Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
grooggy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:29
- Nahlásit

Večer se bavim se sousedkou na jejich zahradě a co nevidim... Bodie si stoupnul na plot-ze sněhu kouká teda jenom asi metr (+je trochu vachrlatej) ohnul pletivo→sousedovic bíglice si vlezla na závěj a hurá přes plot :-D
Já na to koukala se sousedkou jak na zjevení - totiž normálnější se mi zdálo, že by šel bodie k nim na zahradu než to, že si zve holky domů
Pak si tam spolu začali lítat ve sněhu a největší spokojenost No je to normální??
casira
nic se mi za ":" neukázalo...

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:46 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

grooggy
To víš, přece nebude běhat za holkama, v dnešní době !! Hlavně, že si umějí poradit a vyřádí se bez pomoci paniček. Chudák brácha, ty mu dáváš ! Tobě snad dva psi nestačí?

casira
taky se mi nic nezobrazilo

grooggy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:51
- Nahlásit

ankaras
zatim mám jednoho... Pro Endyho si jedem až v sobotu, tak nám z toho těšení všem začíná hrabat :-D Si furt řikám, že nasednu na vlak do Třebový a paní přepadnu :-D
Ale stejně si to Bodie pěkně s tou Laurou vymyslel akorád průser je, že budou dělat bránu až na jaře, tak kdyby se rozhodl jít ven, tak nám bude po vesnici pobíhat splašená akita :-D

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:54
- Nahlásit

grooggy
Hlavně, aby nevyrazil na vycházku s malym Endym

grooggy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 21:57
- Nahlásit

ankaras
Endy by daleko nedošel, protože by zapad:-D
Ale představ si tu smečku-Endy, Bodie a Laura (bígl)

grooggy
Člen
# Zasláno: 3 Úno 2010 23:48
- Nahlásit

Mám trochu hloupý dotaz...
Totiž když se platí přihláška do nějakého klubu, tak se platí na osobu a né na počet psů??
Je to tak??

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 00:11
- Nahlásit

grooggy
Hloupý dotaz jo? Sama nevím
Akorát aktualizuju štěně v nouzi, myslím, že se mi o těch prckách bude dneska zdát

grooggy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 00:19
- Nahlásit

ankaras
To jsou smutný oči...

worick
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 07:54
- Nahlásit

grooggy
Bodie je taky tuším ,,veselej a hravej" - alespoň co se ženských týče Ta bíglice je kastrovaná? Celkem by mě zajímaly ty štěnda pak
casira - mě se to zobrazuje
ankaras
Akorát aktualizuju štěně v nouzi, myslím, že se mi o těch prckách bude dneska zdát - se ti nedivím... Vždycky, když sem dáte nějaké pejsy v nouzi a já projdu ty útulky, jde na mě děsná depka z toho, kolik lidi namnoží, vyhodí atp. psů a jsem z toho celkem dost nasr... a nakopala bych za to půlce národa pr....

grooggy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 08:18
- Nahlásit

worick
kastrovaná není, jsme zrovna včera se sousedkou diskutovali o tom, co budem dělat až se bude hárat :-D
To by byli smetáci :-D chtěla bych je vidět-teda vlastně jenom kdyby to nebyly Bodieho štěnda

grooggy
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 08:19
- Nahlásit

worick
a co se ti zobrazuje???

Roxana
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 09:37
- Nahlásit

grooggy
Totiž když se platí přihláška do nějakého klubu, tak se platí na osobu a né na počet psů??
Je to tak??

jasne, platis svoje clenstvi, ne pesanu muzes byt preci clenem chov. klubu i kdyz psa nemas ..

worick
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:03
- Nahlásit

grooggy
a co se ti zobrazuje??? - ten odkaz od casiry na Facebook a nevím jestli je to její nebo tvoje: Alica...... a jsou tam na fotce dvě bordery

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:10
- Nahlásit

čauky lidičky jsme po vycházce, po nákupu a já jsem v Jiříkově vidění, protože jsme potkali 2 feny, který si hrály na louce a Ayrin se přidala kolem řvoucích plotů jí to hrozně baví a provokuje , asi si půjdu dát frťana. Možná je to tím jak jsme teď pořád venku a nebo řádíme na zahradě že je taková uvolněná. Včera taky s Besinou (novofundlandankou) jsme je k sobě pustily co bude a Ayrina jí olízala čumák. a psíci? no tak tam se rovnou klaníme k zemi prdel nahoru, myslím že budeme hárat

worick
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:16
- Nahlásit

ankaras
Ayrina
to ona byla chudinka tak nervnutá z toho, jak pořád marodila a nemohla řádit (teda řádila doma, ale tam se to nesetkalo s kladným ohlasem ) Třeba už bude zase v pohodě...

ankaras
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2010 11:19
- Nahlásit

worick
No já nevim kromě toho plotu tenhle týden je to teda zlato, dneska na ní řvali tři bíglové za plotem, ale to jsou fakt hysterky a já pořád - NO TO JE PAŠÁK PES AYRIN TO JE PAŠÁK a ona úplně veselá tam skákala v závějích kolem nich, tak jsem si říkala, copak se asi děje to ona si připravuje až si s ní nikdo nebude chtít vrznout, aby je ukecala . Teď baští a má nařízenej klid já musim uklidit a v jednu vyrážíme blbnout.

worick
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 08:05
- Nahlásit

ankaras
Asi se vám to hárání fakt blíží, zapoměla jsem, že tento týden nám prochajdy po vsi trvali mnohem dýl, protože hoši co dva metry ryli rypákama do země a čmuchali a čmuchali....

ankaras
Člen
# Zasláno: 5 Úno 2010 13:12 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
To nebude tím, každá feňulka hárá jinak . My taky máme pořád hlavu u země nebo pod sněhem. Bylo mi řečeno, že v zimě ve sněhu jsou pachy cítít 2x tolik, takže chodíme hrabat na louku , teď už ayrin ví že něco tam fakt najde, když se bude snažit, tak já radši stojim od ní těch 10 m, kdyby zase něco vyběhlo

Jinak jsem dostala mejlíka ohledně těch dvou američanů v útulku.

Dobrý den,
dostali se k nám 21. 8. 2009, nalezeni byli v Českém Těšíně. Jsou to hodní psi, pro svůj vzhled by se hodili jako hlídači nějakého objektu. Asi bych je ale doporučila někomu, kdo má již nějaké zkušenosti se psy, jelikož jsou to přece jen psi většího vzrůstu a nejsou už štěňata.
Jsou v dobré koncidi. Byla bych moc ráda, kdyby se nám s vaší pomocí podařilo najít nový domov pro tyto dva mazlíčky.
S pozdravem Vinklárková

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 13:12
- Nahlásit

Ahoj všichni, hlásim že Ayrin je hodná a nic neničí za to jsem se dneska koukla z okna a PES s Ayrin na zahradě ! Šedá haskounka, takže jsem věděla, že je to holka, mazala jsem fofrem ven, aby se nic nestalo, jako cizí fena na Ayriny zahradě a přiběhnu tam a holky si hrály . No stejně, jsem volala Ayrin a nic,tak jse otevřela vrátka dopředu že jako jdeme ven tak přiletěla a já jí vepředu zavřela a feňulku jsem vzala domu. Fakt zlatíčko, ale podváhu jak prase, dala jsem jí granule a ona je do sebe házela až nebezpečně, vůbec je nekousala, no hrůza, nevim jestli bych se měla zmínit vetovi našemu, on jezdí na ty kontroly a nebo ne, prootže jinak mazlík, nic jí neni a tah velikej. Vzala jsem jí na vodítko a mazala s ní k nim, tam mi nikdo neotvíral , přitom byli doma, tak zase zpátky jim volat a oni si všimli že jim někdo odvádí psa vyběhli je počítat a mamka na ně volala z okna. Takže feňule je zpátky, Ayrina štěkala jak blázen že jí jde s její paničkou na vodítku , ale bylo mi odpuštěno hned. Asi jak se kámoší přes plot tak to bylo dobrý a nebo Ayrině nasazuju psí hlavu.

casira
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 14:47
- Nahlásit

Aj mne!!!Sila,fakt....chúdatká maličké...

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 17:48 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

.......

Dania
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 18:33
- Nahlásit

ankaras
Myslím, že máš pravdu Odkaz od tebe se mi sice nezobrazuje, tak jsem si to nahledala a nevím, který dva jsi tam hodila ty, mně to vyšlo na pejska a fenku.
Pokud to tak je, tak mám opravdu dost a myslím, že se nepleteš ani ty a bohužel ani já.......

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 18:36 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

........

worick
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 19:14
- Nahlásit

Já ani nemám chuť to komentovat, mě jenom spadla čelist Štěníci budou super socializovaní a hlavně ve zveráči si je určitě koupí zodpovědný člověk
To bude: ,,jé hele taťko, koukni jakej plyšák krásný, co kdyby jsme ho koupili děckám za pololetní vysvědčení?!"
A za rok ho tu máte na ,,inu v nouzi" či shlédneme nějakou drastickou reportáž o ukousnutém nosánku na Nově....

Roxana
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 19:14
- Nahlásit

ankaras
ahoj, nevim, o jakou "kauzu" jde, nevim jestli prodej stenat ve "zverimexech" vyslovne zakazan, to asi ne, kazdopadne dlouhodoby pobyt v kleci za nedodrzeni odpovidajicich podminek se povazuje za tyrani a melo by se to ohlasit prislusnymu dobrou veterinarni spravy ...

nevim, kteryho "chovatele" se to tyka, jestli s PP nebo ne, kazdopadne je to nechutny a tenhle clovek by nemel mit pravo vubec nejaky stenata odchovavat!

worick
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 19:15
- Nahlásit

grooggy
už máš doma prcka?

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 19:26 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
už ho máááá

Petrys
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 19:46 - Změnil/a: Petrys
- Nahlásit

a mě se nelíbilo, když u nás v Plzni měli ve zveráku štěňata ve výbězích...ale takhle je namáčknout do klece...ani si nechci představit, jak se ti chudáčci cítí, myslím, že není důvod plašit, když štěňata nejsou prodaná v 10týdnech, my si naší Brixie kupovali, když jí bylo pět měsíců, roli určitě hraje i cena, nemám s tím sice zkušenosti, ale myslím, že když se štěňátka dají za rozumnou cenu případně po domluvě, tak by snad neměl být velký problém je prodat, pokud nepočítáme zájemce, kteří si pejska 100% zamluví a když si pro něj mají přijet, tak nic, bohužel i to se stává

ankaras
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 19:59
- Nahlásit

Petrys
myslíš v super zoo u tesca vid? to je přesně to kam už nechodim

Petrys
Člen
# Zasláno: 6 Úno 2010 20:04
- Nahlásit

ankaras
jj tam, ale tam alespoň měli nějaký výběh, hračky a další pejsky na hraní, ale jestli jsou ta štěňátka v tý kleci celý den

<< 1 ... 630 . 631 . 632 . 633 . 634 . 635 . 636 . 637 . 638 . 639 . 640 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání