| Autor |
Zpráva |
undefined
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:09
- Nahlásit
jojo, všiml jsem si, že jich je hodně typů, každej vypadá jinak no.. tenhle je po matce, která bude mít vrh i letos.. tak by se snad mohli znova povést takoví huňáči ale i kdyby ne, až by byl můj, tak by byl pro mě stejně nejhežčí, tak pak už je to jedno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:16
- Nahlásit
undefined
tak jasně, ten typ u štěněte člověk tak akorát odhaduje, ale jistota není a co má člověk doma to je vždycky nejhezčí
jen tak jako informační zajímavost, Němcům se nelíbí naše barevný křížení, ale sami si do velkých bílých přikřížili amerického eskima, který nese například modré oči
americký eskimo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:20
- Nahlásit
Maya
uprimne ten prvni je dost hroznej no holt prejdem na ty lapiny no..
undefined
nojo, tenhle je krasnej
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:22
- Nahlásit
čaute, tak nakukuju po špicofotkách.
ti lidi asi vážně ztrácejí vkus, esi dávají přednost tomu na první fotce oproti druhé.
hrozně nádhernej je ten bílej od undefined z předešlé stránky, slinty slint
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:24
- Nahlásit
Vero
ze? ja to taky proste nechapu, ze tohle povazujou fakt za encht tridu... a jeste co psala maya nakonec s tou srsti, ze ju maj uplne jinou, napul k nicemu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:25
- Nahlásit
Vero
esi dávají přednost tomu na první fotce oproti druhé
no spíš proč nemůže existovat oboje, každému dle jeho preferencí
Ten undefined bělouš je krásnej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:26
- Nahlásit
cernej caj
Vero
uprimne ten prvni je dost hroznej
lidi asi vážně ztrácejí vkus, esi dávají přednost tomu na první fotce
no po tom psovi tady jsou a budou spousty potomků bo jakože krása a hlavně velké úspěchy na výstavách a nekup to štěně
|
undefined
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:27
- Nahlásit
Vero
je, a s trochou štěstí se mi snad v červnu podaří si pořídit podobnýho
jinak eskimo je taky krásnej..
a o těch barvách.. přemýšlel jsem i o černým, ale tam mi připadlo že je to s dostupností ještě snad horší.. a nevím, jestli to není nepraktický, černej chlupatej pes třeba létě..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:28
- Nahlásit
kachna_
Ten undefined bělouš je krásnej
jj, je krásnej, je prostě typově černej, akorát náhodou bílej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:30
- Nahlásit
undefined
tak na sluníčku to má určitě černý pes horší, s tím sehnáním je to asi tak nastejno bych řekla, černý je typově mohutnější a s více srstí, bílí jsou povětšinou takový lekhonozí s kratší řidší srstí, to radší počítej s tím, že budeš mít něco takového než jako je ten pes vejš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:41
- Nahlásit
kachna_
přesně, nejlepší by bylo to oddělit, fakt je docela hrůza, že pokud tu existuje ještě plemeno, ne 100% zničený lidskýma měřítkama,dost pochybnýma, o tom, co ten pes má vlastně mít, tak má většina lidí snahu prostě to plemeno v tý podobě zlikvidot...
k čemu třeba ta srst, která se blbě udržuje, vše se do ní motá mnohem víc a tak... jako k vzteku někam do lesa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 13:56
- Nahlásit
cernej caj
čemu třeba ta srst, která se blbě udržuje
ale vypadá dobře na výstavě na bedně
no ono to není k smíchu, ale spíš k pláči
no a holt potom já na věty typu Česala jsem včera psa 4 hodiny a ještě není hotovej odpovídám Já česala psy naposled na podzim a furt jsou jako noví
|
undefined
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:01
- Nahlásit
Maya
tak na sluníčku to má určitě černý pes horší, s tím sehnáním je to asi tak nastejno bych řekla, černý je typově mohutnější a s více srstí, bílí jsou povětšinou takový lekhonozí s kratší řidší srstí, to radší počítej s tím, že budeš mít něco takového než jako je ten pes vejš
---
no uvidíme.. zatím ještě ani nemám úplně jistý, jestli do toho půjdu.. ale rád bych no
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:08
- Nahlásit
Maya
já na věty typu Česala jsem včera psa 4 hodiny a ještě není hotovej
hm, asi masochisti šlechtí masochisticky...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
undefined
tak je fakt že ti bílí mají i hodně rozdíly ve výrazu, mě se třeba víc líbí taky takový ty medvídkovitější typy viz třeba: - u tohohle bych skoro nepoznala, jestli je to špic, nebo náš samojed Woruška [IMG=http://imagizer.imageshack.us/v2/xq90/812/xiw 2.jpg][/IMG]
|
undefined
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:13
- Nahlásit
worick
právě proto se mi tak líbí.. samojedy miluju
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:18
- Nahlásit
Boha, dávala jsem tam fotku na 10x, na ImageShecku změnili grafiku stránek a zatím jsem se nedopátrala(neznalá angličtiny ) jak vložit malou fotku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:21
- Nahlásit
worick
ale samojedi jsou taky různí a někteří maj chlupy až na zem
a kdo chce minisamojeda, koupí si japonce
|
undefined
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:28
- Nahlásit
Maya
tenhle je hezkej, ale taky jsem jich viděl na netu spoustu, který bych nerozeznal od německých..
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 14:38
- Nahlásit
undefined
který bych nerozeznal od německých
tak jistě, však maj taky všichni víceméně společný základ, ještě švédský lapphund, kterýho nerozeznáš od velkýho černýho by se k nim dal přiřadit
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 16:39
- Nahlásit
Maya
Jo, mám ráda chlupatá huňatá psiska, Worka je na mne celkem málo ale zase co je moc, to je moc, zase koule chlupů, ze které trčí jen čumák se mi taky nelíbí, to už nevypadá jako pes. Ani moc právě ti japonští špicové, to už jsou zase takový ti malí, sražení, jako hračka na klíček Stejně jako ti ,,zakrslí špicové" co ani nevím, jak se správně jmenuje. Vůbec se mi vlastně nelíbí miniatury ničeho - to už je pak z toho takový ten pes-mrzák, typu pidijorkové, čivavy...
Jak byl ne NETu hitem ten pomerien? oranžový ostříhaný na mončičáka, tak to bych pomuchlovala, to jo, ale jako psa bych ho nechtěla. Připadne mi to všechno spíš jako ,,parodie na psa"...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 17:50
- Nahlásit
Škoda, že je bez fotky
http://zvirata.bazos.cz/inzerat/31476055/SPIC-STRE DNI-CERNO-BILY.php
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 18:31 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
[0]=145&f[cna]=1]a velkej cernej v jihlave
http://hafpac.cz/inzerce/?f[p][0]=145&f[cna]=1
kdyby ten odkaz zlobil
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 18:33
- Nahlásit
a muzu mit dotaz k tomuto?
Nabízím čistokrevná štěńátka německého vlčího špice bez PP,narozená 13.11.2013.Oba rodiče s PP.Matka-Izolda Šumbarský pramen. Otec Gaston Re Jan Moravia
proc potom takovy psi nemaj PP?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 19:40
- Nahlásit
cernej caj
Protože pes nebyl uchovněn, chybí mu zub, tak se dali na bezpapíráky. Fena rodí už několik let každý hárání a bohužel letos se jim podařilo koupit druhou, prej volně cituju Jsou spolu na zahradě a pes jí vždycky nakryje. Štěňata maj podvyživený, krmí je rohlíkama v mlíce a prodávaj je po trzích. Kdyby takhle chovali s PP, měli by průser jak vrata a stejně by jim to nakonec nejspíš zatrhli.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2014 20:37
- Nahlásit
Maya
dost desivy teda
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 17:10
- Nahlásit
Přidávám se k menšině )))
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2014 19:20
- Nahlásit
Jsou k mání dva střední špicové psi, jeden dvouletý chovný a jeden roční nechovný, z rodinných důvodů, prý pohodoví psíci, kdybyste o někom věděli, kdo by třeba jednoho chtěl, tak na klubovkách a nebo můžu předat kontakt.
|
Pietra
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 20:50
- Nahlásit
Dobrý den,
chtěla bych si pořídit vlčího špice, do boudy na zahradu, na hlídání.
Zajímalo by mě jak to udělat se štěnětem, přinesu-li si 2-3měsíční kuličku tak dát ji do boudy hned, nebo nejdřív chvíli mít doma - socializaci v rodině a pak do boudy ?
Nebo to pak bude těžší ho to naučit ?
diky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2014 22:45
- Nahlásit
Pietra
No já ho měla doma asi dva týdny a po tu dobu jsme učili do boudy a do kotce, hrát si tam, mlsky tam a tak, aby tam byl zvyklý a po chvilkách zavírat do kotce, nechávat samotného venku, odcházet do baráku a tak, pokud máš jen volně loženou boudu, tak stejně pravděpodobně bude chrápat venku, ale měl by vědět, že ta bouda je jeho a že si v ní může hrát, spát a to pak záleží dost na počasí, takže na době kdy si ho chceš pořídit, když už bude teplejc, tak je to v pohodě, v zimě by musel být doma než se oteplí a nebo než přesrstí.
Pak už asi záleží na konkrétním psovi, některý bude v pohodě, jiný může nějak vyvádět nebo ti škrábat na dveře, že chce domů.
Určitě bych ho nechala doma minimálně pár dní, protože pro to štěně je to šok, když ho vezmeš od matky a sourozenců a najednou má být sám, venku, potřebuje trochu čas, aby si zvyknul být sám.
|