Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 12:21
- Nahlásit

Bubacek
Sluníčko a modrá obloha ? Kam na to chodíte, tady je normální Sibiř

Piškoty beru já, to byl ftíííp to já jen aby jste z Fajky neměli strach. Ona je pod skořápkou drsňáka vele-jemná dušička

Bubu my chceme vidět papííííískáááá

Bubacek
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 12:36 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Fajka
Na živo, to se ještě uvidí?!? Nic neslibuji. Nechci nic uspěchat je to malé miminko a je to na celý den. Ale zase na druhou stranu, by si měla zvykat. No uvidíme.

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 13:13
- Nahlásit

Bubacek
No kráásný stránečky a jak to prckovi s paničkou sluší
Nejhezčí je ta fotka jak jsou obě v pleteném svetříčku
Tak od nás obě malé pusinky moc pozdravuj.

Každopádně jestli jí vezmete sebou, tak se móc teším že si jí pochovám

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 14:31
- Nahlásit

Tak jedna úplně čerstvá fotečka

Bubacek
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 16:27
- Nahlásit

Fajka
Tož to je paráda, jako v pohádce. Tolik sněhu, to by se ti moji vyřádili. Sníh milují. Říká se, že naše republika je malá, ale na jednom konci 15 cm sněhu a na druhém konci sluníčko.

Roxana
Člen
# Zasláno: 10 Lis 2007 19:56
- Nahlásit

Fajka
No, praveze tenhle vikend je jakoze pracovni, takze spravne - jsem taaam
A priteli vyrid, ze v tom jasno mame - suziakity No holt jsme spriznene duse
A piskutky beru, jasna paka

Bubacek
Dik za gratulaci, uz se na ni mooc tesim!!!
A papiska vem, cestu urcite prospi a ja hlasim taky jako "teta"na pochovani!!!

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 09:28
- Nahlásit

Roxana
Bubacek
Ahojky i všem ostatním

Bubu ještě pořád máte sluníčko? Já že bych vám tam poslala něco jako je toto....

Roxana
Prosím tě napiš si ještě Ježíškovi o pořádnou lopatu, aby si měla tady na severu o vánocích kde zaparkovat
Ať žijou suzíakití

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 09:49 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit

Všechny zdravím ze Slunečné Ostravy
Fajka
Ještě pořád nám tady svítí sluníčko. Nemám strach, toto k nám taky určitě příjde, dřív nebo později, ale obrázek nádherný. Opravdu jako v pohádce. Mám ráda zimu a dělá mi dobře i na mé zdravotní problémy, ale druhé zdravotní problémy mi ji nedají pořádně užít .

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 09:51
- Nahlásit

Fajka
Tyyy brdo, to tam mate fakt siberii!! To uz chapu, jak je ti ctyrkolka uzitecna!! Tady leje a leje, jakoby uz nikdy nechtelo prestat, uz ctvrty den v kuse.
Ale Fajka si to uziva, vid, nasi Arinku bych nedostala domu, to je jasny

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 09:53 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Bubacek
Ahoj Bubu, tak to je parada, to mame vsechny rady zimu, ja se jen vzdycky musim hodne naoblikat, ponevac hned mrznu
Mely bysme si vsechny udelat nejakou spolecnou zimni dovcu, neco jako Andel na horach, to by byl zazitek
Fajka
Uz jsi provetrala ty novel yyyzinky??

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 09:56
- Nahlásit

Roxana
Ahoj Roxi, tady bude nějaký přírůstek? - Bubu má štěňátko?

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 09:59
- Nahlásit

Laida
Ahoj Laidi
No prirustek, jak se to veme - nove auti - aby bylo cim dojet za zenichem a na vylety, samo
A Bubu ma maleho papilonka, urco ti to povi sama
A co u vas, taky snezi??

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:01
- Nahlásit

Dneska ráno jsem otevřela oči a ono sněží!!!! Moc jsem se na to těšila, až Corča uvidí poprvé to bílé. Seběhla jsem na zahradu, když se to velký chlupatý, rozespalý vydralo ze své boudy, zarazilo se. Ani žádné vítání, jen civěla na sníh. Pak mi dla nějakýho hubana a začala obhlížet okolí. Nejdříve se snažila sníh nějak obejít, ale když zjistila, že to nejde, tak do toho teda šlápla Hned se jí to zalíbilo, snědla co se dalo a začala jančit, skákat a především ji panička musela honit po zahradě, to ona nejradši. Dokazovat mi, že už ji nedohoním, jako když byla prcek. Takže snížek, lahůdka. Teď už hodinu šmajdá po zahradě a zřejmě se snaží domyslet, kam zmizela ta hlína, v které se tak krásně hrabe.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:01
- Nahlásit

Roxana
Tak to s tím úplně souhlasím, bylo by to krásné.
Co se týká toho Papoucha, tak se ještě rozhoduji. Po jedné stránce mi něco říká - jó vem ji, musí si zvykat a po druhé stránce - ne neber ji, je malá a ty máš odpoledne v Praze ještě něco v plánu. Ale kamarádka, se kterou to už mám domluveno, bude mít taky pesany, protože v Praze vystavuje. No uvidíme, ještě to musím prokonzultovat s dcerou, jestli mi ji půjčí, je to její Papouch.

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:02
- Nahlásit

Roxana
Ah, tááák. Nové auti, to je taky krásný dárek pod stromeček. A co na to Árinka? Líbí? A kdy plánujete návštěvu ženicha?

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:05
- Nahlásit

Bubacek
Zdravím, to je poprvé, kdy jsem se s někým setkala tady na diskuzi on-line. Máte někde fotečky? Já bych taky chtěla vidět mrňouska, prosím, prosím, smutně koukám. - Tenhle trik jsem odkoukala od Corči a téměř stoprocentně funguje

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:08
- Nahlásit

Laida
Ahojky,
Takže u Vás je už taky to krásné, bílé? Jen tiše závidím, ale k nám to určitě taky příjde.
Jak psala Roxi, moje dcera má tří měsíční Papilloní slečnu. Je úžasná a jak si rozumí s Akitkama a Akitky s ní to úplně zírám.

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:10
- Nahlásit

Bubacek
Vid, predstav si to, ty se vsema svyma akitkama (presny cislo nevim, promin ), Fajka s Fajkou, Laida s Corcou a ja s Aruchou .. to by bylo toco
No a peknou prezdivku jste Papouskovi vymysleli .. ale mas pravdu,je to vlastne jeste mimi, tak teda uvidis, jestli nam ji privezes ukazat .. ja se pro jistotu tesim
Laida
No, zatim ho jeste nevidela, ale autem se vozi rada (juuu, jedeme na chatickuuu ), az na to, ze takovou dalavu jako za zenichem jsme jeste nejeli (z CR je to cca 10 - 12hod, podle toho, jak se jede). No v planu je to, az madam zacne harat, cca leto 2008 ..

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:10
- Nahlásit

Mrkni sem: http://www.coky.estranky.cz/

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:11
- Nahlásit

Bubacek
Nemám strach, toto k nám taky určitě příjde
Asi jo, příjde, protože to jde fakt směrem k vám. Tak se těšte a připravte čepice a palčáky
Já hodně koukám semhle:
http://www.wetteronline.de/radar.htm
Tam je docela dobře vidět co se na nás řítí...

Roxana
udelat nejakou spolecnou zimni dovcu, neco jako Andel na horach
Booožíí to beruuuuu, ten film miluju... Do toho bych šla s Váma na 100%
Uz jsi provetrala ty novel yyyzinky??
No ještě né, chtěla jsem dneska ale mám strach aby jsme s Fajkou nedopadly jak Hanč a Vrbata .......

Laida
Ahoooj vítej
Jo jo Bubu má takový malý doživotní štěňátko viď Bubu

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:12
- Nahlásit

Bubacek
Plemeno neznám, tak jsem se jukla do vyhledáváče a teda zííííírám. Takovej mrňousek a k tomu Velký Akity! Ale i Corča má kámoše čivavu o dva měsíce mladšího. Taky dám fotí do galerky. Ti dva, když jsou spolu, je to dvojka k popukání

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:15
- Nahlásit

Všem
Holky já bych taky jelaaa. Jen bych asi byla naprostá brzda, tak asi sněžnice bych zvládla, ale lyže jsou moje smrt. Nebo že bych Corču zapřáhla do saní? To by musela panička nejdřív náramně schodit. Ale kdyby to jen trošku šlo, hned bych jela s vámi

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:16
- Nahlásit

Roxana
Akity mám doma tři, dvě slečny a jednoho chlapa + slečna Papouch.
Můžu tě ujistit, že převládá to, že Papoucha vezmu, ale ještě se uvidí. Chci se na té výstavě mrknout i ke kruhu s Papillony, tak by měla možnost se otrkat. Né, že by se bála, ale v takovém prostředí by byla určitě poprvé.

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:19
- Nahlásit

Laida
Jen bych asi byla naprostá brzda tak to s Tebou nesouhlasím. Tou brzdou bych byla já.

Fajka
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:21
- Nahlásit

Laida
Holky já bych taky jelaaa. Jen bych asi byla naprostá brzda
Blbost, já nelyžovala snad 15 let a teď tady machruju s novejma lyžema No a třeba zítra nebo za týden tu můžu machrovat se sádrou ˇ
Sáňky berem ty sou taky boží Každýmu podle gusta.. nebo Gustava - Anděla

Roxana
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:24 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit

Fajka
Vid, ja ho znam zpameti Holt jsme asi vazne sprizneny duseee Tak si udelame trenink na Vanoce!!!
Laida, Bubacek
Cha, jakypak brzdy, co to vymejslite, byla by to dovca ne-e zavody !!!

Musim bezet, jsem domluvena s kamoskou na cvico, takze se loucim. Krasnou nedeli vsem !!!

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:25
- Nahlásit

Bubacek
Tak bychom mohli brzdit společně a holky by si to mohli užívat na lyžích, néé

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:25
- Nahlásit

Roxana
Pa Pa a užij si to

Bubacek
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:28
- Nahlásit

Laida
Souhlasím, alespoň za svou osobu. Lyže 100% přenechám zkušeným.

Laida
Člen
# Zasláno: 11 Lis 2007 10:28
- Nahlásit

Roxana
Tak papa, já už taky budu muset něco začít dělat, abych mohla pak s Corčou do pohádkově zasněženého lesíka
Hodila jsem dvě fotí s čivavou do galerky, sice kvalita nic moc, ale určitě AA od Č rozpoznáte, snad alespoň podle velikosti. Mějte se tu všici krásně... Jistě se tu dnes ještě zastavím.

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání