Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Laida
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 20:49
- Nahlásit

Ahoj, pořád mi blbne internet. Číslo jsem ti poslala

Laida
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2007 20:56
- Nahlásit

Všem
Omlouvám se, že jsem zas zmizela, šrotím se šrotím já chudáček malý.. Zítra mám dvě zkoušky, tak to snad zvládnu. Jinak to Prague vystartujem v neděli už v půl sedmé. Jedem s kamarádíkem čivavou a pro něj je to premiéra, takže ho tam chce panička řádně provést, ještě než příjdou ty davy. Nám to také vyhovuje. Corče chvíli trvá, než z ní spadne nervozita. Rozkoukává se po ránu stejně dlouho jako panička

Jinak výstavní vodítko, snad ho najdu, berem sebou, jestli někdo potřebuje půjčit.

Doufám, že Bubáček dorazí, strašně se na vás všechny těšíme!!!

Tak ahoj, jdu zas zasednout k tomu psycháči.PAPA

Fajka
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 09:20
- Nahlásit

Ahoooj všichni
tak doufám, že jste všichni dojeli v pořádku domů.
Ráda jsem Vás všechny poznala
Tady jedna fotečka....

Roxana
Člen
# Zasláno: 19 Lis 2007 20:45
- Nahlásit

Ahoj vsichni,
chci podekovat za prijemny cas vcera, bylo moc fajn se s Vami potkat !
Az budu mit chvilku, dam na stranky par fotek ..
Fajka
Ahoj, tak uz jsem zase zpet, no byl to des ..
Skoda, ze nebylo vic casu, ale o Vanocich si to vynahradime, jo-o ?

moth
# Zasláno: 20 Lis 2007 07:25
- Nahlásit

Ahoj vsetci!!!
Tak kukam, ze mate za sebou super vylet?! Tak ako bolo, napiste svoje dojmy a mozno aj nove poznatky, ked ste sa tam uz tak pekne stukli )))
My sme vcera tiez prezili jeden krasny den - oslavovali sme - teda nas sladky poklad AJAX oslavoval 10. narodeniny, sme tak stastni, ze ho mame!!!
Posielam velke gratulacie aj pre Nanu, vsetko ma este pred sebou, tak dufam, ze to bude uz len lepsie a lepsie a najlepsie este len pride )))
Pozdravy
Katka

Roxana
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 16:13
- Nahlásit

moth
Tak to je uzasne, moc gratuluju!!! A preju hodne stastnych dalsich let !
Mimochodem - v nedeli jsme meli kruh s dobrmanama, co se nakonec "nacpali" pred akity - a mezi nimi byl uzasny 14-ti lety pejsek, byl to sice uz sedivy dedecek, a bylo videt, ze zadni nozicky uz moc neslouzi, ale v oku mel porad jiskru !!!
Ja si bohuzel celkove mnoho zazitku neuzila, porad jsem koukala na hodinky, protoze cas vymezeny letenkou byl kratky (nakonec se stejne ukazalo, ze rezervacni system zklamal a muj let byl odlozen na PO, grr), takze samotne posuzovani uz jsem vubec nevidela
Ale setkani s Bubackem, Laidou i Fajkou bylo moc prijemne a doufam, ze si to brzo zopakujeme

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 23:47 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Zdravím všechny
moth
Gratulujeme k 10 narozeninám a přejem hodně zdravíčka do dalších xx let
Výstava a setkání bylo super
Sice jsem prošvihla japonské akity ale americké jsem viděla všechny Sem se tam normálně zamilovala do jednoho vyfénovanýho krasavce s úžasnou barvou
Až upravím fotky tak sem hodím foto, nevím jak se jmenoval ale teda jááá sem v tom až po uši
Roxana
Sem se teď dva dny neozvala protože mě to normálně pohltilo a uuuuuuuplně celou
Už tady dva dny čučím a vymejšlím, kopíruju, píšu ořezávám a zmenšuju a zvětšuju ... vztekám se nad pomalým netem
No a vzešlo z toho zatím toto:

http://www.akita-feiko.estranky.cz/

Je to zatím je takový začátek a jen asi třetina toho co bych tam chtěla dát. No tak se můžete juknout no

Fajka
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2007 23:53
- Nahlásit

No, kdyby se vám náhodou zdálo, že je tam moc modrý, tak to se vám nezdááá, protože modrá je dobrááá!!!

A dneska už jdu spát

moth
# Zasláno: 21 Lis 2007 07:37
- Nahlásit

Fajka
Ahoj!
Dik za linku, konecne som sa mohla zoznamit s Fajkou, aspon na dialku! Urobila si to velmi pekne, hlavne ten pas navrchu s magnetickym pohladom je fantasticky!!!
Pozdravy aj pre Fajku!

Vsetkym
Dakujeme za gratulacie, odovzdala som ich Ajaxovi - pozdravuje vas
http://www.moth.host.sk/ajax.html
Pa Pa
Katka

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:05
- Nahlásit

Fajka
Ahojky,
no rikala jsem si, copak je s tebou, a ty jsi zatim takhle pilne pracovala .. Mas to moc krasny !!! Elegantni, decentni a ten prouzek nahore opravdu nema chybu!!! A modra je vazne dobra
Asi ti budu muset ukradnout napad a pridat si take do menu stranku KAMARADI .. Neva??
moth
Ahoj Katko, dekujeme za pozdravy od Ajaxe!
Nemate treba nejake foto z oslavy ?? Treba nejakou fotecku Ajaxe s dortem nebo "vencem burtu" ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 10:37
- Nahlásit

moth
hlavne ten pas navrchu s magnetickym pohladom je fantasticky!!!
Děkuju To bylo to jediný co jsem věděla od začátku že tam musí být
Až tam bude něco víc zajímavého tak dám vědět

Roxana
Děkuju za pochvaluuuu
No hele, já jsem si říkala, že by to bylo pěkný stránky udělat, jenže se mi toho nejdřív vůbec nechtělo, protože sem nevěděla co a jak, tak sem to chtěla nejdřív JEN zkusit a pak mě to tak začalo bavit, že se v tom pitvám už dva dny a nemůžu se od toho odtrhnout jak mě to baví

Asi ti budu muset ukradnout napad a pridat si take do menu stranku KAMARADI .. Neva??
No jasně, že neva, dyť já taky chodila pro inspiraci na různé stránky a samozřejmě mimo jiné i na ty tvé

Už se zase těším na večer, až budu mít čas vylepšovat

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:09
- Nahlásit

Fajka
uz te mam v oblibenych a propojila jsem nase stranky, az budu mit vic casu, dam tam jeste poradny odkaz, jo?
Pa

Fajka
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 11:13
- Nahlásit

Roxana
Jasně
Až se prokoušu k tomu jak se to tělá, tak to udělám téééž

moth
# Zasláno: 21 Lis 2007 16:54
- Nahlásit

Roxana
Ajax nedostal tortu ani burty, takze ziadnu taku fotecku nemam Zato dostal aljasske tresky a to bola rychlovka, ani som sa nesnazila vytiahnut fotak - miluje surove filety!
Majitel tych dvoch feneciek, co odisli do UK, chodil extra na ryby len pre ne - tak ich rozmaznaval , samozrejme na tie ryby chodili obidve s nim

Katka

Roxana
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 17:25
- Nahlásit

moth
Jee, tak to by si mohl rikat s nasi Ariskou - "Rybicky mam tuze rad!" Obcas nasi Aris delam rybickovou vecu, ale to moje maminka pak bruci, ze pry smrdi cely byt .. Zato to temer nestihnu ani vysypat do misky, jak rychle to mizi ..
Ale zkusim se po vas opicit a davat syrova filatka
Jinak takovy servis - "rybicku z vody az pod nos" u nas nemame, ale je to krasny I kdyz, ehm .. spis Ariska ma svuj vlastni "servis" - "Oj, tu na brehu lezi mrtva a krasne vonava shnila rybicka, honem rychle se v tom musim vyvalet, aby vsichni vedeli, jaka jsem sikovna holka Nastesti povel FUJ!!! celkem funguje, ale musim byt ve strehu ..

Bubacek
Člen
# Zasláno: 21 Lis 2007 18:24
- Nahlásit

Ahoj všichni,

No, Dajky v pondělí oslavila své první narozeniny a dostala své nejoblíbenější mražené sledě a celý balík milovaných piškotků.
V neděli to byla senzace, moc ráda jsem Vás všechny poznala, jste super lidičkové.
Koncert, na kterém jsem byla odpoledne po výstavě, mne naplnil obrovským množstvím pozitivní energie. Dojela jsem okolo půl druhé v noci, nebo vlastně pondělní ráno. Jen mne skolil bacil a kurýruji se, proto se ozývám až dnes.

Fajka
Stránečky jsou móóóc krásné a moc se Ti povedly. Mohu si je přidat do odkazů na své stránky? Prosím, prosím.
Tím vyfénovaným krasavcem byl Borsalino Kokosan.

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:39
- Nahlásit

Ahojky všem ...

Bubacek
Díky díky díky, jasně že si je můžeš dát do odkazů na svoje stránečky Já budu jen ráda a ráda si tam přidám i ty tvoje - jestli můůůžu
A můžu si dát do kamarádů tu krásnou fotečku jak sedí tři chlupatý obříci a mezi nima malá papoušková ??? Prosíííím

Neděle byla fakt príma a doufám že jsme se takhle všichni neviděli naposledy
Hezky se kurýruj a tvoje malá princezna taky.

Roxana
moth
Jo rybičky, já chtěla Fajce přilepšit a koupila jí granulky s lososíčkem a vona mi na ně dlabe
Tak se nechám inspirovat a asi zkusím nějakou tu syrovou

Dneska mi ten den teda začal, zjistila jsem, že sem ztratila svůj nejoblíbenejší prstýnek a že u nás kácí nejkrásnější alej dubů co jsme tu měli
Ach jo

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 09:41
- Nahlásit

Tady je ten vyfénovanej krasavec ...

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:49
- Nahlásit

Bubacek
Je, tak to gratulujeme dalsimu oslavenci ! Hodne zdravicka!!!
A ty se kuryruj, at je ti brzo dobre!
Fajka
Cauko, snad uz mas lepsi den, stromu je mi moc lito ..
Pujdu se k tobe za chvilku mrknout, jak pokracujes !

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 11:59
- Nahlásit

Roxana
Ahojky, jo mám ale mě to prostě je vždycky hrozně líto, alej nemocná není, prostě asi jen někomu překáží a nebo se mu nechce hrabat listí
Já osazuju celou zahradu, čím víc zeleně tím líp a vostatní většinou jen kácej grrrr..

No tak zatím nic nového protože sem přišla domů v 7 večer a když jsem se těšila, že už můžu pokračovat, tak mi počítač zasedl přítel a stahoval si tam do 2 do noci obaly na DVDéé
Tak sem dělala přípravy na adventní věnce, má chlapec štěstí, že mě to taky dost baví a tak sem ani moc neremcala
Ale dneska už si to PC ohlídám!!

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:05
- Nahlásit

Fajka
Jee, tak to jsme dve, ja kdybych mohla, nasazela bych si na zahrade les
To nic, na pisi musis mit kliiid, takze se teda budu tesit dal
Se ti pochlubim - nainstalovala jsem si tam pocitadlo, byla to teda prace, ale je tam ..

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:13
- Nahlásit

Roxana
ja kdybych mohla, nasazela bych si na zahrade les
Já se o to snažím taky ale musím pomalu, aby to pro rodinu nebyl takový šok
Jenže než ti z malého stromku vyroste velký strom to je doba ... achjo a to nepočítám, že mi ho děda přisekne sekačkou, pak mi ho polámou tuny sněhu a do třetice vožerou srnky

Se ti pochlubim - nainstalovala jsem si tam pocitadlo, byla to teda prace, ale je tam
No já už ho včera viděla!!! Jsem si ho všimla, když jsem odpoledne zase hledala inspirejšn. Jsem byla návštevník číslo 3
Booože jak jááá ti ho závidím Hele já vím že know how je drahý teda joo, ale za kolik ???

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:16
- Nahlásit

Fajka
Cha, holka, tak jo, ale budes to mit drahy ...
Neee, vazne, je to jednoduchy jak facka (teda skoro ) - delala jsem to pres bluebord a tam je vybornej navod krok za krokem Good luck a kdyby neco, napis

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:22
- Nahlásit

Roxana
Noo vzhledem k tomu, že vím, že červenou audinu už asi
potřebovat nebudeš tak zas TAK drahý to nebude
- už se ti to krátí co ? to bude krásnej Blue Dream

Děěěkuuuujuuuu a hned vím co budu dneska večer smolit

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:26
- Nahlásit

Fajka
tak cervenou audinu fakt nechci, ale takovy lamborghini gallardo by se siklo - ovsem cerny, samozrejme !!!
Joo, jeste TRI tydny .. Se tesim
Tak si tam dej rovnou i guestbook, ja ti tam pak budu psat

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 12:30
- Nahlásit

Roxana
ale takovy lamborghini gallardo by se siklo - ovsem cerny, samozrejme
Co to je? to se maže na chleba????

Se tesim
Já taky na sraz Suzinek

Tak si tam dej rovnou i guestbook, ja ti tam pak budu psat
Dám, dobrej nápad
Sem si ani nějak nevšimla jaký už tam máš vymoženosti

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 13:30
- Nahlásit

Fajka
Co to je? - tyyy brdo, takova dokonala kara a ty neznas???
no preci tooohle:

Sem si ani nějak nevšimla - to vis, ja du hrozne s dobou

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 14:32
- Nahlásit

Roxana
takova dokonala kara a ty neznas
Voe .... po letadlech já nekoukám, dyť to má kříííííídla

To teda muší bejt letadlo a nebo to bumbalo redbul????

Roxana
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 14:43
- Nahlásit

Fajka
Ty si ale ... bubaaaa .... Prskam na monitor a kolegyne nechape
To jsou preci klaaasny dvere se svislym oteviranim, no ni ??
Jeste delaj' Murcielago, ale to uz neni vono, ja raci tohlencto ...
Ale je pravda, ze je to pro kapku jiny sofery, nez jsem ja a taky penezenky, samozrejme

Fajka
Člen
# Zasláno: 22 Lis 2007 14:57
- Nahlásit

Roxana
Prskam na monitor a kolegyne nechape
Tož setři monitor a uklidni kolegiňku, že bude hůř

To jsou preci klaaasny dvere se svislym oteviranim,
To jako joooo, ale dyž já bych si s něma při každým votvíráním nafackovala jak sem šikovná

ze je to pro kapku jiny sofery, nez jsem ja
No počkééj, to je i s šoférem v základní výbavě néééé???
Nebo to už je výbava na přání ?

<< 1 ... 27 . 28 . 29 . 30 . 31 . 32 . 33 . 34 . 35 . 36 . 37 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání