| Autor |
Zpráva |
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:46
- Nahlásit
Bubacek
kterou ukradli s ním tak je to štěně ode mne - auuu, to je strasny!!! [Muzu ti rict, ze tohle me dost desi .. pokud budou stenatka, tak se jen modlim, aby mela dobre paniky a stastny osud .. uf ] Tak ale snad uz maji oba dva fajn domov..
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 15:24
- Nahlásit
Roxana
Jen pokud jsou to oni, tak by mne celkem zajímalo, kde po celou dobu byli.
No snad se už konečně mají dobře a našli pániky takové jaké si zaslouží. Ať už to jsou oni nebo ne. Všichni pejsákové si zaslouží dobré a zodpovědné pániky, které je mají rádi ať ve zdraví tak i v nemoci, či stáří.
|
moth
|
# Zasláno: 30 Říj 2007 15:49
- Nahlásit
Tak uz som sa vratila od sporaku, musela som nieco navarit, lebo pride moja polovicka a bude hladny
Bubacek
Ak by to bolo tak ako pises, ze je to Bocaco a stenatko od Kejinky, tak kukni, ci nemas nejake ich foto z minulosti. Hlavne biele znaky u Bocaca by mali byt takmer nezmenene?! Potom by si nasla stratene Akity, co by bolo super, lebo urcite, by sa dalo kontaktovat ich terajsich majitelov ...
Keby som ja tak takmer po osmych rokoch nasla nasho ukradnuteho Athosa, asi by som tu od radosti rozrazila strop!
Skusim pridat jeho foto do mojej galerie, ale neverim, ze by sa este niekedy niekde nasiel ...
Ked nam ho ukradli mal 4 mesiace a asi 18 kg, bolo to v prvy den noveho tisicrocia a bolo to strasne, jedinou stopou bola stopa sanok v snehu pred plotom, ktora sa po par metroch stratila! Toto som zistila po navrate s Arkou z prechadzky - Ajax mal strazit stenata, ale bol niecim omameny a vsetky ostatne stenata boli skryte v bude a ani nevysli, ked som ich volala! Na druhy den sa pre ostatne stenata vratili pravdepodobne rovnaki ludia avsak uz aj s velkym nakladnym autom ... ale ja som si zobrala dovolenku a svojim sposobom som im v rozrobenom "obchode" zabranila - stenata spavali so mnou v izbe vonku boli pod dozorom a ja som musela v co najkratsom case pre 5 steniat najst novy domov. Podarilo sa mi to pre 3 stenata! Pre posledneho psika som nasla domov asi vo veku 9 mesiacov, posledna fenka odchadzala od nas o nieco neskor, ale po par dnoch sa vratila, nakolko jej novy majitel ju nahanal po zahrade, pri tom si rozbil hlavu a povedal mi, ze ju nechce, pretoze je hlucha ! A prave toto bola a stale este je nasa dnes uz tiez veteranka - nasa velka Kaisa
Tusim som sa rozpisala, ale skutocne sa to stalo, nemozem pisat uplne podrobnosti, ale bol to horor ... aspon zaver bol happy end, pretoze Kaisu si velmi-velmi vazime, dokazala pre nas vela!
Pa
Katka
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 18:09
- Nahlásit
moth
Tak teď už mi nikdo nevymluví, že ten Samson není Bocacco Javořický vršek. Našla jsem obrázek z novin, když ho p. Slámová prodávala. Ikdyž je šedivější, ale znaky nad levým okem, na nose, náprsenka a jiné jsou zhodné.
Zkusím oslovit tu paní z útulku a poprosit o adresy nových majitelů.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 18:24
- Nahlásit
Bubacek
Zkusím oslovit tu paní z útulku - Ano !!! A urcite dej vedet!! To je tedy zamotana historie
moth
skutocne sa to stalo - jeej no to je hruza, predstava, ze nekdo prijede s autakem vybavenej' na kradeni stenatek
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 18:36
- Nahlásit
Roxana
Můžeš. Mám nějaké problémy tady na Cz-pes. Nemůžu se dostot do galerie. Jsem z toho na nic.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 18:38 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Bubacek
Jasny, copak je?
Nasla jsem jen jednu tvou galerii http://www.cz-pes.cz/galerie-1339-q-Granulka
Ty jsi tu s akitkama smazala?
A ve sloupci Galerie - navigace - klikni na editovat moje galerie (musis byt samozrejme prihlasena), pak bys mela mit moznost upravovat svoje ..
Bubu, uz musim jit, doufa, ze ti to pujde, kdyztak zitra. Pa
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 19:21
- Nahlásit
Roxana
Moc děkuji za pomoc, ale i když jsem přihlášená a najedu na editovat moje galerii tak po mě zase chcou, abych se znovu přihlásila a když se přihlásím tak mi to vyhazuje neplatné heslo nebo jméno. Přitom na diskusi se klidně přihlásím úplně v pohodě.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 13:27
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj Bubu, tak to nevim, jak na to. Zkus kdyztak kontaktovat admina. Nebo si vytvor celou galerii znova, jestli jsi tam nemela moc fotek ..
Jinak vsechny moc zdravim!!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:06
- Nahlásit
Roxana
Ahojky Jablonec hlásí slunečno a modrou oblohu
Že by ???
Roxi prosím tě, jaký má Ariska očíčka? Modrý asi néé viď?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 15:40
- Nahlásit
Bubacek
Ahojda....
Hele Bubu, já jsem tu tvoji galerii s akitkama taky nenašla, to vypadá, že je fakt smazaná ...
Budeš ji muset fakt založit znova. . .
Kdyby ti pořád nešlo vkládat do galerie granulka, která tam je, tak zkus nějakýho moderátora třeba Jiříkovo, Isdpch nebo Víťa to je ten admin.
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 18:05
- Nahlásit
Bubacek
Lepší máš když napíšeš adminovi na pes@cz-pes.cz a on ti poradí nejlíp. Taky jsem před nedávnem řešil úplně stejný problém.
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2007 19:01
- Nahlásit
Bent
Dík za radu, právě jsem to udělala, ale vůbec mi na e-mail neodpověděl a když jsem oslovila moderátora Jirikovo tak mne odkázal na administrátora webu Vitu nebo Vitovo. Jsem už z toho zoufalá, ale přesto děkuji všem za rady.
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2007 06:29
- Nahlásit
Bubacek
Ono někdy pár dní trvá než admin odpoví. Asi toho má moc. Mě taky odpověděl asi po třech dnech, ale poradil a pomohl. Tak snad se taky dočkáš.
|
moth
|
# Zasláno: 2 Lis 2007 11:09
- Nahlásit
Zdravim vsetkych!
Na osviezenie diskusie posielam nasledovne vyjadrenia najpovolanejsich odbornikov na plemeno AA zo Slovenska:
"Veľa šteniat Amerických Akít prežúva. Malé psy nechávajú niekoľko značiek zubov v stoličke, Americká Akita zničí celú stoličku."
"Boli pomenované "50 kilogramové termity" v dobrom slova zmysle."
"Americké Akity majú vrodenú útočnosť k iným zvieratám, a z toho dôvodu by im nemalo byť dovolené voľne pobehovať."
"Americké Akity môžu byť útočné - zdedená vlastnosť po divo žijúcich predkoch."
"Ak má Vaša Americká Akita sklony pre kopanie, očakávajte, že sa Váš dvor bude onedlho podobať na mesačnú krajinu; sú to veľké "zem premiestňovacie" stroje."
"Americké Akity obyčajne strácajú srsť dvakrát do roka vo veľkých množstvách. To sa nazýva "prefúkanie plášťa". Stratia celú základnú srsť, čo spôsobuje, že máte veľa malých chumáčikov srsti všade vo Vašom dome. Pĺznutie trvá 4 až 8 týždňov. Môže byť urýchlené spolu s denným kefovaním a horúcimi kúpeľmi."
"Americké Akity sú veľké psy. Preto všetkého bude "viac". Drahé taxi k veterinárovi, liečenia, obojky, jedlo, väčšie hromady výkalov na vyčistenie, veľké nádoby na pokrm / vodu, značná veľkosť voliéry. Bude drahé starať sa a stravovať Vašu Americkú Akitu alebo ju vykúpať a vysušiť. Toto všetko Vás ovplyvní finančne, preto starostlivo zvážte, aby ste si mohli byť istý, či si môžete dovoliť mať americkú Akitu."
"Americké Akity žijú od 10 do 14 rokov s dobrou starostlivosťou a poriadnou potravou."
Toto su vety z pera najpovolanejsich pre plemeno AA na SK, tak urobte si sami nazor na stav chovu a celkovy pristup k plemenu a vnimanie plemena na SK.
Hlavne ten posledny vyrok o veku AA je zarazajuci, ked tie IN "klubove" AA sa dozivaju tak max. 7 rokov?!
Verim, ze to je zaujimave citanie, minimalne na vytvorenie realneho obrazu pre vas v zahranici!
Pozdravy
Katka
|
moth
|
# Zasláno: 2 Lis 2007 13:01
- Nahlásit
Ahojte vsetci este raz!
Teraz som ako blbec, pisem dva prispevky za sebou ... Dufam, ze na predosly prispevok sa najdu odvazlivci s vlastnym nazorom?! V podstate nechcem nikoho zatazovat ani unavovat a sem vlastne ani nepatri to, co by som chcela skutocne napisat. Jednoducho stale rozmyslam kde a akym sposobom zverejnit realitu stavu plemena AA na SK ... Na toto neocakavam ziadnu reakciu, len by som potrebovala ludi skutocne chapavych, ktory by boli ochotni rozmyslat so mnou a urobit nejake spolocne kroky ...
Castokrat rozmyslam ake "problemy" tu riesite, tie skutocne vam vsak neprajem ...
Katka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:11
- Nahlásit
Ahojky všem...
moth
Mám odpověď, na tvé příspěvky, je dost osobní, tak ti jí radši pošlu na mail, můžu?
Všem
Tak naše plánované setkání se vydařilo a bylo to super až na dva Fejčiny poklesky proti bontooonu za které se tímto Roxi i Aru ještě jednou velice omlouváme
A doufáme, že s nám příště taky přidáte
Tady jsou andílek a ďáblík, a kdo je kdo je 100% jasný
Fajko, co mi to tu vyprávíš za ftipy????
Sáákryš kdy už donese panička to pííívo???
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:17
- Nahlásit
Fajka
Fotky jsou úžasný, mě se moc líbí Fajka a kámoška co má bílou šibu tady do mě hučí že Aru je naprosto skvělá. A odkud prej že jste, že by se s váma ráda někam vydala a taky si vyfotila Aru s její bílou šibicí.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:25 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Bent
Ahojky, dneska jsme si na tebe vzpoměly, protože jsme v té ZOO potkaly i bonsai akití tedy šibu, ale takovou maaaalinkou
No já jsem z Jablonce nad Nisou A roxi z Prahy. Já už jsem automobilní a Roxi brzy bude takže můžeme dát někde srazík Bereme i šibíky to je jasný
A hele čím víc nás bude tím líp dneska jsme byly sice jen dvě ale troufám si říct že jsme byly už tak za atrakci Fotilo se s náma skoro půl Ruska
A už umíme první tři ruská slova: Što takaja krasívaja sabaka
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:35
- Nahlásit
Fajka
Hmm, tak to my jsme oba imobilní. A jinak jsme z Ostravy a v Beskydech je úžasně. Ale až se trochu oteplí. Máme rozmazlený panelákový šibice.
Rusky umím skvěle ještě z dob totality. Víš jak se řekne rusky pes čau čau ?
Sabaka zdrastvuj zdrastvuj....
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:38
- Nahlásit
Fajka
Ty fotky jsou senzační.
No prostě paráda.
Obě psí slečny jsou krasavice radost pohledět.
Už se těším do Prahy.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:44
- Nahlásit
Bent
Sabaka zdrastvuj zdrastvuj....
dooost dobrý
V Beskydech jsem ještě nebyla, tak na ně třeba dojde
Bubacek
Ahojky díky za pochvalu, zítra sem Roxi hodí určitě ještě lepčí
My se též těšíííme
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2007 20:50
- Nahlásit
Tak ještě jedna....
Kde mááám tu paničkuuuuuuu????
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 09:20
- Nahlásit
Roxana
Ahojky co štípanec dobrý???
Fotky jsem ti ještě neposlala, protože mám doma děěěsně pomalej internet, tak ti to pošlu během dneška ju ?
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:10 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
vsem
Ahoj vsem, moc vas zdravim po prodlouzenem a velmi povedenem vikendu
Vylet do prazske Zoo s Fajkou a jeji moc milou panickou se vydaril bajecne a obema temto damam moc dekujeme za jejich cas a moc si s povazuju, ze jsme mely tu cest je obe poznat .
Fajka se chovala bajecne a zaslouzi si urcite velikou pochvalu, jak se bravurne vyporadala s nastrahy velkomesta!!! A ony poklesky, ketre tu zminila panicka, ani nestoji za rec a nedaji se ani pricitat prilis na Fajcin vrub, slo spis o selhani lidskeho faktoru, bych tak rekla
Az budu mit vic chvilku, taky dodam nejakou fotodokumentaci
Ukazka c. 1
Fajka
Ahoooj! Zapad zdravi sever
Stipanec dobry, uz me to zacina svedit, tak to je asi dobry znameni
Fotky urcite posli, moc dekuju predem, jen jestli muzu poprosit, radsi na pracovni mail, ten muj volny porad nejak zlobi, tak aby to prolezlo ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 10:49
- Nahlásit
Roxana
Jéééje taková chváála, to si psala fakt o nás
Moc moc díky, bylo to príííma nám se to taky moc líbilo
Příště si dám ještě pozor na svůj lidský faktor a oči na šťopky
Musím přiznat, že jsem měla z Fajky nervíky jak to zvládne. Ale byla hodně šikovná, až mi připadala že to není ona
A ten den ve velkoměstě a po boku Aru jí opravdu dal hodně, je to na ní vidět Tak se těšíme na nějaké příště...
Fotky pošlu na ten pracovní mail. Jsou ale hodně velký tak jsem je zmenšila, abych to vůbec mohla na několikrát poslat (je jich 41) některý jsou trochu rozmáznutý ale to si promaž sama.
A pak se domluvíme jestli budeš něco chtít v původní velkosti tak pošlu mailem znovu a nebo fláknu na CD a pošlu poštou.
Tak zatím
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 16:39
- Nahlásit
Roxana
Fajka
Ahojte holky , Ty fotky jsou senzační . Roxi ten problém přetrvává a ini administrátor se zatím neozval . Písnu mu znova. Já se nemohu do toho dostat vůbec . Ani vložit, ani založit prostě nic.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2007 16:55 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
Bubacek
Tak to je ovsem dostli blbe
Pocki, neco me napadlo, jdu to zkusit ..
No tak jo, tak to asi funguje - jestli nechces cekat, az ti admin odpovi a bude vyreseno, vytvor si galerii na MUJPES, je to uplne jednoduchoucky a postup pri vkladani fotek je totozny!
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 15:07
- Nahlásit
Bubacek
Tak co Bubu, zkusila jsi to?
moth
Ahojky, porad premyslilm, co napsat na Vase tema, ale bude to lepsi asi do mailu ..
No nevim, jde o moznost neco zmenit nebo spis donquichotovsky boj s vetrnymi mlyny?? V prvnim pripade se hlasim jako doborvolnik, v druhem pripade nemam radu zadnou
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 6 Lis 2007 16:13 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
Roxana
Ahoj, prosím Tě jak se zakládá nová galerie? Na můj pes jsem to zatím nezkoušela. Raději, bych tady.
Nebo najdu ten postup někde tady?
|