| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 08:16
- Nahlásit
Maya
už teď máme zarvanou půdu a průjezd věcma, který ani nejsou naše, ale tatínkovi se to domů nevejde tak u nás se to "vejde dycky". Teď už ani nevjedem autem do průjezdu. Mám strach, že pak budu mít ze zahrady skládku proč kupovat kontejner za 3 000 když do zahrady se stavební sutě vejde... už teď mám navoženou mega hromadu k ohništi, ne že by se to navozilo rovnou do kontejneru, oni to radši navozí do zahrady abych já pak někdy časem stejně musela kontejner objednat a pak to v kýblech tahat před dům... protože už neprojedu ani těma kolečkama... a nic na to říct nemůžu, protože mi tatka pomáhá s domem a kdybych si vzala firmu tak mě asi vydědí a do smrti se mnou nepromluví a za to mi to zas nestojí... takže proto se snažím zuby nehty zabránit jaké koli možnosti jak dostat snadno za krátký čas do zahrady velké množství bordelu
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 08:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
Muž a Maya mají pravdu: brána do zahrady se občas hodí. My příjezd od zadu taky nemáme (nevede tam žádná cesta, jen pěšina kolem) ale třeba já mám v zadní části užitkovou zahradu a když mi jede tchán s traktorem po cestě přes celý pozemek, tak si říkám, že ze zadu by to bylo mnohem lepší a stejně tak, když mi na podzim koňáci naváží hnůj
A kudy ti bagr přijede vykopat bazén, ha?!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 08:31
- Nahlásit
worick
na té mojí pidi zahradě budě několik věcí - trávník, pidi záhonek s rajčatama (letos žádný nedozrály ), těch pár ovocných stromů a plac s ohništěm a sušák na prádlo a tímto je moje zahrada plná
- bazen nechci, spodni vodu kvuli studni nemame... a riskovat ze se mi ze zahrady stane odpadiste suti, staryho nabytku a zbytkovyho stavebniho materialu opravdu nechci.
jinak chapu vyhodu vjezdu do zahrady, ale ne pri mych vstupnich podminkach
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 09:01
- Nahlásit
Maya
ten Nutram vypadá dobře a líbí se mi ten uzavíratelnej obal. Timík ho zblajzl jako vždy, ferina ho taky žere, i když pro ni mám fromm ale už se mi nechtělo včera dobývat do pytle...
knizku o kockach sem teda asi nemela (pokud neni pod pytlem), zato psi mnamky byly evidentne chutny a meli sme tam pribalenej tenisak, tak ho timik chvilu s gustem aportoval
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 10:17
- Nahlásit
cernej caj
No tak mi zase neměli tenisák, asi ty dárky obměňujou.
Hele s tou zahradou tě chápu, ale musíš vycházet z toho, že všichni chlapi jsou křečkové, na toho tvého to taky přijde, neboj a nějaká absence brány jim v tom v žádném případě nezabrání, proto je lepší tu bránu mít, když nic, bude se ti to líp lifrovat pryč. Pokud nechceš mít zahradu samý krám (měla bys vidět tu naší zahradu ) máš jen dvě možnosti, rozhádat se s rodinou a nebo to potajmu po kouskách vyhazovat alespoň do popelnice, ale obvykle to teda rychlejc přibejvá než ubejvá a taky logisticky je to náročný neb se to musí vyhodit tak, aby stihli odvézt popelnici dřív než se do ní chlap podívá . Každopádně tvoje představa zahrady je fakt moc pěkná, ale s chlapama v rodině dost nereálná.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 10:44
- Nahlásit
Každopádně tvoje představa zahrady je fakt moc pěkná, ale s chlapama v rodině dost nereálná
no tenisak rozhodne lepsi, nez knizka o kockach sem nikdy tenisak nemela pro psy, jen obyc balonky co neskakaly, a timik se fakt mohl po tenisaku zblaznit balonky normal aportuje, ale pro TENISAK si byl skoro ochotnej rozbit tlamicku na klouzave dlazbe
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Srp 2012 11:49
- Nahlásit
cernej caj
Jo tenisáky jsou super, taky máme, výhoda, že Dorin si s nima vyhraje sám, si ho odhazuje a jak tenisák skáče, tak si ho zase chytá
Ještě si kup na něj házedlo a máš to.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 08:29
- Nahlásit
Nutram (i K9) má na každý měsíc jiný dárek - záleží jakou má právě tvůj dodavatel zásobu dárků. Máme už od nich hrnky, lžičky, mapy, tenisáky, tašky, ponožky, když se začínaly dělat candiesky, tak býval pytlík mlsků..... A naše Enynka má z tenisáků úplně zničený zuby
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 08:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj
Maya
tenisáků máme, že by jsme s nima mohli dláždit ...naše psy ovšem zajímají minimálně, takže rozdáváme známým...pro děcka do školky...
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 08:32
- Nahlásit
A bránu do zahrady vzadu máme a je nám v současné době úplně na nic, protože pozemek za námi koupil místní zemědělec, oplotil si to tam celý a tím pádem tam k naší bráně žádný přístup už není. Já vždycky měla za to, že tam je místní komunikace - byla tam taková travnatá cesta a ono houby
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 08:37
- Nahlásit
nefritt
koupil místní zemědělec, oplotil si to tam celý a tím pádem tam k naší bráně žádný přístup - tohle je taky moc dobrý
....máme to tady teďka se soukromou farmou podobně Oplocujou si pastviny pro krávy, kozy....a nerespektují cesty, co tam roky byly. Celkem mne to štve, jelikož já (nejspíš jako jedinná ) jsem je používala..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 09:20
- Nahlásit
worick
pokud ale ta cesta je proste vyjezdena cesta na tom pozemku a nepatri obci, nebo na ni neni takova ta vyjimka (vecny bremeno?) tak se zas neni co divit, tak si treba chodila roky po soukromy ceste na ktere si nemela co delat, ale nikdo to neresil ani ceduli treba...
ale jasne, prudny to proste je, protoze ses na neco zvykla a najednou je to jinak, i kdyz je treba v pravu ten druhej, clovek z toho minimalne muze byt rozmrzelej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 09:29
- Nahlásit
nefritt
Fakt jo? Ale když jsem brala Nutram předtím odjinud, tak mi nikdy žádný dárek nepřišel. Proto jsem byla tak překvapená.
S těma pozemkama je to blbý, ale zase chápu, že když ho potřebujou využívat, tak to prostě ohradí, u nás bude taky jednou veselo, se nedávno přišlo na to, že normální asfaltka, co vede k několika posledním barákům ve vsi a chatový osadě, dělala jí obec, je na soukromým pozemku. Chlap to zatím nijak neřeší, je to starý pán, ale až to jednou někdo zdědí...
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 10:02
- Nahlásit
Maya
Tak to tě pěkně šidili - krmila jsem s ním Corynku už jako štěně (cca 7 let zpátky) a už v té době ke každému velkému balení patřil dárek. Mají to napsaný i na svých stránkách, že pokud dárek nedostaneš, máš se ozvat, protože tím pádem obchodník šidí!
Ty pozemky za naší zahradou nijak nevyužívají. Nasázel tam hrušky a zarůstá mu to trávou. Teď tam má puštěný ovce od dalšího souseda, aby mu to vypásly. Bylo to dalšího souseda a tomu když to vrátili v restituci, tak to prodal. A máme po žížalkách.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 10:07
- Nahlásit
URL
jsem zvědavá, kdy se začnou hádat o značku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 10:22
- Nahlásit
nefritt
není to spíš nějaká odnož K9? Dneska už snad skoro všechny tyhle tradiční známé značky najíždějí super holistic a nevím jaký krmení a tohle se určitě ujme, jsem to počítala a nevyjde to zase tak draho.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 10:30 - Změnil/a: nefritt
- Nahlásit
tohle je snad z Nového Zélandu. Klasická K9 a Nutram se dělají v Kanadě v jedný fabrice a holedbají se, že nemají nikde žádný odnože
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 10:35
- Nahlásit
nefritt
Jo, to tam je, že se to vyrábí na NZ, ale kdo je výrobce, teda jako firma, tam není, klidně to může být pobočka K9. Každopádně docela sranda, móda barfu už vede k instantnímu barfu, za chvíli bude granulovaný barf.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 10:49
- Nahlásit
jeste lepsi barf az do domu, prijde ti porce na tyden, pak jen rozmrazis v mikrovlnce amuzes podavat
my ten nutram vemem urcite jeste i priste, ma to ten dobrej uzaver na pytlu s tim "zipem", takze to nevycichne a budem do toho presypavat asi pytle.
rozhodne jim to neuskodi trochu to prostridat. ps: vcera sme objednali novou postel... jeste mesic a dame vale gauci, na kterym spaval jeste kamosky tatinek kdyz byl decko a nikdo by neveril, ze dnesni doby dozije, natoz ze na nem budu skoro 3 roky jeste spat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 10:55
- Nahlásit
cernej caj
Jj, zip je velký dobro, nechápu, že to nedávají víc na ty psí, u kočičích je skoro u všech. ale zrovna pro kočky mám barelky.
Gauč jako všechno dříve vyrobené je kvalitka co? Na dnešním gauči se nikdo už nevyspí ani za 20 let natož za 50.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 10:59
- Nahlásit
Maya
jojo, ten gauc proste miluju ale jak se na nem dlouhodobe spi, tak nema jakoby nicim podlozeny ty matrace, takze uz to ma spis tvar vany ty matrace ale taaaak pohodlny byli nez se prolezely
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 11:04
- Nahlásit
cernej caj
Tak si ho nechte vyspravit, takový už neseženete.
Kdyby chtěl někdo pracovat u Nutramu a pak nám povyprávět http://ca.indeed.com/viewjob?jk=ad8cac464a6f186c&q =Pet&l=Kitchener%2C+ON&tk=174ko8e4u0k5166p&from=we b
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 11:10
- Nahlásit
Kdyby chtěl někdo pracovat u Nutramu a pak nám povyprávět
No když jsem jim psala do Candy cca před měsícem jestli by měli nějakou recepturu pro toho našeho marodnýho Bárníka, tak do dnešního dne se nikdo neobtěžoval na můj mejl odpovědět. Přitom jsem to posílala na ten jejich co mají uvedený na stránkách. A to není poprvé, co nereagují. Asi paní doktorka kvůli článkům do časopisů nemá čas na odpovědi obyčejným smrtelníkům.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2012 11:40
- Nahlásit
nefritt
No ale to jsi psala dovozci ne? Jinak celkem mě překvapilo kam všude Nutram vyváží, takový Tahiti bych fakt nečekala.
|
nefritt
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 07:59
- Nahlásit
Samo, že dovozci - mají v tom svém e-shopu mail, ale nikdo na něj nereaguje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 11:44
- Nahlásit
plstěný psíci, je tam i špic, jde to dělat i ze psí srsti, tak pak si člověk může udělat věrnou kopii
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 12:01
- Nahlásit
Maya
ten papilon je dokonalej!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2012 12:26
- Nahlásit
kachna_
všichni jsou jak živí, nechápu jak to někdo takhle může udělat
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 12:41
- Nahlásit
Maya
prosím Tě, co jste to měli s tou prostatou...byl tam nádor, nebo jen nějaká vadná? Nemůžu si vzpomenout....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2012 12:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Maya
plstěný psíci - dobré Akorát toho krajního vpravo jsem nezařadila...to je co? Štěně něčeho?
|