Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 09:38
- Nahlásit

grooggy

JJ, Plzeňská šlapka

Zveme Vás na 12. roč. mezinárodního turistického pochodu a cyklojízdy IVV
P L Z E Ň S K Á Š L A P K A

sobota 20. BŘEZNA 2010

START:
Plzeň - Bolevec, konečná tramvaje č. 1
(49° 47' 00" N, 13° 22' 59" E)
7.30 - 10.00 hod.
doprava na start: tramvaj 1, autobus MHD 34; vlak - trať 160; autobus směr Plzeň - Kralovice

TRASY:
pěší: 8, 17, 24, 32 km
cyklo: 8, 17, 24, 32 km
Popis trasy obdrží účastník na startu.

CÍL:
Plzeň - Újezd, restaurace Pod Rozhlednou (sokolovna)
10.00 - 17.00

STARTOVNÉ:
děti, mládež (0-14 vč.), členové KČT, držitelé karet ISIC, ITIC a ALIVE 10,- Kč; ostatní 15,- Kč

ODMĚNA:
pamětní list, samolepka, razítko IVV
možnost zakoupení kovového odznaku pochodu a turistické vizitky

UBYTOVÁNÍ A ÚSCHOVA ZAVAZADEL:
nezajišťujeme

INFORMACE:
Josef Sýkora, tel. 777 924 904,
Brněnská 43, 323 00 Plzeň,
sykora.kctbolevec@seznam.cz

propozice .pdf

worick
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 10:44
- Nahlásit

grooggy
já nevím, kam ta Ankaraska směřuje...Rosenberg, Plzeňská šlapka.....
ankaras
předpokládám, že ,,šlapat" půjdete s Leonkou - na kolik si troufáte km?
Já si za celou zimu nedala opravit běhací boty, takže teďkom je mám zavázané na dvě dírky a plandají mi na noze - je to o hubu a taky mi ta míň zavázaná odrala patu - tak jsem pěkně nasr... - připadám si u toho běhání jak masochistka A to nepočítám, jak mě poslední dobou děsně pálila lýtka - nějak ta kondice nepřichází Asi to bude tím, že chuděrky nohy neunesou toho čuníka nahoře

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 10:49
- Nahlásit

worick
Rosenberg, Plzeňská šlapka ..... a dneska jenom Cejnar

To nevim kolik půjdeme, ale je to zase kolem Plzně a je zima jako prase, večer mi přijede kamarádka z Holandska, tak jí musim někam vzít a tak to vypadá na 8. Já mam do paty vyloženě díru z minulýho víkendu, kdy jsem ve čtyři ráno šla 10 km v těch "super" kozačkách, po osmi už jsem cítila bodavou bolest v patě, doma jsem zjistila že mam nohu od krve, protože mi vylezl šroub a ted mam v patě díru, snad zaroste . Poslala jsem ti mejlíka, jsem se s tim písala

worick
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 14:31
- Nahlásit

ankaras
Poslala jsem ti mejlíka, jsem se s tim písala - tak já předpokládám, že ty písáš bleskově a všema deseti - tak to si měla raz dva Klidně písej dál a nečekej na výzvy
Mejlíka jsem našla hned, okamžitě, ráno a jsem moc ráda, že jsi se ozvala. Ještě musím v klidu projet fotky, až bude chvilku čas To je éro ta Ayrina, to věřím, že jste se pěkně vyděsili!! Ještěže tak

ankaras
Člen
# Zasláno: 12 Bře 2010 16:09
- Nahlásit

worick

To je éro ta Ayrina, to věřím, že jste se pěkně vyděsili!!
- trojitá zástava srdce ! nevim, na infarktový stavy už si zvykáme, ale hlavně, aby se jí štěstíčko drželo
JJ, všema deseti , budu podávat hlášení teda pravidelně.

Petrys
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 08:51
- Nahlásit

grooggy
moc hezké stránky, to video s Bodiem a prckem je hrozně roztomilý

Petrys
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 08:52 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

doma jsem zjistila že mam nohu od krve, protože mi vylezl šroub a ted mam v patě díru
co že se ti to stalo? zní to hrozně, snad se to brzy zahojí

worick
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 11:05
- Nahlásit

Petrys
co že se ti to stalo? zní to hrozně - zní, ale předpokládám, že myslela šroub z boty, ne z paty
ankaras
jooo??

šebina
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 17:20
- Nahlásit

grooggy
stránečky moc pěkné

zase u nás nastala zima-sněhu tak 20cm mokrý hnus,holky maj radost prochajdy opět nosy pod sněhem ,stojíme u každé kupky ,mokro v botech,děs běs

worick
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

šebina
U nás bylo cca 5cm, teď je sotva pokrytá tráva a mokro a mokro Včera jsme byli na prochajdě v lese, tak tam bylo sněhu trošku víc . No akorát, abych si nabrala do bot a přišla celá promáčená. Vzali jsme s sebou páníčka - tak to byla teda prochajda - nesměli jsme běhat, protože jsme ho ukecali na prochajdu. Příšerně se šoural - tak jsem mu přehodila pás s Woričkem - ať ho trochu vyhecuje Po tom co jsem mu řekla kam až chci dojít frflal a frflal - tak jsem udělala kompromis a o jednu odbočku to zkrátila. A nakonec si vyvrtnul kotník naštěstí ne moc. Teda naštěstí ne tak, aby to nedejbože ohrozilo zítřejší tenis Tak se ptám:,,chodíte holky samy nebo s páníčkem?" Pokud není tedy páník nadšený turista....náš ne-e

ankaras
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 19:39 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
taky je možnost, že neni žádnej pánik , takže my jsme dneska chodily dvě hodiny samy dvě

Petrys
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 20:47
- Nahlásit

to já sama chodit taky nemůžu, protože by mě oba psi odtáhli, malý jsme koupili rolovací vodítko na 8m, tak se může alespon trochu proběhnout, ale i tak mě za sebou vleče

MilanS
Člen
# Zasláno: 13 Bře 2010 21:48
- Nahlásit

Petrys

Ty nevíš že povinná váha majitele akity je 90+ ? Musíš na tom ještě řádně zapracovat !!!

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 06:23
- Nahlásit

A náš páník, si taky pěkně vyzkoušel ne vlastní kůži jakové to je, když Woriček zabere z kopce, na sněhu, za srnama ...........jenom ječel:,,pomoc, chyť mně, brzdi mněeee!" A to má o 30kg víc než já
Za akitou bych po horách vlála ještě dnes.....no fakt, vy holky co jste jak ,,věchýtek", máte ty psiska tak 100% vychované, že zastaví hned, či skoro hned a nebo chodíte v tretrách?

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 13:19
- Nahlásit

worick
máme sílu, nebo si poposkočim s trhnutim , jednou jsem si poposkočila až na zem , ale ono zjistíš že když máš strach, nebo si nasraná tak máš síly na tři akity , ani nevíš kde se to v tobě vezme, ale nemam problém s Ayrinou, ona je sice jak tank, ale zatim mě nikam neodtáhla

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 17:13
- Nahlásit

Tak dneska se Woriček zase vyznamenal (už byl dlouhoooo hodný...) Šli s Tomem vynést odpadky na kompost a to vždycky vyjdou zadní brankou udělají okruh po polích kolem baráku a zase tudy přijdou. Už dlouho Woriček nezdrhnul za srnama a tak - dalo se to čekat každou chvíli. Sledovala jsem je okny, prošli mi před kuchyní a šlapali do kopečka už zpátky, po cestě ke koním - Woriček jako vždy 20m vpředu. Vyběhnul si kouknout k ohradě a ejhle - zrovna tam byli koníci. No tak to neodolal. Vlítnul za nima a hnal je ke stájím, okruh nahoru a podél horní ohrady zase zpátky - prostě kopírovali ohrady a než tam Tom vyšlapal běželi už druhé kolo Jelikož není listí, tak jsem to sledovala z okna kuchyně. Letící stádo 20ti koní a za nima jako bílý blesk Worča. Volala jsem Tomovi na mobil, že kousek dál se dá el.ohradník sundat, tak ať mu to otevře a houkne na něj, až se zase požene kolem. Ten tam vyšiloval, neboť to měl in natura a bál se, že ho některý kůň kopne. Woricka tedy. Po třetím okruhu ho odvolal, ale byl šokovaný Říkal, že koně už nemohli, ale Worick si doběhl jakoby nic. Vůbec nebyl uhnaný, jako když doběhne odněkud, kde honí třeba srnu - to se ledva přivleče. Tak nevím, kolik toho uběhne. Tohle bylo zhruba něco přes 1500m tryskem do kopce z kopce

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 19:06
- Nahlásit

worick

vy máte taky zážitky koukam a všechna zvěř okolo
Já akorát projíždim fotky starý a narazila jsem na AYrin sestru, to byl správnej brtníček klidnej
Ještě, že nebyla volná, jinak nevím , celou dobu se držela u mamči naší. Já teď jdu žehlit mraky prádla, ale mraky, jsem otrávená už dopředu . To půjdu spát zase kolem třetí.

worick
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2010 23:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

ankaras
to byl správnej brtníček klidnej - jéé, ona chtěla taky k vám , mohli jste mít holky dvě
žehlit mraky prádla - brrrr, fůůůůj nechápu, jak někoho může žehlení bavit já se k tomu vždycky ukecávám týden a to i když toho mám na hodinku práce

Roxana
Člen
# Zasláno: 15 Bře 2010 11:45 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Cauky,
pro ty, koho zajima vystavni info, vysledky z Cruftsu:URL
Foto a video s Danou dodame

šebina
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 18:23
- Nahlásit

Roxana
zajímá

tady je ale frmol děcka

Roxana
Člen
# Zasláno: 17 Bře 2010 21:33
- Nahlásit

šebina
zajímá
cauky!
na fotkach se pracuje, ale je jich more moc ..
jinak to bylo fakt super, a ac nejsem zrovna blazen do vystav, tak tohle byl paradni zazitek, je videt, ze se mame jeste hodne co ucit

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 08:24 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

Při pátku ahoj všem

Jak se vede? U nás prima. V sobotu máme jít šlapat Plzeňskou šlapku, ale rýma nás asi udolá . Klasika !! Když se má něco dít, tak panička to odmarodí, aby si to užila co nejvíc.

worick
čauky rodinko , daří se dobře? Už máte to jaro? Od pondělí nastupuju a jdu se zapracovávat . Doufám, že to fakt klapne.

šebina
čauky, tak Šebinka byla zase na krytí? A jak to vidíte?

Jinak hlásím velký výprodej ROGZ ¨
http://www.mall.cz/listy/rogz-originalni-voditka-o bojky-postroje/

šebina
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 11:03
- Nahlásit

AHOJ všem-konečně začne jaro ?jen přežít bahňačku,šebina je z prochajdy čisťounká,jako by jsme ani nebyli venku ,ale Zairyn PRASE domácí čumes bahno ,břicho bahno no koule bahnivá,je fakt že to za ch
víli opadne naštěstí

ankaras
na krytí jsme byli,zatím nevíme je brzo,ale bylo to krásný,měl ji rád byl takový jemný,tak snad to bude
Hodně štěstí v nové práci

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 11:07
- Nahlásit

šebina
jooo, děkuji

My se taky vracíme jako prasata, ale obě dvě, takže nemam Ayrině co vyčítat , ale to je jedno, lepší než sníh, už ho fakt nechci a máme ho ještě na zahradě. Každej je z toho počasí nachcípanej, chřipajzny, angíny......

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 14:38
- Nahlásit

titulka příštího čísla Pes přítel člověka - vyjde příští ČTVRTEK

ankaras
taky přeju, ať se líbí!

ankaras
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 15:59
- Nahlásit

Roxana
díky ti
Co je to za psa na tý úvodce

AmAkita
Člen
# Zasláno: 19 Bře 2010 18:31
- Nahlásit

Vyhlašuju tipovací soutěž k tomuto číslu PPČ :
KDO POZNÁ NEJVÍC AMERIČANŮ V TOMTO ČÍSLE (včetně obálky

pro první tři mám třeba ROGZ OBOJEK na akitu (mám i menší pro tipující odjinud....).

Je tam ,,minimálně" 7 různých AA ...

TAK PŘÍŠTÍ ČTVRTEK PIŠTE TUTO.....ať se to hezky srovná podle času.

grooggy
Člen
# Zasláno: 21 Bře 2010 20:26
- Nahlásit

Je tu mrtvo, tak sem aspoň přidám pár fotek

naše první letošní stopa

malej čuník

Snad sem jich nedala moc

ankaras
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 09:08
- Nahlásit

Zdravím všechny a myslím si, že v PPČ je : JCH TORAZOS PEARL IKE WARRIOR, TORAZOS FYREPROOF PEARL MITCHELL, MultiCh. Chatanooga Choo Choo de Gabritho , YOI DI CAMBIANO, Black Samanta Kokošan , Toshimi Cinnamon Twist & 'Sinda', Galaxy de Gabritho, MISS MISHA AT MELODOR

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Bře 2010 09:17
- Nahlásit

ankaras
dobry!

Jinak tedy pripominam vsem milovnikum americkych akit, ze ode dneska je na stancich k dostani Pes pritel cloveka 04/2010 s portretem plemene na 5 stranach

<< 1 ... 639 . 640 . 641 . 642 . 643 . 644 . 645 . 646 . 647 . 648 . 649 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání