Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 08:25
- Nahlásit

kradu od Knigy
cumacisko dneska 4 letý. včera dostal muž k narozeninám oříšky a dneska ferinka dostane třeba kuřecí krky nebo tak něco

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 09:35
- Nahlásit

cernej caj
jak si hoví
Ferina oříšky nežere? že by si to mohli prohodit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:08
- Nahlásit

Maya
tyjo kam zmizla ta fotka:

Ferina oříšky nežere? že by si to mohli prohodit zere, tak ja to muzi navhrnu

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 10:32
- Nahlásit

cernej caj
fotka tam je, akorát se to musí odkliknout, ono někdy z rajčete to blbne

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:26
- Nahlásit

a tak si prohlížím starý fotky
kolik vidíte psů?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:41
- Nahlásit

Maya
tyjo, to je skvely, to jsou tvoji psi? na prvni pohled spis jak jeden

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:48
- Nahlásit

cernej caj
ježíš ne, Kim je o 3 roky starší než Dorin
to je když jsme se byli podívat v 6 týdnech na Dorina u chovatelky

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 11:50
- Nahlásit

Dorin

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:13
- Nahlásit

Maya
ja si rikala, ze je nemas stejne stary tak me to matlo...

ten je roztomilouckej... tak zavzpominame na mesic pote, co se ferinka narodila
http://www.youtube.com/watch?v=RhAbMN-mq5U

Maya
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 12:32
- Nahlásit

cernej caj
ta byla teda taky roztomilá, no nekup to pak žejo?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 20 Lis 2013 13:53
- Nahlásit

Maya
no nekup to pak žejo

birma
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2013 00:04
- Nahlásit

nalezený špic

birma
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2013 00:13
- Nahlásit

a další dva v útulku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 13:47
- Nahlásit

Maya
jaký granule dobrý ideálně v ceně 1000kč alespoň 15kg bys doporučila? mám v merku akorát nutra gold anebo klasika acanu, akorát nutra gold ne ty kuřecí, ferina má hodně sklony k tlousnutí se mě zdá, a ty kuřecí sou dost tučný. Vzhledem k tomu, že muž je od prosince státní zaměstnanec, tak ten wolfsblut byl asi takovej poslední výkřik do tmy ...

by se mě teď nejvíc hodilo krmit masem, kdybych neměla mražák plnej věcí, co si u nás schovávaj naši nehledě na to, že jak teplota ještě trochu padne, tak už přestane zas lednica lednit...

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 14:11
- Nahlásit

cernej caj
Ty jo, tak to nevím, z těch levnějších co jsem kupovala to byl Nutram, ale ten stojí asi trošku víc a Omnipro bývalo levnější, ale teď jsem ho hledala a už ho asi neprodávají, pak se mi zdá ta novinka Regal celkem levná, ale ty jsem neměla, tak nevím, Nutra Gold a Acana určitě super, ale nic kvalitnějšího v tý ceně asi neseženeš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 14:42
- Nahlásit

Maya
ok, tak zustanu u toho. ono sice rada stridam, ale tak je taky nezabije mit treba 3 pytle stejny

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 15:11
- Nahlásit

cernej caj
, ale tak je taky nezabije mit treba 3 pytle stejny
tak to určitě ne, jinak bys za tu cenu musela už s kvalitou dolů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 15:25
- Nahlásit

Maya
nojo, ja si rikala, jestli jeste o necem nevis prave jinym, ale kdyz ani ty nevis, tak uz asi nikdo

Maya
Člen
# Zasláno: 25 Lis 2013 21:52
- Nahlásit

cernej caj
no tak to určitě zase neznám všechno, těch značek je tolik, ale třeba na tý Acaně jako nejlevnější v daný kvalitě se shoduje povícero lidí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 07:36
- Nahlásit

Maya
tak jasny, ze neznas vse, ale mas dost velkej prehled, ono prostirad acanu s NG treba ted 2x nebo 3x zas neni problem, akorat NG nemuzu vzit tu kureci zas kvuli tlustosce

Maya
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 08:59
- Nahlásit

cernej caj
můžeš taky střídat příchutě
nezkoušela jsi tlusťošce vzít recepturu pro velká plemena? mělo by to být míň energetický než to pro ty malý, já kdysi měla Artemis pro velký, když pro ty malý se neprodávala a připadalo mi, že po tom hubnou

cernej caj
Člen
# Zasláno: 26 Lis 2013 09:15
- Nahlásit

Maya
já jí teď vzala ten wolfsblut a zdá se mi, že zas trošku lepší. Jako ono to má tak kilo navrch co mě by se líbilo, a tak půl kila možná navíc když vemu v úvahu zimu. takže zas žádná trága.

mě hodně hubli po tom TOTW ale zas primárně nechcu kupovat granule, po kterých hubnou i při vyšších dávkách, než na pytli... a to kuřecí NG má 18% ale lamb and rise jen 12% tak to vemu asi ten lamb and rise a modrou acanu a bude.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2013 07:53
- Nahlásit

tak ferině se normálně zlepšila po wolfsblut trochu srst, z takové sušší ji má lesklejší a "mastnější".
Jak dlouho může trvat vliv stravy na srst? jestli to je tím 3týdenním krmením wolfsblutem nebo to musela začít už nutragold, nebo i změna ročního období? celý léto ju měla takovou sušší a teď je úplně heboulinká

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2013 08:07
- Nahlásit

cernej caj
Může to být klidně tím wolsblutem, Kim když měl zničenou srst po Acaně, tak to taky bylo znát už asi po dvou týdnech. Já teda teď taky krmím wolfsblut a nějaký výrazný zlepšení nevidím, ale ono u nás je to těžký, Kim má teď tu srst jemnou a hebkou furt a Dorin má pěknou pořád, ať žere co žere
což mi teda připomíná, že musím objednat zase pytel, jinak budou psiska přes vánoce o hladu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Pro 2013 08:56
- Nahlásit

Maya
nebo sni kocoura a bude

tak feri ji nemela jako nejak hroznou, ale byla takova sussi a drsnejsi, ted je fakt takova hebci

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2013 07:43
- Nahlásit

ferina ma asi 8 bilejch chlupu na brade

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2013 08:06
- Nahlásit

cernej caj
už? asi že je napůl ten keeshond
Kim má jen trochu šedivou bradičku zespoda, na to že je mu skoro 11 tak dobrý, zato Dorin už má šedivej celej čumec, to holt ti pomíci v předcích

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2013 08:14
- Nahlásit

Maya
no taky sem si toho včera všimla, když mi ležela s čumákem u hlavy, tak se tak na ni dívám, že má nějaký bílý chlupy tak su zvědavá. Tim má pořád tak trochu jen tu jejo papuli, na to, že mu je něco mezi 7,5 - 9,5

když mu v ranným věku určili 3-5 (nebo 3-6, teď nevím), tak v tomhle pozdějším věku už mi ho těžko někdo odhadne přesněj, než na ty 2 roky +/-, co?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2013 09:17
- Nahlásit

cernej caj
podle mě i ty +- 2 roky je jen orientační a není šance zjistit víc přesněji, tuším oni to berou podle zubů nebo jak, ale někdy i mladej pes má zuby blbý a 10letej klidně jak mladík, holt se asi nikdy nedozvíte, kolik mu je, jedině až nějak podle projevů asi poznáš, že už je starej nebo tak něco

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Pro 2013 09:22
- Nahlásit

Maya
nj, asi podle zubů. no to nevadí, to mě jen tak napadlo. aby ferina nebyla šedivější než timík zachvilu

<< 1 ... 279 . 280 . 281 . 282 . 283 . 284 . 285 . 286 . 287 . 288 . 289 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání