| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 09:56 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
cernej caj
to možná bude, ono bohužel u špiců šedivění tlamy s věkem až tak moc nesouvisí
roční fena, všimni si bradičky, Kim má tohle tak poslední rok, tedy cca od 10 let
a její máma vlevo 4 roky, tomu se Kim dopracuje tak možná v 15
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 10:16
- Nahlásit
Maya
ta je pekne sediva, to timik jeste tolik nema, i kdyz... a ferina fakt par chlupu
fotka od birmy neni to tam uplne videt, ale taky ji uplne jak ten spic na obrazku uplne sedou nema
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 10:37
- Nahlásit
cernej caj
to má jen trochu, taky třeba je starší než myslíš, ale i bez toho by měl už trochu věk na šedivou tlamku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 10:41
- Nahlásit
Maya
nojo, tak timík si myslím, že na to věk má. A taky to tolik neměl,když sme si ho brali. Ale je taková roztomile šedivá. A ta ferina s těma 8mi chlupama mě pobavila
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 09:16
- Nahlásit
Hele, zkoušeli jste někdy se špicem cvičit trpělivost?
Dala jsem povel nesmíš, salám na packu a smí ho sežrat až na povel. Dostalo jí to do takovýho rauše, že mě po provedení cviku radostí (asi že už to skončilo) kousla a normálně jsme museli přestat cvičit. Nevím, jestli ještě někdy budu mít odvahu to s ní cvičit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 09:30
- Nahlásit
kachna_
ja videla supr video prave se spicem myslim na salam na packach... ja teda jedinej podobnej "cvik" mam pri davani misky, ze proste fakt jen sedi a cumi na misku se zradlem, ale potize s tim nemam. Blby ale je, ze i tak je nekdy jak krokodyl, ze 20x ji i pamlsek das tak, ze si ho vezme pomalinku a nezne a po 21 ti natrhne prst
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 09:48
- Nahlásit
cernej caj
potize s tim nemam
tak ona ho taky zvládla, jen teda bylo vidět, že jí to stálo všechnu trpělivost nejméně pro dnešní den
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 09:52
- Nahlásit
kachna_
no myslim tak, ze prave ji to nerozdrazdi, ze jako v klidu to zvladla nadruhoustranu ji rozdrazdi milion vosum jinych veci co nechava batynku chladnou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 10:00
- Nahlásit
kachna_
to mě Kim dělal i při obyčejným odložení, při odložení leží bez hnutí, ale celej napnutej a jak odložení zruším, následuje asi podobnej rauš, jakože tyhle statický cviky pro špice moc asi moc nejsou
salám na packy by mě ani nenapadlo zkoušet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 12:52 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
fiktivni utulek s - valhundem takjen ze jestli je to ono? me to trochu pripomina australsky cosi. tak jen vzhledove
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 13:38
- Nahlásit
cernej caj
podle mě je to australák. Přepošlu to brutici
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 14:02
- Nahlásit
kachna_
ono je to jako jedno, pac je to fiktivni stranka takze asi na tom nezalezi, jen se ptam ja kvuli sobe, jestli uz nejsu total blbaaa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 14:52
- Nahlásit
cernej caj
to je australský honácký pes, valhund je toto
bohužel tyhle fiktivní stránky třeba chovek používají často kradený fotky a ještě takhle nesprávně, spousta chovatelů už s tím měla dost starostí, tak doufám, že ten austrálák není nějakej chovnej výstavní pes
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 07:40
- Nahlásit
Maya
dik
vemu asi canidae, doufam, ze ten feriny narezlej cumec s nima vyrazne nesouvisel a jestli jo,t ak si to potvrdim. a timikovi vemu acanu po dlouhy dobe, u nej fakt s tim hubnutim, to je des. No a objednala sem jim suseny vemena a drzky a jeste nejaky veci a nasim psum taky na vanoce. ty suseny veci jim dost chutnaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 08:14
- Nahlásit
cernej caj
Po Canidae byl Kim rezatej jak liška, tak jsem to měla jen jednou.
Taky musím něco sušenýho objednat, naposledy jsem měla ze zoohitu nějaký koňský a moc jim to chutnalo, tak to vezmu asi zase tam, akorát to asi už do vánoc nepřijde, ale to je jedno.
Včera dorazily granule pro psy i kočky, tak žrát budou mít co.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 08:18
- Nahlásit
Maya
tak hlavně, že nemusí sníst přes vánoce tebe
ferina měla jen tu tlamku maličko, na první pohled to ani nešlo poznat, takže si říkám, že jim dám ještě jednu šanci. CenaXhmotnost je totiž dost příznivá a nejhůř to dožere tim.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 09:32
- Nahlásit
cernej caj
jj, cenově to vychází pěkně, ale pro nás bohužel
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 09:59 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
ten spic agri uz tu byl?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 10:35
- Nahlásit
cernej caj
byl, už dávno, ten už tam musí bejt teda pěkně dlouho
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2013 15:06
- Nahlásit
nevím jestli jsem sem už dávala - dva špicoidi v Bohumíně
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2013 23:19
- Nahlásit
birma
ti tu asi nebyli, tam nejsou fotky a nebo blbě hledám?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 15 Pro 2013 23:22
- Nahlásit
Maya
tam nejsou fotky a nebo blbě hledám?
jsou úplně dole na stránce pod mapkou (kontroluju ten web pravidelně a v půlce případů je nenajdu, maj to debilně udělaný)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Pro 2013 08:23
- Nahlásit
birma
no to maj teda debilně a navíc ten na konci vlkoš se mi zdá, že mají na facebooku, že už má nové majiele, tak to asi nebude moc aktuální
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 13:06
- Nahlásit
Ahojky,
konečně mám trochu času. Abyste věděly, proč jsem nechodila:
www.facebook.com/cepulky
Makala jsem a dneska dodělávám poslední zakázku na Vánoce. A odteď už bude leháro.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 13:07 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
cernej caj
Mně teda po Canidae Charlie zreznul hodně
Od doby, co jsem psiny převedla na masiko už granule neřeším. Pro případ nouze mám doma starý dobrý osvědčený Ontario, když náhodou zapomenu rozmrazit. Ovšem to potom Belinka skoro nežere a vyčítavě po mně kouká co jsem si to dovolila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 13:42
- Nahlásit
nefritt
nojo, s tím masem bych taky chtěla krmit, ale zatím je to fakt dost mimo realitu.
Tak konečně máš padla, to je supr. Budeš mít klidné vánoce
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 19:59
- Nahlásit
Konečně si udělám něco pro sebe - mám tolik plánů ......
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 07:22
- Nahlásit
nefritt
to jo, to se člověk vždycky těší
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 08:19
- Nahlásit
nefritt
no jo, když to člověka chytně a baví
mě teď baví dělat záložky do knihy, předpokládám, že než mě to zase pustí, budu jich mít minimálně 20, co s nima pak budu dělat netuším
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 10:04
- Nahlásit
Zdravím lid špicí! Mám prosbu. Moje příbuzná uvažuje do budoucna o pořízení psa a jedno z plemen ve výběru je i vlčí špic. Našel by se tu někdo, kdo by se podělil o zkušenosti a informace stran zdraví, povahy, výchovy, plusy a mínusy plemene, doporučení či nedoporučení na chovky atd. atd.? Kdyžtak se mi ozvěte na mail: lamalucni@gmail.com. Díky moc!
|