Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2012 11:48
- Nahlásit

Čau holky, tak aport nijak zvlášť nebaví ani Worku, přinese krásně, ale 5x letět za něčím ho nebaví (leda bych mu házela srnou ) Berry se za tím rozběhne rád, chytí to a pak někam vyflusne....nedonese ani náhodou...potvora vychcaná

Noemi nám hodila, na předposlední stránku berňáků, krásné fotky z treku po Madeiře, takže koho by zajímalo mrkněte

nefritt
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2012 19:40
- Nahlásit

Poraďte mi vhodnou alternativu za granule. Krmím 10 měsíční štěňuli Dog Lovers Gold. Vyhovují mi náramně, je po nich v bezvadné kondici. ALE! Strašně po nich rezne, což je u psa, který má být černý dost problém. Chtěla bych kvalitou i cenou něco podobného, ale bez kukuřice.

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2012 19:44
- Nahlásit

já jsem krmila dřív celočernou ovčandu Orijenem - bylo to jediný, po čem nerezla. Jinak teď krmíme masem a změny barev se nás netýkají

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2012 20:05
- Nahlásit

nefritt
nekrmila něčím Maya že jí rezli psi?

Jinak asi něco, v čem je co nejmín beta karotenu - mrkve? asi je na to ta tvoje nejaka nachylna, protoze ferina po acane trochu rezne kdyz ji ma par tydnu, ale nastesti hodne nevyrazne... a tim je na ni ted od vanoc a nic.

ja ferinu krmim FROMM Family a zda se mi v poho, ale ta mrkev v tom taky je... tady steneci fromm... blby, ze asi dokud nevyzkousis sama co ji sedne, tak se to obecne rict neda. Jinak urco ne acanu, ktera je dobra cena/kvalita ale po te si ztezuje hrozne moc lidi na reznuti

nefritt
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 06:59
- Nahlásit

Já chci něco max kolem těch 12 stovek - mám ještě dost dalších psích krků na krmení, tak abych to všechno uživila. Takže Orijen apod určitě ne. Acanu taky ne - tu měla jako štěně od chovatelky a měla po ní běhavici. U Charlieho jsme toho vyzkoušeli dost, ale reznul v podstatě po všem v čem bylo víc jak 15000 vit A nebo v čem je kukuřice. Choďanda byla celkem dobrá a reznula po tom DLG jen za ušima. Ale teď už má celý nádech do rezata. Když měla ProPac jehně, tak byla černá jako uhel, ale zase toho sežrala mnohem víc než byla krmná dávka ......... Ale pokud nenajdu nic jiného, tak ho dostane zpátky.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 08:24
- Nahlásit

nefritt
Tak já teď dost krmím ten Nutram a Kim teda po něm nerezne, ale ani nijak výrazně nereznul DLG, ale pravda je, že já najednou nezkrmila víc jak pytel. A takový trochu rezatý nádech na čumci má skoro pořád, takže to beru aby hlavně nereznul na těle, teď po tý kastraci hodně ztmavnul, má hřbet celý černý a to kdyby mu zrezlo tak to by bylo děs.

nefritt
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 09:05
- Nahlásit

No my máme DLG už třetí pytel. Po prvním to byly jen ty uši.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 09:22
- Nahlásit

segra dava borderce proformance tusim a problemy s reznutim nema, ale netusim jaky tam je slozeni ani cena. jinak co mozna belcando? to cenove odpovida, kukurice v tom myslim taky neni...

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 09:25
- Nahlásit

cernej caj
Proformance tuším přímo deklaruje, že po něm psi nereznou.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 09:30
- Nahlásit

cernej caj
Trika doufám dorazí, poslali mi nějaký odkaz kde se má dát sledovat balík a ten odkaz nejde rozkliknout.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 09:38
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 09:56
- Nahlásit

Maya
tak to je ovsem brutalni kyticka na stul

nefritt
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 10:02
- Nahlásit

No jo, na ProFormance jsem úplně zapomněla!!! Tak asi zkusím to, protože po něm ani Charlie nezreznul. Já už jí teď další pytel budu kupovat dospělácký, protože tak cca na 1,5 měsíce mám ještě to DLG

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 10:58
- Nahlásit

nefritt
Proformance jsem měla kdysi když byl Kim mladej a nechtěl moc žrát a taky to nechtěl, ale pravda dneska by sežral cokoliv.

nefritt
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 11:38
- Nahlásit

Tak u nás by asi sežrali všechno.

nefritt
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:12
- Nahlásit

URL
A znáte tuhle Acanu? Ta je nějaká nová ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:29
- Nahlásit

nefritt
Neznám, ale já tu Acanu moc nesleduju, klidně to může být novinka, už dlouho nic nového neměli.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:30
- Nahlásit

nefritt
jestli je nová, to nevím, ale tim jí sežral 18ti kg pytel a nevypadal že by mu nejela. zadny zdravotni problemy nemel, ale on sezere cokoli... pokud ti v ni nevadi Vitamin A – 21.000 m.j./kg coz jsi psala vic nez 15 000

nefritt
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2012 12:53
- Nahlásit

No Acana s bramborama určitě v té základní řadě dřív nebyla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 11:16
- Nahlásit

nefritt
no mas vlastne pravdu, protoze brambor jestli nebyl jen v ty zeleny acane? my sme tady tehle nove modre meli jeden pytel a dobry. az dokrmim nutram, tak vemem znova tuhle modrou acanu. ja si totiz bohuzel nevzpominam, co bylo v te stare modre, kdyz to clovek kupuje ze zvyku tak to moc neresi pri kazdy koupi

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 12:25
- Nahlásit

cernej caj
Stačí pohledat, ve starým modrým pytli byl oves.

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2012 14:46
- Nahlásit

Jestli někdo šijete, tak látky
pomík

tohle je sice eskimo, ale jako by to byl bílý špic

nefritt
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 07:08
- Nahlásit

Tak mně docela naštvali v ZOOHITU. Poslali mi jeden kupon na slevu 10% a druhý na 5% když budu odebírat jejich info
e-maily. Když jsem dneska chtěla uplatnit při nákupu ten 10%, tak mi to pořád dokola píše, že takové číslo kuponu neexistuje!!! Šmejdi. Tak to ať jdou do prčic takhle klamat. Asi taky zkusím holkám objednat tu bramborovou acanu u svého pravidelného dodavatele a hotovo. Stejně si myslím, že svodem pro nás všechno končí, tak už nebudu muset řešit jestli mi Crazy rezne nebo ne. Je totiž přesně na hranici standardu a mám obavu, že ani tentokrát nám ta chovnost nevyjde. A tím končím s veškerými pokusy o získání chovné feny. Mně prostě bylo souzeno odchovat jen ty jedny štěňátka a šmitec.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 07:25
- Nahlásit

nefritt
zkus tam zavolat a říct jim to, že ti to nejde. Třeba to nebyl účel, může jim i zlobit web... a pokud si každej zákazník pod vousy řekne, že u nich už nikdy nic nekoupí, místo aby se zeptal... může se stát, že o té nefunkčnosti ani nemusí vědět.

Tak uvidíš, jak dopadnete. Mě překvapilo, když jsem viděla chodskýho psa na vlastní oči, jak je "malej", protože z nějakých těch obrázkových karet z ABC vypadá, že je hodně velikej a mohutně huňatej... a na dovolený sem se u lidí z kempu dívala co maj za krásnýho pejska, tak prej chodák a já "je nějakej malej" spíš v reakci na to, jak sem si ho představovala a paní se tak ohradila že má předpisovou výšku sem asi vypadala jako blbec

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 08:02
- Nahlásit

nefritt
Jak píše cernej caj já bych jim tam taky brnkla, nemusí to být jejich úmysl.
U choďáků je to tak příšný, že myslíš, že když je na hranici, že ti to nedají? Když to vezmu jak měřej u špiců....
Byla by to fakt smůla a nejspíš bys pak tu nejlepší špičkovou fenu měla až bys jí vůbec nechtěla a nečekala, to tak obvykle bývá. Ale hlavně že je zdravá, to by byl větší průser.
cernej caj
JJ, když jsem se bráchovi taky snažila vnutit choďáka, tak argument byl, že je moc velkej a pak velký překvapení, když jsem řekla,ž e je velkej jako Kim. Ono asi mate to zbarvení, každý pak má dojem, že je velkej jako NO.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 08:19
- Nahlásit

Maya
no právě, já si fakt představovala mnohem většího psa.

mě se chodáci vždycky líbili podle vzhledu, navíc povahově taky dobrej pes, ale jak to tak zjišťuju, z prdelákova bez řidičáku je nejlepší řešení hlavně ať je to malý... a hlavně když jsou dva...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:57
- Nahlásit

cernej caj
Prdelákov bez řidičáku, o tom mi vyprávěj. Jako blbá manípulace je už se psem velikosti vlčího když je v narkoze, nemocnej apod., takže já už asi jen střeďáky, ale zase je blbý, že už vím, že mám tendence takovýho mrňavce spíš rozmazlovat než cvičit, ohybat se k tomu musíš až k zemi no a tak, taky to má svoje nevýhody

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:21
- Nahlásit

Maya
presto budu zatim dal uspesne odpurcem ridicaku nojo, to ohybani bude blby az budem stary a nepohyblivy

nefritt
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:47
- Nahlásit

Tak už mám kupon!!! Stejný číslo jako mám na papíře, přišel mi e-mailem a hnedle to šlo zadat Tak hele, 150 kč na chodníku nikde nenajdu, že jo. Navíc ty granule jim chutnají všem, tak bych byla hloupá toho nevyužít, když jinak stojí 890,- a mně při kombinaci odběru dvou pytlů a slevy vyjde pytel na 700,-
No Crazy jsem naměřila 54 a s odřenýma ušima. To je maximum co smí fena choda mít. Psi jsou samo větší. Ti mají maximum 57. U nás i Tara, která má 51 cm je teda vyšší než vlčoun. Někteří choďáci budí dojem velikosti svou mohutností a chlupatostí.
Mně velikostí vyhovujou čím dál menší psi, takže až se mi přirozenou selekcí smečka rozpadne mám v plánu něco úplně mrňavýho (max 6-7kg)
Jinak já mám řidičák teprve od 95. Do tý doby jsem ho pořád nějak nepotřebovala.

nefritt
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:54
- Nahlásit

cernej caj
jinak co se týče povahy choda - vyhovuje mi daleko víc než vlčí. Nevím jestli to je tím, že jsem si ho přála tak dlouho než jsem se k němu propracovala (8 let) I na ten cvičák mi vyhovuje. Navíc jsou náramně kamarádský, takže nemusí být majitelé tak ve střehu jako u vlčích. Neviděla jsem na nějakým srazu běhat vlčí volně, zato u chodů je to běžný, že se vypustí všichni běhat na jednu louku a není problém. Samo jsou i vyjímky, ale to je všude. Já Charlese musím pořád hlídat, protože by mi pořád dokola doma napadal tollera (10let) Přitom ten si ho nevšímá, je vykastrovanej, takže nechápu to Charlesovo zarputilost a štve mně s tím. U něj si nemůžu lajsnout ho mezi cizí psy pustit navolno.

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání