| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 15:51
- Nahlásit
Roxana
Myslíš jako, aby sme mohly zavolat kdyby jsme se nepoznaly, jooo ????
Jo jo písnu mailíka a číslo na mobil, spíš zítra dneska už frčím dooom....
Tak ahojky...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 15:54 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
aby sme mohly zavolat kdyby jsme se nepoznaly, jooo - presne, to vis, mezi tolika podobnyma!!!
No, ja totiz od St odpo nebudu zrejme na PC, takze abysme to vubec domluvily
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 15:57
- Nahlásit
Roxana
Jasně, pošlu mailíka hned zítra ráno
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2007 16:12
- Nahlásit
Fajka
Tak fajn
|
moth
|
# Zasláno: 29 Říj 2007 18:53
- Nahlásit
Ahojte!
Konecne sa po vikende zase rozbehla diskusia
Ako sa mate?
Prave som si tu zalozila galeriu a mam taky napad - co keby ste si aj vy urobili galerie - bolo by fajn vidiet aj vasich clenov rodiny
Pozdravy
Katka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 08:46
- Nahlásit
moth
Ahojky máme se pracovně - jako po víkendu
Já už tu mám galerie dvě
http://www.cz-pes.cz/galerie-1336-q-Feiko-2
a tuhle
http://www.cz-pes.cz/galerie-757-q-Feiko
Ale člena mojí smečky jen jednoho... tak se můžeš mrknout.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:13 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
moth
Ahoj Katko ,
ja uz mam take galerii, viz. http://www.cz-pes.cz/galerie-1253-q-Roxana
Bohuzel obrazky moc aktualni nejsou, snad se to ale ted o vikendu trosku pohne, vid Fajko ?? - a propos, kde se flaka tvuj mail ?? Jo a dnes je tu krasne, tak by se to do vikendu mohlo posunout na vychod, vid?
moth
Krasne fotky, obzvlast Arka s Ajaxem jsou uzasniii
Fajka
omluva, uz je doruceno
mlha mi taky neva, hlavne aby neprselo
Napisu ti ve CT vecer nebo v PA hned rano a domluvime se def, okay??
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:27 - Změnil/a: Bent
- Nahlásit
Tady je moje galerie, ale já moc fotek nemám neb stále nějak nestíhám koupit foťák.URL
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:30
- Nahlásit
Bent
Ahojky, podle te fotky v pelisku jde jen stezi uverit, ze te ta tvoje sibinka tolik honi Ale musim uznat, ze jako technika na oklamani nepritele je to bajecny
|
moth
|
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:31
- Nahlásit
Ahojte!
Dik za linky do galerii - SUPER! Krasne foto!!! Tak ked budete mat dalsie zaujimave pridajte ich a dajte vediet
Pozdravy
Katka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:33
- Nahlásit
moth
Krásné fotečky a ještě hezčí pejsové. Akorát já mám tedy úplně jiný favority než Roxi . Líbí se mi moc Kaisa a Big Splash je tedy ten nej nej něco jako Mr. Big
Roxana
Jojo rozšíříme fotogalerii v sobotu Beru foťák tééž.
Až budeš rozhodnutá definitivně tak se ozvy. Do pátka do dopoledne to má čas. Pak už bych musela koupit tu místenku.
Bent
To je sladký když to spinká, jako nemluvně
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:38
- Nahlásit
Ahojki, zdravím všechny a přeji hezký den.
Roxana
Mám taky tady udělanou galerii. Prosím Tě, jak se tady vkládají ty odkazy na galerii? Moc předem děkuji.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:40
- Nahlásit
Fajka
mám tedy úplně jiný favority než Roxi - koukni na vek tech pesanu, co jsem psala - veterani v nadherny kondici
Big Splash je tedy ten nej nej něco jako Mr. Big - no ale kdyz ona je to spis Mrs. Big
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:45
- Nahlásit
Bubacek
Cau Bubu, to je dost, ze se taky ozves !!!
jak se tady vkládají ty odkazy na galerii - zobrazis si uvodni stranku sve galerie a pak sem zkoirujes internetovou adresu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:49
- Nahlásit
Roxana
No máš recht, já moc nekoukala na popis jen na fotky.
Vypadaj ale tak dobře , že bych jim ten úctyhodný věk nehádala no
Big Splash je Mrs????
Fešanda každým coulem
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:50
- Nahlásit
Roxana
Moc děkuji . Omlouvám se, že se moc neozývám, ale mám nějaké problémy a mívám dost blbé depky. Tak se radši stahuji do sebe, abych zbytečně někomu neubližila, aniž bych chtěla.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:53
- Nahlásit
Bubacek
mívám dost blbé depky.
No a právě na to máš nás
Když bude ouvej tak napiš ju?
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:54
- Nahlásit
Fajka
Jste zlatíčka a moc děkuji
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 09:55
- Nahlásit
Fajka
bych jim ten úctyhodný věk nehádala no - prave
Big Splash je Mrs - jo jo
Bubacek
Nemas za zac!
ale mám nějaké problémy - to me moc mrzi, doufam, ze to brzy prejde!!!
Tak se radši stahuji do sebe - no, to nevim, jestli je dobre reseni
Kdyz budes cokoli potrebovat ozvi se, nebo napis mail .. okay??!!
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 10:06
- Nahlásit
moth
jsi tady, jak se tam máte? Pořád přemýšlím nad těmi články a vůbec nic mne nenapadá. Je pravda, že teď přemýšlím nad něčím jiným, ale chtěla bych to zmáknout.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 11:29
- Nahlásit
Ahojky vsem,
cas od casu koukam na utulkacky, ac bych to delat nemela, protoze momentalne si dalsiho pejska proste neporidim ani za ziveho boha , ale nejak tomu nemuzu odolat .. a tak jsem objevila i tyhle krasavce .. http://www.interpespenzion.estranky.cz/clanky/nasl i-domov/nasli-domov ..ten prvni (Samson) by se libil urcite nasi Bubu, ze jo???
No a jinak hnedka bych si vzala Supacka .. nebo Lisu .. chjo
http://www.interpespenzion.estranky.cz/clanky/psi- k-adopci/psi-vi_
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:03
- Nahlásit
Roxana
To máš pravdu je moc hezký. Tento pesan je velmi podobný jednomu pesovi, který byl ukradený i s štěňátkem fenečky ve Veverské Bytíšce, ale to už je 7 roků zpět. Já jsem si zakázala chodit do útulků a dívat se na ty pejsánky. Do útulku chodím, ale nedívám se jen před vánocemi a vždy jim tam donesu 20kg granulí a pár balíčků piškotků. Je mi jich líto a lidi, kteří pejsánky vyhodí nebo se jich jinak zbaví, bych na místě zatloukla pod zem.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:14
- Nahlásit
Roxana
Bubacek
A znáte tyhle stránky???
http://www.inuvnouzi.estranky.cz/
Je tam i ten krásnej Samson a nebo krásnej běloušek jako Ariska...
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:24 - Změnil/a: Roxana
- Nahlásit
No a ja az se vratim, tak planuju rozsireni smecky, a kde se naji akitky + dalsi ;), tak jeden utulkacek urcite u nas misto najde taky!!! Ale ted muzu akorat tak koukat na stranky a trapit sama sebe
Fajka
Jo ty znam, dokonce tam nedavno byla hlaska o hledani dobrovolnika, co by se staral o aktualizace a tak, tak jsem pani/slecne psala, ale uz je to asi vyresene.
A ten belousek tam jeste nebyl (je to cca tak 3 tydny) - anebo jsem byla slepon!!! Vypada jako mezityp, a kazdopadne je to fesak!!! Uaaaa!!!
A ten cernobilej - to bude dle meho nazoru karelsky medvedi pes, nebo krizenec ..
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 12:36
- Nahlásit
Roxana
Já se tam občas taky koukám a i tak do útulků a mám takový přání udělat alespoň jednoho útulkáčka šťastným a dát mu teplo domova. . .
Jestě musím chvíli počkat, až se Fajka ještě trochu zklidní.
A ten cernobilej - to bude dle meho nazoru karelsky medvedi pes, nebo krizenec ..
Jo taky ho tak nějak typuju... tvar těla má jak lajka.
Koukala jsem že je tam i šibák, a já když hledala tak nikde nic nebylo ...
|
moth
|
# Zasláno: 30 Říj 2007 13:13
- Nahlásit
Bubacek
Ahoj!
U nas nic nove. Na tie texty musis mat fakt naladu, nepojde to len-tak, to poznam. Nemaj, prosim ziadne depky - nikdy nie je tak, aby nemohlo byt horsie a napis nieco len tak hocico, nech prides na ine myslienky!!!
Nedavno som aj ja mala dost velke depresie, ale zistila som, ze sa to lahko prenasa aj na psy! Tak som sa z hlboka nadychla a odhodila vsetky depky co najdalej. Psy to velmi rychlo zistili a hlavne ti najstarsi sa zacali spravat ako stenata - napr. Ajax roztrhal paplon, ktory mal rad niekolko rokov a bolo mu to velmi smiesne, tak sa zabaval a tesil tak som sa zasmiala aj ja a ako sa zacala spravat Arka, to radsej ani nenapisem . Vedia byt ohromne mladi az niekedy rozmyslam, ze ci skutocne su so mnou uz 10 rokov. Niekedy ich porovnavam so starymi ludmi, ktori sa casto vedia spravat tiez ako male deti
Pa
Katka
Pozdravy
Katka
|
moth
|
# Zasláno: 30 Říj 2007 13:16
- Nahlásit
Ups,
zabudla som podakovat za vsetky komplimenty !!! DAKUJEME !!!
WUF aj od mojich pintakov a ponozkovej babicky, momentalne vsetci sladko spinkaju!
Pa Pa
Katka
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 13:48 - Změnil/a: Bubacek
- Nahlásit
moth
Ahojky, neřekla bych, že je to po Amosovi, ale řekla bych, že je to Bocaco Javořický vršek, který byl ukradený. Byl to taťka prvních štěňátek Key. A ta Dalilka vypadá jako ta fenka, kterou si kupoval k Bocacu nový majitel, kterému je ukradli.
|
Roxana
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:02
- Nahlásit
Bubacek
který byl ukradený - jezis to je hrozny, todleto!!! Proboha co z toho kdo ma???
Ale snad to neni on, nebo aspon podle mne na te fotce bych ho odhadla tak na cca 5 let ..
Je tam i Dalilky happyend http://www.interpespenzion.estranky.cz/clanky/dopi sy-od-majitelu/dalila
|
Bubacek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2007 14:34
- Nahlásit
Roxana
Odhadovaný věk Samsona je 8 - 10 let a to by sedělo, protože ho ukradli před 7 roky. A pokud je Dalilka ta fenka, kterou ukradli s ním tak je to štěně ode mne a bylo by ji okolo osmi roků.
|