Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:03
- Nahlásit

cernej caj
Proč ptáčky těžko? Já koupila kočce Taste of Wild jako dobrý, ale pak naposledy nějaký kočičí Leonardo a to málem sežrala i s miskou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:22
- Nahlásit

Maya
protože ona bez ocasu moc neskáče a ptáček si na zem kočce pod nos těžko sedne

kachna_
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:35
- Nahlásit

cernej caj
http://www.kokorindogtrek.estranky.cz
protože ona bez ocasu moc neskáče a ptáček si na zem kočce pod nos těžko sedne
aha, tak už vim, že mám shánět kočku bezocasou

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:46
- Nahlásit

cernej caj
To jako fakt, že jí absence ocasu zamezuje skákání? Není to spíš v tom, že je to neskákací kočka? Taky jsem takovou kdysi měli, ta nepřelezla ani plot a to ocas měla.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 10:50
- Nahlásit

kachna_
18 km výlet?? To by pro mě byl doggtreking jak prase. A hele to jako fakt, že v lékárničce na cestu musí být dvě botky pro psa? A to i na ten výlet? To se mi zdá poněkud přehnaný, snad kdyby si pes rozříznul nohu nebo něco, tak končím ne? Poprvý si čtu propozice na dogtrek a žasnu.

nefritt
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 12:32
- Nahlásit

Jestli já nemám pech. Pořád všechno dobrý, vychvaluju taky ZOOHIT a vida - ztratil se mi od nich balík. Ztratili ho pošťáci. Avizo, že ho posílají mi přišlo 20.8. Teď v pondělí už jsem se začala pídit kde že ho mám. A on není. Tak mi posílají další i s dárkem jako omluvou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 13:03
- Nahlásit

Maya
on vypadá, že by skákal, jak nahoru tak dolů, ale dolů se spouští, nepřeskočí ze skřínky na skřínku... co sem měla ještě dva bráchy, bez a s ocasem tak vypadali jako dva ďábli ale ten bez ocasu taky neskákal přes něco a dolů. maximálně jen nahoru a pak zjištoval kudy zpět

ono to asi není jen o tom že bys s poraněným psem chtěla jít dál, ale občas se potřebuješ dostat aspoň k silnici, nebo to použiješ jako ochranu dopředu... a zase když ty boty jednou koupíš, pak je vozíš furt...

kachna_
viděla jsem, možná zkusím těch 40km, protože už nemám moc dovolený a je to tam moc pěkný a když je v pátek svátek, tak by aspoň ten MID za to stál.
uvidím.

nefritt
tak spokojená nakonec, ne?

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 13:04
- Nahlásit

nefritt
A máš to už zaplacený? Jinak jsou teda dobrý, že to hned pošlou znova a nečekají až jak se to vyřeší s poštou. Já byla s nima taky spokojená, přišlo mi i těch 40 kg, jeden den ve dvou balících, odeslali to tuším hned ten den co jsem to objednala a ještě mi dali 10% slevu na první objedávku, taky si nemůžu stěžovat a určitě u nich ještě někdy objednám.

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 14:17
- Nahlásit

tetování kdyby si někdo chtěl pořídit..

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 14:37
- Nahlásit

a ještě jedno jsem našla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 14:56
- Nahlásit

Maya
to já bych chtěla ale to by se pak asi muž odstěhoval ale na tričko super

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 15:26
- Nahlásit

cernej caj
Tak nechat namalovat henou jen na léto ale na tričko by to taky šlo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 18:01
- Nahlásit

Maya
to sem taky navrhovala, ale nemělo to kladnou odezvu

nefritt
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2012 20:52 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit

Maya
ne ne - já zásadně beru na dobírku. No dneska přišel mejl, že posílají další balík, tak uvidíme zítra

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 08:15
- Nahlásit

nefritt
Někdo na poště se asi napakoval. Tak hlavně aby ten druhý dorazil.
cernej caj
Ať se tvůj muž nechá pomalovat taky a bude to.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 09:38
- Nahlásit

Maya

vcera jsem roztresenou rukou zkusila namalovanim takovych jednoduchych ornamentu na triko procvicit ladem nechanou kreslici ruku... no... k vysledku se nechci vyjadrovat, ale potrebovala sem zakryt fleky, ktery mi tam nejak vznikly... pak se mozna vrhnu na pokus o vlkospice, az ho natrenuju na papire

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 10:03
- Nahlásit

cernej caj
To jako kreslíš jen podle toho obrázku? To jsi dobrý, já bych to vzala přes kopírák.

nefritt
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 10:18
- Nahlásit

Maya
no, napakoval - to byla klec pro psa. Dneska jsem si dala vyhledat ten další balík a napsalo mi to, že je balík přepravován k dodací poště

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 10:35
- Nahlásit

nefritt
No tak když se ztratí balík, tak ho někdo musí ukrást si myslím, i klec pro psa se někomu jistě hodí. Tak to už ti to asi dorazí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 10:36
- Nahlásit

Maya
no +/- se snazim. Takovy obrazky se hrozne blbe opajcovavaj, protoze pres tricko to neni videt na obkresleni a zkus si to vytisknout a vystrihat tak, at nemas jen hromadu nesourodejch kusu co u sebe nijak nedrzi vetsinou treba obstrihnu obrysy a ty obkreslim ale to vevnitr uz tam nacpu od oka

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 11:01
- Nahlásit

cernej caj
Tak já bych pod papír dala kopírák a objela to tužkou a bylo by, ale když to umíš překreslit od oka, tak to je asi pro tebe nejjednodušší, protože jinak se to musí znova na triku přemalovat a pak vyprat zbytky toho kopíráku, takže práce navíc

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 12:04
- Nahlásit

cernej caj
nebo si nechat udělat razítko špicí

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 14:46
- Nahlásit

filmový trika a mají i červeného trpaslíka http://www.xavier.cz/main/zobraz.php?kat=1

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 16:32
- Nahlásit

ahoj,
můžu se k vám přidat? Od července máme doma krásnou a praštěnou bílou střední čubinku z chs Arpel Bohemia

cernej caj
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 16:51
- Nahlásit

sinned aneleh
Ahoj, možná jsem natrvdlá, ale jméno čubinky by nebylo? a nějaký roztomilý špicí fotky? aspoň nám tady rozsekneš naši svatou čtveřici

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 18:56 - Změnil/a: sinned aneleh
- Nahlásit

jasně jmenuje se Gora Arpel Bohemia, říkáme jí Kačenka - protože je to taková Kačenka bláznivá potrhlá Chystáme se agilitit a možná složit i nějakou tu zkoušku z poslušnosti a samozřejmě se účastnit výstav vložit fotku neumím, takže tady je odkaz na album
URL

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 19:01
- Nahlásit

[imgs]D:\Pictures\Psi\Kacenka[/imgs]

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 19:02
- Nahlásit

sinned aneleh
No jasně, konečně někdo novej se špicem. Fotky jsou moc pěkný, tak ať se vám daří, střeďáci jsou na agi celkem úspěšný.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 19:03
- Nahlásit

sinned aneleh
Z pc tady přímo fotky nejdou vložit, musíš je dát někam na web.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2012 19:03
- Nahlásit

<< 1 ... 144 . 145 . 146 . 147 . 148 . 149 . 150 . 151 . 152 . 153 . 154 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání