Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 11:38
- Nahlásit

Maya
prave ty to nepoznas protoze mas malej monitor a proto to mas tak, jak to vypadalo v dobach vzniku pred 7mi letysnad u kazdyho
klasickej center funguje na ten text uprostred, ale s tim menu se to rozbije kdyz se snazim centrovat
no mozna ti zatyka svama mezi podrazkama a zbytkem boty

worick
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 12:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

sinned aneleh
jé ahoj Já sem patřím jen tak okrajově ale chodím jim sem kafrat

A když jsme u toho, jsem si vzpoměla, že jste mi kdysi některá říkala, že klub špiců shání střeďáky (i bezpapíráky) na ozdravení chovu a u nás jeden takový podivous má psa. Nevím ale kolik mu je, řekla bych, že už kolem 10let, ale vypadá dobře a cosi se mi mate, že mi kvákal něco o tom, že si ho propašoval autobusem z dovolené v Itálii...ale to teda jistě nevim
Jsem si na to vzpoměla, protože zrovna onehdá jel na Babetě kolem našeho a vezl ho na štangli mezi šlapátkama

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 12:32
- Nahlásit

worick
Nemáš fotku? Je bílej? Aby to pak nebyl spíš volpino než špic. Ale jestli je mu už 10, tak to stejně nemá moc smysl, za tak starým psem by nikdo nejspíš nejel.

nefritt
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 12:49
- Nahlásit

Australáci se mi líbili vždycky, ale doma od mé drahé polovičky zaznělo jasné NE (prý se mu nelíběj). Tak jsem ráda, že mám to, co mám )). Ale rýsuje se, že si ho móóžnááá pořídí dcera, tak ho budu chodit muchlat k nim.
Maya
co jsi objednávala na ZOOHITu? Žrádlo? Já mám dneska avizovanou tu druhou klec místo té ztracené zásilky, tak jsem zvědavá. Zatím tu pošťáci nebyli

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 13:00
- Nahlásit

cernej caj
Hele co jsem našla, fakt super fotky http://visnakovo.rajce.idnes.cz/Pripolarni_Ural_20 12/
nefritt
Já u zoohitu měla objednaný ty kapsičky pro kočky a hobliny.

nefritt
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 13:23
- Nahlásit

Hurá, právě dorazil pošťák i s klecí, tak paráda!!!

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 13:43
- Nahlásit

nefritt
A co dáreček? Byl?

nefritt
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 14:07
- Nahlásit

jj ta jejich plastová miska s očima - zelená

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 14:14
- Nahlásit

nefritt
Tak to máš super. No mě balík neztratili, 40 kg by se blbě ztrácelo.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 14:31
- Nahlásit

Maya
Nemáš fotku? Je bílej?Aby to pak nebyl spíš volpino než špic... - pravda, volpino vypadá jak špic) alespoň na fotkách, ale jak jsem koukala na velikost....šmarjá, 4,5kg to je spíš čivava ne?! Vypadá klasicky špicoidně, i velikostí, fotku nemám, on ho má na dvorku, kam není odnikud přístup a majitel je jak jsem psala pošuch...I když na mne drží jelikož jsme měli podobného Alfíčka a když jsem pořídila kluky, tak koukal na Worku (myslel, že Alfča tak vyrostl )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 14:52
- Nahlásit

Maya
tak to sou fakt nadherny fotky... visnak jestli je to ten co ho teda neznam, je docela znamy jmeno mezi trampikama, odebiram trampskej casak a obcas se tam objevi a zrovna tam tusim bylo z toho vandru po kamcatce dost zajimavy povidani... a ejhle, na tom tvym odkazu ma i fota, tak je to asi on
kamcatka - tak ti moc dekuju za objev tak luxusniho cestovatelskeho foceni, pac severni krajiny sou muj zrejme nesplnitelny sen

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 15:14
- Nahlásit

cernej caj
Teda Kamčatka taky super. To jsem ani nevěděla, že je to nějaký známý cestovatel, ale fotky má nádhery a ty komntáře k tomu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 17:46
- Nahlásit

Maya
no on asi spis je znamej tramspkej "cestovatel". Moje teta je ted zas asi na mesic v azerbajdzanu nebo kde... taky trampka tohle obdivuju, na mesic se yabalenym baglem takhle... na to nemam naturu, to sem nepodedila

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 17:48
- Nahlásit

worick
ahoj, to netuším, jestli (až jednou) budeme hledat ženicha pro Kačenku, tak vyrazíme za hranice... Tady v ČR je středních špiců tak málo, že je to až zoufalý
Aussíni jsou skvělý - jestli nejsi zdaleka, zvu na návštěvu Příští rok plánuju štěňátka po té své potrhlici - teda pokud do tý doby stihnem zkoušky, který mám naplánovaný Jsou to perfektní pracanti, úchvatný mazlíčci a celkově skvělí rodinní psi. A špičička zatím vypadá stejně nadějně

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 19:01
- Nahlásit

cernej caj
Kde na to ty lidi berou? Vždyť jen letenka na Kamčatku musí být pěkná pálka. A čas? To asi nechodí do práce nebo co. Jinak takhle jezdí dcera mojí kolegyně, ale ta ještě studuje vejšku, ale jezděj blíž, co vím, tak byli v horách v Rumunsku, v Bulharsku, na Korsice a ve Finsku za polárním kruhem, tak akorát taky vždycky vidím jen fotky, ale osobně by mě tam asi taky nikdo nedostal, přece jen by mi chyběla civilizace.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 21:37
- Nahlásit

Maya
ale osobně by mě tam asi taky nikdo nedostal, přece jen by mi chyběla civilizace. - já opačně: jelikož jsem fakt asi posera, raděj by jsem se tamní civilizaci vyhnula obloukem a byla vděčná, kdybych potkávala jen zvěř Na Rusy a jim podobné mám poslední dobou těžkou alergii takže fotky parádní, ale takto mi to stačí Do hor, které vypadají jako výstup na Měsíc bych ani nešla...padla by na mne asi depka, že jsem poslední člověk na zemi.... Stačilo mi těch 6h v letadle nad Iránem - na ten pohled na ,,měsíční krajinu" jaktěživ nezapomenu Na mne z toho padá fakt děsná bezmoc...tím spíš, že to tak asi bude brzy vypadat i u nás

Maya
Člen
# Zasláno: 31 Srp 2012 22:16
- Nahlásit

worick
Mě by ta krajina nevadila, spíš se mi líbí, civilizací jsem myslela záchod, sprchu a normální jídlo, bez toho by to bylo pro mě utrpení Lidi bych taky nemusela, takže víc by mi vyhovoval pustý ostrov s nějakým sídlem.

worick
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 01:04
- Nahlásit

Maya
civilizací jsem myslela záchod, sprchu a normální jídlo, bez toho by to bylo pro mě utrpení - já vim
Lidi bych taky nemusela, takže víc by mi vyhovoval pustý ostrov s nějakým sídlem - ideální

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 08:18
- Nahlásit

sinned aneleh
teda, ten aussík mě mrzí, mě od něj každý zrazoval, a poslední dobou vídám, že neprávem. No a to jsem místo toho údajně "líného" aussíka trefila bezkonkurenčně nejnepracovitější šeltii, přinejmenším ve středočeském kraji

Maya
cernej caj
A žádám dodatečné ocenění zato, že jsem přihlásila Prahu, dokonce v 1.! termínu

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 08:42
- Nahlásit

kachna_
to je strašnej nesmysl, že aussíci nepracujou Naši psi jsou z údajně "výstavních" linií, respektive jsou hezcí a lidi tudíž automaticky předpokládaj, že úplně blbý... Což je nesmysl - začala jsem se všema včetně špičičky běhat agi (což bude asi můj hrob, protože tam nechám plíce ) a fenka Ája je tak rychlá, že se s přehledem rovná borderkám... Pes je těžší a celkově teda takovej uvážlivější, má radši poslušnost a stopy a ten nejmladší uličník bude stejný toprédo jako Ája. O Kačence ani nemluvím, ta špička se narodila s vrtulí místo ocásku
jo - a tu Prahu jedu v sobotu se všema aussíkama a v neděli extra s Kačenkou, protože se neumím naklonovat a nedokázala bych předvýst dvě štěňata

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 11:08 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
na letenku setrej celej rok a pak se stravujou akorat rejzou. Treba teta driv ucila anglictinu a prekladala, takze idealni povolani na to mesic ci dva vypadnout

sinned aneleh
me se ausici moc libej, ale me by u nich desilo to, ze asi taky potrebujou hafo vyziti, proti "lenosnymu" spicovi kterej to vyziti ma rad, ale kdyz neni tak se svet nezbori

kachna_
máš pravdu, to se cení

Prisla sem na to s tim webem po dlouhym laborovani pouzivam netypickou vec na flek pro fotogalerii, kvuli kterymu mi nesel centrovat ten pravej kraj... No a ja se celou dobu snazila vyresit, jak to udelat jinak, misto aby me napadlo presunout tu atypickou vec a udelat z ni typickou akorat si teda pridelam trochu prace navic, ale ukazka: akorat teda zatim jedou jen ty chriby, jinak mi fotogalerie zmizela a jeste sem si vsimla ze se mi to menu posunuje, kdyz zkusite kliknout na rok 2012 a vybrat chriby, tak to menu jakoby odskoci

edit: a nevali to pod IE tak asi nic

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 14:30
- Nahlásit

cernej caj
tak je fakt, že s aussíkama je potřeba něco dělat denně... Ale tak my na procházkách děláme stopy, poslušnost, 2x týdně cvičák, 1x týdně ovečky, teď jsem s nima začala jezdit na kole a učíme se prvky dogdancingu Prostě každá blbinka je pro ně dobrá Ani tak nepotřebujou extra množství pohybu, jako spíš zaměstnat mozeček Ale co zjišťuju, tak Kačenka je to samý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 18:15
- Nahlásit

sinned aneleh
právě, pro vás to jsou určitě vhodný plemena, protože ses koukám dost akční, ale pro mě je víkendovej výlet tak maximum.

Zajímalo by mě, jak se učí aport. V jihlavě pro to máme super prostor, snažím se z Timíkova nadšení pro balonek vytěžit, aby mi ho i nosil a ne se za ním jen honil, což asi nějak chápe... když už ho v tý tlamě někam nese, proč ne ke mě, že? Ale ferina sedí, čumí, dožaduje se mlsek taky ale balón ju naprosto nezajímá

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 18:15
- Nahlásit

cernej caj
Mě to funguje v IE a žádný menu mi neodskakuje.
kachna_
A žádám dodatečné ocenění zato, že jsem přihlásila Prahu, dokonce v 1.! termínu

sinned aneleh
To by mě zabilo, takovej psí program Kačenka ti pochytila aussí způsoby.

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 20:29
- Nahlásit

cernej caj
Zajímalo by mě, jak se učí aport.
no co třeba přes míček na dlooouhé šňůrce? hodíš, Tim se zarafne a ty si ho s povelem přinéééééés přitáhneš?

kachna_
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 20:29
- Nahlásit

cernej caj
jo jinak taky ve firefoxu nevidím problém

Maya
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 21:12
- Nahlásit

kachna_
No tak u nás by tahle metoda fungovala akorát tak, že já hodím, Kim se zarafne, já přitáhnu, on pustí a já si přitáhnu tak akorát miček. Kima aport vůbec nebaví a odmítá za čímkoliv běhat, to dělal jen tak do roka, Dorin nosí rád, ale obvyle obíhá, takže ho učím předávat za mlsku, máme to tak 50:50

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 1 Zář 2012 23:48
- Nahlásit

cernej caj
učím aport přetahováním - tahám se s nima o blbosti, až je to pro ně maximální zábava a jednoho krásnýho dne jim vždycky docvakne, že když hračku přinesou, tak se budeme tahat Maya
mě s aussíkama nic jinýho nezbylo oni člověka prostě donutěj.

nefritt
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2012 07:07
- Nahlásit

Nikdy jsem neměla problém psa naučit aport, ale u Crazy se nějak nechytám. Dokonce i Charlie to odkoukal a nosí míčky, i krásně pouští na povel. Ale ona zatím nechápe nebo spíš nechce pochopit, že by mi ten míček měla dát.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Zář 2012 08:56
- Nahlásit

kachna_
právě Tim to pochopil snadno, co se po něm chce, protože ho baví balonky honit. Ferina sedí a čumí. Chce jen mlsek bez prace

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání