| Autor |
Zpráva |
Laida
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 15:11
- Nahlásit
Všem
Ahoj holky, v tu neděli to bylo výborné, jen malá nepříjemnost s tím časovým přesunem. Corry byla odpoledne tak stahaná, že se jí v kruhu nechtělo vůbec běhat. Táhla jsem ji jak kozu na porážku a to přitom má tuhle část nejradši.
S Fajkou jim to moc slušelo. Už se těším, až vyrazíme v té zimě někam do sněhu. O svátcích budu v Turnově, tak to musí dopadnout.
Jak psala Fajka, taky jsme vyloženě slintali, když jsme spatřili Borsalina - brášku Corryny. Nádherně se vybarvil, když jsem na něj koukala snad na 3 měsících, byl pořád skoro černý.
Fén dělá hodně, celkem jsem to s Corčou prodiskutovala, ale prý raději ne. No, tak budeme udávat styl přírodní krásy.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 15:13
- Nahlásit
Fajka
No na prani, jak se to veme kdyz chces takovy auti, tak jedine na zakazku, doba dodani cca rok a jeste si te firma proklepne, jestli u tebe bude milacek v dobrych rukou ...
Takze petilitr s vykonem cca 500 koni a max rychlosti 315km/h + zrychlenim z nuly na sto za zhruba 4 sec .. fakt asi nemuzu ridit ja, neb by bylo za ty 4 sec po me A samozrejme tech cce 5 mega taky momentalne nemam
Ale svezla bych se rada, to jo
Ehm hm, tak zpet k tem nasim suzinkam, teda vlastne akitkam .. Ariska uz nam hara, takze +/- za pul roku prijde asi nase velka chvile ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 15:23
- Nahlásit
Roxana
jestli u tebe bude milacek v dobrych rukou
Jo jo v dobrých rukou krále Miroslava
Takze petilitr s vykonem cca 500 koni a max rychlosti 315km/h + zrychlenim z nuly na sto za zhruba 4 sec ..
Stejnak to musí děsně žrát, při takovým motoru, tak leda že by někdo z nás měl za tatínka arabskýho šejka
Tak zpět k suzinkám a akitám
Zdravíme Arisku, to to holka pěkně načasovala, to nám ty vánoce asi vyjdou
Za půl roku to bude budoucí maminka v očekávání
Laida
Ahooj Laidíí, co ty tuuu v tudle dobu??
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 15:26
- Nahlásit
Laida
Ahoj Laidiku,
rada te vidim! Corry je fakt fesanda !
Ty zimni hory urco dame, to bude parada - dve zihajdy a jedna belouska mezi nima .. Jen doufam, ze tam nebude moc lyzovani chtivych tuuristu .. musime casem taky peknou trasu, at si zaslouzime horsky cajik na Jestedce
Uz se moc tesim
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 15:30
- Nahlásit
Fajka
Stejnak to musí děsně žrát - co sem tam cetla, tak kombinovana spotreba asi 17-18l/100 km, takze nic pro normalniho smrtelnika
Za půl roku to bude budoucí maminka v očekávání - kez by Jen mam hruzu, abych trefila ty spravny dny ... No snad moderni medicina a hormonalni testy neco napovi ..
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 15:40
- Nahlásit
Všechny zdravím
Fajka
Klidně si na své stránky dej odkaz na mé. A tu fotku si tam dej klidně taky. Pokud chceš tak ti ji pošlu neupravovanou e-mailem.
Co se týká těch ryb. Moji Akiťáčci milují syrové sledě, které kupuji mražené v Hypernově. Je to 400g balíček asi za 50,-Kč a jsou v něm asi 4 až 5ks. Nechám je rozmrznout a pak jim je dám. A z Akitek se na pár minutek stanou lachtánci.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 15:56
- Nahlásit
Bubacek
Ahojkyyy,
děkuju odkaz tam zařadím dneska. Prosím tě mohla by jsi mi tu fotečku poslat, já ji někde viděla a taď ji nemůžu nikde najít
Asi byla v tý galerii co už není
Je to 400g balíček asi za 50,-Kč
Dík za tip, koupím, vyzkouším, poreferuju
Roxana
Laida
Já cííí fotkůů, Corry, Ariška, Fajkáááá
Ještěd to jistí
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 22:59
- Nahlásit
Bubacek
Bubáááčkuuuu, mě nejde ta fotka na stránky vložit
Píše to že je buďto poškozená nebo má blbej formát co mi to nebere
Nemáš ji prosííím, ještě v něčem jiném než v JPG?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 23:02
- Nahlásit
Fajka
cauko, jaktoze jeste nespis??? Ja tu jsem a kecaaam ponekud naplano
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 23:08
- Nahlásit
Roxana
Pche já a spát?? Teď dyž mě to smolení webovky začalo jít???
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 23:12
- Nahlásit
Roxana
Ja tu jsem a kecaaam ponekud naplano
Já si většinou kecám na svetr, třá kečup nebo tak
Mám technický laicko kynologický dotaz .. můžu?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 23:21
- Nahlásit
kecám na svetr Ty brdo, ty mi dneska davas
technický laicko kynologický dotaz Jasny, pro tebe cokoli
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 23:27
- Nahlásit
Roxana
Ty brdo, ty mi dneska davas až tak?
Jasny, pro tebe cokoli
Jééé děkujůůů
No mě tak napadlo, když si někdo pořídí psa jako kluka s PP obchodí si výstavy bude mít stěstí pes bude jednička a uchovní ho... musí si taky zakládat chovatelskou stanici (myslím ten kdo by ji třeba neměl a měl jediného chovného psa) aby pejsek mohl dávat štěníky s PP dyž to bude třeba nějakej šampion. A nebo nemusí?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 23:32
- Nahlásit
Fajka
Vubec nemusi, vetsinou si zarizuji CHS majitele fenek. Ale muze to byt i obracene - tzn. ze majitele fenky nemaji CHS a majitele psa jo, tak samozrejme se muzou domluvit a chovat pod jmenem CHS majitelu kryciho psa .. Jako napriklad treba uz bylo i Bubacku, myslim Ja bych kuprikladu mohla asi chovat na CHS, odkud je Ariska, ale to nechci - je to moje fena, mnou vybrane spojeni a muj zamer, takze jsem se pod to chtela podepsat svojim jmenem
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 23:38
- Nahlásit
Roxana
Vubec nemusi
No že jo, já sem si to taky myslela, jen sem si nebyla jistá a nikde sem to nenašla napsané úplně jednoznačně. U fenky je to logický že musí být chovka ale u toho psa mi to nebylo úplně jasný
Díííííky
Ja bych kuprikladu mohla asi chovat na CHS, odkud je Ariska, ale to nechci - je to moje fena, mnou vybrane spojeni a muj zamer, takze jsem se pod to chtela podepsat svojim jmenem
Jo tak tohle 100% chápu, taky nemám chuť se nějak skrývat a za tím co dělám si stojím
No a jakto, že ještě nespíš? V kolik musíš být ráno upíííchaček ??? V 5.00???
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 23:45
- Nahlásit
Fajka
Rado se stalo
U fenky je to logický že musí být chovka - ale nemusi, dyt jsem to prave rekla
nemám chuť se nějak skrývat - ja se teda raci spis chlubim, nez skryvam Ale jo, chapu, ze lidi, co chtej treba jen jedny stenata, do toho jdou pres CHS psa .. ale zas takova namaha to nebyla
My v EP pracujeme od 8:30, prosim
A u jsem byla u tebe na navsteve - mooc pekne!!!! Tesim se na dalsi fotky - vyborny je srovnani stene x Faji dnes
A muzu mit prosbicku?? Jak tam mas odkaz na me (diky diky!), jestli bys mohla opravit bud na CHS Samara Bohemia (ceska verze) nebo Samara Bohemia Kennel (AJ verze), mozna to mam sama na strankach zmateny .. neva ??
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 23:55
- Nahlásit
Roxana
U fenky je to logický že musí být chovka - ale nemusi, dyt jsem to prave rekla
Ale kuš ,já vím já to pochopila ale blbě napsala
vyborny je srovnani stene x Faji dnes
No to mě napadlo dneska, když jsem našla dvě skoro stejné fotky
A muzu mit prosbicku?? Jak tam mas odkaz na me (diky diky!), jestli bys mohla opravit bud na CHS Samara Bohemia (ceska verze) nebo Samara Bohemia Kennel (AJ verze), mozna to mam sama na strankach zmateny .. neva
No jasně že neva!!! Já sem ráda že mi na to někdo mrkne a opraví. Abych pravdu řekla tak jsem se dívala hlavně na ten prožek na hoře kde je to takhle celé a možná proto mě to trochu zmátlo. Jdu na to a opravím to užaj
Jo mě zase napadlo, že u tebe mi to zobrazuje u toho počítadla buď nějaký paznak nebo překlep. Jak je to vítejte jste náš ... tak ve slově návštěvník.
Tak na to jukni.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2007 23:59 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Fajka
Ale kuš Fiiiha .. uz mlcim, uz mlcim
No to mě napadlo dneska - krasny !!
a opravím to užaj - dik moc, asi to teda nejak predelam i u sebe
Tak na to jukni - urco, dikes. Asi uz tusim, kde udelali soudruzi z NDR chybu
A uz jdu na kute, dobrou noc a ne abys tahla dneska ctyriadvacitku !!!
Jo jeste posledni poznamka - dosel ti dnes ode me mailik?? Me totiz zase prisla hlaska, ze byl nedorucitelny ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 00:06
- Nahlásit
Roxana
uz mlcim, uz mlc
Mlčíš ale dutáš!!!!
Už jsem to u sebe opravila Ráno mrni jestli je to OK. Dik
A uz jdu na kute, dobrou noc a ne abys tahla dneska ctyriadvacitku
Já už jdu též nebo budu ráno jak vyvoraná myš
Doooobroou noc
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 00:10
- Nahlásit
Roxana
Mailík???? béééééé nééééé
Na centrum jenom ten od Bubáčka s fotkou jinak nic. A dívala jsem se prve... A firemní teď stahuju, ale je tam něco moc velkýho tak mi to tu trvá děsně dlouho
Tak kdyžtak zkus firemní jestli si to tam teda neposílala.
pa pa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 00:31
- Nahlásit
Roxana
Mailík došeeeeeeeeeeeeeeeel i s fotečkou.
Týýý jooo to je gazelka kuasnááá
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 08:51
- Nahlásit
Fajka
Cauko
to me nenapadlo, ze ti s tou fotkou zasekam mailbox, sorry
A diky za pochvalku gazelky (Prosimte, kam ty na ty svoje hlasky chodis??? ), je to nunik, vid
A krasny den preju vsem !!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 23 Lis 2007 09:26
- Nahlásit
Roxana
ahoj, nééé to nebylo tvojí fotkou, nebuj
To mi kamarádi posílaj různý blbiny a když jsou velký a stahuju to doma tak to děsně trvá no Včera jeden dokonce přes půl hodiny
gazelky (Prosimte, kam ty na ty svoje hlasky chodis???
prosím tě mám voči a vidím neee..... tělo samý sval a šlacha.... no ouplná gazelka no
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2007 13:37 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bubacek
Month
Všecko nejlepšííííí, k dnešníííímu svátečku !!!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2007 15:59
- Nahlásit
Bubu, moth
Ano anoo, my tez prejeme vsechno nej nej k vasim dnesnim jmeninam !!!
Fajka
Pekne nedelni odpoledne, jak se mame ??
|
moth
|
# Zasláno: 25 Lis 2007 19:21
- Nahlásit
Dakujem za gratulaciu! Je pekne, ze ste si spomenuli
Pa
Katka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2007 20:50
- Nahlásit
moth
Rádo se stalo
Roxana
No ahojdaaaaa, já jsem se teď vrátila z přátelské návštěvy u mojí známé. Chodím tam i Fajkou a teď jsme tam nebyli už snad půl roku. Bylo to moc príma, a Fajka byla přímo vzorová, sbaštila pár piškotků vypila misku vody a lehla si doprostřed pokoje jak sfinga a všecky nás děsně důůůůůůležitě pozorovala
Strašně moc jí chválili, že se za tu dobu strašně změnila k lepšímu a má úplně jiný výraz v očích než kdy měla ...
Prostě už to není taková semetrika jako byla dřív
Sem přidala na stránky pár foteček a povídání o páníčkovi, ale jináč sem nic nestila
A co ty? Zase pracovní víkend?
|
Laida
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2007 22:16
- Nahlásit
Ahoj holky
Taky přeji všem moc k svátku. Moje sestra má taky, tak jsme klábosili hoďku na skypu.
První víkend jsem měla po dlouhé době " volný ", tak jsme včera s Corčou vyrazili na cvičák. Myslela jsem, že tam asi toho moc nepředvedeme, když jsme tam dlouho nebyly, ale zírala jsem jak vejr. Takovou Corču ani neznám . Nejdřív se vydováděla se spoustou štěňat a že jich tam teď máme a pak celou hodinu - dovedete si představit AA a že se soustředí celých 60 minut !!! , šlapala jak hodinky, chůze, odložení, obraty, kladina, přeskoky,... Snad chtěla machrovat před těma mladšíma . Mám z ní velkou radost, vypadá to, že i ty půlhodinové procházky se vsuvkami povelů, samozřejmě řádně zaplacených, za něco stojí.
Do dvou jsem pak mastila na PC seminárku a ráno mě třeštila hlava, asi z těch informací, že jsem už na cvičák nevyrazila.
Tak jsem nás tu pochválila a můžu jít spát
Papa
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 08:47
- Nahlásit
Laida
Tak jsem nás tu pochválila a můžu jít spát
Klííííd, to já v minulém příspěvku takyyyyyyy
akorát teda teď nejdu spát ale makat
Ale jinak teda já mám taky děsnou radost, když psisko překvapí a je hodný Hned pak má člověk pocit, že nehází hrách na stěnu
dovedete si představit AA a že se soustředí celých 60 minut Nééééé, jak se to dělá???? Nám to furt moc nejdééé
Dobré ráno všem
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2007 09:23
- Nahlásit
Ahoj baby ,
taky preju pekne ranko, takove pekne pocteni jsme tu uz dlouho nemeli !!!
Laida
Uspechy na cvicaku - super ! Akita se urcite celych 60 min soustredit dokaze, jen ji musite vysvetlit, ze je to v jejim zajmu a vlastne ohromna zabava, preci .. coz jste Laido evidentne zvladli na jednicku
Fajka
No vidis, ja ti rikala, ze bych to s Fajinou nevidela vubec cerne !! O viekndu jsem natrefila na jeden docela fajn odkaz, pak ti ho poslu .. sice me osobne urcite poznamky vytocily (konkretne : cituji: Akita byla importovana do USA za ucelem krizeni s nemeckymi ovcaky a mastify .. konec citace . bla bla blabol), ale zas to melo vysledek ten, ze jsem se naprdla natolik, ze jsem se pustila do obsahlyho clanku na stranky ... tak uvidime, zatim je toho cca 6 stran a jeste neco chybi ..
Na tvoje stranecky jsem samozrejme vcera vecir koukla a clanecek cetla .. moc hezky .. mimochodem, mas moc sympatickyho pritele
|