý, ale když jsem jim jen navrhnula, aby ho občas přivedli k nám za klukama na vylítání (jako do školky ) tak na to nijak nereagovali, tudíž nemám ani odvahu navrhnout, že bych ho vzala s náma na prochajdu

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 14:14
- Nahlásit

čauky, akorát jsme dorazily s Ayrin z vychajdy, ona nehorázně zničila zahradu, doma toho mají plný zuby, takže teď chodíme pořád ven, abych jí co nejvíc utahala, pak dostane baštu a jde chvíli zavřít mi to fakt sere, ale doma být nechce a kdyby ste to viděli, vůbec nechápu proč to dělá !! Už aby fakt bylo jaro, v tý zimě tam s ní nemůžu ani dřepět, takže teď se vychrupá a jdeme zase ven a nebo řádit na zahradu a pak jí zase vezmu domu. Je pitomá, škodí sama sobě. Utahat jí je hrozný, když jsme šli s Leonou těch 12 km a kluci pak spali tak ona ne prostě, doma se chvíli prospala a zase divoženka. Je to hyperaktiv, to je peklo. Dneska jsem seděla na louce ve sněhu a čekala až si vyhrabe "myšku" to jí nejvíc odrovnává, najednou kníkot, tak se otočim a od tý díry mazala myš nebo hraboš, nevim nemělo to ocas a Ayrina ho neviděla ! Najednou ho zblejskla a vyrazila na tý stopce 10 metrový a já nechtěla aby ho zabila tak jsem si zase asi vykloubila ruce chudák, řvala hrozně, knučela, ale mě ho bylo tak líto už jenom v tom sněhu kam se zase zahrabe . No ale chválila jsem jí moc jak je šikovná, běžela se podívat k tý díře jestli tam neni ještě nějakej a šlapaly jsme dál.

casira
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 20:06 - Změnil/a: casira
- Nahlásit

ankaras
Ayrinka je šikovná s lovením myšíA hyperaktivna je možno aj vekom-ešte je mladá,vekom by sa mohla ukludnit /to ale nemusí vždy platit./
Tak vela snehu nám tu napadlo,ani poriadne chodit sa nedá!
grooggy
niečo pre potešenie oka:

Chcela som to inák,ale nejde mi to!

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 20:12
- Nahlásit

casira
U nás naštěstí nenapadalo už nic a taje Dneska jak jsem psala že je v kotci a baští, tak jsem to samozřejmě nevydržela, za půl hodiny jsem už byla venku, znovu udělala něco s tim plotem (táta bude dělat nový ale až na jaře) zlikvidovala jsem škody a řádily jsme až do tmy skoro, teď chrupe s tátou v obýváku .

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 20:44
- Nahlásit

tak jdeme na to inuvnouzi prosííííím, at na nikoho nezapomenu, házejte mi to nebo stránku mi píšte jestli ěnkdo máte čas

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 20:50
- Nahlásit

ankaras
http://www.cz-pes.cz/diskuse/3_6339_630.html
tam mas ty linky ode me..

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:23
- Nahlásit

Fifi
Hotovčo

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání