| Autor |
Zpráva |
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 15:10
- Nahlásit
No, tak to je pěkný, to bych chtěla vidět to skládání a vykládání... nebylo to jak v animáčích - vytáhneš blbou krosnu/kufr a spadne to celé jak domeček z karet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 15:43
- Nahlásit
cernej caj
je fakt, ze se naucis neplytvat mistem
my jsme takhle jeli na čtyři dny ve fabii kombi se třema psama, dvěma malýma dětma v autosedačkách, odrážedlem a krosnou.
Když jsme odjížděli, kamarád si k nám stoupnul, že musí vidět, jak totam budeme dávat.se slzou v oku vzpomínám na ford galaxy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 16:18
- Nahlásit
kachna_
vy uz toho forda definitivne nemate? to bylo dobre veliky, to sem se divala jak tam mela tenkrat jak lucka, tak psy leharo
ErzebethB
chtela sem ti najit nejakou fotku, kde sou nacpany v minikufru ale nenasla sem. Jen kde sou nacpany ve velkym kufru (bez sedacek)
a pripomela sem si (nevim jak Maya) ze Ferina musi zalezt pod vsecky postele, gauce, auta... proste su rada, ze nemame jen ram s matrackama, ale celocalounenou postel, protoze kdykoli muze, tak leze kam az se dostane, idealne co nejhloub muze
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 16:55
- Nahlásit
cernej caj
Ferina musi zalezt pod vsecky postele, gauce, auta
Batyna pod gaučem bydlí. To je ovšem dost děsnej plemennej znak.
Už to vidim napsaný v moudrý kynologický literatůře
Výhody:
neloví
nezdrhá
učenlivá
...
Nevýhody:
leze pod gauče
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 17:21
- Nahlásit
kachna_
Už to vidim napsaný v moudrý kynologický literatůře prave vim, ze si rikala, ze Baty taky vsechny podobny mista nenecha ladem
abysme nevydesili ErzebethB ale dukazy, ze se nejedna o nahodu
a
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 19:42
- Nahlásit
cernej caj
kachna_
tak já teda nic nemám, pod co by mohli psiska zalejzat, jedině stůl, pod tím se Kim akorát rád prochází a ocasem ometá to co je na stole
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 20:34
- Nahlásit
cernej cajkachna_
Nevýhody:
leze pod gauče
POTVRZUJI:
Mě děsí spíš to, že se občas zabejčí na vodítku a jen tak čumí okolo sebe a nechce se jí jít... kdyby táhla, tak to se dá odnaučit, ale co se psem, co se nechce hnout z místa? Mám jí tahat po zemi jak hadr?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 20:56
- Nahlásit
ErzebethB
to je dobrý, leze přímo do stolku
dokud ti nelehá, ale jen stojí a čumí, tak to je ještě dobrý, my měli s Dorinem tohle a co pak?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 20:57
- Nahlásit
ErzebethB
tak to je roztomilý zvíře
Tim taky leze pod stul a ometa ocasem to asi budou mit fenky jinak;)
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 21:08
- Nahlásit
Maya
To mi občas dělá taky... když jdeme ve dvou, tak je to v pohodě, jelikož se nechá po chvilce zavolat a doběhne k tomu druhému, problém nastává, když jdu sama a potřebuju se dostat z bodu A do bodu B... Většinou jí pustím vodítko, popoběhnu a pak na ní zavolám - doběhne, chytnu a takhle to dělám až k bodu B... nevýhoda je, že většinou večer padnu dřív jak ona
Jak jste to řešili Vy? Třeba zrovna s Dorinem?
cernej caj
Naše kočka moc ocáskem nevrtí, většinou jen když se jde k někomu pomazlit, ale jinak nee, spíš než vrčí kouše sviňa jedna, když se rozdovádí, tak nezná, kde je meze, takže jí většinou musím umirňovat, páč se mi to nelíbí, bejt samej štípanec od komára, jak s ní lítám v trávě a následně ještě samej kousanec )
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Čen 2013 22:21
- Nahlásit
ErzebethB
No on Dorin byl v tomhle mnohem horší, nechtěl vůbec chodit na procházky a tohle dělal když jsme šli směrem od domu, přesně věděl kdy se udělala otočka zpátky a pak už šlapal protože se šlo domů, on lehnul a dělal že nemá vůbec nohy, nešel ani postavit, se hned zase skácel, tak já vyzkoušela všechno, taky od lákání, přes tahání na vodítku až nošení, ale stejně nic nezabralo a samo se to pak nějak zlomilo asi v roce, ale stejně nikdy na procházky nechodil extra rád, kdyby to bylo na něm, tak nikdy nevytáhne paty ze zahrady
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 07:20
- Nahlásit
ErzebethB
jak je to s kockama a vrtenim ocasku, v tom bude urcite vetsi expert Maya, kdyz maj 3? nebo kolik. My meli jednu a ta zadnej nemela, takze ani nevrtela
muze mi nekdo vysvetlit, proc v tom vedru, misto aby ti blbci zaparkovali na dlazbe, tak se cpali do postele a nejlepsi misto byli u me na perine?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 08:09
- Nahlásit
cernej caj
kočky mám 3 , ale jeslti ona ErzebethB nemyslela kočkou Elizu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 08:15
- Nahlásit
Maya
jo to je mozny tak je fakt, ze ferina taky neni zrovna vrtic, myslim, ze tim vrti mnohem vic (ale on ho taky ma spis tak dost laxne zakroucenej nahoru, casto ho nosi dolu), ale treba pri mazleni, nasazovani obojku nebo mnamce, to vrti fest teda
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 08:44
- Nahlásit
Maya
dělal že nemá vůbec nohy
No, tak to nám včera taky chvíli dělala... vzali jsme jí ke kámošce, kde se cachtala v lavoru s vodou a pak se jí nechtělo domů a nechala se nést (což ale docela chápu, byli jsme ve městě, ve zverimexu v nákupáku a pak ještě na dlouhé procházce, těch zážitků muselo být hodně ). Když to pak kousek od baráku začala poznávat, tak už chtěla domů a šla sama... potvora )
cernej caj
jak je to s kockama a vrtenim ocasku
hahá, vidíš to mi vůbec nedošlo, že jsem to napsala.... je to naše kočka (= fešanda) ale bavíme se pořád o psovi
S tou peřinou a postelí nevím, ale to naše škvrně sebou včera taky prásklo na sluníčko.... takže jim to vedro asi fakt tak nevadí.
casto ho nosi dolu
My máme ocásek dole jen když se bojíme, nebo jsme někde prvně a jsem nesví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 09:33
- Nahlásit
ErzebethB
ferina ho dava dolu jen kdyz je fakt unavena, ale prave timik ho nema uplne typicky nahoru... tak je mozna krizenej
hodne ho nosi takhle
ale je fakt, ze ma teda i snahu nahoru ho mit (je to tak 50:50)
ale ferina ma fakt krucanek i vylezeninu na zadech ve srsti
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 09:57 - Změnil/a: ErzebethB
- Nahlásit
cernej caj
Jsou krásní, plyšáci ) A i ten ocas mi přijde v pohodě, ale je to zvláštní, co jsem tak študírovala, tak když je ocásek dolů, je to znak něčeho "jinak", ale evidentně co pes to osobnost
Jo jo vyleženinu máme taky, ocásek má občas až jako prasátko, zakroucené a pak ještě špičku nahoru
Tady je to ještě docela OK, ale občas - hlavně když s ním vrtí - tak ho má ještě víc a to působí komicky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:07
- Nahlásit
cernej caj
Kim dává ocas dolů tak jen když je unavenej a nebo když se hooodně zamyslí pak ho má přesně jako Tim s tou špičkou nahoru jak bordera
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:08
- Nahlásit
Třeba si na borderu hraje?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:09
- Nahlásit
mám fotku na netu jen když byl mlaďoch
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:11
- Nahlásit
ErzebethB
odkoukává to od bráchovejch border ti si zase věčně stěžujou, že bordera jim hází ocas na záda jako špic
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:11 - Změnil/a: ErzebethB
- Nahlásit
Tohle mi teď poslala mamina, docela zajímavé URL
No jo no, jsou to opičky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 10:25
- Nahlásit
ErzebethB
no ti lidi v diskuzi mají pravdu, v tom titulku je co v článku vůbec není
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 11:09
- Nahlásit
Noumálka uďo
Ale ten veterinář mluví docela dobře.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 11:43
- Nahlásit
ErzebethB
Tak to je, říká takový obecný pravdy, ale taky pravda je, že je určitě spousta lidí, který ani takový základní věci nenapadnou.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 11:59
- Nahlásit
tak my si ho tak vzali uz z utulku, kdo vi, zda je to proste znak nekterych linii spicich nebo je fakt zkrizenej, Maya tenkrat psala, ze i kdyby tam mel vlcaka, tak to ani nemusi jit poznat...
clanek prectu, to su zvedava
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:10
- Nahlásit
cernej caj
jestli ho dává takhle dolů často a na dlouho, tak to u špice normální není
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:47 - Změnil/a: ErzebethB
- Nahlásit
Maya
[imgs]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphot os-ak-prn1/946494_10151453234281510_1218027000_n.j pg[/imgs]
Tohle koluje teď Facebookem, jak nějakej "páníček" nechal svému psovi spálit tlapky.... Takže mi ten článek přijde fakt dobrej :/
edit: nejde mi ta fotka zobrazit :/
|
ErzebethB
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 12:49
- Nahlásit
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak- prn1/946494_10151453234281510_1218027000_n.jpg
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2013 13:03
- Nahlásit
ErzebethB
to je dost nechutny jak to muze nekdo udelat?
Maya
no ale tos rikala mozna ty i ohledne toho ocasu, ne? ze muze byt vokoun krizenej s ovcounem klidne a nemas to sanci poznat (max podle ocasu).
|