Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 08:47
- Nahlásit

cernej caj
Ježííš, já na ty trička úplně zapomněla, tys měla velikost M že jo?¨doufám, že si ještě vzpomenu na heslo tam

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 10:21
- Nahlásit

Maya
no to je možný podle tabulky http://www.cafepress.de/mf/45738735/enterprised-wo rn-look_tank-top by mi stacilo asi aj Sko

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 10:28
- Nahlásit

cernej caj
tak S nebo M?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 10:31
- Nahlásit

Maya
Asi S. si sice psala, ze lepsi vetsi,ze to muzes zmensit, ale radsi budu riskovat 1:1 velikost (na 91 je S s sirkou 91cm) asi lepsi nez 102cm... to mi prijde uz zase teoreticky hodne zmensovani... ale zas co ten strach ze to neodpovida? risknu S a kdyztak ho dam kamosce ktera vazi 45kg

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:56
- Nahlásit

cernej caj
tak pravda je, že triko se trochu natáhne, hodně velký taky není nic moc, to si nevybereš

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:26
- Nahlásit

Maya
tak beru S a v nejhorsim ho rozparu po strane a neco mu tam vsiju tak snad to projde

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:51
- Nahlásit

cernej caj
Ono to stejně nakonec furt nepůjde a bude to úplně fuk jestli S nebo M.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:10
- Nahlásit

cernej caj
Tak pokus proveden, pořád stejný error.
A zrovna tam měli akci při dvou tričkách jedno zdarma.
Tak jsem udělala pokus objednat to přímo z USA, co jsem to tak propočítala, tak cena je +- stejná a tam se mi to s paypal ani nepropojilo, zkusím to ještě doma, ale fakt nevím, to je nějaký prokletý obchod nebo co, jinde mi to bez problémů funguje stejně jako posílání peněz na mail.

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:18
- Nahlásit

cernej caj
Tak jsem chtěla zkusit ještě ten německý a tam je jen platba kartou, tak to nemůžu sloužit, ale stejně by to asi nešlo, mají to nějaký propojený, všude se můžu přihlásit na jedno heslo a zboží mi normálka přeskakuje v košíku ze země do země.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:37
- Nahlásit

Maya
a ty nemas povoleny platby kartou? ale fakt skoda... ja snad budu muset presvedcit kolegu, aby to zkusil, protoze to triko se mi libi a hlavne bych chtela pak to egyptsky pro kamosku na vanoce... no je to naprd

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 14:00
- Nahlásit

cernej caj
Ne, já kartu na net pustit nechci, takže povolený platby tam nemám. Kdybys přesvědčila kolegu, tak já chci 3 trika prosííím, mohla bych mu poslat odkazy, aby to tam nemusel hledat. Už jsem na jednom foru položila dotaz, jeslti to jiným funguje, tak uvidím, jestli se někdo ozve.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 16:49
- Nahlásit

Maya
a za kolik je to celkem penez?

Jinak s tou kartou na netu * je celkem jednoduche si aktivovat ty platby, nastavit denni limit a po provedeni transakce to deaktivovat, ale chapu ze po par trickach clovek asi netouzi tolik, aby kkvuli tomu furt nekam volal.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 16:55
- Nahlásit

Maya
prej staci platebni link - muzes to objednat a poslat mi do mailu pod clenem akorat ten link pro platbu?

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 20:06
- Nahlásit

cernej caj
Zkusím to, ale že by se vám to zobrazovalo po mým přihlášení?

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 20:09
- Nahlásit

Teď mi testuje pc a mám to jak šnek, zkusím to později, ono už je to takhle večer asi jedno. Když tak můžu kolegovi poslat peníze na paypal mail a nebo na účet, to je mi jedno. Je to cca 70 liber. Nebo klidně mu dám heslo, může se tam přihlásit na mě, ty věci tam zůstávají viset nějakou dobu v košíku.

nefritt
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 21:08
- Nahlásit

cernej caj
Na Kosti je vevnitř původní vybavení. Jako řekla bych, že když jsme tam byli před těma 2-3 roky tak i ty prápory co jim čumí z oken byly lepší - teď už to je nějaký vyšisovaný

Maya
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2012 21:40
- Nahlásit

cernej caj
Tak jsem ti poslala ten link, snad to bude fungovat, aktuálně je tam sleva 13 liber, takže doprava by byla jen za 2 libry, což by bylo super.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 07:19
- Nahlásit

Maya
tak to nefunguje, když nejsem přihlášená. Asi když ti ten paypal nefunguje tak ti to asi ani nedá přesně informace kolik a kam poslat, že? tak zkusíme ten login, máš mail

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 07:42
- Nahlásit

cernej caj
Tak jsem ti odepsala, tak doufám, že se mu to povede. Kolik peněz poslat vidím v košíku, ale kam to nevím, to se v paypal neukazuje, tam jen odklikneš platbu a ono si to strhne prachy samo, právě proto to musí být nějak propojený s eshopem a to mě právě nefunguje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:19
- Nahlásit

Maya
tak to já su taky zvědavá. Zkusím ho požádat hned jak dorazí do práce, ale chodívá tak v 9, takže zatím nic... du pohledat ten odznáček, co chtěla Kniga páč shodou okolností je to její bratr, tak ať pak nedostanu od Knigy kartáš že tričko mám a odznáček ne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:27
- Nahlásit

Maya
tak pres paypal to neslo ani jemu, zkusil to zaplatit kartou... o dalsim prubehu budu informovat

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:42
- Nahlásit

cernej caj
Přišlo mi potvrzení, takže zakoupeno, supeeeer, jsem koukala, žes tam dala ty odznáčky, jsem ti mohla poslat odkazy, mám je v oblíbených, z košíku jsem je vyhodila, protože jsem si říkala, že už je to dlouho a Kniga se tu neukázala a co já pak s odznáčkama s kníračema )
tak na jednu stranu jsem ráda, že já nejsem ten blbec, co neumí s paypalem a že je to jejich chyba, na druhou stranu mě to se..e, protože jsem myslela, že tam nakoupím častějc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:52
- Nahlásit

Maya
kolega to kdyztak asi zas veme, on je hodnej a ochotnej ale principielne chapu, ze je to napytel.

ty odkazy sem si nasla tady na foru, tak dobry, jinak bych je tam asi nikdy nenaklikala

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:56
- Nahlásit

cernej caj
Přeposlala jsem ti potvrzení objednávky a napsala návrh jak se vyrovnáme s penězma, tak se na to mrkni a dej vědět. Že kolegovi moc a moc děkuju, je fakt moc hodnej, ale je jasný, že to už je komplikovaný s penězma a tak.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:33
- Nahlásit

Maya
no je to des. Ale mozna jeste druhej pokus pred vanocema provedu, kvuli tem faraon trikam... tak uvidime.

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:48
- Nahlásit

cernej caj
Jsem ti poslala odpověď. Tak teď ještě aby balík dorazil. Taky uvidíme jak to bude vypadat, přinejhorším když tak kolegu ještě před vánoci zmermomocníme. ) Egypt triko by se mi líbilo taky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 12:54
- Nahlásit

Maya
tak za 3 tydny uvidime, co nam dorazi

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 13:55
- Nahlásit

cernej caj
Tak já doufám, že to dorazí dřív, jiný balík taky psali za 3 týdny a byl tu za 3 dny

nefritt
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:14
- Nahlásit

Jestlipak víte, že vlčí špic i samojed jsou v Irsku zařazeni mezi psy TYPU pit bull a jsou tam prý nějakou vyhláškou zakázaný??? Dneska je o tom článek v PPČ. Jako ten seznam musel psát někdo úplně vožralej, když tam zařadí i foxteriéra nebo huskyho ................

cernej caj
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:16
- Nahlásit

nefritt
cože? asi si koupím PPČ.

to tam jako je špic proto, že je to hlídací pes a tak hodně štěká?

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání