| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 08:47
- Nahlásit
cernej caj
Ježííš, já na ty trička úplně zapomněla, tys měla velikost M že jo?¨doufám, že si ještě vzpomenu na heslo tam
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 10:21
- Nahlásit
Maya
no to je možný podle tabulky http://www.cafepress.de/mf/45738735/enterprised-wo rn-look_tank-top by mi stacilo asi aj Sko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 10:28
- Nahlásit
cernej caj
tak S nebo M?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 10:31
- Nahlásit
Maya
Asi S. si sice psala, ze lepsi vetsi,ze to muzes zmensit, ale radsi budu riskovat 1:1 velikost (na 91 je S s sirkou 91cm) asi lepsi nez 102cm... to mi prijde uz zase teoreticky hodne zmensovani... ale zas co ten strach ze to neodpovida? risknu S a kdyztak ho dam kamosce ktera vazi 45kg
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 11:56
- Nahlásit
cernej caj
tak pravda je, že triko se trochu natáhne, hodně velký taky není nic moc, to si nevybereš
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:26
- Nahlásit
Maya
tak beru S a v nejhorsim ho rozparu po strane a neco mu tam vsiju tak snad to projde
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 12:51
- Nahlásit
cernej caj
Ono to stejně nakonec furt nepůjde a bude to úplně fuk jestli S nebo M.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:10
- Nahlásit
cernej caj
Tak pokus proveden, pořád stejný error.
A zrovna tam měli akci při dvou tričkách jedno zdarma.
Tak jsem udělala pokus objednat to přímo z USA, co jsem to tak propočítala, tak cena je +- stejná a tam se mi to s paypal ani nepropojilo, zkusím to ještě doma, ale fakt nevím, to je nějaký prokletý obchod nebo co, jinde mi to bez problémů funguje stejně jako posílání peněz na mail.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:18
- Nahlásit
cernej caj
Tak jsem chtěla zkusit ještě ten německý a tam je jen platba kartou, tak to nemůžu sloužit, ale stejně by to asi nešlo, mají to nějaký propojený, všude se můžu přihlásit na jedno heslo a zboží mi normálka přeskakuje v košíku ze země do země.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 13:37
- Nahlásit
Maya
a ty nemas povoleny platby kartou? ale fakt skoda... ja snad budu muset presvedcit kolegu, aby to zkusil, protoze to triko se mi libi a hlavne bych chtela pak to egyptsky pro kamosku na vanoce... no je to naprd
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 14:00
- Nahlásit
cernej caj
Ne, já kartu na net pustit nechci, takže povolený platby tam nemám. Kdybys přesvědčila kolegu, tak já chci 3 trika prosííím, mohla bych mu poslat odkazy, aby to tam nemusel hledat. Už jsem na jednom foru položila dotaz, jeslti to jiným funguje, tak uvidím, jestli se někdo ozve.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 16:49
- Nahlásit
Maya
a za kolik je to celkem penez?
Jinak s tou kartou na netu * je celkem jednoduche si aktivovat ty platby, nastavit denni limit a po provedeni transakce to deaktivovat, ale chapu ze po par trickach clovek asi netouzi tolik, aby kkvuli tomu furt nekam volal.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 16:55
- Nahlásit
Maya
prej staci platebni link - muzes to objednat a poslat mi do mailu pod clenem akorat ten link pro platbu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 20:06
- Nahlásit
cernej caj
Zkusím to, ale že by se vám to zobrazovalo po mým přihlášení?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 20:09
- Nahlásit
Teď mi testuje pc a mám to jak šnek, zkusím to později, ono už je to takhle večer asi jedno. Když tak můžu kolegovi poslat peníze na paypal mail a nebo na účet, to je mi jedno. Je to cca 70 liber. Nebo klidně mu dám heslo, může se tam přihlásit na mě, ty věci tam zůstávají viset nějakou dobu v košíku.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 21:08
- Nahlásit
cernej caj
Na Kosti je vevnitř původní vybavení. Jako řekla bych, že když jsme tam byli před těma 2-3 roky tak i ty prápory co jim čumí z oken byly lepší - teď už to je nějaký vyšisovaný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 21:40
- Nahlásit
cernej caj
Tak jsem ti poslala ten link, snad to bude fungovat, aktuálně je tam sleva 13 liber, takže doprava by byla jen za 2 libry, což by bylo super.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 07:19
- Nahlásit
Maya
tak to nefunguje, když nejsem přihlášená. Asi když ti ten paypal nefunguje tak ti to asi ani nedá přesně informace kolik a kam poslat, že? tak zkusíme ten login, máš mail
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 07:42
- Nahlásit
cernej caj
Tak jsem ti odepsala, tak doufám, že se mu to povede. Kolik peněz poslat vidím v košíku, ale kam to nevím, to se v paypal neukazuje, tam jen odklikneš platbu a ono si to strhne prachy samo, právě proto to musí být nějak propojený s eshopem a to mě právě nefunguje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 08:19
- Nahlásit
Maya
tak to já su taky zvědavá. Zkusím ho požádat hned jak dorazí do práce, ale chodívá tak v 9, takže zatím nic... du pohledat ten odznáček, co chtěla Kniga páč shodou okolností je to její bratr, tak ať pak nedostanu od Knigy kartáš že tričko mám a odznáček ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:27
- Nahlásit
Maya
tak pres paypal to neslo ani jemu, zkusil to zaplatit kartou... o dalsim prubehu budu informovat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:42
- Nahlásit
cernej caj
Přišlo mi potvrzení, takže zakoupeno, supeeeer, jsem koukala, žes tam dala ty odznáčky, jsem ti mohla poslat odkazy, mám je v oblíbených, z košíku jsem je vyhodila, protože jsem si říkala, že už je to dlouho a Kniga se tu neukázala a co já pak s odznáčkama s kníračema )
tak na jednu stranu jsem ráda, že já nejsem ten blbec, co neumí s paypalem a že je to jejich chyba, na druhou stranu mě to se..e, protože jsem myslela, že tam nakoupím častějc
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:52
- Nahlásit
Maya
kolega to kdyztak asi zas veme, on je hodnej a ochotnej ale principielne chapu, ze je to napytel.
ty odkazy sem si nasla tady na foru, tak dobry, jinak bych je tam asi nikdy nenaklikala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 09:56
- Nahlásit
cernej caj
Přeposlala jsem ti potvrzení objednávky a napsala návrh jak se vyrovnáme s penězma, tak se na to mrkni a dej vědět. Že kolegovi moc a moc děkuju, je fakt moc hodnej, ale je jasný, že to už je komplikovaný s penězma a tak.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 10:33
- Nahlásit
Maya
no je to des. Ale mozna jeste druhej pokus pred vanocema provedu, kvuli tem faraon trikam... tak uvidime.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 11:48
- Nahlásit
cernej caj
Jsem ti poslala odpověď. Tak teď ještě aby balík dorazil. Taky uvidíme jak to bude vypadat, přinejhorším když tak kolegu ještě před vánoci zmermomocníme. ) Egypt triko by se mi líbilo taky.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 12:54
- Nahlásit
Maya
tak za 3 tydny uvidime, co nam dorazi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 13:55
- Nahlásit
cernej caj
Tak já doufám, že to dorazí dřív, jiný balík taky psali za 3 týdny a byl tu za 3 dny
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:14
- Nahlásit
Jestlipak víte, že vlčí špic i samojed jsou v Irsku zařazeni mezi psy TYPU pit bull a jsou tam prý nějakou vyhláškou zakázaný??? Dneska je o tom článek v PPČ. Jako ten seznam musel psát někdo úplně vožralej, když tam zařadí i foxteriéra nebo huskyho ................
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Srp 2012 14:16
- Nahlásit
nefritt
cože? asi si koupím PPČ.
to tam jako je špic proto, že je to hlídací pes a tak hodně štěká?
|