Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
ErzebethB
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 14:13
- Nahlásit

Maya
A nebyl on v minulým životě ryba?

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 15:05
- Nahlásit

ErzebethB
asi jo když byl mlaďoch, tak jsem mu musela koupit bazének, ten měl moc rád naštěstí, že už ho to moc neláká a jen si tak rád vleze do vody pod bradu, blbý je akorát, že u nás jsou skoro všude příkrý vstupy do potoka a on už to nedává, zrovna v sobotu jsem ho poustila k vodě na místě kde jsou takový placáky a jemu tam podjeli zadní nohy a švihnul sebou pěkně na kejtu

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 15:56
- Nahlásit

Maya
Chudinka, kolik mu vůbec je?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 18:14
- Nahlásit

to teda nechapu, kde ste vzali takovy vodni zivly, ferina po brisko a timicek po jazycek

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 18:16
- Nahlásit

cernej caj
Hele já sem myslela, že ta do vody nepůjde ani po packy, páč ve vaně kvičí, ale fakt si to tam užila... pak pošlu nějaký videjko )

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 19:09
- Nahlásit

cernej caj
No on Kim taky plaval jen jako štěně, od tý doby co přesrtil, tak už do hloubky nešel, jen jde vždycky po bradu a tam se prochází, chlemtá vodu a cáká na sebe, ono přece jen ty dospělácký chlupy když se nacucaj, tak to je váha a blbě se jim s tím plave
zato jako dorostenec to vzal vždycky šipkou po hlavě ze břehu a plaval jak vydra, nejlepší to bylo právě v listopadu, kdy je hladina pokrytá listím, tam zahučel a když se vynořil, byl celej oblepenej listama, škoda, že jsem tenkrát neměla taky video
jenže u nás jsou všude přikrý vysoký břehy, takže pak bylo na mě sešplhat dolů a vytáhnout ho nahoru, protože sám by to nevylezl, jsem se vždycky bála že tam zahučím za ním
ErzebethB
Kimovi je 10, jako na vlčouna žádnej věk, ale on je chromej na nohy, takže prostě na takový různý eskapády už nemá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 19:20
- Nahlásit

Maya
no ja sem se bala vcera ze vystoupim z vlaku hlavou napred, protoze byli blby schody a i do nej sem musela tima nandat, protoze se hodne bal (kdyz sme si hovzali, bal se do jakyhokoli vlaku, tak betu jako uspech, ze mu vadi jeden vlak z 10), ale kdyz sem pak tu obludu vzala do naruce a zkusila udelat krok, tak sem se uz videla zaklinena pod vlakem, tak sem nakonec musela slezt na nastupiste, zaprit se nohou o spodni schod vlaku a tima si podat. Lidi stali a cuceli a meli hrozny halo z toho

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 19:46
- Nahlásit

cernej caj
no jo, to si dovedu představit, já vždycky měla problém dát Kima i u veta na stůl a nést ho třeba v narkoze do auta, to vůbec, to jsme ho radši nosili dva v dece

cernej caj
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 20:03
- Nahlásit

tojo, jak je blbej manipulacni prostor, tak je to jeste horsi, nez kdyby te limitovala jen vaha

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 21:04
- Nahlásit

Maya
Jo jo tu váhu docela chápu, ta už teď kyž se namočí tak je čtvrtinová a když jí koupu, tak jí ještě "ždímu" rukama, než jí dám do ručníku

Deset let... to už taky pěkné číslo )

cernej caj
A všichni čuměli, namísto aby nabídli pomoc.... achich ouvej...

ženský, sakra dejte pokoj, já jí teď občas nosím domů a zvedám jí do auta, neberte mi sen, že to půjde i za půl roku

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 21:49
- Nahlásit

http://erzebeth.rajce.idnes.cz/Ariel_z_Kralovstvi_ snu_aka_Elisabeth_-_13.tyden/#

Máme doma veverku z doby ledový

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 22:19
- Nahlásit

ErzebethB
no, ono pomáhat s velkym psem, spousta lidí se psů bojí, spousta psů se bojí lidí . Fakt je, že třeba s dítětem ti ve vlaku většinou někdo pomůže.

kachna_
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 22:22
- Nahlásit

ErzebethB
ta je světlounká . A má báječně veselej kukuč.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 06:50
- Nahlásit

ErzebethB
ta je roztomila

tak to me ani neprekvapuje, ani nevadi, presne jak pise kachna_. Nikdo nevi, co je to za psa a pes zas nevi, co je to za lidi. A tak ja si ho vyndam v pohode sama, ale myslela sem spis absurditu situace, ze pes tehle velikosti se dolu nedostane sam

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 07:46
- Nahlásit

kachna_
To je vlastně na jednu stranu taky pravda... No ale aspoň snaha se cení

Jojo, když jsme se na ni byli podívat prvně byla skoro černá, nějak se z ní stává malamut
Mě to teda nevadí, já mám bílou raději, ale doma máme většinu bytu tmavou, takže když začne línat, tak budeme hotoví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 07:59
- Nahlásit

ErzebethB
jen si chvilku pockej, za par mesicu uz bude mit spravnou barvu

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 08:10
- Nahlásit

ErzebethB
pěkný fotky a videa, je fakt pěkná a jak píše cernej caj se neboj, ona vám ztmavne

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:12
- Nahlásit

cernej caj
"Správnou barvu" Jsem zvědavá, jaký to bude překvápko, po pravdě mě se teď moc líbí, jak má čumu tmavou a zbytek světlej =)))

Maya
Díky díky, fotky jsou lepší, co tak koukám na ty videjka, tak na všech pištím, vřeštím nebo šišlám jak trotl... jsem zvědavá, kdy na videích budu mluvit normálně...

Jo a mimochodem.... sousedi si o nás myslí, že máme doma kavkazana, což teda nechápu... Toho čau čaua jsem ještě jakž takž chápala, páč to je hodně známé plemeno a stejně jako vlčí má ocas nahoru, ale kavkazskýho?

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:18
- Nahlásit

ErzebethB
no nejspíš sousedi někde kavkazáka viděli, protože je fakt, že štěně vlkošedýho vypadá dost podobně a celkem chápu, že si to laik splete, na rozdíl teda od toho čaua, kterej i jako štěně vypadá úplně jinak

štěně kavkazáka

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:19
- Nahlásit

Maya
tak to sou jak sourozenci

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:27
- Nahlásit

Maya
Dle fotky, cos dala bych to taky asi pochopila, ale je pravda, že když člověk ví, jak vypadá to jeho štěně a jak vypadá ten kavkaz nebo čaučau, tak je to jiné, než když o vlčím nemá ani potuchy )

Jen nechápu jednu věc a to, že o vlčím se dost často píše, že není příliš důvěřivý k cizím lidem, ale ta naše jakmile vidí jakéhokoli kolemjdoucího, tak ztrácí pojem o tom, kdo jsem a co jsem A pak zásadně probíhá tento nudící rozhovor: "Jéééé, co to je za medvídka?" ..... "aha, to neznám, a jak to bude veliký?" ..... "hmmm, tak to jde a co chlupy, to asi hodně padá, co?" ..... "aha, tak to je dobrý, no, ale je krásnej"....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:29
- Nahlásit

ErzebethB
oba moji taky milujou lidi a hlazeni - mozna v situaci, kdy jsousami nejsou duverivy?

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:39 - Změnil/a: ErzebethB
- Nahlásit

cernej caj
Hele nevím, ale co jsem projížděla znaky ras, když jsme hledali "toho pravého" tak nás právě lapinkoira a vlčoun zaujali tím, že jsou zdráhaví k cizím lidem, ale nejsou agresivní, což jsme potřebovali, páč jsme hodně společenští... ale tahle potvora, ta by se mazlila i se zubatou

A je pravdou, že když jsme se jeli prvně podívat k chovatelce na štěňata, tak jejich mamina Katy si nás absolutně nevšímala, přišla si nás očuchat, ale pohladit se nenechala - což mě naprosto dostalo a řekla jsem si, jo tak chci aby to vypadalo i u nás... há há jak naivní jsem byla
Teď to vypadá tak, že když jí zaujmu hrou v době, kdy si toho člověka všimnu jen já, je to v pohodě a zůstane u mě, ale jakmile je rychlejší, tak je to jak torpédo, ona letí k tomu člověku a já jdu za ní (nesnažím se utíkat, aby si nemyslela, že jí honím), ale tam kde bydlíme je to samej důchodce o berlích, takže občas i letím, jelikož ona nebrzdí a je schopná toho důchodce sundat i s berlema a nerada bych, aby o nás říkali - POZOR to je ten zabiják důchodců!!!

edit: ale je pravda, že naše jezevčí kámoška (4měs), tak ta je brutálně úplatná, jakmile jí přítel dal piškot společně s naší, když přiběhly na zavolání (obě jsou to Eli ), tak naše si šla za svou zábavou, ale jezevčice přidřepla před mýho chlapa a loudila jako divá, což naše nedělá, tak aspoň něco dobrýho
Ale zase leze lidem do tašek a kočárků

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:50
- Nahlásit

ErzebethB
no ono povaha se jí ještě změní, až dospěje, takže nic není ztracený
Dorin na sebe od cizího šáhnout nenechá a teda popravdě, taky to není žádná extra výhra, musíš bejt furt ve střehu aby se něco nestalo, Kim je přátelskej, ale když hlídá doma na zahradě a nikdo tam není, jsme třeba vzadu za barákem, tak k cizímu taky nejde až když vidí, že se s těma cizejma přátelíme my, venku když jsme na procházce, tak k cizím sám nejde, ale když si ho hladěj, tak je rád, podle mě ví, že tam se prostě nehlídá a má teda zrovna volno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 10:52
- Nahlásit

hele ale je fakt, ze ti moji se zase az tak extra k lidem nehrnou, jako kdyz nekdo prijde na navstevu, tak se dou podivat a pomazlit s rodicema treba, ale zas tak ze by se fakt hrnuli ke kazdymu, tak to ne. i ferina na zahrade sivic vsima zahrady nez treba mamky, pokud nema neco k jidlu takze vlastne mazlivy jsou, ale nebezi ke kazdymu se pomazlit

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 11:00
- Nahlásit

Maya
No, uvidíme... Mě by se líbilo to, co jsem viděla u chovatelky... pes přišel, zjistil, že je tu někdo novej, očuchala si nás, ale když jsem se k ní sehla, že jí pohladím, odešla a lehla si pod střechu a z zpovzdálí dohlížela na to, jak si hrajem s jejíma prckama )
A když jsme přijeli pak po druhé, abychom si Elizu odvezli domů, tak nás Katy už poznala, přišla, nechala se pohladit, lehla si pod mou židli a tam odpočívala...
Úplně můj sen, ale u toho našeho díla člověk nikdy neví, když běží k mladým lidem, tak si pro ní v klidu dojdu, ale ti důchodci mě děsí )

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 11:00
- Nahlásit

cernej caj
Jo jo ideální stav )

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 11:14
- Nahlásit

ErzebethB
Kim byl jako štěně taky strašně přátelskej, jak jsme někoho potkali, což teda u nás na vesnici bylo jen občas, tak se ke každýmu vrhal a skákal na něj a chtěl drbat, fakt děs, tak si to dovedu představit jako to máte, přestalo to tak v roce, nevím jeslti mým působením, protože fakt jsem se snažila dost fest ho to odnaučit a nebo věkem ale od tý doby vždycky jen projde cíleně metr od cizího člověka a přitom si čuchá v trávě a dělá že ho ani nevidí, jen si tak nenápadně z dálky čuchne
cernej caj
kdybys viděla jaký vtěrky ke všem lidem jsou třeba bordery, tak špic a to i ten extra přátelskej je fakt proti nim odtažitej

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 11:28
- Nahlásit

Maya
Já to neodnaučuju, nebo se tomu nesnažím zabránit, jen když si všimnu dřív, zaberu jí do hry, aby neměla čas čučet okolo...
Ale třeba dneska ráno, beru jí ven - otevřu dveře od bytu a ona vždycky letí ke vchodovým dveřím, kde na mě čeká... dneska? soused měl otevřenej byt, tak šla na návštěvu... hledám jí na chodbě, jdu dolů do sklepa a najednou slyším - jéé mamí, my máme psa? A kua... ťukám na otevřené dveře a volám ELIIIII, a za chvíli přiběhla v patách sousedce, ale chudák dítě, si myslelo, že maminka pořídila štěně

Borderku jsem si nikdy nepohladila, ani jí nikdo v okolí nemá, mají tu jen klasickou kólii a ta se nosí, jak milionová lady

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2013 11:40
- Nahlásit

je fakt, ze segry bordera je taky trochu vterka ale zas nic hroznyho. ty kolie se mi desne libej

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání