| Autor |
Zpráva |
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:49 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
bilksa
Paradicka.... Taky mam vybrane nejoblibenejsi fotky... mimochodem jedna z nich se stala predlohou k jednomu z navrhu naseho loga. A taky davam dohromady takovou vizitku, kterou bychom se mohli pripadne nekde ohanet No je to jenom prvni navrh, (uz jsem byl podroben prvni kritice ) Ale mrknete na to logo. Ale jak rikam, je to prvni nastrel...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 09:59
- Nahlásit
Mira A
No to nevííím????bilksa
Pěkné,Charlotka je zkušený terapeut.
Vlasta
u našich hotovo,zaplaťbuh.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:01
- Nahlásit
Mira A
jéé já chci taky.
Tohle tedy neumím
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:11
- Nahlásit
Zuzana T
Vlasta
Ale kdeze, zenicha. Za zenichama se preci jezdi ne?
Bude u nas na hlidani mamina Brůči - Carita. Lada K. jede totiž na lyžovačku do alp, tak budeme mít dočasně dvě retrívřice doma.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:12
- Nahlásit
Zuzana T
Tak mi přišli zdravý věci,ale je to teda hnusný. Tak snad to zabere,aby to sebezapření stálo za to
bilksa
Krásný fotečky, je to šikulka
Vlasta
Nic si z toho nedělej, to ti naši taky . Se pamatuju z Koloděj ze cvičáku na jednoho prdlýho labroše - pán s ním dělal canisterapeutický zkoušky a pak vyprávěl,jak pes kradl postiženým dětem hračky
Mira A
Moc pěkný,ale já tedy jako vlastenec a patriot bych pod název chovky minimálně doplnila ještě česky "chovatelská stanice"
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:21
- Nahlásit
jana33
Trefila jsi se. Ja jsem o tom uvažoval už několikrát, jestli to tam nebude lepší v češtině a nebyl jsem si jistý.
Vlasta
Naše Brůča dělá to samé, přiletí k návštěvě, z dálky vrtí zadní polovinou těla a vrhá se pod nohy takovým ladným skokem, kdy přední polovina už leží téměr na lopatkách a na zadních ještě stojí. A pak se svalí na záda a má přesně tu polohu jak píšeš o Greenovi.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:24
- Nahlásit
Mira A
Krásná vizitka, ještě něco takovéhleho umět... Já se mažu učit, abych se po zkoušce mohla vrhnout na ty stránky. Jak sis udělal to hlavní logo s názvem CHS??
Jinak děkujeme za pochvali, canisterapie je jediný obor, kde se nám fakt daří.
jana33
Zuzana T
Teda vy budete zdraví... Aby vám z toho nezačalo být špatně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:24
- Nahlásit
Mira A
Já jsem v tomhle taková zaseknutá, jsme z Čech,tak proč si dávat anglický nápisy a ne český. Můžu dát samozřejmě oboje
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:30
- Nahlásit
jana33
Mně se líbí, když je tam oboje.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 10:32
- Nahlásit
bilksa
Ted si nejsem uplne jisty, ktere hlavni logo mas na mysli. Ale jestli je to ta fotka jak tam nese bazanta a je u toho ten napis, tak to je opravdu jen oriznute a vlozeny text do obrazku, a to ti zvladne i program kresleni ve Windowsech...
S s tou vizitkou to bylo slozitejsi. Ale jestli myslis tenhle obrazek, tak to uz bylo slozitejsi pres jeden program jsmenuje se GIMP, je zdarma a je na upravu fotek. Tak v nem jsem to vyrabel. Pouzil jsem tam takovy filtr co te udela z fotky jakoby kreslenou - vytlaci hrany, no a pak uz jsem umazal co se mi nehodilo a bumistil nejaky ten text a bylo to.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2010 11:06
- Nahlásit
Ta vizitka je hezká a mě tedy neva že je to napsáno v angličtině - i negramot jako já pozná o co jde. Možná proto že anglicky neumím se mi to moc líbí - i ten anglický název - prostě vypadá to nějak "inteligentně" - nenapadá mě vhodné slovo. Když chceš kritiku, tak já bych alespoň tu fotku Brůči udělala jako výřez z fotky - nějak šikovně navazující na zbytek - ne celou vizitku jakože perokresba. Nám teď udělali barevné firemní vizitky a vypadají mnohem lépe než ty strohé a jednoduché co máme z dřívějška. A když někdo hledá ve vizitkáři tak tu naši rozhodně nepřehlédne.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 08:23
- Nahlásit
Dobré ráno!
Je tu dneska vůbec někdo, nebo všichni brázdí svahy hor?? Naši taky vyrážejí, ale na běžky a já musím zůstat doma a učit se.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 17:01
- Nahlásit
bilksaTo nezávidím, ale já od rána uklízím. Jenom jsem si v poledne odskočila na louku se psama a než jsem ji obešla málem jsem vypustila duši - je tam moc sněhu a byla jsem první kdo prošlapával cestičku. Greeny skákal jako jelen, starší Kejsi protože ho bolí nohy volil cestu v mojí stopě. Ale bylo moc krásně.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 18:56
- Nahlásit
No úklid taky není zrovna zábava. Už abyste to měli, co?? Já jsem tak ráda, že to máme za sebou, bylo to hrozný.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2010 20:30
- Nahlásit
bilksa No to není, ale zase to tady je teď moc hezký - sice mám ještě linku v krabicích, ale v pondělí to snad začnou montovat. A už se těším až zlikviduju binec v obýváku, kde mám teď všechno z kuchyně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 08:01
- Nahlásit
Ahojte, tak jak po víkendu?? Já jsem doma a čekám na montéry - snad přijdou..........
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 13:23
- Nahlásit
Ahoj!!
Já jsem byla na zkoušce v Budějovicích, tak už jen čekám na výsledky. Pokud mi to vyšlo, tak mám volno až do 22.
Jak to vypadá s kuchyní??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 13:51
- Nahlásit
bilksa
Gratuluji a závidím to volno,ale ne to šturmování.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 14:07
- Nahlásit
bilksaJo montéři montujou, ale zase nemám plynaře - ti přijdou až zítra a bez nich neuděláme spodek linky manžel už je nasraný a mě už to nebaví. Takže dneska bude jenom vršek. A zapomněli jsme na zásuvku na vranou desku na tu elektrickou jiskru a v Ikee jsem koupila špatné osvětlení desky - máme elektriku připravenou na přímé napojení bez zásuvky a ty lampy - halogeny - mají napsáno, že bez přívodní šňůry nebudou fungovat, tož tak asi...Zuzana T zítra jdu ke střihačce tak přetlumočím...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 14:32
- Nahlásit
Vlasta
Aby mě neposlala do....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 15:19
- Nahlásit
Zuzana T Nene, ona připomínky bere a navíc za tu cestu za Tebou Greena stále stříhá zadara - je mi to blbé, takže jí nosím její oblíbenou šunku co vyrábíme, za starého platím. Ona má pořád pocit, že to na výstavu neumí, i když ho stříhala i na KOnopiště kde vyhrál . Tak jsem jí slíbila, že jí Greena půjčím na letošní Pragobest když bude chtít - na podzim už nikam nepojedem, tak je mi to jedno...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 15:23
- Nahlásit
Vlasta
Jejda, tak to jsou teda problémy, to nezávidím. Už aby to bylo hotovo, co?
My jsme měli včera na cvičáku přípravu na výstavy a ten pevný postoj, to je fakt hrůza. Jakmile ji nekrmím pamlskama, tak se pořád po mně otáčí, nebo si sedá, fakt hrůza.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 15:27
- Nahlásit
bilksaMy jsme taky včera na cvičáku fotili postoje a výcvik. Mám pár pěkných fotek - dám je na Rajče a dám sem odkaz. Greeny tam má fakt pěkný oční kontakt při chůzi, a to ho ani nepiluju, protože myslím,že lovecký pes co kouká pánovi na obličej nevidí kde spadla kačenka...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 15:29
- Nahlásit
Vlasta
Taky netrénuju oční kontakt.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 15:40
- Nahlásit
http://garde.rajce.idnes.cz/Greeny_31.1.2010/
Tak tady to je - foceno včera - na cvičáku jsme si vyfrézovali plácek na cvičení.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 15:42
- Nahlásit
bilksa No my to v Obedience potřebujeme a chtěla bych v létě složit alespoň začátečníky, takže vím jak na to, ale potřebuju rozlišit kdy jo a kdy ne - říkali že mám mít dva povely na k noze, ale nějak se mi to nedaří..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 15:52
- Nahlásit
Jo, holky, co cvičí u nás obe, tak používají k noze a face.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 15:56
- Nahlásit
Pěkný fotky!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2010 17:00
- Nahlásit
bilksa Jo přesně, jenom Greeny fus nepochopil
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Úno 2010 08:07
- Nahlásit
Dobré ráno, před chvílí jsem si po telefonu prověřovala zda platí rezervace na ubytování v Brně a pán byl tak úžasný pravý Brňák že mě to zahřálo na duši - tož když to máte v počítaču tak to platí nééééééééé?????
JInak u nás opět padá a fučí - ach jo...
|