Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 21:28
- Nahlásit

ankaras
me FB v posledni dobe dost blbe, v praci se mi nacte jen uvodni strana a pak nic, ale ted to dost blbne i doma ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2010 21:35
- Nahlásit

Roxana
Mně už se naštěstí chytil a šlape. No je to i na inuvnouzi, je to ten desetiměsíční pes

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 17:56 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

čauky, spíte??
Udělala jsem pár foteček, rozmázlých

http://ankaras.rajce.idnes.cz/Zima_2010/
worick
- ty víš co bylo v tom mejlíku? Já se nějak nepodívala

worick
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 18:47
- Nahlásit

ankaras
Udělala jsem pár foteček, rozmázlých - kočeny šikovné jste tu
ty víš co bylo v tom mejlíku? Já se nějak nepodívala - po tom, co jsem viděla narvanou klec na náklaďáku psama a druhou kočkama jsem pokračování tak nějak domyslela a okamžitě to vypla - tenhle záběr mi stačil na to, abych to zase nedokázala dostat z hlavy

Já si dneska blbec dala. Tom jel na Slovensko jen na otočku, tak mi navrhnul trasu - jestli nechcem s klukama ,,zamusherkovat"... Já nadšená, že joooo , ale trasa 4,5km po polňačce se mi zdála málo, tak že bych ještě přes kopec a druhý les do další vesnice a tam mě nabere...vzdušnou čarou asi 8km. Jenže tam nebyla nijak projetá cesta, takže jsem ji pod sněhem spíš tušila podle průseků, sněhu po kolena a místo jednoho lesa do kopce a z kopce - to bylo celkem třikrát - do kopce z kopce, hodilo to km minimálně 10 - myslela jsem, že vyplivnu duši, kluci už mi skoro odmítali jít, jediné co pomohlo, že jsme ten poslední kilometr viděli před sebou silnici a bylo to z mírného kopečka. Jak uviděli auta, Worick začal štěkat a chtěl tam hned běžet, já sotva pletla nohama, ale tak jsem se vyburcovala a.... po 20m hodila tlamu do sněhu - ale ta už byla dnes celkem asi čtvrtá Kluci doma padli a byli úplně hotoví, já si člověka necítím, bolí mě kolena, mokrá jsem byla zase až po ně jak myš - i do sněhulí mi napadalo a roztopilo se, takže i mokré ponožky jsem měla, jestli teď mě neschvátí nějaká děsná choroba (myslím tím děsnější než rýma ) tak to bude fakt zázrak

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 19:04 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
Fůj, nezávidim tu cestu, ti řikam , že chodit ve sněhu se psem je peklo, natož se dvěma a ještě těch stopiček a všeho. Teď se ještě bojim sama do toho lesa , tak jsem se taky rozhodla že to vezmeme s Ayrin tady po silnici, asi 6 km, abych jí unavila, jinak to nejde, ploty už nemáme skoro . Tak chyba lávky, věčně mě stahávala do příkopu, jako blázen všechno očuchávala a nejlepší stavy jsou když něco zmerčí, já nic nevidim a ona to cítí a já řvu - utíkej honem , abych byla co nejdřív tam odtud . Ale auto jsme nepotkaly jediný, akorát traktor na úzký cestě, těch se ona bojí, takže jsem jí chytla, dala si jí mezi nohy, chytla kolem krku a ...... stejně prdlačky platný, když byl vedle nás tak sebou začala házet, vyškubla se mi, já automaticky hodila rybičku na ní , aby mi pod něj neskočila a ležela jsem u příkopu na svym psovi, chlap byl mrtvej , ale zastavil, abych si jí v klidu odvedla. No já byla sprostá , ale vyplatilo se to, do večera měla dost. Ten sníh jí taky dává zabrat. A já pak taky usnula, ona mi nějak zesílila a má větší sílu , za chvíli budu taková špatná okrasa na konci vodítka

Roxana
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 19:43
- Nahlásit

worick
no koukam, ze sis to uzila, ale taky peknej nerozum, chodit "musherit" ve snehulich radila bych nakup poradnejch GTX pohorek, a na to GTX navleky ke kolenum a budes v suchu

ankaras
tak mam info k "rescue"
1) doga x akita
majitel nebere telefon
2) akita x leon
pan nebyl uplne prijemnej, dal si pry inzerat jen na "bazos" a o dalsi inzerci jinde nebo spolupraci nestoji
3) Cleo
ma noveho pana, tj. uz to muzeme sundat
4) pejsek shiby
majitel nezveda tel.

Roxana
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 19:45
- Nahlásit

ankaras
5) jeste ten 8,5 lety akitak (asi x)
porad hleda panecka, poslu ti kdyztak mail na jeho majitele, at ho priste muzem kontaktvat po emailu (nebo on nas)

worick
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 20:11
- Nahlásit

Roxana
radila bych nakup poradnejch GTX pohorek, a na to GTX navleky ke kolenum a budes v suchu - oni to jsou GTX sněhulky od Salomonu, problém bude v tom zbytku - třeba v těch manšestrákách na nich , ty se za chvíli nacucnou vodou a taky se mi v tom vysokém sněhu vyhrnuli nahoru, nacpal se mi do nohavic sníh a ten mi pak zase napadal do těch bot No, výbavu nemám nejlepší, neboť si říkám, že na to moje sranda sportování to stačí, ale budu si na příští zimu (jestli dožiju - znáte to:,,do švestek" ) pořídit něco solidnějšího
ankaras
Tak to jsi taky pěkně perlila mě v tom hvozdu alespoň nikdo neviděl
Woriček mě nervil, když jsem sotva lezla do toho šíleného kopce a on mně strhával po stopách srnek místo rovně po cestě, pořád levá-pravá. Už jsem ho i seřvala Mimochodem, těch srn tam byl ale plný les, tipuju, že jsme jich vyplašili tak 30.

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 20:16
- Nahlásit

worick

vyhrnuli nahoru, nacpal se mi do nohavic sníh a ten mi pak zase napadal do těch bot
- to znam, každou vycházku ve sněhu
Už jsem ho i seřvala
já už jsem z ní taky na mrtvici, nevim co kravne, takhle v životě nezlobila, mam jí fakt plný zuby a toho posranýho sněhu taky, mě už to úplně vycucává, dneska chvilku svítilo sluníčko a takovej super pocit a zase prd, tma, zima, sníh, fuj, hnus, odpor

worick
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 21:28
- Nahlásit

ankaras
hele, tak Berry už dokonce zvednul hlavu Woriček zatím ne, tuším je už příště neukecám

Roxana
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 23:29
- Nahlásit

worick
No, výbavu nemám nejlepší, neboť si říkám, že na to moje sranda sportování to stačí,
oni ty GTX navleky ke kolenum nestojej moc, radove par stovek, nebo teda nejak do tisicovky a udelaj hodne prace
ankaras
az budes moct, ozvi se, nejak te nemuzu sehnat ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 23:40
- Nahlásit

Roxana
Už jsem tady promazáno, díky moc. Promazala jsem to hned, jak jsem si to tady přečetla a říkala si - tak ať si pán trhne nohou, ale nenapsala, mejlíka jsem dostala a pak usnula . Teď jsem se probudila a našla i na gmail chat, ježiš tak promin . TEď zase budu ponocovat jak blázen.

Roxana
Člen
# Zasláno: 16 Úno 2010 23:55
- Nahlásit

ankaras
OK
ten pan od krizenky byl fakt celkem divnej, mela jsem pocit, ze se mu jako vnucuju a fakt ho obtezuju, asi nejak jako "vitanej" dealer pracich prasku po domacnostech ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 00:01
- Nahlásit

Roxana
na to kašli, Dana taky jednou někam volala, hned zezačátku a taky na takovýho narazila. Když nechce, tak nechce, jeho chybka. Jednou jsem právě říkaal, že tam budu dávat jenom psy z útulku a psy, o který někdo požádá, teda myslím o to zařazení na stránky a myslím že někdo mi psal PROČ? , vždyt když budou na co nejvíc místech, tak tím líp, jenže nevíš na koho natrefíš. Tenkrát to snad byl i ten útulek jak je tam teď američan Akim.

worick
hele, tak Berry už dokonce zvednul hlavu

tssss, my ještě ne a dlouho to asi nehrozí

nejhorší je , že mně už se v tom fakt nechce chodit, aspon, že to lidi nějak tak trochu zdupou, když chodí s dětma na kopec pekáčovat . To jsem letos vůbec nebyla !! Musim ještě jít.

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 00:03
- Nahlásit

ankaras
jo, ja z toho trauma nemam, ale trochu me to prekvapilo, nu co ..
tssss, my ještě ne a dlouho to asi nehrozí
ayrin chce k protinozcum??

uz jdu spat, tak dobrou

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 00:04
- Nahlásit

Roxana
ayrin chce k protinozcum??
JO , myslím, že se rozhodla v prosinci a pořád se snaží přestěhovat
Tak dobrou.

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 00:21 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Roxana
Dania
worick
Holky, to musíte vidět . Na FB je jedna paní?, slečna, netuším a má takovýho roztomilýho dlouhosrsťáčka -

- to jenom jako pro představu a já jí teď projíždim fotky a ona má ještě kocoura a různě s nim blbne a i ho převlíká

- má jako domácí zvíře i slepici , no ale narazila jsem na fotky, když oblíkla i toho hafana když byl štěně a to je fakt dokonalý

- tahle si taky představuju soužití dětí a akity

Viď Leonko

a jedno zajímavé videjko od Fifi
http://video.usanetwork.com/features/westminster_d og_show/working_group/v1202075

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 09:15
- Nahlásit

ankaras
ted me prozvanel nekdo z tech vcerejsich obvolavanych, to je fakt pristup tohleto .. :-/

...
a jedno zajímavé videjko od Fifi
hezky!! ja ten westminster letos uplne vypustila
tady foto BOBa - Ch Sondaisa Seize The Moment

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 16:56
- Nahlásit

Roxana
ted me prozvanel nekdo z tech vcerejsich obvolavanych, to je fakt pristup tohlet
tak to je mazec , jsem ti říkala, že nejsem moc pro ty inzeráty, bysme se ještě divily stačí zveřejnit stránky a víc bych na to prděla

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 17:03
- Nahlásit

ankaras
nj, prozvanel me pak jeste jednou .. dle cisla tusim to byl ten prvni, takze snad ten krizenec doga x akita .. fakt by nekomu neskodilo, at nas sebou aspon trochu zamysli ..
jsem ti říkala, že nejsem moc pro ty inzeráty, bysme se ještě divily
jj, jsem premyslela, jestli jsem to nahodou tehdy nebyla ja, kdo ti rikal, at tam davas vsechno, mozna i jo, co? Nj, dokud si to jeden nevyzkousi na vlastni kuzi, je to o necem jinym ..

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Úno 2010 17:08
- Nahlásit

Roxana
To neřeš, já většinou když je ten inzerát na daruji písnu tomu člověku jestli to tam chce vyvěsit, buď odpoví a nebo to tam nehodim. A když to tam hodim a někomu se to nelíbí, tak už mě to netíží, má smůlu

worick
už jsem doma , co ořechy?? já a mobil !!! bože já nevim, co s tim budu dělat

worick
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 22:00
- Nahlásit

ankaras
Čau, jsem hrozná, první tě otravuju a pak ani neodpovím S tou Olympiádou nějak nestíhám... A ješt ke všemu měl Tom další cestu na Slovensko, tak jsme se opět brodili (a to skoro doslova) dnes už rozbředlým sněhem. V horách ještě ne, ale z luk už to teklo. Ořechy mamka našvácala - měli jsme ještě 2 pytle starých, tak ať se to nevyhodí, když se s tím člověk vždycky celý podzim se.. No a stejně musí půl dne vysedávat u báby, tak ať to má alespoň smysl

ankaras
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 22:20
- Nahlásit

worick
No, já měla zážitek s Ayriňákem, ti napíšu mejlíka , at to tady nezahlcujeme . Dneska jsme vyrazily za babčou do Rokycan pěšky přes les a menší vesničky, dalo to tak dvanáct kiláků, al epak poslední úsek byl po státovce, tak to bylo takový dost rušný ale zvládla to hezky, šla u nohy a občas se mi koukla do očí jako jestli pořád asi musíme jít takhle , u babi pak chrupkala a čekaly jsme na mamku, až odškolí a pojedeme všechny domu.

grooggy
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 10:14
- Nahlásit

Zdravim ze špitálu... Už mi z toho tady začíná hrabat... Mám na koleni asi 15 stehů a jsou pěkně hnusně sešitý-s tim už na miss nemůžu Nejvíc mě točí, že tu nikdo nic neví a nejsou schopní mi ani říct co mi s tim kolenem všechno udělali (teda na vizitě mi řikali co mi plánujou dělat, ale kdybych neměla aspoň nějakej ten základ anatomie v latině tak nic nevim-to moje spolubydlící pěkně rozčilovalo, protože o tom nic nevěděli bez tý latiny...)
Jinak už fakt musim utýct domů, protože z matky vylezlo, že malej Endík skočil doma do bazénu (teda ona tam byla a zalejvala kytky, takže ho hnedka vytáhla-jo ale prej sám plaval-je to pašák ) Bodie má naštěstí teďka o zábavu s Endikem postaráno, protože když se s ním dýl nejde na procházku, tak pak vymejšlí strašný kraviny a takhle se honěj spolu a tak je klid...

worick
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 11:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

grooggy
Brrrr, to ti teda nezávidím - já v nemocnici nikdy nebyla a bože dej, ať se tam nikdy nedostanu - mám z ní příšernou hrůzu, jen když jdu za někým na návštěvu A když jsem tam byla za mamkou po zákroku na srdci co měla - omdlela jsem jen z toho stresu Hlavně ať jsi brzo OK a nebolí to
Berrynek nám spadnul do bazénu, když měl cca půl roku a bylo velké štěstí, že se tam zrovna vrátil elektrikář a vytáhnul ho - jinak by se asi utopil Od té doby má od vody celkem odstup - chodí tam jen po kolena a opatrně.

Petrys
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 18:43
- Nahlásit

ahojky, pls nevíte jestli se mohu účastnit klubové výstavy pořádané kchmpp i když nejsem členem tohoto klubu? děkuji

AmAkita
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2010 19:25
- Nahlásit

...to Petrys : ANO může , stejně tak v zahrančí (jenom v SK mají nečleni ,,příplatek" ).

ankaras
Člen
# Zasláno: 21 Úno 2010 23:57
- Nahlásit

grooggy
Brzký uzdravení !!! Ať už tě mají hafani doma .

worick
Zdárek ! Tě vidim u berňáků, tak jdu pozdravit. Víkend byl pro paničku nááááročnej , pošlu ti nějaký fotky, ať se pobavíš. Jo a Ayrin zdraví kluky !

worick
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 16:01 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Čau všichni, tak nevim jestli je vhodné, abych zrovna já vám sem zase něco čmárla, ale tady je nějak mrtvo copak vám se s psiskama nic neděje To my jsme teda nějaká ,,divná familie", my máme pořád něco.... Worick týden nekulhal a dnes ráno se mi zase zdá, že pokulhává, sakryš
V pátek byl nějaký děsně hodný , byli jsme u babči, jenom se chtěl pořád muconit a dokonce ani na Alfíka vůbec nezavrknul. Pochválím ho Tomovi a včera: protivný jak ,,stará prdel", celý den vrkal a vyjížděl po Berčovi a na vychajdě tak tahal, že jsem už myslela, že ho snad seřežu a pěkně jsem na něho řvala Jistě bude zase na nějakou ,,fajn" procházku jít..
ankaras
Tak to jsi četla na berňákách i to moje ,,strašení"?

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Úno 2010 18:33
- Nahlásit

worick
čauky, to my máme taky každý den něco . Teď jsme přišly z vychajdy, nějak umíram na bolení břicha od rána, tak ležim, protože když ležim tak to nebolí a křeče chodí po půl hodinách . Musela jsem si na louce jednou lehnout, aby to odeznělo.
Tak to jsi četla na berňákách i to moje ,,strašení"?
- to jsem nečetla, ale jdu na to, tady neni nic na čtení .

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání