Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 00:55
- Nahlásit

worick
jak se pozná ,,aureola dokonalé paničky"?
Jednoduše, tu má každej, než mu pes poprvý zdrhne, pak teprve přijdou ty tiky
Co ruka?

worick
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 01:12
- Nahlásit

Maya
Jednoduše, tu má každej, než mu pes poprvý zdrhne, pak teprve přijdou ty tiky - Tak to byla kachna_
vlastně svědkem,,historického okamžiku přerodu"
Jak to, že taky nechrníš?? Ruka dobrá Je vyhojená, jenom ten palec zatím moc neohýbám, je trochu ,,neforemný" a taky necitlivý Bolet už nic nebolí, jenom je takový nepříjemný, jizvy tvrdé, táhnou, ty teda jsou ještě citlivé dost Momentálně mi připadne, jako bych ho měla ufiknutý a přišívaný úplně znova Přitom byl ,,jenom" říznutý...Chce to asi čas. No, já nikdy nic takového doteď neměla, nikdy nic šité neměla, tak proto se asi divím, že je to jak je
Dneska jsme byli s klukama na výletě v Lednici v parku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Čec 2011 08:55
- Nahlásit

worick
dej tomu cas, to se spravi. Ja se jako decko sekla srpem na levym ukazovacku tesne pod kloubem, az na kost... ti reknu, ze tim prstem sem nehybala nekolik tydnu - mesicu, a ted, po 20ti letech zustala jen jizva a skoro zapomenuta vzpominka.

ja pudu v sobotu asi na Vate pisky s ferinkou, uz se tesim, vubec to tam neznam u hodonina. JInak sme vcera meli byt s Timem na individualnim vycviku se podivat, ale brutalni prutrz mracen, bourky a apolakypsa nam to zkazili, takze zas az za tyden bude dalsi pokus

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 07:58
- Nahlásit

cernej caj
ja pudu v sobotu asi na Vate pisky s ferinkou - jé a je něco přímo u Hodonína, nebo myslíš tohle:
Poslední neregulovaný úsek řeky Moravy na dolním toku začíná pod Vnorovským jezem. Morava zde vstupuje do oblasti vátých písků známých jako "Moravská Sahara". Dnes jsou duny osázeny borovým lesem a jen obrovská pískovna v Bzenci Přívozu připomíná poušť.
Nejlepší přístupová cesta do této oblasti je po zelené turistické značce z Bzence, která se později napojí na naučnou stezku "Váté písky". Nebo se na zelenou napojit u žel. stanice Bzenec - přívoz, kde je parkoviště.

A jdeš s nějakýma kámošema s pejskama nebo jen s Feri? Pokud nehárá (nebo je kastrovaná - kdo si to má u tolika pejsků pamatovat tak by jsme tam kliďánko mohli sjet za váma (udělat prochajdu)- máme to kousek Teda jestli zase ukecám Toma na nějaký výlet A nebo to můžete protáhnout a mrknout k nám (asi 15km)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 10:21
- Nahlásit

worick
Ahoj, jo no myslim moravskou saharu, pujdeme z rohatce do bzence, v rohatci budem 10.18 vlakem (cca 12 - 15 km, na kct mape my chybi znacka co je na mapach.cz tak nevim).

Feri nehara, tak se klidne pridejte, jdou se mnou dva znami. Nicmene ja protahovat nic nebudu, i tak to budu mit pak domu pres 3h s cestovanim a cekanim atd a v nedeli vstavam o 5:00 do prace

worick
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 11:04
- Nahlásit

Bzenec nebo Bzenec-Přívoz máte tu konečnou? Já tam taky nikdy nebyla (je to pravda daleko ) tak jsem si říkala, že by jsme mohli přijet na ten Přívoz, připojit se k vám kousek ke Bzenci a okruhem zpátky na Přívoz. Nic neslibuju jelikož Tom frflá, že jsme byli ve středu v Lednici Ale mailíkem Ti pošlu pro jistotu na sebe mobil (pošleš mi prosím taky? )aby jsme se případně zkontaktovaly

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 13:31
- Nahlásit

worick
tak mas mail i se vsim infem, at to tu moc nespamujem

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 19:28
- Nahlásit

worick
cernej caj
Klidně spamujte.
Mě končí dovolená a byla jsem jen na jednom výletě, 7 km po naučný stezce, šel jen Dorin, Kim by to už neušel, no a najednou koukám a konec dovolený.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 21:50
- Nahlásit

Maya
no počasí ti moc nevyšlo, jestli u vás bylo jako u nás. Já jdu zítra jen nalehko s mikčou a foťákem, takže doufám, že vše dobře dopadne

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Čec 2011 23:26
- Nahlásit

cernej caj
No jako na koupání v bazénu to nebylo, ale jinak celkem mě počasí vyhovovalo, žádný vedro, tak akorát na procházky a sekání trávy a pršelo jen jeden den, vloni jsem měla skoro celou dovolenou přes 30 a to je na nic, jsem pak celej den jenom buď v baráku a nebo v bazénu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:40
- Nahlásit

tak sme viděli worička a beryho (akorát worick se nechtěl nechat vyfotit, zato chtěl velmi štěnátka a Bery je úžasně klidnej, takovýho klidnýho psa chcu

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 18:55
- Nahlásit

cernej caj
U vás neleje celý den???
Jako to by měl Woriček hezký štěňátka s Ferinkou.
Berňáci co já znám jsou fakt takový pomalejší, alespoň teda ve srovnání se špicema a nechci urazit Beryho, ale pro mě teda dost nudní.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:01
- Nahlásit

Maya
bylo zataženo a cca půlku cesty poprchalo, nic drastickýho, ani sme nějak nebyli mokří, ale nepříjemný to bylo, takže jsem měla i hodně schovaný foťák ale jinak jako počasí vyšlo ještě dobře, na ty bouřky, co slibovali.

Na druhou stranu musí mít super mít psa, co v klidu kráčí vedle tebe a naprosto nic ho nevzruší

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 19:56
- Nahlásit

cernej caj
U nás celý den leje, ale jako dost a furt.
Na druhou stranu musí mít super mít psa, co v klidu kráčí vedle tebe a naprosto nic ho nevzruší
No jo, tak pro někoho asi ideál, pro mě nuda, bych ani nevěděla, že nějakého psa mám, kdyby každou chvíli něco nevyvedl

worick
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Maya
No jo, tak pro někoho asi ideál, pro mě nuda, bych ani nevěděla, že nějakého psa mám, kdyby každou chvíli něco nevyvedl - ahóój No jo, tak pro někoho asi ideál, pro mě nuda, bych ani nevěděla, že nějakého psa mám, kdyby každou chvíli něco nevyvedl - tak na to právě máme Worička Berry je fakt bezproblémový a chytrý pes, ale se nějak moc nemazlí, Woriček lumpačí a kompenzuje to mazlením Ona to cernej caj dramatizuje s těma štěňátkama....on to asi zkouší každý samec (krom Berryho, ten to měl od Worky zatrhlé ) a Ferinka se o sebe umí postarat dost dobře sama - je malá, ale piraňa Úplně v poho, kdyby na sebe měli víc času, za chvíli by byli všichni kámoši
Psala jsem na Berňáky, kopčím:
Já toho svého chlapa asi přerazím Mám podezření, že už má místo mozku tenisák To bylo frflání, že nepojede dnes na výlet, že byl v už v Lednici a bla, bla....Až jsem pohrozila, že teda jedu sama...teprve připustil alespoň ten kratší okruh. Prý kvůli sečení....Jó, tak leda h...o! Přijedem domů a už bylo:,,neseď, pojď rozhodit tu včerejší posečenou trávu, ať nezasmrádne!" Já:,,vydrž, mně se nějak klíží oči, stejně mrholí, sekat nebudeš, tak půjdem za chvilku..." A on:,,za hoďku máme čtyřhru..." Jsem myslela, že už ho fakt ale něčím praštím Tak už druhá prochajda honem, honem...Konečně se s váma postupně scházím, ale nemám čas pokecat, protože musíme spěchat na tenis. No jestli příště jen pípne, že spěchá - tak ho asi něčím umlátím
cernej caj
Takže se omlouvám, že jsem vám to komplikovala na takovou chvilku...ale jsem zase moc ráda, že jsem vás poznala osobně, s Ferri Nakonec se to i Tomovi líbilo a kdyby nebylo toho ,,blbého" domluveného tenisu, tak by šel i do toho Bzence s váma Pak se tady všem chválil, jak byl na výletě

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:14
- Nahlásit

worick
No joo, tak tenis má přednost, to je jasný to je ještě dobrej, že šel alespoń kousek.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Maya
to je ještě dobrej, že šel alespoń kousek - víš co protože mně musí hlídat Trpí totiž představou, že je děsně týrám a určitě je zahubím Řeknu,,jak to, že ten Worinek jde normálně u nohy po cestě a nečichá kolem krajnice a neznačkuje?" ,,Protože má z tebe trauma, jak ho furt sekýruješ a myslí si, že tak musí jít" .........to proto, že na něj občas zvýším hlas a škubnu, když neustále táhne a nereaguje ani, když mu to opakuju v klidu 15krát

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:45
- Nahlásit

Maya
U nás celý den leje, ale jako dost a furt.
u nás taky.
Maya
No jo, tak pro někoho asi ideál, pro mě nuda, bych ani nevěděla, že nějakého psa mám, kdyby každou chvíli něco nevyvedl
no my jsme nedávno šeltičku, jak je taková hodná, zapomněli v Trojzemí .
Ještě že jsme odjížděli první.
worick
on to asi zkouší každý samec
Náhodou, Ciroušek byl galantní, a to Ferinka zrovna hárala. Ale je fakt, že s sebou měla ochránce - Tima.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 22:50
- Nahlásit

kachna_
Náhodou, Ciroušek byl galantní - tak to jste dobří kdyby hárala (to bych vůbec nejela) to by byl tanec Ti povim, že to bych je nestačila odhazovat cernej caj
by musela nést Ferri v batohu.....a na něm by stejně ještě viseli kluci

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 23:43
- Nahlásit

kachna_
no my jsme nedávno šeltičku, jak je taková hodná, zapomněli v Trojzemí
no to je přesný, to se ti se špicem stát nemůže

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Čec 2011 23:45
- Nahlásit

worick
dobrýýý, jsem si představila černej čaj, jak nese baťoh, z něho vykukuje hlava Feri a na batohu visí samojed s berňákem a jsem málem spadla ze židle

worick
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 06:46
- Nahlásit

Maya
Dobré bylo, jak jsme si na sebe daly mobily, já volám v lesese - ona nedostupná Za chvíli přijde SMS z jiného mobilu, že ten první nemá pokrytý signál a tenhle zase kredit ale až budem někde poblíž, ať zkouším. My se blížíme k místu, kde jsme s Tomem naplánovali, že na ně počkáme, já na střídačku zkouším vytáčet oba mobily a nic - nedostupné až pak najednou zvoní. Ona mi ho zvedne a teď jsme se nemohly dopátrat, kde teda jedni-druzí sme....jestli oni se na rozcestí blíží, nebo už nám prošli před nosem.....tak jsem ji navigovala, ať počkají na dalším, že je doženem. Típnu mobil a Tom:,,hele, někde kvíknul pes! Nejsou to oni? Přijdem o 100m dál na rozcestí, kouknem vlevo a oni už se blíží po cestě k nám Na tu bídu s mobilama nám to nakonec výborně vyšlo - časově

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 07:45
- Nahlásit

worick
,,Protože má z tebe trauma, jak ho furt sekýruješ a myslí si, že tak musí jít"

jinak je teda fakt, že Worick zas extrémně neobtěžoval, ale je to první pes, kterej si dovolil obtěžovat více než jednou, většinou s tím nemáme vůbec žádný problémy jak psala kachna_, jejich Cir ferinu ignoroval zcela i když hárala

ještě že sem tý Ferince na tu nohu dupla, jinak bysme se minuli Ale jinak to bylo fajn, ferinka běhala aj chvilu kolem kluků navolno, tak se jí asi líbili

já bych to taky viděla tak mít jednoho hodnýho a klidnýho, a jednoho šibala, při počtu 2 není snadný na některýho zapomenout někde. Jako se mi smáli spolu výletníci, že protože je Timík hodnej (snáší dobře samotu), musí zůstat doma a ferinka za odměnu, (že dělá bordel když ji tam necháme) jde na výlet

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 20:18
- Nahlásit

jinak za posledni 3 mesice snad nemam jedinou slusnou psi fotku... tak aspon neco

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Čec 2011 23:23
- Nahlásit

cernej caj
To je pěkná fotka a Ferinka je taky moc pěkná. Půjdete na bonitaci? Bude na podzim v Brně.

worick
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 07:41
- Nahlásit

cernej caj
Jako se mi smáli spolu výletníci, že protože je Timík hodnej (snáší dobře samotu), musí zůstat doma a ferinka za odměnu, (že dělá bordel když ji tam necháme) jde na výlet - no ano, bohužel to tak se psama je Jelikož je Worka podivoča, tak se mu věnuje mnohem víc pozornosti než Berrynkovi, který slušně ťape kolem
Já myslela, že na fotce je Tim Na Feri se mi to zdálo moc ,,mužné" Ve skutečnosti člověk pozná, že je to holčička

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 07:51
- Nahlásit

Maya
uvažujeme o tom, však ono se to nikdy neztratí, ale přemýšlím, že bych jí nechala udělat i vyšetření na DKK, že by se to někdy mohlo hodit, ale je otázka zda se to během života nemůže měnit a třeba i dobrého veta, který by tyto vyšetření dělal v brně, nebo to udělá dobře každý vet?

worick
no právě, tady perfektně platí "za dobrotu na žebrotu". Právě, ve skutečnosti je rozeznáš na první pohled, ale na fotce to někdy zmate

Akorát mi asi napršelo do foťáku, že byl deštíček jen takový drobný, tak jsem ho neschovala hned sem včera chtěla vyfotit psiska jak se válí po posteli a je to všechno zamlžené, jak kdybych tam měla někde vodu

worick
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
Akorát mi asi napršelo do foťáku, že byl deštíček jen takový drobný, tak jsem ho neschovala hned sem včera chtěla vyfotit psiska jak se válí po posteli a je to všechno zamlžené, jak kdybych tam měla někde vodu - ne přímo napršelo, ale vysrážela se Ti v něm vlhkost, mě to kdysi udělal mobil. Ale pozor na to, měla by jsi to nějak pozotvírat (rozšroubovat) a nechat vyschnout. Tohle je na korozi součástek dost nebezpečné

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:41
- Nahlásit

worick
no akorát sem rozdělala objektiv od těla, ale šroubovat... kolega doporučuje foukání fénem, tak asi nějaký zkusím sehnat

koblizenka
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2011 10:57
- Nahlásit

cernej caj
Rentgeny DKK ti nemůže udělat každý vet, musí to být ortoped s nějakým certifikátem na to... My pak u choďáků máme navíc stanoveno, že rentgenovat může sice každý takto certifikovaný ortoped, ale vyhodnocuje jen jeden.
V Brně můžu z vlastní zkušenosti doporučit Snášila, orientačně jsme tam za rentgeny kyčlí i loktů u 31 kg psa nechali 1800.

<< 1 ... 72 . 73 . 74 . 75 . 76 . 77 . 78 . 79 . 80 . 81 . 82 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání