Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:22
- Nahlásit

ja borelku taky nedavam, protoze si myslim, ze a) prevence snad dobra, klistata jestli, tak maj chvilicku a kdyz ja lezu v trave skoro tolik jako oni a taky se neockuju,t akt o taky neresim...

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:38
- Nahlásit

se nudim a to musim bejt do půl čtvrtý, tak něco pište

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:39
- Nahlásit

Maya
Radši jí nechám píchnout, aspoň dva, tři roky, než bude úplně dospělá a bude mít ukončenej vývoj... člověk nidky neví, radši... a při mé smůle :/

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:41
- Nahlásit

http://boringly.com/cute-keeshond-puppies-vs-the-d ucks-video_05163e651.html

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:43
- Nahlásit

tohle už tu tuším bylo, ale tak co, tak znova

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:54
- Nahlásit

Maya
co to je za obrazek? to de po tom zeli za plotem?
video husty a fotka teda taky stoji za to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 13:55
- Nahlásit

Maya
hele kdyz se nudis, muzes mi najit na netu teda nejaky siroky bokovy tenoucky lehoucky letni gate do lesa idealne za lidovou cenu

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:18
- Nahlásit

Maya
Taky jsem do sedmi, takže to mám ještě horší :/
Obrázek krásnej, u nás to vypadá občas dost podobně, ale vyfotit by to byl asi zázrak

Videjko krásné... Já když se v práci nudím, tak čumím na videjka různých triků a říkám si, to bych taky chtěla jednou naučit...
http://www.youtube.com/watch?v=ulv_Wt7VSCk
Třeba tohle x)

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:18
- Nahlásit

cernej caj
V lidlu nic nemají? Ty jejich akce občas bývaj dobrý

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:25
- Nahlásit

cernej caj
obrázek je něco jako Útěk z vězení to zelí za plotem je asi jen dekorativní
Tchibo má teď docela velký slevy a nějakký gaťky levný tam jsou, i když pravda tenký asi nebudou a navíc tam ta doba dodání je asi trochu delší http://www.tchibo.cz/#match_group_0

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:29
- Nahlásit

cernej caj
jinak levný věci má třeba Kik, obvykle mají prodejny u Penny a tak http://www.kik-textilien.cz/cz/navi-top/damy/damy/ dziny-kalhoty.html

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:29
- Nahlásit

ErzebethB
v lidlu koukám budou mít nafukovací kajak a bazén za 400 Kč

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 14:39
- Nahlásit

Maya
nafukovaci kajak

ErzebethB
tak ten spic na videu je bozi ja v praci na net nemuzu cumet moc okazale, takze v pidi okne forum jo, ale video pres pul moniotru ne

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 15:40
- Nahlásit

cernej caj
My jsme na studiu dva, tak to jde, lidi nechodí tak mám klídek a můžu si dělat skoro co chci...

To videjko s tím špicloidem se mi moc líbí, hlavně jak sebou tak zvláštně plácne o zem )
Achich ouvej, ta naše bestie velmi rychle pochopila, co je sedni, lehni, ke mě (na to slyší jen když cítí nějakou ňamku a venku jsem úplnej vzduch), snažím se naučit pac, ale ona packy zásadně používá jen když si potřebuje přidržet něčí ruku při kousnutí, jinak mi pořád strká čumákem do ruky a nepomáhá ani blbuvzdorné chycení packy a předání pamlsku
Nedávno jsem se snažila naučit na místo alá pelíšek, teď ale nemám kde učit, jelikož si ho lady počůrala a tak jsem jí ho schovala....

nefritt
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 16:57
- Nahlásit

Mně Bela taky lovila a to tak, že mi roztrhla dokonce prst zubem. To bylo krve! Nechtěla jsem jí nějak razantně trestat, tak když zase letěla, hubu otevřenou, že mě rafne, párkrát jsem za ní hodila chrastící plíšky. Aby neviděla, že jsem to hodila já. Stačilo párkrát a bylo po kousání.
ErzebethB
začátek výměny srsti - nevím, Já česala 2x týdně a teď jak to z ní jde dolů po chuchvalcích, tak prostě každou chvilku bafnu hřeben a češu. Taky se mnou zpočátku bojovala fest, ale zjistila, že mně stejně nepřemůže

nefritt
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 16:59 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit

My nemáme povel pac, ale říkám jí "Belinko čau"
URL
Teď už to umí tak, že si jakoby plácnem. Naučila jsem jí to tak, že jsem pod ruku schovala dobrotu a když mi na ní tlapkou sáhla, dostala ji. A postupně jsem ruku zvedala výš a výš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 17:36
- Nahlásit

nefritt
to je super. A jak se u toho lisacky tvari

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 4 Čec 2013 18:55 - Změnil/a: ErzebethB
- Nahlásit

nefritt
Tenhle postup se snažím dodržovat, ale ona neplácá a navíc si u toho výcviku trotlík většinou lehne, takže tu packu nepoužije

Ale pěkné foto))

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 11:00
- Nahlásit

Dneska ráno jsem jí 3x donutila, aby mi přestala strkat čumákem do ruky, ale zvedla packu... asi jsem udělala chybu, když jsem jí učila "sedni" s nataženou rukou před čumík a následně lehni a pohybem ruky mávnout k zemi, jelikož teď když jí chci naučit pac, tak si mi dycky lehne.... tak držím mlsku v dlani s prstama nahoře... áááá

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 19:13
- Nahlásit

ErzebethB
lepší je vždycky učit jeden cvik, tedy buď jen sedni nebo pac a nebo lehni a mezi těma cvikama dělat přestávky, až když je bude umět jednotlivě, tak pak je třeba spojovat dohromady, takhle jí v tom děláš bordel v hlavě, podle toho jak píšeš evidentně nechápe, co má na daný povel dělat

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 21:07
- Nahlásit

Maya
Jop já učím jeden cvik po druhém, ale k těm cvikům blbec učím i povely rukou, kde se mi nechtěně sešel povel lehni a nácvik při dej pac, takže chudák nevěděla, co má dělat, ale dneska už jí to šlo krásně a pochopila, co po ní chci.

špatně jsem to napsala...

Když jdeme cvičit, projedem cviky, co už umí, nechám jí sednout odměním mlskou, lehnout, dostane mlsku + chválím... a teď jsme přidali tu pacinu... )

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2013 22:28
- Nahlásit

ErzebethB
jo, tak to jo, já taky učím na gesta, teda spíš nechtíc, protože furt máchám rukama při povelech ale ono se to i hodilo, když Kim ohluchnul

nefritt
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2013 17:23
- Nahlásit

Maya
neznáš tyhle grancle?
http://www.psimafie.cz/essentialfoods/2926-essenti al-beginning-125kg-essential-motivation-delights-5 00g.html
mělo by to být taky nějaký měkčí krmení

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2013 18:12
- Nahlásit

nefritt
neznám, nevypadají špatně, jediný co by mi tam trochu vadilo jsou dvoje brambory a játra, ale to je jen detail, asi je taky ozkouším, kachní jsme snad ani ještě neměli

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2013 22:04
- Nahlásit

nefritt
Na FB je známá doporučovala mé mamce pro štěndo, že jsou hodně dobré a snad lepší jak Taste of The wild, ale nevím, osobní zkušenosti nemám

Maya
No já vlastně tak nějak taky nechtíc.... když jsem jí učila sedni, tak jsem měla v ruce skrytej pamlsek a jela jsem jí nad čumákem a teď když jí nedám ruku nad čumu, tak se neposadí (a ani ta nemusím tu mlsku ) to samé u lehni.. pokud nemávnu rukou dolů a nenechám prsty směrem k zemi, tak taky nelehnne )

nefritt
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2013 18:02
- Nahlásit

Chci je taky vyzkoušet pro Belu ty štěněčí

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 12:38
- Nahlásit

Hahá, máme doma plavce... vzali jsme jí k místnímu jezírku a hupsla tam během pár vteřin, až jsem nechápala... doma dělá vyrvál jako prase ve vaně a venku hupsne do jezera a nezájem

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 12:41
- Nahlásit

ErzebethB
ve vaně není taková sranda Kim mě skočil šipku z dvoumetrovýho břehu do potoka tak ve 3 měsících a vanu taky nemusel nikdy, on naštěstí jí okusil jen párkrát v životě
hlavně pořídit dobrý fén, až ti skočí do vody v zimě, jako mě Kim v listopadu, tak aby ti pak neschla tři dny

ErzebethB
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 13:27
- Nahlásit

Maya
K vodě musíme jít u nás cíleně, jinak když jdem na procházky, tak jsme snad nic, kam by se dalo zahučet nebylo.... ta by fén asi nedala.... už teď když si já sama fénuju háro, tak štěká jak šílená

Maya
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2013 14:11
- Nahlásit

ErzebethB
no tak to máte dobrý, my máme všude kolem potok a rybníky, takže procházky bejvávaly akorát s očima na stopkách, kdy zase bude chtít někam skočit, Kim by klidně skočil i z mostu do vody

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání