Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 10:59
- Nahlásit

nefritt
Já Charlese musím pořád hlídat, protože by mi pořád dokola doma napadal tollera (10let) Přitom ten si ho nevšímá, je vykastrovanej, takže nechápu to Charlesovo zarputilost a štve mně s tím. U něj si nemůžu lajsnout ho mezi cizí psy pustit navolno.
Tak naše špicofenky jsou ke psům fakt naprosto zlatý (jako pubertální pokusy byly, ale to se nepočítá). Ale o psech-psech jsem to už slyšela, že jsou s nima v tomhle problémy.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:02 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Asi možná budu objednávat tady, jestli teda do vánoc naskladní to co chci, teď to nemají, tak kdyby někdo chtěl, je to drahý, ale zase budu mít vyřešený dárky k vánocům http://www.windspinnershop.co.uk/shop

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:09
- Nahlásit

nefritt
Tak choďák je povahově asi spíš jako ovčák ne? Ti jsou obvykle snášenlivý a bezproblémový, špic je holt hlídač, takže zvláště psi jsou ostřejší. Kim si teda cizích psů nevšímá a u Charlese taky myslím, že to může být důsledek zkaženosti v mládí a že se k tobě dostal v podstatě až jako dospělý. Ale nepopírám, že hodně vlčích problém se psama má, musí se to umět zkorigovat a ne každý majitel na to má. U ovčáků tohle obvykle řešit nemusí. Jo i když u border je to ještě daleko horší než u špiců, aby špic bezdůvodně napadal psy, a to i známý, tak jak to uměl Enín a co vím, umí to spousta dalších border samců, tak o tom jsem u špiců neslyšela.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:12
- Nahlásit

nefritt
Kim má mnou naměřeno 53 cm, takže k choďákovi se +- porovnat dá.
S tím kuponem ještě že jsi se ozvala, takže to byla nějaká chyba u nich?
Řidičák já bych občas potřebovala ne že ne, ale kde na to vzít čas? Jo a taky odvahu Každopádně za čas mě okolnosti jistě donutí, takže si budu dělat řidičák tak v 60 jako jedna kolegyně v práci a nebo si budu muset pořídit elektrokolo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:19
- Nahlásit

nefritt
muze byt problem s fontem, ktery pouziji na kupon. jako treba I a l. nebo 0 a O. kdyz to nevidis vedle sebe, tak to proste nepoznas, zatimco z mailu skopirujes a je ti to jedno. Super, ze se to vyresilo

treba ferina je takova jak certik z krabicky. Je mi jasny, ze je to i moje vina, protoze zrejme nemam na to s ni spravne pracovat, ale ona je schopna se z niceho nic ohnat a skocit po psovi, s kterym si hodinu hraje.

to je jasny, ze povahove bude spic a ovcak jinaci, ono se tezko vybira a navic v kazdym udobi zivota muze clovek davat rednost necemu jinemu... a tak cca 7 kg to je velikost selticky, to je dobre

Maya
nebo takovy to maly elektro auto co muzou ridit decka od 16ti let

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:23
- Nahlásit

cernej caj
nebo takovy to maly elektro auto co muzou ridit decka od 16ti let
to neznám, co to je? mě by náhodou stačilo, dojezd 15 km do města a 15 zpátky no furt lepší než tahat granule na zádech 5 km pěšky z pošty

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 11:25
- Nahlásit

cernej caj
Zase lepší že není Ferina takový trpitel jako Kim, venku s cizíma psama by neměl problém se porvat kdyby na něj nějaký vystartoval, doma ho otravuje teď Zeus a Kim jen stojí a štěká o pomoc, kdyby se po něm párkrát ohnal měl by klid, takhle to musím pořád rovnat já

nefritt
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:16
- Nahlásit

Takovejhle trouba je náš Dyk (toller) nechá ty dvě piraně aby ho pořád okusovaly a oždibovaly. Ale když na něj Charles startuje, tak se teda nedá a zdatně mu sekunduje. No a pak nastoupim já a za chvíli je klid na bojišti. Zrovna včera jsem koukala na ten seriál Znalec psí duše a tam od sebe dostávali dva věčně se rvoucí psy - kouká se na to pěkně, ale v jeho kůži bych být nechtěla, když páníčci místo aby druhýho psa bafli a odtáhli oba uskočili a nechali Cesara, aby je od sebe rval sám

Nevím, kde byl problém s kuponem, hlavní je, že objednávka se slevovým kuponem byla včas přijata a teď už mi je jedno, jestli to dodají až příští týden - zásobu mám
Překvapilo mně, jak to MM baští všichni bez rozdílu s velkou chutí a nadšením - to jen já pořád hledám mouchy. Tara, když jí nesu misku, tak kolem mně tancuje jako indián. Ostatní to mají zatím pořád jako pamlsky, protože dožírají zásoby po Corynce. A nemůžu kupovat víc, protože se mi sem nastěhovaly myši a našla jsem prokousanej pytel, takže to musím rovnou po objednání přesejpat do barelů.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:30
- Nahlásit

nefritt
No já s bráchou takhle od sebe kdysi odtrhávali Enína a Kima, za ocasy, ale oni držky zahryznutý, jako nic moc, jak to udělá jeden si ani nedovedu představit.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:38
- Nahlásit

Maya
presne nevim, ale jsou to elektro automobily, ktery maj konstrukcni rychlost max 45km/h a muzou to prave ridit nezletily uz... sem se o tom dozvedela nekdy loni kdyz bylo ve zpravach neco ze nejaky kamion tlacil takhle pred sebou kluka v mini aute

ale ani nevim, jeslti dospelej na to muze ridicak ziskat. jinak elektro kolo je dobry, to by moc rad ten muj a muze to jezdit az 25km/h coz de

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:46
- Nahlásit

clanek - tam pisou neco o A1 ridicaku, tak A mam, sice sem od autoskoly na motorce nesedela a bojim se na silnic ale mozna ze muzovi kyvnu na to, ze zacnu jezdit autem

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:50
- Nahlásit

Maya
jak to udělá jeden si ani nedovedu představit.
přinejhorším vodítka a jednoho připnout třeba ke plotu.
Já jsem si, když se mi jednou servala beska s májou říkala, vyleju na ně kýbl vody. Mrzlo,což mi v tý chvilce nedošlo, takže mi na psy vypadla obří kostka ledu.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:57
- Nahlásit

cernej caj
Ty jo, to je skůtr na 4 kolech takže řidičák na skůtry, ale podle mě dost nebezpečný, u skůtru každý tak nějak dá pozor, tohle vypadá jako auto, ale jede to moc pomalu, to je koleda o malér
elektrokola mám proštudovaný, oni můžou jezdit i rychlejc, prej to jde doma nějak svépomocí udělat, ale je to schválně omezený na těch 25 právě proto, aby na ně nemusl být řidičák, u nás na něm jezdí jeden kluk a když profrčí okolo, tak je to fakt rychlost jak blesk, normálně na kole po rovině tak rychle nikdo moc nejede

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:58
- Nahlásit

kachna_
no a když vodítka ani obojky nemají? těžko jim je budeš v zápalu boje připínat

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 12:59
- Nahlásit

kachna_
Kostka ledu je přispendlila k zemi a přestali se rvát?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 13:12
- Nahlásit

Maya
25km/h na rovine na kole vytahnes v pohode, tady je vyhoda ze to muzes jet i do kopce. No prave, kdyz si to doma upravis, dostanes flastr a to za to nestoji. Na druhou stranu si predstav jak bys s kimem v narkoze jela na elektrokole treba od veterinare domu nebo na nem vezla 18kg pytel granuli... tohle vozitko bych rekla, ze nekde mezi maly vesnice a maly mesta obecne s nizsim provozem nemuzou zpusobovat moc problemy ale do mesta uz to nebezpecny fakt byt muze. a v tom clanku maj i nejaky co jezdej max 78km h coz je asi omezeny proto, ze na dalnicu muzes od 80km... a 78na okresce do 90 mas uz v poho

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 13:23
- Nahlásit

cernej caj
Tak samozřejmě k tomu kolu musíš mít vozík ať už na psy nebo na věci, jak ideál by bylo asi mít oboje, jenže když jsem viděla ty ceny co chtějí za to autíčko který je vlastně skůtr s kapotou a jezdil po v tom člověk jen po okolí, tak teda nevím

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 13:25
- Nahlásit

cernej caj
Teda a taky je autíčko lepší do deště, v zimě nevím, jestli nezapadne do závěje.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 13:25
- Nahlásit

Maya
jasny, za ty penize to nema ani smysl... ale elektrokolo s privesnym vozikem by melo dost potencial, to je fakt.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 13:27
- Nahlásit

cernej caj
Našla jsem inzeráty na starší za 95 tisíc, taky dost pálka, ale těch modelů teda co dělá jen Jawa, tu buginu bych brala .-) http://www.jawa-auto.com/informace.html

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 13:29
- Nahlásit

cernej caj
No každopádně je nemám řidičák na nic v a takovém případě by byla blbost dělat řidičák na skůtry, to už můžu rovnou na auto, takže u mě připadá v úvahu jen elektrokolo a nebo auto. Ale ty autíčka fakt pěkný, věřím že to někdo kdo neví co s penězma dětem koupí.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 13:36
- Nahlásit

Maya
muzes si koupit pak specialni cyklo plastenku, abys byla v suchu

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 14:26
- Nahlásit

cernej caj
Vsadím se, že není daleko doba, kdy stejně jako na bazény prodávají mobilní střechy budou prodávat i mobilní stříšky na kolo.

nefritt
Člen
# Zasláno: 5 Zář 2012 17:12
- Nahlásit

Ježiš, to raději než takovéhle hopcuky to auto

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 08:19
- Nahlásit

protože jsem sklerotik -ptám se ještě jednou
Potkáme se s někým na klubovce v sobotu? Nebo spíš - bude tam nějakej přátelskej špicíček, kterej bude schopnej utahat to naše torpédo, abychom všichni přežili cestu domů za dobrého psychického i fyzického zdraví?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 09:24
- Nahlásit

sinned aneleh
Tak pokud si dobře pamatuju, tak odsud nikdo asi nejede, čaj to má moc daleko, kachna jede až v listopadu Prahu, nefritt a já nejezdíme. Ale určitě tam někoho ochotného na vylítání najdete. Hlavně aby se vám zadařilo v kruhu, střeďáky posuzuje myslím Pavlíková, škoda že je zase upozadili a nedali jim toho zahraničního rozhodčího, ale toho si zase schovávají pro pomíky

sinned aneleh
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 10:14
- Nahlásit

JJ, bude nás posuzovat paní Pavlíková. Ještě ji neznám, aussíky nedělá, takže ani nevím, co nás čeká Kačenka je potrhlo, takže i když máme poctivě natrénováno, tak se bojím, co v kruhu dokáže vymyslet...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 11:42
- Nahlásit

sinned aneleh
Já když byla prvně na klubovce v dorostu s Dorinem, tak jsme šli o nej dorost, taky to posuzovala Pavlíková, Dorin už toho měl dost, hodil ocas mezi nohy a bylo, Pavlíková prej špice bez ocasu nemůžu posoudit, dejte si kolečko navíc, všichni čekali než to oběhnu a pokusím se ze psa udělat špice, hrůůůza

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:15
- Nahlásit

Maya
no a já si to zatím radši oddaluju páč su na světě asi jediná, kdo netuší jak se správně vystavuje pes

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2012 12:21
- Nahlásit

cernej caj
No tak to já tenkrát taky prvně vystavovala, ono to zase taková věda není pokud nemáš ambice na vítěze celý výstavy.

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání