Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:22 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Bubacek
Ti moji by se pořád jenom mazlili a mazlili. Střídají se u mne jako po drátku
To jo to Fajka taky a jakmile přestanu hladit drbat nebo masírovat tak do mě žďuchá pacinkou nebo čumákem
A když pořád ještě nedrbu tak hodí výraz děsně týranýho pejska

Bent
No to asi leda v těch kotcích, pak je to jedno že

Bent
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:23
- Nahlásit

Bubacek
No papilonek asi nebude taková palice dubová jako šibice. Já měl pře šibou čaučaua a to byl zlatej pes. Ale přivýst mu domů něco takovýho jako je šibice, tak by to posléze asi taky zlikvidoval a upřímně řečeno, ani bych mu to nemohl mít za zlé. moje šiba je něco jako neřízená jaderná střela.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:24
- Nahlásit

Bubacek
Nebuuuj Papa není šibu

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:27
- Nahlásit

Bent
moje šiba je něco jako neřízená jaderná střela

co nemá vypínač, žeee to znám

Bent
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:30
- Nahlásit

Fajka
no nemá, aspoň doteďka jsem ho nenašel. Ale je to k něčemu dobrý, co ji mám zhubnul jsem skoro o 20 kilo. Ještě kapku a budu docent.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:32
- Nahlásit

Fajka
Já vím. Pap je senza a Akitky ji vzali za svou a teď ji venku chrání a hlídají.
Kámoška chová šiby a měla i Akity. Je fakt, že zůstala věrná šibám a Akity už nemá. Asi máte pravdu, že šiba je tvrdohlavá. Musela bych to vyskoušet sama, ale nemám na to prostory.

Bent
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:34
- Nahlásit

Bubacek
A nemá náhodou chov. stanici Z Helfštýnského panství ?????

Bubacek
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:37
- Nahlásit

Bent
Ano má. Já mám od ní psa Akity.

Bent
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:38
- Nahlásit

Bubacek
Svět je malej, kámoška má šibí fenku po jejich psovi Kidovi a teďka druhou - bílou.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:40
- Nahlásit

Bent
Bubacek
Hele a nechodí ona sem na forum pod jmenem shiba?
Jednou sem si s jednou šibou psala, dávala mi nějaký rady a psala, že měla akitky a teďka má šibi...

Bubacek
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:41
- Nahlásit

Fajka
To je ona.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 20:54 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Bubacek
No bingo
A pak že se neznáme, jsme jedna velka rodina, kde každej zná každýho a všichni jsou příbuzný všech
Ona byla ta co mi jako jediná dost dobře radila ve stavu mého nejhoršího zoufalství. Tak že jí moooc pozdravuju

Bent
no nemá, aspoň doteďka jsem ho nenašel. Ale je to k něčemu dobrý, co ji mám zhubnul jsem skoro o 20 kilo. Ještě kapku a budu docent

Já chci tááákyyyyy šibu možná a hlavně ty kila dolůůůů

Bent
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 21:03
- Nahlásit

Fajka
čau byl děsně línej. Naše nejmilejší zábava byla ležet a konzumovat. Se šibou to nejde. Chvilku nepoleží, je furt v pohybu a já lítám za ní a nemám čas se ani pořádně naprásknout. A když už si něco nachystám tak mi toho polovinu sežere. A tak se docela dobře hubne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2007 21:14
- Nahlásit

Bent
no vidíš ještě že jí máááš
Pořád říkám že pejsci jsou zdraví prospěšní.

Já si jdu dokonce kvůli Fajce koupit v pátek nové lyže
a to jsem si myslela, že už v životě lyžovat nebudu

Přeju vám všem dobrou noc, Fajka jde papat a pak už budem dělat hají

Bent
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 08:33
- Nahlásit

Fajka
Budou z nás sportovci. Já zase kvůli šibě psal ježíškovi o kolo. Doufám že se do jara dostanu pod stovku a to už by mě nějaký mohlo unýst aniž bych ho rozsed.

Fajka
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 09:44
- Nahlásit

Bent
Ať žijou sportovci

PS: 100 kilo ? ale i s postelí, neee???!!!

Bent
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 11:27 - Změnil/a: Bent
- Nahlásit

Fajka
Právě že nee, na začátku léta jsem vážil 130. Sem psal že nemůžu na pláž neboť mě okamžitě greenpeace odtahují zpět do vody. Teď mám rozkošných 110 a začínám dýchat a žít. Ať žije šiba !!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 11:35
- Nahlásit

Bent
Jee ahoj Bente, to je dost, ze se taky ukazes !!
Jak se se sibkou pripravujete na zimni sezonu?

Jo jo, kynologie je dobra prilezitost, kterak spalovat jouly ... Bohuzel shozena kila se rada vracim na sve puvodni misto, fujky fujky Ale tak co uz nadelame

Fajka
Já si jdu dokonce kvůli Fajce koupit v pátek nové lyže - ty jo, parada! A uz mas vybrano? Pry je dobry sport NYC v LBC, znas?
Ja mam zatim sto let stare slupky, ale tak bude nove auti a rozhodne do nej chci (resp. je to otazka preziti) navigaci, takze u me lyze asi nebudou ..

Bent
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2007 11:42
- Nahlásit

Roxana
No připravujeme se tak že šiba komplet vylínala což je doufám základ pro nový řádný kožich. Jinak já su nelyžař, ale zato jsem turista a čundrák takže určo podnikneme nějaké dvoudenní výlety na sněhu, jestli teda nějaký bude. No a shozená kila se snad hned tak nevrátí, změnil jsem kapku životní styl ( kvůli psovi ) a taky jídelníček. A byl nejvyšší čas, nějak jsem na šibu začínal ztrácet dech...

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 09:49
- Nahlásit

Ahojky už sem zase tuuu
Včera jsem byla až do noci pracovně mimo a bohužel zase dneska budu a zítrá téééž, chjo...

Bent
To jsi ale stejně dobrej, že na sobě takhle makáš a přizpůsobuješ se šibíkovi a né naopak
Jinak taky není sto kilo jako sto kilo, přítel má o pět míň, jenže je vysokej skoro dva metry a vypadá jak když se právě vrací z koncentráku a nikdo by mu tu skoro stovku taky nehádal. Já si tedy zatím váhu držím ale jen díky tomu že se hodně pohybuju, kdyby ne tak už mám taky dost protože obzvláště v zimě žeru jako kyselina
No sem si ulevila, pardóon

Roxana
NYC v LB neznám. U nás je takový bazar ale maj i nové zboží z výprodejů. Já totiž mám fakt ty lyže taky jako starožitnost už od 10 let. Původně jsem na ně chtěla jen boty, že. Jenže když jsem vysvětlovala co mám ještě za vázání, tak si prodavač ťukal na čelíčko že chci na dvacet let starý vázání nový nebo zánovní boty
Tak nakonec mě nabídl nějaký spešl lyže vhodné i do hlubšího sněhu, které jsou široké a určené přesně na volné ježdění po krajině kde není stopa. A protože je prý nikdo nechce jsou za 500 Kč. No tak uvidím dneska se tam jdu podívat, když se mi nebudou zamlouvat tak si vezmu Fišerky takový asi loňský model jsou taky širší. K tomu skoro nové boty, vázaní a jsem někde na skoro čtyřech tisících. Takže si na ně dám pod stromeček mašličku a tím Ježíšek pro mě skončil

Roxana
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:12
- Nahlásit

Fajka
tím Ježíšek pro mě skončil - jo, uplne te chapu, ja chci tu navigaci a potrebuju novou postel, takze pro me je Jezisek pase asi na nekolik sezon dopredu
Tak se mej pekne a at to s praci jde!
Jo a jeste - Ari zatim nehara, takze uvidime, jo ??

A krasny patek vsem vsem!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 10:22
- Nahlásit

Roxana
Ahojky
Ari zatim nehara, takze uvidime, jo
jj

Bubacek
Člen
# Zasláno: 26 Říj 2007 15:03
- Nahlásit

Hezký den přeji všem.

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 14:03
- Nahlásit

Ahoj vsem,
jakypak jste meli vikend? U nas (zaplatpambu ) nic noveho ..

Fajka
Cau Fajko, doufam, ze jsi pro samou praci nezapomnela na nas .. Ariska stale nehara, takze to vidim dosti nadejne, tak na 80%?? Co ty na to ??

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 15:00
- Nahlásit

Ahojky zdravím všechny přítomné i nepřítomné
já jsem konečně přítomná...

Roxana
Nezapoměla neboooj jen sem si ani nebrala domů noutbůůka, takže jsem nebyla celý víkend on-line.

Ariska nehárá ? To je dobré znamení Že by nám to konečně vyšlo??? Jen si říkám co a jak počásko? Jestli, když bude pršení nebo sněžení jak to ve zdraví přežijem my dvounožci? O psíky s kožuchem strach celkem není... Jen my aby jsme se nemuseli tulit ke gorilkám nebo se zavrtávat u slonů do sena

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 15:22
- Nahlásit

Fajka
Cauiiii
Jen si říkám co a jak počásko? - jo, to me taky tizi - o sebe se nebojim, termopradlo a membranovka to jisti, ale hlavne aby neprselo, neb cestovat s (bilym!) psem zablacenou MHD .. velmi nedoporucuju (ne ze bys na tom byla s mramorovou Fajkou lip)
A taky planuju foto dokumentaci, coz v desti neni nci mnoho, ze
Zatim to podle predpovedi vypada na mlhu a 9°C ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 15:29
- Nahlásit

Roxana
Ale o něco líp na tom sem, mramorovaná Fajka má pak jednolitou šedou barvu což není, až zas tak hrozný akorát že kam si sedne kde se otře tam jsou zablácený fleky

Tak moje předpověď soukromá předpovídá, že bude kolem nuly a sněžit u nás určitě, podle toho co se děje u ptačího krmítka a jak jde tlak dolů...

Zatím se nebudem plašit, máme čas do páááátku
Pak se podle aktuální zdravotní a povětrností situace dohodnem jestli jako jsme blázni nebo nejsme

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 15:33
- Nahlásit

jestli jako jsme blázni nebo nejsme - vazne chces, abych ti na tohle odpovidala ???

Fajka
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 15:37
- Nahlásit

Roxana
Tsssss, byl tam někde otazník!!!!!!?????
Nebyl. Takže nechcu, bo vííím že sme

Roxana
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2007 15:43
- Nahlásit

Fajka
bo vííím že sme uuuuu, no je to jasny jako facka

Ale radsi se nebudu moc tesit, abych to nezakrikla!!!

Pak mi kdyztak pisni na mail mobil, jo, abysme to ujednodusily, okay??

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání