| Autor |
Zpráva |
MilanS
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 00:27
- Nahlásit
grooggy
tsssssssss, taková surovost, vyhodit miminko z pytle !!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 06:54 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
grooggy
To je teda poleh na tom červeném pytli Je to brouček Já bych takové mimčo snad ani nemohla už mít, protože bych ho asi umačkala Chudák Berry si přijde domů poležet a já nemůžu vydržet a tam ho pohladím, tam ho pusnu a se vždycky probere a lekne posune se kousek dál. Chviličku ho nechám(muconím se s Woričkem ) a zas nevydržím a pusnu ho na čumák A Tom na mě ječí: ,,ty si fakt koza, co na něj pořád šátráš?! Udělat to mě, když usínám, tak ti uhryznu rypák!!!"
A zvědavou otázečku: co je to na té druhé fotce v pozadí? Kytka nebo to máte páva, jako v té americké komedii...
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:02
- Nahlásit
worick
Tak tohle dělám Ayrin taky a mamka na mě hudrá at jí necham chvíli na pokoji a v klidu spát. Mám kášel ale kašlu jenom když chci , nic mě nenutí, ale když cítim že mi na hrudníku moc bublá tak si zakašlu žeru nějakou tatranskou směs? Chtěla jsem pospávat, ale Ayrina chtěla ven a tak jsem se musela oblíct a jít zase poopravit plot aby nemohla dopředu. Tuhle mi vlítla dopředu a málem skočila plot, ale zařvala jsem a ona se lekla a spadla zpátky. Jdu si pro kafíčko.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 10:38
- Nahlásit
ankaras
nám dneska dvě party dělníků montujou - jedni nerez světla a truhlíky a elektrikáři zářivky do těch světel. Nechtěj vidět jak to tu vypadá...a ten chaos. Já předvčírem byla s klukama běhat, jsem se hodně zapotila a pak jen v tom mokrém triku párkrát od babči vyběhla za nima ven (zkontrolovat), pak ještě cesta domů a to mně ,,skleplo" a teď mám rýmu jako prase
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 11:57
- Nahlásit
worick
Musíš to brát tak, že máš plnej barák chlapů . I když nevim, jestli je to nějaká výhra, viď? Sněží u vás? Tady pořád, je to hnus, trvá to moc dlouho. Mam hlad a vařim Ayrin, sobě jsem líná.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:15
- Nahlásit
ankaras
Mam hlad a vařim Ayrin, sobě jsem líná. - no to taky není špatný přístup - alespoň nepřibereš!!
Sněží právě už od včera s přestávkama. Nějak moc sice nepřipadlo, ale mete. Letos mně takhle ofouklo už víckrát, ale vždycky dobrý. Jak je ta zima dlouhá a nechtěj letos vidět moji stravu (budu muset fakt jít trochu do sebe :rolleyes tak už mi asi taky chybí vitamíny. Zatím jsem kromě rakytníkového sirupu nic nebrala (myslím tím vitamínové doplňky)
Ne, plný barák těchto chlapů výhra není, to mi věř a ještě se ke všemu pořád dohadujou. A až konečně vypadnou, tak budu asi do večera uklízet
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 12:29
- Nahlásit
worick
tak , jsem ti napsala a všechno jsem si to smazala, tak už to nepíšu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:22
- Nahlásit
ankaras
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 13:25
- Nahlásit
MilanS
grooggy
tsssssssss, taková surovost, vyhodit miminko z pytle !!!
Nooo, to je
Ale jsou i takoví, co vyhodí miminko v pytli
|
casira
Člen |
# Zasláno: 12 Úno 2010 20:02 - Změnil/a: casira
- Nahlásit
Ahoj!Tak sa ozývam po čase zas.Sneží nám tu stále,už je toho privela.Len psi a deti majú radost.Aj ja som nachcípaná,kašel,plný nos...no hroza,tieto posledné dva dni som si zobrala v práci dovolenku-na preliečenie,ale moc som som sa neliečila....mám ešte dva dni,tak uvidíme,hádam mi to prejde.No ako sa mám liečit,ked musím chodit so psami a ešte aj malej do školky na karneval!
Pred chvílou som zažila mierny šok,kedže nikoho nieje doma,musela som íst venčit sama a hned za dedinou/mám to kúsoček/ je velké pole / večer chodíme po ceste/ a psi hned začali skákat a tahat sa jedným smerom-Nany viac,ja pozerám do dialky,čo tam je???Rovné pole,všetko biele a len taký čierny kopec,myslela som,že to kamen alebo ker,až ked sa ten kopec nezačal hýbat....postáli sme tam,rozmýšlam,že ideme domov,no strach som mala,že sa to rozbehne ku nám,ale naštastie sa to rozbehlo opačným smerom a ked som videla všetko biele pokračovali sme vo venčení,s miernym strachom.Neviem čo to bolo,myslím že diviak-dúfam že medvede spia...
grooggy krásny prírastok a temperamentný.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 00:11
- Nahlásit
casira
Ahoj, já se teď akorát probudila, šlal jsem si "odpočinout" a vzbudila jsem se ještě s větší rýmou, ale taky pořádnym hladem , tak tady do sebe hrnu rohlíky s máslem a marmeládou . Možná to mohlo být prase. Kdyby si potkala medvěda, tak by si na tomhle foru teda vedla , ale to by byl asi pořádný zážitek. Potkala jsem dva divočáky, potkat medvěda, tak to možná na tom místě umřu na infarkt. My je tady naštěstí nemáme, ale tátovi dneska ráno přelítl přes cestu muflon !. To víš, já kulila očit a říkala - To tady proboha žije? A táta z toho hroznou strandu, prej co jsem si myslela..... Prý by nám zmuchlal auto jedna báseň a nemusel by se ani moc snažit .
Poslední dobou do lesa samy s Ayrin vůbec nechodíme
|
casira
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 08:50
- Nahlásit
ankaras
No muflony tu naštastie nemáme,aspon dúfam.Ale medvede tu sú,ale mali by spat,tak verím,že to bol diviak.Nechcem viest!!!! Ja s nimi vačšinou večer nechodím,chodieva Martin-syn,ale ked neni nikto doma musím aj sama íst.Ked prišiel domov a povedala som mu to-vraj "no bože a čo?"No hrdina je to!
Ale všade je kopu zveriny,človek nevie na čo kde natrafí.
Keby aspon tma nebola,ale na druhej strane ten sneh je dobrý nato,že vidno všetko biele....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 11:22 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
casira
Jo, je zima, míšové snad chrní, když šli letos pozděj
No a na to mám otázečku: hele, Ankaraska se bojí divočáků (neb je tam má přemnožené) vlci jsou v Beskydech (ale ti jsou plachá zvířata) u nás je prdlajz (neb máme pro změnu přemnožené myslivce), ale ,,jak chodíte na prochajdy v lese vy, když tam máte medvědy?" To bych se o psy vážně bála! Říkala jsem si právě, že by jsme si udělali v létě výlet do Tater, ale hned mně napadli ti medvědi (teda oni mě zatím ,,nenapadli" , ale ta myšlenka, že je tam máte
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 11:41
- Nahlásit
Já bych řekl že myslivci jsou z výše jmenované zvěře zdaleka nejnebezpečnější S ostatními zvířátky celkem vyjdu
|
casira
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2010 13:46
- Nahlásit
worick
Hovoí sa,že tu máme medvede,ale ja som-naštastie,žiadneho nevidela.Ludia v dedine údajne nejakého videli,či to je pravda,tažko povedat,ale nie teraz,nejako na jesen som to počula.Medvede sú tiež plaché,zvačša ujdu preč,horšie by bolo stretnút medvedicu s malými.... a my so susedou ked ideme do lesa aj so psami aj s deckami,tak občas kážeme detom poriadne zakričat-preventívne,ak tam aj je nejaká zver,z toho ich vískotu uteče čo najdalej.S deckami chodíme ked nieje sneh.
Divá zver je plachá,mala by utiect,lenže človek nikdy nevie čo sa može stat.Tak len oči a uši na stopkách a skupinka ludí je lepšia ako jednotlivec.A ver,že psi zareagujú,že je niečo v okolí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 11:06
- Nahlásit
ankaras
kde si osob - celou sobotu tě není jako....ten příspěvek zaslaný 13.2. v 00.11h - ti za sobotu nepočítám! - byli jste s Daimonkama někde výletit či ležíš? Teda snad bych měla radši teplotu, ta rýma je příšerná choroba - ale vážně, já pořádnou rýmu neměla snad 5 roků a jsem z toho jak nemůžu pořádně dýchat, děsně nervní a naštvaná. Dokonce jsem ani večer u telky neusnula, šla jsem spát až kolem jedné a stejně mně po druhé v noci vzbudil ten plný rypák
|
casira
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 11:19
- Nahlásit
worick
Ja som na tom tak isto a nie a nie mi to prejst.No ale ako sa mám liečit,ked musím behat von a dnu....?
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 11:30
- Nahlásit
ahoj, pls jak sem hodím taky nějakou fotku? děkuji
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 12:15
- Nahlásit
worick
čáááu, jsem strašná !! Byla jsem "pařit" s tím, že nebudu moc tancovat, abych se nedorazila, no tak jsem zjistila, že to prostě nedokážu, naštěstí jenom mluvim jak po vyndání hlasivek takže skoro vůbec , ráno jsem musela místo AYRINOOOO jít na zahradu a mávnout na ní at běží , ale bylo to super. Výletit jsme nebyly s Leončou, protože teď to vypadá na pochody až v březnu, zrovna jsem nějaký vytiskla. Jinak nemam čas marodit, musíme vycházkovat, dneska jsme dostaly obří držkovou za stromy ale hodně zlou držkovou. Čekala jsem to, ale ne tak ostrý posraný stromečky, bych to podřezala.
Tady mam dvě fotečky ze včerejška
Petrys
ahojky, někde tady byl i návod,ale tu fotku musíš mít na webu a z estránek to nejde, takže třeba na rajčeti jestli něco takovýho máš založenýho?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 13:01
- Nahlásit
ankaras
Byla jsem "pařit" -
čéče koukám, že ujíždíš na pořádných svalovcích
Touto fází vývoje si projdem asi všechny Pokračuje to :,,ať má třeba pleš a pupek, vysoké konto to srovná" a končí zase 25letým ,,zajdou svalovcem"
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 13:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
ankaras
,,Už i ty Ayrino...?!" Jaké stromky??
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 13:20
- Nahlásit
worick
Já na nich neujíždim blázne , to jsou kámoší , ale cvičí jenom dva z nich a ostatní jsou nějak tak obdařeni, jááá bych taky chtěla bejt,ale nejsem
,,Už i ty Ayrino...?!" Jaké stromky??
všechny, už to přerůstá, všechny tři ploty v řiti, dneska přes metr dvě větve túje. Už to nikoho nebaví, pohybu a všeho má dost, ona je prostě mrcha a dělá to naschvál, takže teď je třeba zavřená, protože doma být nechce a venku být prostě nemůže a já tam s ní ted nemůžu vysedávat.
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 13:51 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit
povedlo se mi udělat hezkou fotečku z okna-siesta před garáží
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/ost atni-fotky/zimni-radovanky/original/130
http://www.akitazvysluni.estranky.cz/fotoalbum/ost atni-fotky/zimni-radovanky/original/131
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 13:58
- Nahlásit
Petrys
To je fakt hezký
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 14:00
- Nahlásit
ankaras
sundali jsme kočičáka ze střechy-bydlí tam, co máme malou, tak jsme koukali, jestli ho nebude chtít sežrat, ale byla docela hodná, stejně jsem ho radši pak zase na tu střechu vrátila
|
MilanS
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 14:01
- Nahlásit
worick
A v jaké že fázi se teď nacházíš ???
|
grooggy
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 14:24
- Nahlásit
Petrys
Dobrý fotky, závidim ti, že můžeš mít kočky... Mě by je Boban sežral :-D
připomnělo mi to tuhle fotku:
|
Petrys
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 14:27
- Nahlásit
grooggy
taky hezká fotečka
ono to s těma kočkama není tak jednoduché, co máme malou, tak obě bydlí na střeše a toho na fotce sundaváme, jen když jsme na zahradě, protože Brixie má tendenci je lovit
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 16:31
- Nahlásit
MilanS
A v jaké že fázi se teď nacházíš ??? - jsem si naběhla viď?! Já si svého chlapa vypiplala od základky , je o rok mladší, nemám nárok si stěžovat
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2010 16:35
- Nahlásit
Petrys
naše kočky jsou celou zimu doma a venku spolu prakticky jen pod mím dozorem, tak mám taky trochu obavy, jak se zase sžijou Leon byl jednu noc venku a ráno přišel zase s ožužlaným, oškubaným krkem (jenom povrchově a pár vytrhaných chlupů, naštěstí) po Berrynově milostném řádění
|