Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Špicové, špičky, špičátka
<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 311 . 312 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 09:23
- Nahlásit

kachna_
Taky nechápu, moc pěkný pes, ale to že ho majitel nehledá, v tom bych byla opatrnější, majitel ho klidně může hledat, ale úplně někde jinde.

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 11:15 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

Vyznáte se někdo nějak detailněji v Outlooku? I když teda má tady vůbec někdo windows?

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 11:36
- Nahlásit

Maya
majitel ho klidně může hledat,
no právě, a oni ho chtějí utratit
Vyznáte se někdo nějak detailněji v Outlooku? I když teda má tady vůbec někdo windows?
windows náhodou mám. Ale Outlook ne, mám Mozillu

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 11:53
- Nahlásit

kachna_
Mozilla má i poštu? To jsou věci...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:18
- Nahlásit

Maya
ja to mam v praci, tak mozna muzu zkusit poradit, ale nejsu si jista, obcas mam problemy i najit to co bych chtela sama

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:27
- Nahlásit

cernej caj
Potřebuju vědět, jak zrušit to, že když napíšu , v oslovení nebo . v textu a pak mezeru, tak mi to udělá v následujícím textu počáteční velký písmeno, čas od času už mě z toho věčného opravování po Vážená paní, Posílám vám... a nebo 5. Srpna hrabe a hledám a hledám, už jsem vypnula snad všechny opravy pravopisu a nic. Zajímavý je, že u tý čárky to dělá jen u oslovení, asi že následující text se píše na další řádku? Alespoň to kdyby šlo vypnout, ty tečky zas tak často nepíšu.
A teď mi napiš, že je to nějaká blbost a zruší se to jedním kliknutím a mě klepne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:38
- Nahlásit

Maya
bud v klidu, ja to du zkusit zda to dela, pac tohle me nikdy nenapadlo ze to muze delat

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:44
- Nahlásit

cernej caj
Tak to teda moc těch mailů nepíšeš a nebo tobě to nedělá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:48
- Nahlásit

Maya
nevim, co mas za verzi, ja 2010 takze zkus: file - options - mail -> "compose messages" tlacitko "editor options..." -> proofing (at je to cokoli ale to druhy slovo je advanced -> "autocorrect options" tlacitko "auto correct options" -> capitalize first letter of sentenses

- doufam, ze si s tim nejak poradis, jestli to mas cesky nebo nejakou starou verzi... ps: me to nefungovalo dokud sem nerestartovala outlook, tak mozna to mas uz nastaveny ale mezi tim si ho nevypla?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:51
- Nahlásit

Maya
moje pracovni korespondence je ve stylu jako kdybys psala pribuznymu sms. diakritika zadna, rozdeleni na radky taktez

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 13:31
- Nahlásit

cernej caj
No verze asi 2007 a v češtině, ale po půl hodině s tím tvým návodem se mi to podařilo najít, sice to vyplo i velká písmena na začátku vět, ale to je jedno, tam je stejně normálka píšu. Takže fakt velký díííky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 13:55
- Nahlásit

Maya
já kdysi v práci potřebovala zrušit ve wordu uvozovky nahoře i dole a nahradit je jen uvozovkama dole (tuším, že to bylo tohle) a dostala jsem se až na microsoftí podporu, kde mi odpověděli, že mám v automatických opravách zrušit "nahrazovat rovné závorky kulatými"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 14:04
- Nahlásit

Maya
no tak evidentne musis mit bud velky pismena vsude, nebo nikde

kachna_
nekdy by je clovek prastil... stylem, kdyz chcete vypnout pocitac, stisknete tlacitko start, ze

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 14:28
- Nahlásit

kachna_
Joo, to tam taky je v outlooku, četla jsem to naštěstí závorky mi jsou ukradený

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 15:20
- Nahlásit

Nemáte někdo zkušenosti s odpadkovým košem na čidlo? Není to jen taková blbinka? Mě to napadlo jako dárek k vánocům pro naše.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2012 23:00 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit

cernej caj
Tak doginka dneska odjela do nového domova k paní dogařce, která tyhle pejsky miluje a má je 20 let. Nedávno jí zemřel skoro stejný pejsek. No a já můžu zítra vyprat tu deku. Ta mrcha mi v poslední chvíli rozkousala povlečení, které na dečce bylo. Sviňa jedna! Takže zítra to jde do pračky i s dekou a pak to nějak zalátám.
A ještě jednou děkuju. Protože s dogou jsem to ještě netušila, ale nějakým řízením osudu ta deka prostě přišla právě včas, aby za pár dní dělala doze kamarádku. A ta na ní fakt byla fixovaná, skoro jakoby nikdy neměla nic měkkého pod sebou, čemuž by tedy odpovídaly i otlaky. Nová panička říkala, že takové otlaky mívají staří psy a téhle holčičce nebyl ani rok a už je měla. Tady se v té dece pelešila strašně.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 07:49
- Nahlásit

Vlčáčková
tak to je perfektní, že už šla domů. Asi osudová deka holt někdy se to tak zadaří, ještě že mi ji babička nutila s tím že "aspoň pro pejsky"

Maya
tak to netusim, jka takovy kos vypada? jakoze prijdes a on se sam otevre?

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 08:06
- Nahlásit

cernej caj
Tak pustím dneska pc, píšu mail a co myslíš? Je to tam zpátky!! Na to se můžu fakt vybodnout.
Koš s čidlem, dole je video, maj tedy i plastový trochu levnější, ale by mě zajímalo, jestli to fakt funguje jen na těch 20 cm, aby se koš neotvíral kdykoliv projde někdo kolem http://www.bezdoteku.cz/bezdotykovy-odpadkovy-kos- modern-nerezovy-hranaty--senzorovy-42l

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 09:10
- Nahlásit

Maya
tak to je presne vec jak zprijemnit cloveku praci mam pocit

tak to je fakt husty. no to by snad nemuselo, na videu to davala nad kos...

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 10:08
- Nahlásit

cernej caj
Takovej věkovitej počítač tady mám a má paměť jako slon. Bohužel.
No na videu ten koš funguje jak si představuju, ale skutečnost může být jiná.
Ještě mě zaujalo tohle, to by naši na zahradě asi taky využili, že by nemuseli tahat kýble, tak teď nevím http://www.nakupka.cz/vyrobek/vozik-keter-super-pr o-150l/

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 11:05
- Nahlásit

Maya
za me asi vozik na tahani veci po zahrade, pokud ma zahrada vhodnej teren aby to na ni jezdilo... jinak ten kos vypada dobre, ale za ty penize teda nevim

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 11:14
- Nahlásit

cernej caj
no tak zahrada je skoro rovina s trávou, asi naložený pískem by se to bořilo, ale ostříhaný kytky to by asi šlo, asi pravda že je vozík rozhodně praktičtější, ten koš je spíš taková fíčurina

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 12:53
- Nahlásit

Maya
prave, kos je husta vychytavka, ale krome toho ze to budou rodice nadsene ukazovat navstevam z toho asi jinak moc uzitek neplyne

ps: kniga byla z placek nadsena

zvazuju, ze si koupim normal sedak protoze jen ten opasek nosim na bokach a hrozne se mi posunuje... kniga ma neco takovyhohle, rozhodne je to mnohem lepsi, kdyz to drzi na miste, ale teda vaham protoze mam docela objemny stehna a ted na vylete sem to hodne vnimala, nez sem si zvykla a mam strach, abych neprodrela kalhoty nebo ty popruhy o sebe...

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:11
- Nahlásit

cernej caj
Tak hlavně že se knize líbili, když už to platil její brácha
se sedák neporadím, něco takovýho jsem nikdy neměla ale jak tak na to koukám, tak tipuju, že kalhoty to bude dřít určitě a je jedno jeslti hubený nebo silnější nohy, toho prodření popruhů bych se asi až tak nebála i když se budou dřít o sebe, přece jen je to předpokládám ta silná popruhová látka.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:14
- Nahlásit

to je vychytávka http://www.orvis.com/store/product.aspx?pf_id=5R94 &dir_id=1633&group_id=10576&cat_id=10577&subcat_id =10578

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:17
- Nahlásit

Bych něco takového potřebovala, minule už jsem musela Kima do auta vyzdvihávat, akorát teda že nejezdí v kufru, ale na sedačce, tak toto by nám bylo na nic. Leda nějaký skládací schůdečky.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:18 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit

Maya
no kupovat si k tomu kazdou chvili novy kalhoty by se mi nechtelo

ps: mam doma konecne sici stroj, abych nemusela vsechno sit v ruce (sit v ruce = 90% veci co bych potrebovala jakkoli upravit ignoruju, protoze to se fakt neda). a to ani neumim nijak sit, hlavne treba zuzit triko, zasit roztrhle kalhoty ci vyparanou perinu... uz se tesim jestli bude fungovat

nebo vysuvnou rampu

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:23
- Nahlásit

cernej caj
Ty jo, tenhle starej šlapací? Taky jsme ho mívali, ani nevím kde skončil. Ten je parádní. Máme elektrický, ale já na tom neumím, nic nezašívám, radši to vyhodím a koupím nový a nebo ve městě je paní, co tohle dělá, za 50 Kč vymění zip a pod., tak to jí radši zaplatím.

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:25
- Nahlásit

cernej caj
Ale pravda je, že nějaká vychytávka jak slušně zašít kalhoty prodřený v rozkroku by se šikla, tak jestli nějakou máš, tak sem s ní.
A ty schůdky na sedačku mají

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2012 13:40
- Nahlásit

Maya
schudky husty

na podobny vychytavky mam skoro tchyni, vyucenou svadlenu ono je blby ze jak to prodres tak uz je to zterely tak i kdyz to zaplatujes tak to uz moc nevydrzi. jinak ja sit nmoc neumim

<< 1 ... 153 . 154 . 155 . 156 . 157 . 158 . 159 . 160 . 161 . 162 . 163 ... 311 . 312 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání