| Autor |
Zpráva |
nefritt
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 17:46
- Nahlásit
cernej caj
Ona už taky hezky papá. Když si vzpomenu jak si vymýšlela ze začátku ......... Denodenně zbaští misku masa a "dojídá" se granulema. Dneska měla hovězí s mrkvičkou a k večeři tu má ještě kuřecí srdíčka a žaludky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 18:00
- Nahlásit
nefritt
delas mi chute zni to moc dobre, ale je fakt, ze po mase je taky jak diva.
Mam tu vzorek Marcus muhle tak jim to zkusim dat k masu, co na to reknou
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 30 Čen 2013 20:45
- Nahlásit
Ten jsem krmila Tarušce. Zkrmili jsme asi 4 pytle. Baštila, chutnalo jí to, ale musela jsem jí dávat mnohem víc než měli na dávkování, protože jí to nestačilo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 07:20
- Nahlásit
nefritt
vim, zes prave rikala, ze tim krmis. No chutnalo jim to oboum, dala sem jim to rano jako prilohu k masu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 07:48
- Nahlásit
ErzebethB
Krásná tapeta i celá ložnice Bojuju s mužem o tapetu v obýváku a jídelně už půl roku ...brblá, že tapetu nechce Vlastně ani nevím proč, holt si postavil hlavu Na záclony taky brblal a teď v pohodě. Musím ho zpracovat Pravda...moc netlačím, bo na to stejně teď nemáme čas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 07:57
- Nahlásit
worick
nojo, chlapi... obcas je dobry mit chlapa, kterej je netecnejm k tem zkraslovacim vecem a je mu to jedno. Mymu muzi je castenecne jedno, jestli zed bude bila, bezova nebo jaka. Ale na druhou stranu zaryte trva na tech hnusnych stoletych garnyzich protoze je zbytecnost kupovat novy (jeste, ze mame 3okna a 2 garnyze, tak aspon jednu sem si vydupada, ale byl to boj, on ze pry na inzerat sezene tu stejnou
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 08:50
- Nahlásit
Já bojovala skoro rok na výměnu oken nahoře v našem bytě a už ho připravuju dopředu na to, že jakmile dojde stavebko, budou se měnit i v přízemí.
Chlapi jsou v tomhle dost zpátečnický.
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 10:13
- Nahlásit
Tak Bela je moc krásná, vypadá teď tak nějak rošťácky, jak je rozcuchaná a nesouměrná... opravdu kacatko... Ještě že těm psům je jedno jak vypadají
jsem zvědavá na tu naši kouli, klidně by mohla zůstat tak malička pořád, jen mozek by mohl dospět, každý je z ní po... Ke komu se přijde pomazlit.
worick
Diky, dali jsme si s ní načas, jen postel jsme vybírali pul roku... A teď v ní máme díry po necich zubech....
No, závidím ženám co mají doma chlapa, co platí a ženy vybírají.... U nás to musí schvalit oba a občas to je na rozvod
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 10:21
- Nahlásit
ErzebethB
No, závidím ženám co mají doma chlapa, co platí a ženy vybírají
u nas je to sice tak, ze dost casto i kdyz platim jen ja, muz musi souhlasit ale je fakt, ze o vetsi vydaje se delime (treba postel) a ty mensi, jako ta garnyz, kterou zasadne nechce se daj uargumentovat na to ze "to koupim za svy"
nicmene u nas je to obcas na rozvod, kdyz se dva tvrdohlavy cholerici hadaj o pro ne dost podstatny veci, ktery vidi uplne odlisne... jako treba vrata ze dvora do zahrady... to je fakt nekonecnej svar. Tady bych dost rada argumentovala tim, ze dum je muj... coz v okamziku, kdy mame termin svatby a muz mi prispiva na bydleni polovinou splatky a inkasa to dost dobre neni nejlepsi argument
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 14:17
- Nahlásit
cernej caj
dum je muj
Tohle fakt není dobrej nápad, já jsem při jedné brutální hádce o houně (jako noumálně uďo) a o tom, jak vyřešíme parkování v garáži řekla, že garáž jsem zaplatila já a tak má smůlu a parkuju v ní taky já (máme dvě auta).... do dnes to mám občas na talíři
Jo a pro klid v domácnosti jsem v té garáži stála jednou a to když jsme jeli na dovolenou s jeho autem... jinak mi stojí před barákem
No jo, tak my to máme podobně, až na tu choleričnost, já většinou o nějaké věci (po které toužím) tak nějak nenápadně často povídám a on časem kývne, nebo mi jí koupí aby měl klid
Ale nedávno jsem přišla domů z práce a na balkoně postavenou takovou tu starou hnusnou komunistickou policovou věc (dvě černé kovové tyče a poličky mezi tím, blanka se tomu tuším říkalo) - to máš od mamky na kytky, bomba ne? Hmmm, pěkný no... (a v duchu JAK U DŮCHODCŮ - OTŘES), ale pro klid v domácnosti to tam nechám... jen uvažuju, jak by jí Eliza mohla nenápadně jakože zdemolovat... už do toho xxkrát narazila a ta hnusárna pořád stojí :/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 14:36
- Nahlásit
ErzebethB
ohle fakt není dobrej nápad
no prave, vlastne hrozny je, ze ve vlastnim dome musim metodou domluvy a kompromisu presvedcit muze, ze vrata na zahradu ne, protoze pak uz nikdy neubranim zahradu pred najezdy nicitelu (fura dreva, uhli, sute, starejch gaucu, odnekud vykopany zeminy...). to fakt ne. Ja bych se vlastne tem vratum nebranila, kdybych mela zaruceny, ze ze zahrady nebudu mit skladiste, ale na druhou stranu z jakyho duvodu by chtel muz mit moznost jet autem az na zahradu bez toho, aby z ni chtel delat skladiste??
a taky jen chlap muze domu pritahnout tuny hnusnych nefunkcnich kramu, zkramarit tim vsecko volny misto a odmitat se toho zbavit
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 14:43
- Nahlásit
cernej caj
Nooooo, třeba chce parkovat až na zahradě :P
Nebo taky ne... x)
jojo, souhlasím,... Na tý polici taky nikdy nic stát nebude, jen tam zavází
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 15:44
- Nahlásit
cernej caj
a taky jen chlap muze domu pritahnout tuny hnusnych nefunkcnich kramu, zkramarit tim vsecko volny misto a odmitat se toho zba
to je základní chlapská vlastnost, s tou se roděj a maj jí všichni, s tím nic nenaděláš, se s tim radši smiř, jinak si budeš zbytečně ničit nervy
druhej levl je že budeš tak porůznu nacházet věci, cos před půlrokem hodila do popelnice
tohle maj asi výhodu ženský v bytě, protože ti jejich chlapi nemaj možnost tuhle vlastnost moc projevit, ale jak se dostanou do baráku, kde je víc místa.....a zahrada
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 15:47
- Nahlásit
půlrokem hodila do popelnice
tohle je u nás v pohodě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 16:19
- Nahlásit
ErzebethB
zkus se přestěhovat někam na barák, kde bude nejen zahrada, ale taky garáž, kolnička, sklep a podobný dle chlapa nevyužitý prostory a pak si povíme
|
birma
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 17:21
- Nahlásit
Maya
tohle maj asi výhodu ženský v bytě, protože ti jejich chlapi nemaj možnost tuhle vlastnost moc projevit, ale jak se dostanou do baráku, kde je víc místa.....
no nevim, já měla oblečení v komíncích podél zdí, knížky a ostatní věci rovněž, ale angličáci byli vyskládaní na poličce a skříně byly plné autodílů (je teda pravda, že jsem se stěhovala já k němu )
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 17:28
- Nahlásit
Jé, tak to jsem ráda, že nejen u nás se všechno jednou může hodit
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 18:24
- Nahlásit
Maya
No právě, my máme zatím jen šatnu, garáž a sklep a i tak je to docela oukej Do baráku se nechystáme, tak je to zatím dobré ¨
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 18:40
- Nahlásit
ErzebethB
jen mozek by mohl dospět
Rodičů Milča plynule přešla do senility
Maya
to je základní chlapská vlastnost, s tou se roděj a maj jí všichni, s tím nic nenaděláš, se s tim radši smiř, jinak si budeš zbytečně ničit nervy
všichni chválabohu ne
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2013 18:55
- Nahlásit
kachna_
Nestraš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 07:21
- Nahlásit
Maya
to je základní chlapská vlastnost, s tou se roděj a maj jí všichni
nefritt
Jé, tak to jsem ráda, že nejen u nás se všechno jednou může hodit
to su teda rada, ze nemam doma vyjimku, jeste ze mam vlastne ukazkovy exemplar, su hned klidnejsi
kachna_
všichni chválabohu ne
ty teda umis potesit
doufam, ze se dneska muz vypravi s ferinkou na strihani drapku, ale dost zvazuju, ze zkusim i ty kleste koupit. si myslim, ze kdyz je ma moc dlouhy tak kdybych je vzala trosku, tak ji nemuzu trefit do zivyho, ne? ale nechapu, po cem ji ty drapiska tak rostou, nebo je to tim, ze malo chodime po silnici? ale to je blbost, ne? to si musi obrusovat i v lese nebo na polnacce snad
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 08:05
- Nahlásit
cernej caj
to nevím, já teda psům nikdy drápy stříhat nemusela, nejspíš to bude nějak individuální, vždyť Ferina toho nachodí hodně, já stříhám drápy akorát morčeti, jsem si koupila kleště s tím otvorem na dráp a docela to jde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 08:12
- Nahlásit
Maya
ja morceti strihala drapky klasika klestickama na lidsky, ale moje holky meli vetsinu drapku bilych a bylo dobre videt, kde to de.
No ja si taky rikam, ze ferine asi rostou nejak extra. Timik ma drapy dobry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:10
- Nahlásit
cernej caj
no moje morče má jednu nohu černou teda i černý drápy tam, to je docela blbý, na těch světlých to vidět je celkem dobře
já mám něco takovéhodle, že se tam prostrčí ten dráp jen na kousek a dál to nejde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:35
- Nahlásit
Maya
to vypada taky dobre, ja ani nevedela, ze se pro morcata spesl delaj. Je pravda, ze Eda mela taky jednu nohu cernou, ale to se dalo odhadnout podle tech ostatnich bilych tlapicek.
docela bych morciska brala zase, ale nevim, nevim...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:44
- Nahlásit
cernej caj
jj, mám kleštičky na morče i hřeben na morče
já morče nikdy nechtěla a teď už jsem si na něj tak zvykla, že zrovna tuhle jsem říkala, že až Pišta umře, že si snad koupím další
i když teda nedávno už to mohl mít Pišta za sebou, mamka s taťkou iniciativně přenášeli králíkárnu na vyšší trávu a zapomněli se podívat, jestli náhodou morče nesedí dole ve výběhu, samo že jo takže králíkárnu mu odnesli a Pišta chudák se schoval pod azalku, kde ho objevil Dorin a jak mi mamka přiznala až po několika dnech, našla je oba jak seděj čumák na čumák a Dorin mu řval do ksichtu, Pišta je na to naštěstí zvyklej, takže nereagoval a oboum asi nedošlo, že už mezi nima není ta mříž
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:49
- Nahlásit
Maya
a oboum asi nedošlo, že už mezi nima není ta mříž
prave ja si na ty morcata taky dost zvykla, napred to byla ulitba ze kdyz ne pes, aspon morce, ale je fakt, ze bych se mu stejne nevenovala moc, tak to nema smysl. novej zigul mi bude muset na dlachneni stacit
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:53
- Nahlásit
A my máme asi vlčí kočku, drápy nemá, dokud je nevytasí protahnutím packy....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 09:56
- Nahlásit
ErzebethB
ale ted uz su znala a vim, ze neni kocka jako kocka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2013 10:26
- Nahlásit
ErzebethB
že by vás chovatelka podvedla a prodala vám kočičího křížence?
|