Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / golden retriever
<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 182 . 183 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:42
- Nahlásit

jana33
Ja jsem asi tupej dneska, ale ten odkaz na video proste ne a ne najit... takze nevim o cem se tu mluvi.

bilksa
Preju mamce brzke uzdraveni. A pevne nervy na ten pobyt v nemocnici - taky je nemusim.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 08:49
- Nahlásit

Mira A
http://www.cz-pes.cz/diskuse/5_7478_0.html

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:14
- Nahlásit

bilksa
Diky, ale koukam, ze se v praci na to nekouknu.... (blokuje to nas server) takze az vecer doma...

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:19
- Nahlásit

Já už jsem to viděla na jiném fóru, mně se ti pesani líbí. Nejsem zastánce vystřihávání krku... Ale nechtěla bych tu srst udržovat, to musí být šílený.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:35
- Nahlásit

bilksa
Jak to není dobrý s mámou jako psychicky nebo zdravotně???

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:39
- Nahlásit

bilksa To je nepříjemné, chudák mamka to bude muset vydržet ohledně "mazání" to je jasné, provozovatel má strach co z toho bude. Kde to byli? My byli o vánocích v Innsbrucku, na všech sjezdovkách to bylo ok, akorát na jedné to samé - při výstupu místo z kopečka to bylo mírně do kopečka. Já to taky nestihla včas uhnout a dostala jsem pěknou ránu do hlavy

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 09:42
- Nahlásit

Zuzana T
Ano, taky jsem ten sjezd zen sledoval. Nejvic jsem nechapal tu francouzku co padla hned po startu, ale dnes jsem si precetl, ze si pretrhla vaz v koleni. Tomu rikam smula.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:03
- Nahlásit

Ketrin
No a proto já sedím doma v kuchyni a tam se mi nic nestane néé to kecám, ale nelyžuju, nikdy mě to nechytlo..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:09
- Nahlásit

Vlasta
sedím doma v kuchyni Se 2 psy?? - nevěřím

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 10:09
- Nahlásit

Ketrin
No tak tohle je přesně ten problém. Navíc většinou se vystupuje ještě dost daleko od toho místa, kde se lanovka točí dolů. Tady to bylo až těsně u toho a navíc bez sjezdu... Kdyby tam bylo dítě, tak mu to snad urazilo hlavu..
Byli na Zadově.

Vlasta
Psychicky.

Mira A
Já jsem na to koukala a ona si při tom bruslení píchla hůlku těsně vedle pravé lyže, ale zrovna měla na tu nohu přenášet váhu a bruslit. To není nic příjemnýho, to je pád jasnej.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 11:33
- Nahlásit

Ketrin
Jj, vždyť píšu, že kecám. Na lyžích jsem ale stála párkrát v životě a byla na dvou školních kurzech, ale fakt mě to nebralo. V té době jsem se věnovala koním a teď psům - to s tou kuchyní říkám vždycky když se něco někomu stane
bilksa
To se nedivím, komu by se chtělo být měsíc ve špitále.

choco
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 11:42
- Nahlásit

Vlasta
Jé moje krevní skupina, taky ještě před třemi roky koně,koně a koně a po pořízení Andyho psi,psi a psi ) Ale íhahaci mi chybí, jak se udělá líp,tak se zase někam musíme jet svézt No lyžím jsem taky moc nedávala a teď bojuju s prknem

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 11:51
- Nahlásit

choco
bojuju s prknem nepovídej určitě jezdíš jak profík
já se snažím volit takovej druh pohybu aby se mohli účastnit i psi - takže v zimě běžky, jinak lezení do kopců... A když doma vesluju na trenažéru, tak můžou přihlížet anebo chrupčit

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 12:13
- Nahlásit

Vlasta
Taky nelyžuju

Jinak začínám mít dojem,že je ta Olympiáda a sport vůbec o hubu a hlavně zmizel zdravej rozum. To,že staví extrémní tratě, na kterých je při pádu brovský riziko zranění je jedna věc, druhá věc je,jak ti sportovci riskují svoje zdraví a vůbec o tom nepřemýšlí a ještě jsou za to vynášení do nebe jako hrdinové - at už je to Sudová,která jede s přetrženými vazy nebo včera na běžkách ta Slovinka,co si na tréninku zlomil žebro,celá se protloukla a po oběhnutí do cíle pak bolestí zkolabovala

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 12:18
- Nahlásit

jana33
No to jsou ale sportovci, tohle musíš mít v krvi. Já to dokážu pochopit - do svých 15 jsem dělal balet a při prvník skoku při vystoupení mi při doskoku praskl meniskus a ještě jsem normálně dotančila další hodinu představení.
Já to chápu...

Jo a ta Slovinka naštěstí žebro zlomený neměla.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 12:23
- Nahlásit

bilksa
Hele kdyby se jim to stalo během zápasu nebo soutěže,tak to i pochopím,že už se to chtějí pochopit dojet,ale jinak fakt ne. Ale je to asi ím,že jednak nejsem soutěživej typ a hlavně se na to dívám očima člověka,co by dal fakt hodně za to,kdyby mohl byť jen rekreačně sportovat.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 12:27
- Nahlásit

zdar po nějak dlouhé poradě

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 13:01
- Nahlásit

bilksa
Tak teď říkali v rádiu,že žebra zlomená měla a ne jedno

choco
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 13:03
- Nahlásit

Ketrin
Haháá, nene ,fakt ne,pořád se učím )
Já se natůrovala jako malá strašně moc, pak mi přišlo lepší dělat tůry koňmo )) No s akitivitou se psama to musíme vždycky hrozně vymýšlet,aby Anďouch mohl a nebo naopak aby nebyl zas nějak dlouho sám,když jdeme bez něj...a zas pro Ellie by bylo nejlepší být na nohách tři dny v kuse

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 13:21
- Nahlásit

Zuzana T
Zdar, tak co, uz balis na cestu do Itosky?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 13:38
- Nahlásit

Mira A
No pořád nic.Lexy nás lakuje.Doufám,že nebude taková potvora a nezačně mezi 28.2. až 4.3.
Jinak už jsem psala Kordovi potřetí.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 13:46
- Nahlásit

jana33
Fakt jo?? Včera říkali, že se to na klinice naštěstí nepotvrdilo, tak to je tedy chudinka.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 13:56
- Nahlásit

choco
Já už ke koním jezdím jenom na kukačku - to víš, staré kosti se špatně hojí Ketrin
ani neběžkuju, ale slyšela jsem že běžkaři nemají rádi když jim psi ( nebo koně) šlapou do stopy - ale ty asi jezdíš jenom tak bez té vytvořené stopy co?

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:07
- Nahlásit

Zuzana T
Tak když teprve začne,tak to nevadí,ne?

Ad koně, my začali jezdit loni na jaře,ale pak to nějak vyšumělo,protože tam ,co jsme jezdili, začali být nějaký problémy. Ale chceme zase začít, koně jsou strašně fajn

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:08
- Nahlásit

jana33
No taťka je t.č. v Itálii a pak bude na Cruftu,takže potřebuju,aby začala až po 4.3.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:08 - Změnil/a: Ketrin
- Nahlásit

Vlasta Jasně že nejezdím nikde na zavedených stopách. Tady je pár maníků co v zimě jezdí na skútru, a taky myslivci na něm objíždějí krmelce, čímž je tu spousta bezvadných drah cca 1m širokých, kde se to psům neboří. Jinak by to letos ani nešlo, bořili by se chudáci až po krk
Zuzka: oni na to potvory moc neberou ohled, jak to člověk potřebuje ... tak hodně štěstí

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:09
- Nahlásit

Zuzana T
To už je za chvilku,tak snad to vydrží

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:11
- Nahlásit

Já mám koníčky také už jen ve vzpomínkách.Jako mladá holka jsem jezdila 3x týdně drezuru a koketovala -jen lehce se skákáním.Byla to super doba.Naposledy jsem jezdila před 10ti lety a docela mne překvapilo,jak jsem se do toho rychle dostala,i když nohy se mně klepaly děsně.

Mira A
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:15
- Nahlásit

Zuzana T
Jak to potreti? Tomu nechapu.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2010 14:17
- Nahlásit

bilksa
Pojedeš na tu krajskou výstavu do MB?

<< 1 ... 162 . 163 . 164 . 165 . 166 . 167 . 168 . 169 . 170 . 171 . 172 ... 182 . 183 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání