Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 15:46
- Nahlásit

Maya
myslim, ze je slehne uz kdyz uvidi nevestu a pak uz je nic neprekvapi

ssshhhhh
Člen
# Zasláno: 8 Led 2014 21:52
- Nahlásit

Maya
četla jsem tu někde o hrablu trixie které máš na špice, je to tohle? http://kosmetika-a-uprava-psa.heureka.cz/trixie-hr ablo-dlouha-srst-10x15cm/specifikace/#section
Nutně potřebuju něco na tu svou potvoru, normální kartáč na tu plstěnou podsadu nestačí. Není špic, ale srst má takovou podobnou, nebo jako čuvač nebo tak. Dík

worick
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 00:16
- Nahlásit

ssshhhhh
četla jsem tu někde o hrablu trixie které máš na špice, je to tohle? - tohle či dost podobné mám já na samojeda a berňáka, ještě víc si chválily(nevím jestli tu holky mají) to s otočnýmy zuby http://www.zbozi.cz/?q=hrablo%20oto%C4%8Dn%C3%A9%2 0zuby prý tahá míň.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 06:54
- Nahlásit

ssshhhhh
já mám takovej typ, jen s jinou rukojetí a je fajn. Přemýšlím,jestli maya nemá takové ale s otočnými zuby?
Já ho s otočnýma zubama mám, ale mám i podobný bez těch zubů a de to obouma

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Led 2014 08:31
- Nahlásit

ssshhhhh
jj, mám přesně tohle, bez otočných zubů, jak jsem zjistila, je to lepší, měla jsem i to jak odkazuje worick s otočnými zuby líp se drželo v ruce, ale rozpadlo se celkem brzo, má to takový fórovější držátko a to hnedka odpadlo a fakt ty otočný zuby byly o dost horší, psa to víc tahalo, nevěřila bych tomu, kdybych to neviděla na vlastní voči

birma
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 19:55
- Nahlásit

vlčí špic v Maršovicích

cernej caj
Člen
# Zasláno: 12 Led 2014 20:28
- Nahlásit

birma
ten je teda nadhernej

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Led 2014 08:16
- Nahlásit

birma
cernej caj
už je na klubovkách, tak snad si ho někdo vezme, je celej Kim a se ani nedivím, když kouknu na ten jeho PP

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 10:58
- Nahlásit

Maya
snad jo, posledni dobou jich je nejak moc v utulcich...

myslis, ze acana light and fit by byla dobra pro ferinu? nebo je lepsi spis ze 2x za rok hubne, pac snadno nabira, nez mit celorocne min tucny granule?

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 11:09
- Nahlásit

cernej caj
tak celoročně míň tučný granule určitě nevadí, otázka je jestli ti to bude tak dlouho žrát
tak to zkus a uvidíš, asi furt lepší než jí poříd sledovat váhu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 11:46
- Nahlásit

Maya
si prave rikam, jestli to nevadi, i kdyz ten pes neni neaktivni, mit proste furt takovy granule. ohledne zrani, to se zas nebojim, ona nerada zere vsecky ale zere

ale sem si zas rikala, ze je svina tlusta a kamaradky pes teda ma vyrazne vic pohybu a teda si kamoska ztezovala, ze pres zimu nabrala, ze ji uz dou hur videt boky a zebra hmatny hur... (no ona muze vazit v poho taky jak ferinka tech 14cca, takze ma treba15-16, což určitě není moc, ale mě potěšilo, že ferinka proti ni je stihlejsi

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 11:59
- Nahlásit

cernej caj
jestli to nevadi, i kdyz ten pes neni neaktivni, mit proste furt takovy granule
to si myslím, že nevadí, vždyť i některý normální granule třeba rybí mívají taky 10% tuku, jen holt nemaj ten nápis na pytli

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 12:19
- Nahlásit

Maya
no to sem si rikala, ze by to tak nejak mohlo byt

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 12:20
- Nahlásit

jo a hlasim... vcera hodinu a pul v mych novych botkach... docela v pohode, ale mam 2 poznatky : botasky min klouzou a taky z nich neboli slapka u prstu, pac sou mekkoucky

worick
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 13:50
- Nahlásit

cernej caj
jaké máš nové boty?

Ty granule: oběma psům dávám stejné, i když Worka je štíhlý divočák a Berrynek má sklony k tloustnutí. Vybírám s větším podílem masa, radši dám Berrymu míň. Já nevím, ale bojím se toho, že když se uberou tuky (což bych řekla, že i maso, vzhledem k tomu, že ty light granule mají vždycky na prvním místě něco jiného, než maso) bych se právě bála toho, že se to nahrazuje blbostma. U nás je to stejně teda jen doplněk, krmíme hlavně vařeným, ale právě proto, že to má pes jako jedinou stravu, bych do lightek nešla a radši bych ubrala množství. Stejně tomu nějak nerozumím, páč po mase teda určitě pes netloustne, není mi jasné tedy, proč je v light granulích ubráno zrovna maso...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 14:04
- Nahlásit

worick
co sem se divala, tak vetsinou sou to granule (nebo tu acanu fit co sem myslela) s nizsim obsahem tuku (treba rybi maji bezne kolem tech 10%, mela sem kachni wolfsblut a taky mel max 14%), takze tam je spis dietnejsi maso, nez ze sou bez masa...

treba ferina potrebuje objem, jak nema objem, je zle, takze davat nabusenejch pidi hrst, tak bude vypadat, ze nezrala a bude vic prudit, ze chce zrat...

ty moje botky od sevce

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 14:10
- Nahlásit

cernej caj
min klouzou a taky z nich neboli slapka u prstu
voni se ti časem nohy otlačej, však to zase vyvažujou tou krásou ne?
worick
proč je v light granulích ubráno zrovna maso
v některých se ubírá maso a přidá obilí, v těhle bezobilných se neubírá maso, ale jen tuky

worick
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 17:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

cernej caj
ty moje botky od sevce - jo tyhle, svatební... Já si to blbka, nějak divně přečetla, myslela jsem právě, že máš nějaké sportovní nové V tomhle vydržíš chodit, jo? Já když vidím tu tenoučkou podrážku...brrr, jednou jsem takové boty měla pravda, měli vyšší podpatek, ale myslela jsem, že mi šlapka upadne Kup si do nich ty gelové vložky http://postovnezdarma.cz/5-paru-silikonovych-vloze k-do-bot-s-leopardnim-vzorem?utm_source=zbozi.cz&u tm_medium=Zbozi.cz&utm_campaign=zbozi.cz&utm_conte nt=5-paru-silikonovych-vlozek-do-bot-s-leopardnim- vzorem-CB39182 já mám podobné do všech sandálů (dá se to normálně koupit i v v lepší obuvi)

Maya
v některých se ubírá maso a přidá obilí, v těhle bezobilných se neubírá maso, ale jen tuky - normálně bych si to myslela, ale když jsem zapátrala, zjistila jsem, že tam přidají obilí, rýži, či brambory...na úkor masa Jinak by tyhle složky nešli na první místo složení...ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 19:01
- Nahlásit

worick
se do nich s vlozkama nevlezu sem prave zjistila, coz je dost na pytel ale tady tyto mini dopredu bych zkusit mohla ja mela do tanecnich "lodicek" takovy prave, abych to prezila a ty meli teda mekouckou ale taky tenkou tu podrazku...

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 08:14
- Nahlásit

worick
Jinak by tyhle složky nešli na první místo složení...ne?
většinou jo, ale u těch lepších granulí ne, se koukni na tu Acanu, ta to řeší dietnějším masem a ovsem a hráchem

birma
Člen
# Zasláno: 26 Led 2014 22:34
- Nahlásit

nevím jestli jsem linkovala - trpasličí špic ve Zlíně

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 08:21
- Nahlásit

birma
možná už jo, ale to je jedno

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 09:03
- Nahlásit

birma
Díky moc, nelinkovala, už je přidanej

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 09:07
- Nahlásit

birma
mě tak napadlo, ty máš zkušenosti s udáváním útulkovejch psů, jak si v tomto vedou fb stránky? mě jen tak napadlo, jestli by nestálo za to udělat špic v nouzi i na fb, tam tuším asi nikde nic není, budu se muset večer podívat

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 09:09
- Nahlásit

Maya
špic v nouzi na fb je. Pošlu ti odkaz na skupinu. Do hodiny a do dne . Ale funguje možná ještě líněji než já.

kachna_
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 09:11
- Nahlásit

https://www.facebook.com/groups/385349118200733/

Maya
Člen
# Zasláno: 27 Led 2014 09:22
- Nahlásit

kachna_
aha, dík, kouknu na něj večer

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Led 2014 22:02 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

kachna_
Jeden spicoidni dedecek malej ve Frýdlantu.

undefined
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2014 12:19
- Nahlásit

zdravím všechny špicofily, mám na vás takový dotaz..

vybírám psa, kterého bych si chtěl tak během půl roku pořizovat.. bydlel by v menším bytě ve městě, ale jsem docela aktivní, takže nechci, aby to byl vyloženě gaučák.. rád bych psa, který vydrží po dobu co jsem v práci sám doma, ale zároveň se mnou pojede na celodenní výlet, vyšlápne nějaký kopec, v létě se mnou pojede pod stan atd.. takže nejlépe bez loveckých pudů, nekonfliktní povahy...
možná bychom zkusili i nějaký sport (agility, dogfrisbee), ale asi spíš jen tak pro zábavu..

měl jsem tu už jedno téma a byl jsem skoro rozhodnutý na základě rad pořídit si kraťandu.. ale tak nějak mě to pořád hlodá, jestli by do toho bytu nebylo lepší něco "skladnějšího" přemýšlel jsem i o šeltii, ale trošku mě odrazuje ta citlovost a v některých případech i bázlivost, o které se dost mluví.. nerad bych psa se kterým se nedá nikam jít, protože se všeho bojí.. i když vím, že je to z velké části o socializaci..

každopádně proč to píšu sem - měl jsem středního německého špice, bohužel odešel už v 8 letech..je to asi 5 let zpátky, ale pořád na něj vzpomínám.. byl super, mazel, ale taky pěknej lump.. no kažopádně to byl úžasnej pes a tak jsem přemýšlel, že bych šel zase to tohoto plemene.. asi bych ale volil velkého, líbí se mi víc bílý (černý se musí v létě upéct, ne? ).. no ale tím se dostávám k tomu dotazu ... dá se v ČR vůbec normálně sehnat velký bílý špic? jediná chovka, kterou jsem našel a měla aspoň aktualizované webovky byla Kyjská zahrada (a tam měli poslední vrh 2012), zbytek na co jsem narazil vypadalo jaksi mrtvě.. to je to opravdu taková krize nebo neumím hledat?

díky za odpovědi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Úno 2014 12:29
- Nahlásit

undefined
u velkych bilych je to hodne krizovka, asi jako u tech cernych...

ale Maya bude urcite vedet, az se tu zastavi
jinak treba tu dalsi chovka...

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání