| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 19:46
- Nahlásit
worick
Mě připadá jako čivava s divnýma ušima
S prostatou jsme měli zvětšená prostata s cystama.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 20:02
- Nahlásit
Maya
Tak jak Níloušek Drakopesových? Koukni prosím na berňáky na popis Áji
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 23:49
- Nahlásit
worick
No ti to teda mají drastický, to my naštěstí ne, jen se Kim začal počůrávat, když má pes zvětšenou prostatu, tak mu to může vadit i při kadění, nemůže mít Niloušek přeplněný střeva? Jak jsem tam zahlídla, tak Woriček ti pajdá, co mu je?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 01:16
- Nahlásit
Maya
tak mu to může vadit i při kadění, nemůže mít Niloušek přeplněný střeva? - díky....aha, tak to nevím, měla jsi to tam normoš Alence písnout
Já nevím, proč Worka pajdá, ale pajdá pekelně horší, že mi připadne, že úplně horor je to když vstane a ,,nemůže" se rozejít.....jenže to měl i posledně tak...a pak mu za pár dní prasknul hnis mezi prstíkama - musel tam mít něco píchnutého a my to nenašli Je to pakárna, hledat to v těch chlupech Já už jsem mu obě nohy (jednou mi připadne, že kulhá na pravou, pak Tom zase tvrdí, že je to spíš levá ) prohlédla snad 5x a nemůžu příčinu objevit. Snad nakonec pojedem na veterinu na rentgen Worka mi předevčírem zdrhnul u baráku od potoka (poprvé, nikdy dřív to neudělal ) za nevím čím a hlavně ani nevím kam, přitáhnul se za chvíli samý bodlák a i když už kulhal předtím (takže si snad nic neutrhnul, jako vaz třeba ) tak se mu to právě hodně zhoršilo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 17:07
- Nahlásit
worick
tak snad to bude mít jen nataženej sval nebo něco s tou tlapkou, no hlavně ať ti vet objeví, z čeho to má...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Srp 2012 22:13
- Nahlásit
worick
Dej mu klidovej režim, žádný procházky a lítání a počkej tak týden, když se to nebude lepšit, tak k ortopedovi. Jo, s nohama už mám zkušenosti.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 01:11
- Nahlásit
cernej caj
Maya
Jo, s nohama už mám zkušenosti - s nohama taky
hmm, právě se mi moc nechce táhnout ho 30km autem na veterinu, když hlásí taková vedra a hlavně: aby to pak nebyla zapíchnutá osina - jako posledně Ale nelíbí se mi, že když vstane, pajdá úplně děsně (ale to teda bylo i s tou osinou ) pak jak se trochu rozejde, už je to lepší...a zase: právě jsme byli večer u lesa a lítal jak blázen a nepajdal, chvíli jsem je nechala s Mandy u babky, než jsem vyzvednula u mamky koláč a to už pak cestou domů pajdal. Ale ani to mu nezabránilo, aby se mnou vlítnul do potoka za čímsi jak blázen tak, že málem udělal na flexině salto vzad A pak že: klidový režim To u něj neexistuje, je jak magor
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 08:59
- Nahlásit
Nesháníte někdo přepravní klec do auta na dva psy?
Prodávám s přepážkou 93 x 68 x 79cm. Koupená letos v lednu. Cena 1900,- Kč.
Je to tento typ:
http://www.4animals.cz/transportni-klec-skosena-p ro-dva-psy-vel.93-x-68-x-79-cm.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 09:26
- Nahlásit
worick
To má přední? Klidně pár dní počkej a sleduj to, jestli se to lepší a nebo jestli je to pořád stejný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 11:20
- Nahlásit
nefritt
ten odkaz mi nejde (teda de ale nemam tam zadnou klec)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 11:23
- Nahlásit
Maya
To má přední? - jo přední, asi pravá. ještě jsem mu objevila na loktu něco jako bradavičku - tak 2mm boláček. Zajásala jsem, že je něco píchnuté tam (no taky nic moc, ale by se vědělo) ale trochu jsem do toho rýpala a fakt to spíš vypadá jako bradavice či co, jen mne trochu překvapilo, že jsem to neobjevila dřív, když je kontroluju prakticky denně Dávám na to hypermangán a čekám, jestli to zmizne (poradil to vet kámošce, na hnusný výrůstek na tlapce)
Jinak se mi zdá, že kulhá malinko míň....snad
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Srp 2012 19:28 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
worick
tak ještě aby přestal a bude
vím, že su trochu pozadu s fotkama, ale snažím se... chorvatsko
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 07:33
- Nahlásit
worick
Tak snad už to bude lepší, jestli kulhá míň.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 08:10
- Nahlásit
Maya
jestli kulhá míň - jo, kulhal míň a Tom o půlnoci od večeře hlásil, že se mu zdá, že už skoro nekulhá (před dvěma dny přišel, že už to vypadalo, že ho k té misce bude muset donést )
cernej caj
Teda nejste troškaři koukám: jachta jak Abramovič...
Akorát mne vyděsil pohled, když jste se blížili: to bylo jak ,,přistání na měsíci" nebo v kamenolomu Hezké pohledy byly pak z hory To jste na té dovče měli celkem klidné místo, ani ty pláže nebyly nějak přeplněné...taková pohodička...to by se líbilo i mně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 08:20
- Nahlásit
worick
no ta pláž s pískem, to byl horor, tam byla tuna lidí, ale ten náš konec byl fakt super a hlavně sme chodili ráno od 9h, takže fakt pohodička.
Výhledy z geoparku byli luxusní, ale představ si, že muž to radši prospal, než by se šel kochat se mnou
mě se to ty tři dny taky celkem líbilo a možná, že příští rok pojedem zase, pokud budou hlásit max 25
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 08:45
- Nahlásit
cernej caj
Pěkný fotky, ta rozhledna super, ale teda fakt dost kamenitý jak na měsíci jak psala worick max 25 asi u moře mít nikde nebudeš, možná tak u Baltu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 09:35
- Nahlásit
Tak jsem objednala prvně u zoohitu, na dobírku posílají jen poštou, balík má cca 40 kg, tak jsem zvědavá jak se s tím pošta popasuje.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 09:40
- Nahlásit
Maya
no dobře, aj 30 toleruju ale těch 40 ve stínu co bylo, to fakt znova absolvovat nehodlám
cos objednávala? já u zoohitu brala jen jednou, ale celkem spokojenost, myslím že něco pro kočky že měli zrovna cosi v akci, ale jinak kvůli cenám znám i lepší obchody.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 09:49
- Nahlásit
Tak sem zkusím hodit jiný odkaz
http://www.uzlatehoretrivra.cz/detail/klec-transpo rtni-zkosena-pro-dva-psy/3940/138/?v=10925
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 09:53
- Nahlásit
My byli o víkendu taky výletovat - sice jsme vyhmátli pěkný vedro, ale bylo tam krásně
http://nefritovykaminek.rajce.idnes.cz/Kost_-_Plak anek_2012/#IMG_7252.jpg
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 09:54 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
Maya
Já objednávala taky u ZOO HITU balík nad 30 kilo a přivezli to v pohodě. Akorát já měla problém to dostat od vrat domů : Musela jsem rozbalit a nanosit po částech
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 10:37
- Nahlásit
nefritt
Já tyhle těžký balíky beru vždycky přepravkou, poštou nikdy, ale když jsem si tady přečetla, že ani nemusí zavolat a když nejsi doma dají to někam na depo, zaplatit se to musí předem, tak to fakt nechci riskovat.
cernej caj
Jo, nějaký kapsičky pro kočky, mají na ně teď slevu a mají tam extra velký balení, který jsem jinde neviděla. A hlavně beru piliny pro morče 25 kg, moc je jinde nemají, ceny jsou jinde menší, ale zase se platí poštovný, tady je poštovný od tisícovky zdarma, takže jsem to počítalal a rozdíl byl cca +- 20 Kč. A tady jsem měla ještě jako nový zákazník 10% slevu, takže super. Jen tu dopravu nemají moc vychytanou, no.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 11:10
- Nahlásit
nefritt
krasny fotky. Byli ste i vevnitr? sem slysela, ze Kost je nadherna zvenku, ale vevnitr to nestoji za to.
Maya
vsak jo, obcas se vyplati kupovat jinde, nez je clovek zvykly. My berem postou vsechno, protoze muz to v praci nemuze vyzvednout a jak ja bych tahla ten kilak na autobusak nejakej 18ti kg pytel granuli od PPL, to netusim... ja ani nemam sajnu jak bych ten pytel odvlekla od silnice do kancelare
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 11:57
- Nahlásit
cernej caj
To už mě taky kolikrát napadlo, jak bych vláčela pytle, kdyby na to došlo, jako jednou jsem na ulici viděla někoho s tímhle
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 11:58
- Nahlásit
I když teda jak na to koukám, ta to jsem viděla já mělo dole takový kovový rám a větší kolečka, takže mnohem masivnější
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 12:08
- Nahlásit
Maya
mám kamaráda, co jezdí nakupovat s dvoukolákem, což je taky řešení, ale teda radši když mi to dodaj na poštu a muž to veme autem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 13:43
- Nahlásit
Maya
jako jednou jsem na ulici viděla někoho s tímhle - jé, to vypadá hezky
nefritt
Jé, teda tam je to taky hezké to člověk, který fakt v Čechách nebyl skoro nikde (jako já) úplně žasne, kolik je tu krásných míst (ještě, že se tu najdou alespoň zprostředkovatelé zážitků ) Ale tam mezi skálama snad nebylo až takové vedro, ne?
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 21 Srp 2012 17:54
- Nahlásit
cernej caj
My máme Kost kousek, takže jsme tam byli někdy před 3 lety. No já nevím, líbilo se nám to tam - jsou dva okruhy. Krátkej a dlouhej. My kvůli vnoučatům šli krátkej. Hlavně se tam může se psy
worick
My tam dorazili brzy, takže jsme byli po osmé už tam. Horší to bylo zpátky. Nejlepší to bylo tím lesem, tam byl stín.
Maya
Já to předem neplatím nikdy, ale vždycky na dobírku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 07:33
- Nahlásit
nefritt
No právě a oni na dobírku posílají jen poštou. Nechápu proč. Ale už mi napsali, posílají to ve dvou balíkách, tak snad to nějak dorazí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 22 Srp 2012 08:16
- Nahlásit
nefritt
já bych se na kost někdy podívala ráda, aspoň z venku, tak uvidíme. ale je to krasnej hrad.
Maya
to víš, každej má nějaký podmínky. pošta má hmotnost jednoho balíku rozdělenou na 30kg takže nad to dycky dělí, my s těma rozdělenejma objednávkama problémy nemáme a dycky to dojde dobře.
ps: měla jsi nervy na druhý pokus u caffe presu?
|